Itchrist86 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλησπέρα και από μένα, αν και καιρό στο forum απλα παρακολουθώ. Λέω να πάρω το Ν95 τώρα μεταχηρισμένο... αλλά πέραν τουτου ρωτάω... Έχω Ν70 πως μπορώ να πάρω όλα τα τηλέφωνα \ μυνήματα κλπ (εννοείτε όχι προγράμματα) και να τα βάλω στο Ν95?? Ευχαριστώ. Με το πρόγραμμα μεταφορά δεδομένων που έχουν επάνω και τα δύο κινητά. Ή αλλιώς με το back up μέσω του PC Suite, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να περάσει και μηνύματα. Πάντως τα υπόλοιπα, δλδ επαφές, ημερολόγιο, σημειώσεις τα περνάει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλησπέρα και από μένα, αν και καιρό στο forum απλα παρακολουθώ. Λέω να πάρω το Ν95 τώρα μεταχηρισμένο... αλλά πέραν τουτου ρωτάω... Έχω Ν70 πως μπορώ να πάρω όλα τα τηλέφωνα \ μυνήματα κλπ (εννοείτε όχι προγράμματα) και να τα βάλω στο Ν95?? Ευχαριστώ. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή με μία εφαρμογή που έχει ενσωματωμένη το Ν95 που θα αγοράσεις. Μόλις το πάρεις στα χέρια σου, θα σου ζητήσει αν θέλεις να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα σου από το προηγούμενό σου τηλέφωνο (το Ν70 υποστηρίζεται κανονικά από όσο μπορώ να ξέρω), δηλαδή μηνύματα, επαφές και σημειώσεις ημερολογίου. Θα συνδέσεις τα δύο τηλέφωνα με Bluetooth και η υπόλοιπη ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα έχεις όλα τα δεδομένα σου από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο. Και μάλιστα μπορείς να επιλέξεις να μην συμπεριλάβεις στο καινούργιο τηλέφωνο π.χ. τις σημειώσεις ημερολογίου αν δεν το θέλεις. ;) Edit: Με πρόλαβες monsieur le moderateur. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 molis to peira.paw na to exerevnisw kai epanerxomai me apories.... mia prwth.mou fenete i giana xrisimopiiseis to gps xrewnese? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Επείδη μάλλον σκοπεύω να πουλήσω 1α το Ν70, μέσω backup γίνεται.. με card reader κλπ?? To PC suite δεν κανει καθόλου καλό backup όπως και το κινητό. Δεν μου παίρνει όλες τις επαφές.. έχει και σε άλλο N70 το ίδιο πρόβλημα... :wacko: Μπορώ να τραβήξω μόνο τις επαφές.. π.χ. σαν αρχείο μόνο του και να το κοτσάρω στο Ν95? Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 molis to peira.paw na to exerevnisw kai epanerxomai me apories.... mia prwth.mou fenete i giana xrisimopiiseis to gps xrewnese? Όχι, εφόσον απενεργοποιήσεις το A-GPS. Επείδη μάλλον σκοπεύω να πουλήσω 1α το Ν70, μέσω backup γίνεται.. με card reader κλπ?? To PC suite δεν κανει καθόλου καλό backup όπως και το κινητό. Δεν μου παίρνει όλες τις επαφές.. έχει και σε άλλο N70 το ίδιο πρόβλημα... :wacko: Μπορώ να τραβήξω μόνο τις επαφές.. π.χ. σαν αρχείο μόνο του και να το κοτσάρω στο Ν95? Τις επαφές ναι μπορείς εύκολα. Πρώτα κάνε όλες τις επαφές αντιγραφή στη κάρτα μνήμης (Επιλογές > Επιλογή όλων > Αντιγραφή > Στη κάρτα μνήμης) και μετά μέσω του card reader πάρε το φάκελο E:\Others\Contacts και κάνε τον επικόλληση στη νέα κάρτα μνήμης του Ν95, στο ίδιο path. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ευχαριστώ Itchrist86 Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 mia aporia pou de nomizw na yparxei apantisi... exw ta vista me service pack 1 kai otan kanw safe remove to kinito apo ti usb den mouvgazei to minima sto kinito an eimai asfalis na to aposyndesw kai anagazomai meta na to kanw restert to kinito giati leei oti dedomena mporei na xathoune... enw sto pc vgazei oti vgike asfales.... thanks for your time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 mia aporia pou de nomizw na yparxei apantisi... exw ta vista me service pack 1 kai otan kanw safe remove to kinito apo ti usb den mouvgazei to minima sto kinito an eimai asfalis na to aposyndesw kai anagazomai meta na to kanw restert to kinito giati leei oti dedomena mporei na xathoune... enw sto pc vgazei oti vgike asfales.... thanks for your time Για όλα υπάρχει απάντηση!!! :p Εφόσον έχεις τελειώσει τις μεταφορές των αρχείων σου και έχεις κλείσει τους φακέλους (του κινητού και του υπολογιστή), άστο να λέει... Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis1983 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Για όλα υπάρχει απάντηση!!! :p Εφόσον έχεις τελειώσει τις μεταφορές των αρχείων σου και έχεις κλείσει τους φακέλους (του κινητού και του υπολογιστή), άστο να λέει... Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. sta xp omws mouvgaze sto kinito oti mporw na vgalw to kalwdio omws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 sta xp omws mouvgaze sto kinito oti mporw na vgalw to kalwdio omws... Vista... ΣVista :lol: Δεν θα έχεις πρόβλημα, μην άγχεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Το Τ9 πως απενεργοποιήτε θυμάτε κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Το Τ9 πως απενεργοποιήτε θυμάτε κανείς Είναι στις ρυθμίσεις γλώσσας (εκεί που επιλέγεις και τη γλώσσα του κινητού) με τη περιγραφή Πρόβλεψη Εισαγωγής κειμένου Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Είναι στις ρυθμίσεις γλώσσας (εκεί που επιλέγεις και τη γλώσσα του κινητού) με τη περιγραφή Πρόβλεψη Εισαγωγής κειμένου Εναλλακτικα πατησε πολλες φορες το πληκτρο με την #. 4 αν θυμαμαι καλα. ;) Nα ρωτησω και εγω κατι, τι ελευθερη μνημη σας δειχνει ο τασκμαν (η ο,τι αλλο χρησιμοποιειτε)? Εμενα μου δεινει γυρω στο 26 ΚΒ αλλα εχω την αισθηση οτι οταν πρωτοειχα κανει την αναβαθμιση ειχα περισσοτερη μνημη. Αν και ασχετο ερωτημα μαλλον. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 "Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε. Παρακαλω επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο" Ελπιζω να μην το δει ποτε κανεις σας. Εμενα μονο μια φορα μου το εκανε ευτυχως. Εχει καιρο αλλα απο τοτε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 "Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε. Παρακαλω επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο" Ελπιζω να μην το δει ποτε κανεις σας. Εμενα μονο μια φορα μου το εκανε ευτυχως. Εχει καιρο αλλα απο τοτε ολα καλα. Τι ήταν αυτό; Αποτυχία φόρτωσης του OS; Μήπως κάποιο hardware πρόβλημα; Πώς λύθηκε; Από μόνο του ή το πήγες σε Nokia shop; :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Θέλω την γνώμη σας. Έχω το 6110 navigator και λέω να πάρω το n95. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο; Θα με βοηθήσετε στην επιλογή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Θέλω την γνώμη σας. Έχω το 6110 navigator και λέω να πάρω το n95. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο; Θα με βοηθήσετε στην επιλογή μου; Αν και offtopic... Αν το θες για τη κάμερα, πάρε Ν82. Αν το θες για το GPS, κάτσε εκεί που κάθεσαι... Περισσότερα όμως στο θέμα των Διαξιφισμών! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τι ήταν αυτό; Αποτυχία φόρτωσης του OS; Μήπως κάποιο hardware πρόβλημα; Πώς λύθηκε; Από μόνο του ή το πήγες σε Nokia shop; :confused: Δεν εχω ιδεα τι ηταν. Οπως ειπα το εκανε μονο μια φορα και μετα εξαφανιστηκε μονο του. Δεν το πηγα πουθενα. Οταν μου το εβγαλε, το εκλεισα και οταν το ξανα-ανοιξα, φορτωσε κανονικα. Αλλαξα πολλες φορες τη σιμ εκεινη τη μερα (μετεφερα τα μηνυματα απο το παλιο μου κινητο (non-s60). Ισως αυτο να εχει να κανει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 gia se ola ta paidia. 1)mporo na alakso xroma sta gramata tou kinitou mou? PX otan grafo sms h genika apo aspro pou exo tora na to kano se alla duafora xromata? 2)to msn gia to n95 pou mporo na to bro kai na to balo sto kinito mou? eyxaristo poly Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 "Η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε. Παρακαλω επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο" Ελπιζω να μην το δει ποτε κανεις σας. Εμενα μονο μια φορα μου το εκανε ευτυχως. Εχει καιρο αλλα απο τοτε ολα καλα. Τι ήταν αυτό; Αποτυχία φόρτωσης του OS; Μήπως κάποιο hardware πρόβλημα; Πώς λύθηκε; Από μόνο του ή το πήγες σε Nokia shop; :confused: Αν δε λυθεί απο μόνο του, δοκιμάζεις εναλλακτικά να εκκινήσεις το κινητό σου χωρίς την κάρτα μνήμης. Μου εμφανιζόταν αρκετά συχνά στο Ν70 γιατι, προφανώς, κάτι του είχα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 gia se ola ta paidia. 1)mporo na alakso xroma sta gramata tou kinitou mou? PX otan grafo sms h genika apo aspro pou exo tora na to kano se alla duafora xromata? 2)to msn gia to n95 pou mporo na to bro kai na to balo sto kinito mou? eyxaristo poly Όχι δεν γίνεται να αλλάξεις το χρώμα. Καθορίζεται από το θέμα που έχεις εκείνη τι στιγμή. Για msn χρησιμοποιείσαι το Windows Live Messenger. Για να δεις από πού μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Έχω το Route66...κατ'αρχάς υπάρχει καλύτερο navigator software για το Ν95 χωρίς να μου πιάνει ΌΛΗ τη memory card? Κατά δεύτερον...υπάρχει δυνατότητα όταν κάνεις navigate αντί να παίζει όρθιο να το γυρίσεις σε landscape (media-player mode ας το πούμε) και να παίζει έτσι?? Αν όχι...ξέρει κανείς αν γίνεται γενικότερα? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Έχω το Route66...κατ'αρχάς υπάρχει καλύτερο navigator software για το Ν95 χωρίς να μου πιάνει ΌΛΗ τη memory card? Κατά δεύτερον...υπάρχει δυνατότητα όταν κάνεις navigate αντί να παίζει όρθιο να το γυρίσεις σε landscape (media-player mode ας το πούμε) και να παίζει έτσι?? Αν όχι...ξέρει κανείς αν γίνεται γενικότερα? Δηλαδη ? Δεν σε καταλαβαινω. Θες να εχεις και navigation αλλα και να μην πιανει χωρο στη καρτα? :blink: Αγορασε μια καινουργια καρτα ,οι τιμες τους πεφτουν συνεχως.. Ως γνωστον εδω και καιρο ,υπαρχουν τα garmin & Sygic. ΔΕΣ τα αντιστοιχα θεματα . Επισης ,οπως ειναι γνωστο υπαρχει εφαρμογη που εκμεταλευτεται το accelerometer του Ν95 (rotame). Μια ματια στο θεμα των εφαρμογων. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δηλαδη ? Δεν σε καταλαβαινω. Θες να εχεις και navigation αλλα και να μην πιανει χωρο στη καρτα? :blink: Αγορασε μια καινουργια καρτα ,οι τιμες τους πεφτουν συνεχως.. Ως γνωστον εδω και καιρο ,υπαρχουν τα garmin & Sygic. ΔΕΣ τα αντιστοιχα θεματα . Επισης ,οπως ειναι γνωστο υπαρχει εφαρμογη που εκμεταλευτεται το accelerometer του Ν95 (rotame). Μια ματια στο θεμα των εφαρμογων. Αγαπητέ nervous έχω ήδη 2GB memory card στην οποία το 1 είναι MP3s. Μου είπαν ότι δε μπαίνει μεγαλύτερη memory card. Αν μπορώ να αγοράσω μεγαλύτερη και να μην έχω πρόβλημα, τότε ΟΚ. Αν δε σου κάνει κόπος πες μου ποια...διαφορετικά θα ψάξω. Όσο για το rotateme...το έχω διαβάσει, απλά δε ξέρω αν δουλεύει και για το Route66. Θα κάνω μια προσπάθεια πάντως. Θεωρείς ότι το Garmin είναι καλύτερο από το Route66? Ευχαριστώ :) Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts