mr_pepe Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 παιδια αν μπορει καποιος το auto start fscaller για n73 Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδια κανενα ευκολο προγραμματακι για custom themes (Ν95) υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για όσους το ζήτησαν: X-Plore : Ένας πολύ καλός file manager για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία του κινητού emTube : Ο καλύτερος (προσωπική άποψη) youTube client και player flv αρχείων Mobitubia : Πολύ καλός και όμορφος youTube client και player flv αρχείων LCGJukebox : Ένας πολύ καλός mp3 player (αν και προτιμώ τον ενσωματωμένο της σειράς Ν) Screenshot : Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε αρχείο εικόνας ότι δείχνει η οθόνη του κινητού SmartMovie : Movie player για avi αρχεία DivXPlayer : Το ίδιο με το παραπάνω Handy Taskman : Απαραίτητος σε κάθε κινητό για να βλέπουμε τι τρέχει στη μνήμη ανα πάσα στιγμή Sygic Mobile ή Garmin XT : Για GPS Navigation Rotateme : Περιστρέφει την οθόνη του κινητού σε lanscape mode ShakeMe και Nokmote : Εκτελoύν λειτουργείες κουνώντας το κινητό εκμεταλευόμενο τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης Αυτά για αρχή, θα το εμπλουτίσω σιγά σιγά;) μπραβο ρε φιλε +10rep απο εμενα Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για όσους το ζήτησαν: X-Plore : Ένας πολύ καλός file manager για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία του κινητού emTube : Ο καλύτερος (προσωπική άποψη) youTube client και player flv αρχείων Mobitubia : Πολύ καλός και όμορφος youTube client και player flv αρχείων LCGJukebox : Ένας πολύ καλός mp3 player (αν και προτιμώ τον ενσωματωμένο της σειράς Ν) Screenshot : Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε αρχείο εικόνας ότι δείχνει η οθόνη του κινητού SmartMovie : Movie player για avi αρχεία DivXPlayer : Το ίδιο με το παραπάνω Handy Taskman : Απαραίτητος σε κάθε κινητό για να βλέπουμε τι τρέχει στη μνήμη ανα πάσα στιγμή Sygic Mobile ή Garmin XT : Για GPS Navigation Rotateme : Περιστρέφει την οθόνη του κινητού σε lanscape mode ShakeMe και Nokmote : Εκτελoύν λειτουργείες κουνώντας το κινητό εκμεταλευόμενο τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης Αυτά για αρχή, θα το εμπλουτίσω σιγά σιγά;) Ωραίος! Μας έφτιαξες! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το screenshot. Το έχω βάλει στο Ε51 που έχω και στα settings για κουμπιά επιλέγω αυτό που λέει: <Edit>+<OK>key. Ποιό ακριβώς κουμπί πρέπει να πατήσω για να κάνει edit; Γιατί πατάω π.χ. 2 φορές το * για να βγει το + αλλά τίποτα... Και κάτι άλλο: Όταν το έχω activated συνέχεια, υπάρχει περίπτωση να τρώει παραπάνω μπαταρία ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ωραίος! Μας έφτιαξες! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το screenshot. Το έχω βάλει στο Ε51 που έχω και στα settings για κουμπιά επιλέγω αυτό που λέει: <Edit>+<OK>key. Ποιό ακριβώς κουμπί πρέπει να πατήσω για να κάνει edit; Γιατί πατάω π.χ. 2 φορές το * για να βγει το + αλλά τίποτα... Και κάτι άλλο: Όταν το έχω activated συνέχεια, υπάρχει περίπτωση να τρώει παραπάνω μπαταρία ή όχι; Το + δε σημαίνει το σημάδι "+" αλλά ότι πατάς και κρατάς το Edit (πλήκτρο pencil) και μετά πατάς το "ΟΚ", ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό έχεις επιλέξει. ;) Αυτό δεν ισχύει για όσα τηλέφωνα δε διαθέτουν πλήκτρο pencil (π.χ. Ν82, 6120 classic, αλλά και τα καινούργια τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες). Για αυτά υπάρχει επιλογή για λήψη screenshots με το πλήκτρο "C" ή το πλήκτρο της κάμερας. Δε νομίζω να καταναλώνει πολλή μπαταρία. Δεν το έχω συνέχεια ανοικτό βέβαια. Αν όμως έχεις τηλέφωνο χωρίς πλήκτρο pencil, θεωρώ σκόπιμο να παίρνεις όσα screenshots θέλεις και μετά να το κλείνεις, καθώς δεσμεύει το πλήκτρο "C" και δε μπορείς να κάνεις διαγραφή σε καμία άλλη εφαρμογή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το + δε σημαίνει το σημάδι "+" αλλά ότι πατάς και κρατάς το Edit (πλήκτρο pencil) και μετά πατάς το "ΟΚ", ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό έχεις επιλέξει. ;) Αυτό δεν ισχύει για όσα τηλέφωνα δε διαθέτουν πλήκτρο pencil (π.χ. Ν82, 6120 classic, αλλά και τα καινούργια τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες). Για αυτά υπάρχει επιλογή για λήψη screenshots με το πλήκτρο "C" ή το πλήκτρο της κάμερας. Δε νομίζω να καταναλώνει πολλή μπαταρία. Δεν το έχω συνέχεια ανοικτό βέβαια. Αν όμως έχεις τηλέφωνο χωρίς πλήκτρο pencil, θεωρώ σκόπιμο να παίρνεις όσα screenshots θέλεις και μετά να το κλείνεις, καθώς δεσμεύει το πλήκτρο "C" και δε μπορείς να κάνεις διαγραφή σε καμία άλλη εφαρμογή. Αυτό ακριβώς θα κάνω, μιας και δεν έχω pencil. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Είναι χρησιμότατη εφαρμογή. Έχει και επιλογή για το είδος και την ποιότητα του αρχείου που θα δημιουργείται. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μήπως χρησιμοποιεί κανείς τη HandBase ? Προσπαθώ να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες στις φόρμες ή στα πεδία αλλά προφανώς κάτι γίνεται λάθος στην κωδικοποίηση. Υπάρχει κάποιο κόλπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το rotateMe κάνει και για το Ε51 ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το rotateMe κάνει και για το Ε51 ή όχι; Υπάρχει έκδοση του RotateMe (v1.5) για κινητά που δεν έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (αλλάζεις σε landscape με κουμπί) Νομίζω θα κάνει και για το Ε51 Περισσότερα εδώ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 mpeee εγω εχω στο κινητο μου το ultimate voice recorder για αυτη την δουλεια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εαν θελεις δοκιμασε το :) Εμενα στο ν82 το totalrecall δουλευει αψογα.Καλο και το ultimate voice recorder αδερφε αλλα μου την σπαει το κασετοφωνακι το οποιο εμφανιζεται παντου.Το καλυτερο ομως στο totalrecall ειναι οτι στο καθε αρχειο που κανει δειχνει και τον αριθμο τηλεφωνου η ονομα αν ειναι στις επαφες οποτε δεν χρειαζεται να ψαχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Υπάρχει έκδοση του RotateMe (v1.5) για κινητά που δεν έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (αλλάζεις σε landscape με κουμπί) Νομίζω θα κάνει και για το Ε51 Περισσότερα εδώ Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γεια σας με το θέμα της υπογραφής υπάρχει λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γεια σας με το θέμα της υπογραφής υπάρχει λύση??? Οτι διαβαζεις στο αναλογο θεμα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 παδια εχω εγκαταστηση το symTorrent τη αλλο πρεπει να κανω για μπορω να κατεβαζω????ειμαι λιγο σαχετος με το θεμα αν μπορει καποιοσ ας βοηθησει! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το lcg jukebox γιατι ειδα οτι η τελευταια εκδοση μπορει και να εχει ιο ψαχνω μια που να ειναι ενταξει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το lcg jukebox γιατι ειδα οτι η τελευταια εκδοση μπορει και να εχει ιο ψαχνω μια που να ειναι ενταξει.ευχαριστω Δεν φαινεται να εχει ιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το lcg jukebox γιατι ειδα οτι η τελευταια εκδοση μπορει και να εχει ιο ψαχνω μια που να ειναι ενταξει.ευχαριστω LCG Jukebox v2.17 http://rapidshare.com/files/93771290/LCG_Jukebox_v2.17.rar.html Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 το shake me απο που το κατεβαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 το shake me απο που το κατεβαζουμε? Φυσικα από το γνωστό μαγαζάκι... Κάνε αναζήτηση "ShakeMe Alpha 2 Unsigned by Samir". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Όσοι έχετε συσκευή Nseries ή το Ε90, δείτε αυτό: (με αφορμή ένα σχετικό post του nervous το σχολιάσαμε πριν λίγο στο thread του Ν82 και μιας και αφορά και άλλες συσκευές, το παραθέτω κι εδώ). Με λίγα λόγια η δυνατότητα geotagging που προσθέτει η Nokia στα καινούργια FP2 τηλέφωνα (N96, N78, 6220 classic και 6210 navigator) γίνεται διαθέσιμη και σε ορισμένα από τα ήδη υπάρχοντα. ;) Nokia Beta Labs - Location Tagger http://www.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/Location_Tagger/location_tagger.jpg - Overview With Nokia Location Tagger, you can automatically tag your location data to your pictures. As you take a picture, your GPS coordinates are saved to the EXIF header of the JPEG file. You can use this data later, for example, to locate your pictures on a map. - Tested with: NokiaN95, N95 8GB, N82, E90, N73. - Should work but not fully tested with: Αll Nokia Nseries devices based on S60 3rd edition. - Requires either an integrated GPS receiver, or an external Bluetooth GPS receiver module. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Google Releases Native Search client for S60 http://img161.imageshack.us/img161/2221/gsc3gw8.th.jpg http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6799_Google_releases_search_client_.php http://mobile.google.com/ FlipSilent v1.05 released for Public http://symbianwebblog.wordpress.com/2008/02/21/flipsilent-v105-released-for-public/ Rock’n'Scroll Release dated soon http://img513.imageshack.us/img513/2278/2245183932e428bf3cf7omn0.th.jpg http://symbianwebblog.wordpress.com/2008/02/21/rocknscroll-release-dated-soon/ “Rock’n'Scroll” is a single sensor solution that can provide motion input capabilities to latest Symbian phones with an accelerometer. You can control your phone with movements, in menus or applications and games similar to “Nokmote”, but even better. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ρε παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το Το rotateMe σε νοκια 6110 που και καλα κανε για ολλα τα μοντελα και μου βαζει ''σφαλμα πιστιποιητικου'' τη γινετε? εχς αλλαξει και την ημερομηνια 1 ετοσ πισω αλλα τιποτα Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Συγγνωμη βρε nervous, αλλα απο που κατεβαζουμε το Google Native Search client for S60? Παω στο site (http://mobile.google.com/) αλλα δεν βρισκω κατι. Μονο αυτο που γραφει η οθονη του πρωτου και του δευτερου κινητου... Δηλαδη μονο μεσω κινητου τα κατεβαζω?Δεν μπορω πρωτα στο πισι και μετα να το περασω στο κινητο? Η υπαρχει κατι που δεν κατελαβα? Ακυρο...λογικα ειναι για καθε φορα που μπαινω net απο το κινητο αυτο ετσι? Δεν εγκαθιστας κατι, απλως πας στην εν λογο σελιδα απο το κινητο ε? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Υπαρχει καποιο app που να βαζει στο μενου με τα μυνηματα τη δυνατοτητα να προσθεσεις smiles στα SMS στην καρτελα ΠΡΟΣΘΗΚΗ ? Γιατι βλεπω δεν εχουν smiles τα s60... Εμενα στο ν82 το totalrecall δουλευει αψογα.Καλο και το ultimate voice recorder αδερφε αλλα μου την σπαει το κασετοφωνακι το οποιο εμφανιζεται παντου.Το καλυτερο ομως στο totalrecall ειναι οτι στο καθε αρχειο που κανει δειχνει και τον αριθμο τηλεφωνου η ονομα αν ειναι στις επαφες οποτε δεν χρειαζεται να ψαχνεις. Με το UVR ηχογραφηση απο VOIP κλησεις δεν κανει, με το totalrecall γινεται να κανεις ηχογραφηση και απο VOIP (truphone) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts