jim_sdtv Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Δηλαδή διαβάζει μόνο αυτό http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b6/Lorem_Ipsum.png/175px-Lorem_Ipsum.png και όχι αυτό http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/UPC-A-036000291452.png ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ακριβώς ;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ξέρει κάποιος μου μπορώ να βρώ flash player για το Ε66??? Απο το site της adobe οσα κατεβασα δεν έκαναν για το κινητο μου. Επίσης σε ορισμένα προγράμματα μου είναι για symbian μου βγάζει "Σφάλμα πιστοποιητικού, Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του προϊόντος". Τι είναι αυτό??? ;) Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τι flash να εγκαταστήσεις… έχει ήδη το Flash Lite 3.0 το οποίο αναπαράγει flash videos. Ούτω ή άλλως άδικα ψάχνεις διότι δεν υπάρχει έκδοση την οποία μπορείς να βάλεις. Όσο για την άλλη ερωτηση δες στο S60 Platform FAQ το "Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisX;". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos83 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τι flash να εγκαταστήσεις… έχει ήδη το Flash Lite 3.0 το οποίο αναπαράγει flash videos. Ούτω ή άλλως άδικα ψάχνεις διότι δεν υπάρχει έκδοση την οποία μπορείς να βάλεις. Όσο για την άλλη ερωτηση δες στο S60 Platform FAQ το "Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisX;". Ο΄ταν πήγα να παίξω ενα βίντεο απο το νετ μου έβγαλε οτι θέλει το flash player και με έβαλε στη σελίδα της adobe για να το κατεβάσω αλλά μετά μου έβγαζε ;error. Παράθεση Φιλικά Μάνος, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ο browser δεν μπορεί να εμφανίσει sites τα οποία βασίζονται εξολοκλήρου σε περιεχόμενο flash όπως το zoo.gr. Έτσι είναι το Flash Lite, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Εχω το Divx Player στο κινητο σπασμενο και ενω στην αρχη μου επαιζε κανονικα τα divx που του εβαζα τωρα μου τα παιζει χωρις ηχο.Ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Κάνε απεγκατάσταση του προγράμματος και ξανά εγκατάσταση. Λογικά, θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Eαν εχεις χρονο καλο θα ειναι να κανεις hard format στην μνημη της συσκευης σου και μετα format στην καρτα χρειαζεται που και που! http://rapidshare.com/files/170574820/S60_3rd_edition_1.22.zip.html Το link δε δουλεύει πια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Το link δε δουλεύει πια... http://rapidshare.com/files/171339186/S60_3rd_edition_1.22.zip.html :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 εφαρμογη που να δουλεει ως φακος το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Υπάρχουν, αλλά δεν δουλεύουν. Δηλαδή δεν ανάβει το φλας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 na sai kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ξέρετε τι πρέπει να γράψω στο μαγαζακι για να κατεβάσω το nokia internet radio με ελληνικους σταθμούς για Ε65? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να καθαρίζει την μνήμη RAM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ξέρετε τι πρέπει να γράψω στο μαγαζακι για να κατεβάσω το nokia internet radio με ελληνικους σταθμούς για Ε65? Δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις από τα μαγαζάκια. Υπάρχει στο site της Nokia. Κατέβασέ το από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Μπορει καποιος να ανεβασει τον x-plore κάπου..... κάποια λίνκς που βρήκα δεν δουλεύουν... για Ε65.... ευχαριστώ :) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 @Lewis Ακριβώς στη προηγούμενη σελίδα υπάρχει link...:rolleyes: ***************************************************************************** Freeware S60 3rd Edition Resource Cleaner! http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/images/systools/cleaner02.jpg Λήψη Περισσότερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Freeware S60 3rd Edition Resource Cleaner! Το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να καθαρίζει την μνήμη RAM? Δεν εχω συσκευη για να το τσεκαρω αλλα δες για το JbakTaskMan εαν δεν κανω λαθος εχει αυτη την επιλογη :O Δες και την εφαρμογη MemoryUp μπορει να σε ενδιαφερει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 To JbakTaskMan εχει όντως επιλογη Memory Clean Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις; Το δοκιμασα εγω.πολυ καλο.απλα για να καθαρισει και τη μνημη κινητου πρεπει να ενεργοποιησεις το hack για προσβαση στα αρχεια συστηματος.εγω επελεξα να κρατησει μονο αγγλικα και ελληνικα και καθαρισε αρκετα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Καλησπερα, Εχω ενα Nokia E51 και εβαλα πάνω το Mail for exchange και συγχρονιζει το μαιλ μου. Αυτο που με παιδευει ειναι το εξης... Συγχρονιζει μονο τον φακελο Inbox Και οχι τους υποφακελους στο inbox. Δηλαδη,εγω στο outlook εχω κανει κανονες και λεω οτι αν ερχεται ενα μαιλ απο τον ταδε να μπαινει σε εκεινο τον φακελο κ.ο.κ Το αποτελεσμα του συγχρονισμου ειναι να μην περνω τα μαιλ που πανε κατευθειαν στον φακελο απο του κανονες... Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? edit:Αυτο που σκεφτηκα ειναι να αφησω του κανονες στον client και οχι στον server.Αλλα ειναι δυνατον να μην συγχρονιζει υποφακελους? Το MFE δε συγχρονίζει subfolders. Δοκίμασε το System Seven ¨η το RoadSync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Δεν εχω συσκευη για να το τσεκαρω αλλα δες για το JbakTaskMan εαν δεν κανω λαθος εχει αυτη την επιλογη :O Δες και την εφαρμογη MemoryUp μπορει να σε ενδιαφερει.. Τί έπαθε η συσκευή σου? :confused: Με το MemoryUp δεν είδα κάποια διαφορά. Ανοίγω το PySystem και συνήθως γύρω στα 28 ΜΒ είναι η ελεύθερη μνήμη.. ενώ το έχω πετύχει αρκετές φορές φορές 35-36 ΜΒ ακόμα και 38! To JbakTaskMan εχει όντως επιλογη Memory Clean Το JbakTaskMan το είχα δοκιμάσει από πριν.. αλλά πάλι δεν είδα διαφορά! Κλείνω εφαρμογές που τρέχουν πχ έκθεση κλπ και αφήνω μόνο την μουσική να τρέχει.. αλλά και πάλι πολύ λίγο μνήμη ελευθερώνει. Επίσης όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα οτι τρέχει κάποια εφαρμογή και δεν συνδέεται (ενώ έχω κλείσει τα πάντα ακόμα και από το JbakTaskMan) και συνήθως κάνω επανεκκίνηση. Πώς μπορώ να δω ποια εφαρμογή το μπλοκάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Όποιος θα μπορούσε να μου στείλει ή υποδείξει το πλήρες "smart settigs" θα του ήμουν υπόχρεος....Ψάχνω το κλειδί σαν τρελός και δεν βρίσκω τίποτα.....:( Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts