Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει δυστυχώς.

Θα πρέπει να τους ενσωματώσεις από τον υπολογιστή σου στη ταινία.

To SmartMovie παίζει ελληνικούς υπότιτλους (.sub)

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To SmartMovie παίζει ελληνικούς υπότιτλους (.sub)

Εννοείς μπορείς να εισάγεις τους υπότιτλους και την ταινία και να την αναπαράγει κανονικά;

Δεν το ήξερα αυτό;:O

Δουλεύει και με srt αρχεία;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχω βάλει τον Opera Mini 1.41 που είναι αρκετά χρήσιμος browser εξαιτίας κυρίως του save που κάνει σε σελίδες.

Έχω όμως πρόβλημα με το landscape view.

Είτε με το rotateme, είτε με την ενσωματωμένη λειτουργία για landscape, πάντα όταν γυρνάει η οθόνη μου, αφήνει στη δεξιά πλευρά ένα μεγάλο κομμάτι άδειο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μήπως υπάρχει κάποιος

1) scientific calculator ?

2) video player που παίζει ελληνικούς υπότιτλους

Καλό scientific calculator που είναι και δωρεάν είναι το cCalc! Εμένα με έχει βολεψει πολύ.Τα έχει όλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς μπορείς να εισάγεις τους υπότιτλους και την ταινία και να την αναπαράγει κανονικά;

Δεν το ήξερα αυτό;:O

Δουλεύει και με srt αρχεία;

Με srt αρχεία, όπως έχει ήδη απαντηθεί, δε δουλεύει.

Είναι όμως πραγματικά πολύ απλό και γρήγορο να μετατρέψεις ένα srt αρχείο σε sub με κάποιο πρόγραμμα, όπως π.χ. το Subtitle Workshop.

Eαν αλλαξεις μονο την καταληξη απο .srt σε .sub δεν θα το αναγνωριζει?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

μπορεις να χρησιμοποιησεις το κλασσικο smartmovie.πως?χρησιμοποιεις το προγραμμα που εχει μαζι για να κανεις convert τις ταινιες στον υπολογιστη.μπορεις να ενσωματωσεις ελληνικους υποτιτλους και εχει ελληνικη κωδικοποιηση απο τα settings του προγραμματος.ευκολο και απλο.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Eαν αλλαξεις μονο την καταληξη απο .srt σε .sub δεν θα το αναγνωριζει?

Ίσως και να το αναγνωρίσει, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα δε θα παίζει, αφού srt και sub έχουν διαφορετική δομή.

Έχω βάλει τον Opera Mini 1.41 που είναι αρκετά χρήσιμος browser εξαιτίας κυρίως του save που κάνει σε σελίδες.

Έχω όμως πρόβλημα με το landscape view.

Είτε με το rotateme, είτε με την ενσωματωμένη λειτουργία για landscape, πάντα όταν γυρνάει η οθόνη μου, αφήνει στη δεξιά πλευρά ένα μεγάλο κομμάτι άδειο.

και σε μενα το κανει αυτο δεν ξερω που οφειλεται αν ξερει καποιος ας πει......:(:(

ανεξαρτητα απο αυτο το 4.1 εχει απιστευτες βελτιωσεις με δυνατοτητα download και upload saving web pages κτλ.επιπλεον ειναι πολυ γρηγοροτερο της προηγουμενης εκδοσης στην επεξεργασια σελιδας.........

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

και σε μενα το κανει αυτο δεν ξερω που οφειλεται αν ξερει καποιος ας πει......:(:(

ανεξαρτητα απο αυτο το 4.1 εχει απιστευτες βελτιωσεις με δυνατοτητα download και upload saving web pages κτλ.επιπλεον ειναι πολυ γρηγοροτερο της προηγουμενης εκδοσης στην επεξεργασια σελιδας.........

Ναι, αλλά πολλές φορές αργεί πολύ στο "γίνεται σύνδεση"

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορω να καλω τις επαφες που εχω στο skype?

Δοκιμασα το fring αλλα ουτε ακουω ουτε με ακουνε και μπορουν μονο να με καλεσουν.Επισης το skype αλλα δεν υποστιριζεται για το E51 καθως επισης:

"Will it work in my country?

In this beta version, anyone can receive calls, instant message and see who’s online. If you want to call phones, mobiles, or any of your Skype contacts, this is limited to people in Brazil (Rio de Janeiro & Sao Paulo), Denmark, Estonia, Finland, Poland, Sweden and UK."

Υπαρχει κατι αλλο?

Παλι στην απεξω μας εχουν πεταμενους?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.ktmhellasclub.gr

Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορω να καλω τις επαφες που εχω στο skype?

Δοκιμασα το fring αλλα ουτε ακουω ουτε με ακουνε και μπορουν μονο να με καλεσουν.Επισης το skype αλλα δεν υποστιριζεται για το E51 καθως επισης:

"Will it work in my country?

In this beta version, anyone can receive calls, instant message and see who’s online. If you want to call phones, mobiles, or any of your Skype contacts, this is limited to people in Brazil (Rio de Janeiro & Sao Paulo), Denmark, Estonia, Finland, Poland, Sweden and UK."

Υπαρχει κατι αλλο?

Παλι στην απεξω μας εχουν πεταμενους?

Εμενα το fring δουλεψε κανονικα στο E51 με μονο ελατωμα το lag οταν καλεις σταθερα ελλαδος που φτανει και τα 1000ms... Απο οτι διαβασα φταει οτι ο server ειναι αγγλια. Τωρα για τα αλλα προγραμματα θελουν ψαξιμο.

Καλο αλλα δεν ειναι free.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.ktmhellasclub.gr

Εμενα το fring δουλεψε κανονικα στο E51 με μονο ελατωμα το lag οταν καλεις σταθερα ελλαδος που φτανει και τα 1000ms... Απο οτι διαβασα φταει οτι ο server ειναι αγγλια. Τωρα για τα αλλα προγραμματα θελουν ψαξιμο.

Εκανες κληση σε επαφη που ειχες στο skype? Εμενα με καλεσαν για να το τεσταρω,απο pc, και δεν με ακουγε ο αλλος, αλλα ουτε εγω τον ακουγα.

www.ktmhellasclub.gr

Μήπως γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή η οποία να απενεργοποιεί το multimedia key στο Ν95 γιατί είναι εκνευριστικό να το πατάς κατά λάθος σε διάφορα παιχνίδια ?

Που μπορώ να βρω μια εφαρμογή για να συνδέομαι στο msn μου από το N81 WiFi? Tnks

xxxxxxxxxxxxxxxx

Μπορουμε να ενσωματωσουμε πολλα *.sis σε ενα μονο αρχειο??:confused: θα ηταν πολυ βολικο γιατι εγω πχ που ειμαι απο format βαριεμαι να καθομαι να περναω μια μια τις εφαρμογες και τα παιχνιδια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Μήπως γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή η οποία να απενεργοποιεί το multimedia key στο Ν95 γιατί είναι εκνευριστικό να το πατάς κατά λάθος σε διάφορα παιχνίδια ?

Όχι, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.:)

Που μπορώ να βρω μια εφαρμογή για να συνδέομαι στο msn μου από το N81 WiFi? Tnks

Windows Live Messenger/Mail V1.1.861 for Nokia S60v3.

Το που θα το βρεις σου απάντησε ο thanosendo.;)

Μπορουμε να ενσωματωσουμε πολλα *.sis σε ενα μονο αρχειο??:confused: θα ηταν πολυ βολικο γιατι εγω πχ που ειμαι απο format βαριεμαι να καθομαι να περναω μια μια τις εφαρμογες και τα παιχνιδια..

Όχι δεν γίνεται.

Αλλά και να γινόταν απλά θα σου έβαζε τα ενσωματωμένα σε αυτό sis στους αντίστοιχους φακέλους χωρίς να τα κάνει εγκατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

PyWidgets displays system info on the standby screen

http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/images/misc/pywidget01.jpg http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/images/misc/pywidget02.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

paidia sos kserei kaneis kapia efarmogh na stelneis sms px na to grafeis tora k na toy les na to steilh se 2 ores;;h se 2 meres ktl;;;;kserei kaneis;;

Δοκίμασε το SMS Sheduler.

Αλλά θα πρέπει το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό την ώρα που έχεις ορίσει να σταλεί το μήνυμα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Υπαρχει μια εφαρμογη στο xxxxxxxxx που διαλεγεις απο ποιο φακελο του κινητου σου να διαβασει τα αρχεια .sis και τα κανει εγκατασταση ολα μαζι..

Δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα με λιγο ψαξιμο θα την βρεις.

Οταν την βρεις εαν θελεις θυμησε μας το ονομα ;)

Δοκίμασε το SMS Sheduler.

Αλλά θα πρέπει το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό την ώρα που έχεις ορίσει να σταλεί το μήνυμα.

Δοκιμασε και το SMS Chat μου αρεσε περισσοτερο απο το SMS Sheduler :)