nicnos Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 οχι MyView, ουτε vodafon δεν μιλαω για υπηρεσιες που παρεχουν τα δικτυα, μιλαμε για εφαρμογη μεσω Wifi..μιας κ το καφε εχει free wifi. μαλιστα επιδη ηταν διπλα ειδα οτι εβλεπε Ελλαδα-Δανια, τον ρωτησα και μου πε πως σε καποιο forum την κατεβασε ο αδερφος του. Δεν ειπα τιποτα αλλο, λεω θα το βρω, αλλα..τιποτα, ψαχνω μπας και... --Οχι δεν μιλαμε για κινεζικο Ν95 που εχουν ΤV-- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Αυτό με την τηλεόραση μέσω wi-fi και μένα με ενδιαφέρει. Κάποιος είχε αναφέρει πριν καιρό στο θέμα του Ν78 οτι με τον skyfire μπορείς να μπεις σε κάποια σελίδα και να βλέπεις τηλεόραση μέσω wi-fi.. αλλά εγώ που το δοκίμασα στο δικό μου το κινητό δεν δούλεψε. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδιά με ενδιαφέρει να συνδέω το κινητό με το PC μου μέσω καλωδίου και να βλέπω στην οθόνη του PC ό,τι βλέπω στο κινητό. Ποιο πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη ποιότητα? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Να ρωτησω κατι παιδια...μετα απο επαναφορα αρχικων ρυθμισεων πως κανουμε να μην μας λεει εγκατασταση κατα το ανοιγμα της συσκευης?? προσπαθω να κανω εγκατασταση τα προγραμματα αλλα μου λεει κατεστραμενο αρχειο.... καμια λυση εκτος του φορματ γιατι εχω το Ν91 με τα 8γκιγκα και δεν εχω ορεξη για τετοια τωρα..... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Mπες μεσα στην διαχ. εφαρμογων και δες εαν υπαρχουν εφαρμογες για εγκατασταση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδιά με ενδιαφέρει να συνδέω το κινητό με το PC μου μέσω καλωδίου και να βλέπω στην οθόνη του PC ό,τι βλέπω στο κινητό. Ποιο πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη ποιότητα? Εγω ειχα το PhoneScreen της Devlex...παντως οποιο και να βαλεις δεν θα δεις διαφορα αφου η αναλυση ειναι πολυ μικρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να αποθηκεύσω τα μηνύματα στον υπολογιστή μου; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδιά με ενδιαφέρει να συνδέω το κινητό με το PC μου μέσω καλωδίου και να βλέπω στην οθόνη του PC ό,τι βλέπω στο κινητό. Ποιο πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη ποιότητα? Remote S60. Μπορείς να το χειρίζεσαι κιόλας από τον υπολογιστή.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Εφαρμογή Facebook σε επιλεγμένα κινητά Nokia. Ξέρει κανένας κάτι για την εφαρμογή που λέει παραπάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να αποθηκεύσω τα μηνύματα στον υπολογιστή μου; Μπορείς να τα εξάγεις σε μορφή txt και να τα αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου μέσω του SMS Export V2. Φυσικά δεν θα μπορείς να τα επαναφέρεις στη μορφή sms που αναγνωρίζει το κινητό. Άλλος τρόπος είναι να τα κρατήσεις σε back up μέσω του Content Coppier του PC Suite. Φυσικά δεν θα μπορείς να τα διαβάσεις μέσω του υπολογιστή σου. Άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις τα sms/mms να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης ώστε να μπορείς να πάρεις ολόκληρο το φάκελο mail2 από την τοποθεσία Ε:\Private\1000484b (εκεί αποθηκεύονται τα μηνύματα) και να τον μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Φυσικά και πάλι δεν θα μπορείς να τα διαβάσεις μέσω του υπολογιστή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Mπες μεσα στην διαχ. εφαρμογων και δες εαν υπαρχουν εφαρμογες για εγκατασταση. κανένα νέο? (πλάκα ε? ευχαριστώ για την βοήθεια σου...:)) εχω πάει εκεί και όσα είναι και παω να τα εγκαταστήσω μου λέει κάτι μπούρδες και δεν με αφήνει να προχωρήσω....:@ γίνεται να τα διαγράψω με τον υπολογιστή? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Γιατί δεν σε αφήνει, τι σου βγάζει; Τέλος πάντων, μπορείς να απαλλαγείς από αυτό το ενοχλητικό μήνυμα εάν κάνεις μορφοποίηση την κάρτα μνήμης. Φυσικά πάρε πρώτα τα δεδομένα που θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Πας εδώ και κατεβάζεις την έκδοση που είναι για τη συσκευή σου. Πως ξερουμε ποια εκδοση ειναι για τη συσκευη μας? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Πως ξερουμε ποια εκδοση ειναι για τη συσκευη μας? αυτο εδω π.χ., ειναι για το Ν82 κ.λ.π., PythonForS60_1_4_5_2ndEd.SIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μπορείς να τα εξάγεις σε μορφή txt και να τα αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου μέσω του SMS Export V2. Φυσικά δεν θα μπορείς να τα επαναφέρεις στη μορφή sms που αναγνωρίζει το κινητό. Άλλος τρόπος είναι να τα κρατήσεις σε back up μέσω του Content Coppier του PC Suite. Φυσικά δεν θα μπορείς να τα διαβάσεις μέσω του υπολογιστή σου. Άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις τα sms/mms να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης ώστε να μπορείς να πάρεις ολόκληρο το φάκελο mail2 από την τοποθεσία Ε:\Private\1000484b (εκεί αποθηκεύονται τα μηνύματα) και να τον μεταφέρεις στον υπολογιστή σου. Φυσικά και πάλι δεν θα μπορείς να τα διαβάσεις μέσω του υπολογιστή σου. Μπορώ να αντιγράψω το φάκελο Ε:\Private\1000484b π.χ. από το τηλέφωνο που έχω τώρα το Νokia Ν82 (symbian 9.1) στο pc και όταν αναβαθμιστώ π.χ. σε symbian 9.5 να μεταφέρω πάλι το φάκελο πίσω στο νέο τηλέφωνο και να κρατήσω και τα παλιά μου μηνύματα; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μπορώ να αντιγράψω το φάκελο Ε:\Private\1000484b π.χ. από το τηλέφωνο που έχω τώρα το Νokia Ν82 (symbian 9.1) στο pc και όταν αναβαθμιστώ π.χ. σε symbian 9.5 να μεταφέρω πάλι το φάκελο πίσω στο νέο τηλέφωνο και να κρατήσω και τα παλιά μου μηνύματα; Ναι γίνεται. Τα μηνύματα που είχα σε Ν95 και Ε66 πέρασαν μέσω της κάρτας και στο 5800 που έχω τώρα. Υπήρξε ένα πρόβλημα όταν αναβάθμισα το 5800 στην ν20 κ δεν μπορούσα να ανοίξω αυτά τα μηνύματα, οπότε αναγκαστικά τα έσβησα. Δεν έχω ψάξει ακόμα για ποιό λόγο έγινε όλο αυτό αλλά μόλις μπορέσω θα το κοιτάξω. Σόρρυ για το offtopic :O Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 αυτο εδω π.χ., ειναι για το Ν82 κ.λ.π., PythonForS60_1_4_5_2ndEd.SIS Ναι αλλα με ποιο τροπο καταλαβαινω πια ειναι για το ε66 που εχω εγω? και κατι αλλο, γιατι δεν μπορω να περασω αυτο: megaPyModulePack_unsigned_v.1.5.sis χρειαζεται για το ε66? μου γραφει σφαλμα ενημερωσης Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μπορώ να αντιγράψω το φάκελο Ε:\Private\1000484b π.χ. από το τηλέφωνο που έχω τώρα το Νokia Ν82 (symbian 9.1) στο pc και όταν αναβαθμιστώ π.χ. σε symbian 9.5 να μεταφέρω πάλι το φάκελο πίσω στο νέο τηλέφωνο και να κρατήσω και τα παλιά μου μηνύματα; Καλυτερα κρατησε τα με το lifeblog 2.5.224 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307340#post2307340 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Παιδιά κάποια εφαρμογή τύπου screenshot για τα FP2 υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Βεβαίως... βρές την: screenshot_s60_3rd_3.03_unsigned στα γνωστά μαγαζάκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Αν και δεν νομίζω να κάνω φορματ τώρα στο δίσκο επιδι θέλει πολύ χρόνο και.... τελως πάντων... Να σας ρωτήσω κάτι που θέλω... Εχω το Ν91...αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βλέπω βίντεο από το youtube... Μην μου πείτε ότι δεν φτάνει η ραμ γιατί υπάρχει και το realplayer:p (και το Ρ990 με το πρόγραμμα που παίζει το βίντεο παίζει και στο youtube...) υπάρχει κάποιο τέτοιο....πράγμα?? Επίσης θέλω και κάποιο τρόπο να κατέβαζω από rapidshare γιατί με τον όπερα γίνεται μεν αλλά όχι καλά...μου κατεβάζει μόνο τα 11ΚΒ για ένα αρχείο των 40ΜΒ... Αυτα για τώρα:p ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Καλησπερα, προσπαθησα με τον x-plore να κρυψω καποιες εικονες απο εφαρμογες που εμφανιζονταν στην εκθεση, αλλα μου εβγαζε μηνυμα πως δεν μπορω να αλλαξω τις ιδιοτητες των αρχειων. Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ναι αλλα με ποιο τροπο καταλαβαινω πια ειναι για το ε66 που εχω εγω? και κατι αλλο, γιατι δεν μπορω να περασω αυτο: megaPyModulePack_unsigned_v.1.5.sis χρειαζεται για το ε66? μου γραφει σφαλμα ενημερωσης Ευχαριστω Το καταλαβαίνεις βάσει της έκδοσης του λειτουργικού. Το E66 φέρει το Series 60 3rd Edition Feature Pack 1. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατεβάζεις το PythonForS60_1_4_5_3rdEd.sis από εδώ. Αν και δεν νομίζω να κάνω φορματ τώρα στο δίσκο επιδι θέλει πολύ χρόνο και.... τελως πάντων... Να σας ρωτήσω κάτι που θέλω... Εχω το Ν91...αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βλέπω βίντεο από το youtube... Μην μου πείτε ότι δεν φτάνει η ραμ γιατί υπάρχει και το realplayer (και το Ρ990 με το πρόγραμμα που παίζει το βίντεο παίζει και στο youtube...) υπάρχει κάποιο τέτοιο....πράγμα?? Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το MobiTubia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το MobiTubia. η ανάλυση είναι....μεγάλη για εμένα(Ν91) και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ότι δεν παίζουν κιόλας τα βίντεο αφού τα πατησω και ύστερα...καμιά άλλη λύση? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Άλλη λύση πέραν του mobitubia και emtube δεν υπάρχει. Θα πρέπει να κατεβάζεις τα βίντεο από τον υπολογιστή, να τα μετατρέπεις και μετά να τα περνάς στο κινητό σου. Μια καλή λύση είναι το Media Converter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts