elteo Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Συμπαθάτε με αλλά νέος στο σπορ των symbian. (μια ζωή wm) μπορεί κάποιος να γράψει ένα μικρό list με must have εφαρμογές; θα με βοηθούσε πολύ αν μου λέγατε και τι κάνει το καθένα με 2 λόγια. :worry::) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Συμπαθάτε με αλλά νέος στο σπορ των symbian. (μια ζωή wm) μπορεί κάποιος να γράψει ένα μικρό list με must have εφαρμογές; θα με βοηθούσε πολύ αν μου λέγατε και τι κάνει το καθένα με 2 λόγια. :worry::) οντως ειναι πολυ καλο αυτο που ζητας,ισως θα επρεπε να υπηρχε ξεχωριστο THREAD για αυτο,εννοω μονο της εφαρμογες και λιγα πραγματα το τι κανει η καθε μια...θα βοηθουσε πολλους ''ασχετους'' σαν εμενα. Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 paidia kalhmera. mpori kai na einai blakia afto pou tha po ala iparxi kapio programa na peraso sto kinito nokia n95 os oste anti na pato ta pliktra tou kinitou na patao me to daxtilo pano stin othoni kai na xrisimopio to kinito apo eki?EYXARISTO: Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα είναι θέμα hardware και όχι software:O (Πάντως δες το πρόγραμμα Nokmote που σου επιτρέπει να χειρίζεσαι το κινητό με τον αισθητήρα κίνησης) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 οντως ειναι πολυ καλο αυτο που ζητας,ισως θα επρεπε να υπηρχε ξεχωριστο THREAD για αυτο,εννοω μονο της εφαρμογες και λιγα πραγματα το τι κανει η καθε μια...θα βοηθουσε πολλους ''ασχετους'' σαν εμενα. +1 από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει κανένα τέτοιο πρόγραμμα είναι θέμα hardware και όχι software:O (Πάντως δες το πρόγραμμα Nokmote που σου επιτρέπει να χειρίζεσαι το κινητό με τον αισθητήρα κίνησης) to perasa teleftea afto to programa ala otan to energopoihsa doulebe san trelo kamia sxesi opos to dixni sta bintea pou exo di.emena doulebe para poly grigora.mipos kseris giati?EYXARISTO POLY Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για όσους το ζήτησαν: X-Plore : Ένας πολύ καλός file manager για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία του κινητού emTube : Ο καλύτερος (προσωπική άποψη) youTube client και player flv αρχείων Mobitubia : Πολύ καλός και όμορφος youTube client και player flv αρχείων LCGJukebox : Ένας πολύ καλός mp3 player (αν και προτιμώ τον ενσωματωμένο της σειράς Ν) Screenshot : Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε αρχείο εικόνας ότι δείχνει η οθόνη του κινητού SmartMovie : Movie player για avi αρχεία DivXPlayer : Το ίδιο με το παραπάνω Handy Taskman : Απαραίτητος σε κάθε κινητό για να βλέπουμε τι τρέχει στη μνήμη ανα πάσα στιγμή Sygic Mobile ή Garmin XT : Για GPS Navigation Rotateme : Περιστρέφει την οθόνη του κινητού σε lanscape mode ShakeMe και Nokmote : Εκτελούν λειτουργίες κουνώντας το κινητό εκμεταλλευόμενο τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης pyBudzik V3 : Επιλέξτε να σας ξυπνάει η μουσική σας συλλογή (LCGJukebox), τα βίντεο σας (SmartMovie) ή το ράδιο MsgExport : Αποθηκεύστε τα μηνύματά σας (sms) σε αρχεία html ή txt Themes Launcher : Επαναφέρει τη συντόμευση αλλαγής θεμάτων σε όσα κινητά την έχουν κρυμένη στις ρυθμίσεις Αυτά για αρχή, θα το εμπλουτίσω σιγά σιγά;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 οντως ειναι πολυ καλο αυτο που ζητας,ισως θα επρεπε να υπηρχε ξεχωριστο THREAD για αυτο,εννοω μονο της εφαρμογες και λιγα πραγματα το τι κανει η καθε μια...θα βοηθουσε πολλους ''ασχετους'' σαν εμενα. Επιπλέον εγώ θα πρότεινα την ύπαρξη και σχετικής λίστας (αν μπορεί να γίνει από τεχνικής πλευράς) κάτι σαν φύλλο του excel με την περιγραφή σε μία μόνο γραμμή με το όνομα της εφαρμογής (το οποίο να μπορεί να γίνεται συνέχεια update από όποιον "εντοπίζει" την καινούργια εκδοση της εφαρμογής ή από συγκεκριμένα άτομα κύριως τους διαχειριστές), το είδος της κατηγορίας που ανήκει η εφαρμογή (όπως υπάρχει και στο xxxxxxxxxxx), την σύντομη περιγραφή του τι κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά και έναν αριθμό που να δείχνει από πόσους χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα (το ίδιο ή μια προηγούμενη εκδοσή του) όπου ο αριθμός αυτός θα αυξάνει με την εγκατάσταση της εφαρμογής και θα ελατώνεται όταν θα απεγκαταστήσω για κάποιον λόγο την εφαρμογή. Η λίστα αυτή θα είναι κάτι σαν τις ψηφοφορίες που υπάρχουν μόνιμα στην πρώτη σελίδα κάποιον threads και μπορεί να είναι ταξινομημένη είτε με βάση το όνομα της εφαρμογής (το βολικότερο), είτε με την ημερομηνία τροποίησης της τελευταίας εφαρμογής (για να ενημερωνόμαστε ποια εφαρμογή άλλαξε). Ενδεχομένως όλα αυτά να μην είχαν περπατήσει σε κάποια προσπάθεια και στο παρλθόν ή να είναι δύσκολο να υλοποιηθούν αλλά σίγουρα θα βοήθαγαν πολύ στην πληθώρα των εφαρμογών και των ενημερώσεων που υπάρχουν. Για όσους το ζήτησαν: X-Plore : Ένας πολύ καλός file manager για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία του κινητού emTube : Ο καλύτερος (προσωπική άποψη) youTube client και player flv αρχείων Mobitubia : Πολύ καλός και όμορφος youTube client και player flv αρχείων LCGJukebox : Ένας πολύ καλός mp3 player (αν και προτιμώ τον ενσωματωμένο της σειράς Ν) Screenshot : Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε αρχείο εικόνας ότι δείχνει η οθόνη του κινητού SmartMovie : Movie player για avi αρχεία DivXPlayer : Το ίδιο με το παραπάνω Handy Taskman : Απαραίτητος σε κάθε κινητό για να βλέπουμε τι τρέχει στη μνήμη ανα πάσα στιγμή Sygic Mobile ή Garmin XT : Για GPS Navigation Rotateme : Περιστρέφει την οθόνη του κινητού σε lanscape mode ShakeMe και Nokmote : Εκτελoύν λειτουργείες κουνώντας το κινητό εκμεταλευόμενο τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης Αυτά για αρχή, θα το εμπλουτίσω σιγά σιγά;) Πολύ καλό, μπράβο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 παιδια αν μπορει καποιος το auto start fscaller για n73 Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδια κανενα ευκολο προγραμματακι για custom themes (Ν95) υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για όσους το ζήτησαν: X-Plore : Ένας πολύ καλός file manager για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία του κινητού emTube : Ο καλύτερος (προσωπική άποψη) youTube client και player flv αρχείων Mobitubia : Πολύ καλός και όμορφος youTube client και player flv αρχείων LCGJukebox : Ένας πολύ καλός mp3 player (αν και προτιμώ τον ενσωματωμένο της σειράς Ν) Screenshot : Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε αρχείο εικόνας ότι δείχνει η οθόνη του κινητού SmartMovie : Movie player για avi αρχεία DivXPlayer : Το ίδιο με το παραπάνω Handy Taskman : Απαραίτητος σε κάθε κινητό για να βλέπουμε τι τρέχει στη μνήμη ανα πάσα στιγμή Sygic Mobile ή Garmin XT : Για GPS Navigation Rotateme : Περιστρέφει την οθόνη του κινητού σε lanscape mode ShakeMe και Nokmote : Εκτελoύν λειτουργείες κουνώντας το κινητό εκμεταλευόμενο τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης Αυτά για αρχή, θα το εμπλουτίσω σιγά σιγά;) μπραβο ρε φιλε +10rep απο εμενα Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Για όσους το ζήτησαν: X-Plore : Ένας πολύ καλός file manager για να διαχειριζόμαστε τα αρχεία του κινητού emTube : Ο καλύτερος (προσωπική άποψη) youTube client και player flv αρχείων Mobitubia : Πολύ καλός και όμορφος youTube client και player flv αρχείων LCGJukebox : Ένας πολύ καλός mp3 player (αν και προτιμώ τον ενσωματωμένο της σειράς Ν) Screenshot : Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε αρχείο εικόνας ότι δείχνει η οθόνη του κινητού SmartMovie : Movie player για avi αρχεία DivXPlayer : Το ίδιο με το παραπάνω Handy Taskman : Απαραίτητος σε κάθε κινητό για να βλέπουμε τι τρέχει στη μνήμη ανα πάσα στιγμή Sygic Mobile ή Garmin XT : Για GPS Navigation Rotateme : Περιστρέφει την οθόνη του κινητού σε lanscape mode ShakeMe και Nokmote : Εκτελoύν λειτουργείες κουνώντας το κινητό εκμεταλευόμενο τον ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης Αυτά για αρχή, θα το εμπλουτίσω σιγά σιγά;) Ωραίος! Μας έφτιαξες! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το screenshot. Το έχω βάλει στο Ε51 που έχω και στα settings για κουμπιά επιλέγω αυτό που λέει: <Edit>+<OK>key. Ποιό ακριβώς κουμπί πρέπει να πατήσω για να κάνει edit; Γιατί πατάω π.χ. 2 φορές το * για να βγει το + αλλά τίποτα... Και κάτι άλλο: Όταν το έχω activated συνέχεια, υπάρχει περίπτωση να τρώει παραπάνω μπαταρία ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ωραίος! Μας έφτιαξες! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το screenshot. Το έχω βάλει στο Ε51 που έχω και στα settings για κουμπιά επιλέγω αυτό που λέει: <Edit>+<OK>key. Ποιό ακριβώς κουμπί πρέπει να πατήσω για να κάνει edit; Γιατί πατάω π.χ. 2 φορές το * για να βγει το + αλλά τίποτα... Και κάτι άλλο: Όταν το έχω activated συνέχεια, υπάρχει περίπτωση να τρώει παραπάνω μπαταρία ή όχι; Το + δε σημαίνει το σημάδι "+" αλλά ότι πατάς και κρατάς το Edit (πλήκτρο pencil) και μετά πατάς το "ΟΚ", ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό έχεις επιλέξει. ;) Αυτό δεν ισχύει για όσα τηλέφωνα δε διαθέτουν πλήκτρο pencil (π.χ. Ν82, 6120 classic, αλλά και τα καινούργια τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες). Για αυτά υπάρχει επιλογή για λήψη screenshots με το πλήκτρο "C" ή το πλήκτρο της κάμερας. Δε νομίζω να καταναλώνει πολλή μπαταρία. Δεν το έχω συνέχεια ανοικτό βέβαια. Αν όμως έχεις τηλέφωνο χωρίς πλήκτρο pencil, θεωρώ σκόπιμο να παίρνεις όσα screenshots θέλεις και μετά να το κλείνεις, καθώς δεσμεύει το πλήκτρο "C" και δε μπορείς να κάνεις διαγραφή σε καμία άλλη εφαρμογή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το + δε σημαίνει το σημάδι "+" αλλά ότι πατάς και κρατάς το Edit (πλήκτρο pencil) και μετά πατάς το "ΟΚ", ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό έχεις επιλέξει. ;) Αυτό δεν ισχύει για όσα τηλέφωνα δε διαθέτουν πλήκτρο pencil (π.χ. Ν82, 6120 classic, αλλά και τα καινούργια τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες). Για αυτά υπάρχει επιλογή για λήψη screenshots με το πλήκτρο "C" ή το πλήκτρο της κάμερας. Δε νομίζω να καταναλώνει πολλή μπαταρία. Δεν το έχω συνέχεια ανοικτό βέβαια. Αν όμως έχεις τηλέφωνο χωρίς πλήκτρο pencil, θεωρώ σκόπιμο να παίρνεις όσα screenshots θέλεις και μετά να το κλείνεις, καθώς δεσμεύει το πλήκτρο "C" και δε μπορείς να κάνεις διαγραφή σε καμία άλλη εφαρμογή. Αυτό ακριβώς θα κάνω, μιας και δεν έχω pencil. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Είναι χρησιμότατη εφαρμογή. Έχει και επιλογή για το είδος και την ποιότητα του αρχείου που θα δημιουργείται. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μήπως χρησιμοποιεί κανείς τη HandBase ? Προσπαθώ να βάλω ελληνικούς χαρακτήρες στις φόρμες ή στα πεδία αλλά προφανώς κάτι γίνεται λάθος στην κωδικοποίηση. Υπάρχει κάποιο κόλπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το rotateMe κάνει και για το Ε51 ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το rotateMe κάνει και για το Ε51 ή όχι; Υπάρχει έκδοση του RotateMe (v1.5) για κινητά που δεν έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (αλλάζεις σε landscape με κουμπί) Νομίζω θα κάνει και για το Ε51 Περισσότερα εδώ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 mpeee εγω εχω στο κινητο μου το ultimate voice recorder για αυτη την δουλεια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εαν θελεις δοκιμασε το :) Εμενα στο ν82 το totalrecall δουλευει αψογα.Καλο και το ultimate voice recorder αδερφε αλλα μου την σπαει το κασετοφωνακι το οποιο εμφανιζεται παντου.Το καλυτερο ομως στο totalrecall ειναι οτι στο καθε αρχειο που κανει δειχνει και τον αριθμο τηλεφωνου η ονομα αν ειναι στις επαφες οποτε δεν χρειαζεται να ψαχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Υπάρχει έκδοση του RotateMe (v1.5) για κινητά που δεν έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (αλλάζεις σε landscape με κουμπί) Νομίζω θα κάνει και για το Ε51 Περισσότερα εδώ Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γεια σας με το θέμα της υπογραφής υπάρχει λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Γεια σας με το θέμα της υπογραφής υπάρχει λύση??? Οτι διαβαζεις στο αναλογο θεμα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 παδια εχω εγκαταστηση το symTorrent τη αλλο πρεπει να κανω για μπορω να κατεβαζω????ειμαι λιγο σαχετος με το θεμα αν μπορει καποιοσ ας βοηθησει! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το lcg jukebox γιατι ειδα οτι η τελευταια εκδοση μπορει και να εχει ιο ψαχνω μια που να ειναι ενταξει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 μηπως μπορει καποιος να ανεβασει το lcg jukebox γιατι ειδα οτι η τελευταια εκδοση μπορει και να εχει ιο ψαχνω μια που να ειναι ενταξει.ευχαριστω Δεν φαινεται να εχει ιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts