Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To live messenger δεν λειτουργει...

Υπαρχει κάποιος που να το έχει δουλέψει?

Κι γω το ίδιο πρόβλημα έχω :O

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Anti na to pezete kseroles den voithate ligo sti kinotita toy My Phone?? leo ego tora!! Na ine kala o filos (Itchrist86) poy voithise! Se antithesi me esas toys dio!! Giafto iparxi to My Phone diaforetika tha ti psaxname monimas ti doylia...:!:

Φυσικα και το myphone υπαρχει για να βοηθαει. Απλως το θεμα με το sign εχει απαντηθει απειρες φορες. Καλο ειναι να κανουμε μια αναζητηση πρωτα πριν τα περιμενουμε ολα ετοιμα και πριν αρχισουμε να προσβαλουμε κοσμο.

το ξερετε οτι με κολπο μπορειτε να μεταφερετε φακελους στο κυριο μενου διατηρωντας το εικονιδιο του φακελου της v20 αναβαθμισης?για του λογου το αληθες δειτε το εικονιδιο του φακελου συνδεσιμοτητας στο Screenshot.πολλοι μπορει να προτιμουν το μενου οπως οπως στα προηγουμενα firmware αλλα με αλλαγμενα εικονιδια οπως εγω...

Αν μας έλεγες πως γίνεται, θα το εκτιμούσαμε δεόντως.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:)

Ευχαριστώ φίλε.:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Τιποτα ;) Αλλα το αλλο με την οομασια φακελων που εχει παρομοια διαδικασια δεν καταφερα να το δουλεψω στο Ν95! Καταφερε κανεις?
http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

φονιτικι κλισι δεν πεζει πια στισ επαφεσ>γνοριζει κανεισ?

Καλησπέρα!

Η φωνητική κλήση της κάθε επαφής δημιουργείται κατά το πέρασμα της στο κινητό και δεν την δημιουργούμε εμείς ηχογραφώντας τη φωνή μας.

Δίπλα από τον αριθμό δεν σου εμφανίζει τη φατσούλα της φωνητικής κλήσης;

Καλησπέρα!

Η φωνητική κλήση της κάθε επαφής δημιουργείται κατά το πέρασμα της στο κινητό και δεν την δημιουργούμε εμείς ηχογραφώντας τη φωνή μας.

Δίπλα από τον αριθμό δεν σου εμφανίζει τη φατσούλα της φωνητικής κλήσης;

E, καλα δεν θα ειναι ο μονος:down::down:

Δε δοκίμασε κανένας σας να πάρει και ξεχωριστό backup των επαφών από την εφαρμογή "Επαφές" (Επιλογή όλων -> Αντιγραφή -> Στην κάρτα μνήμης) πριν την αναβάθμιση και να τις κάνει επαναφορά μετά την αναβάθμιση (Αντιγραφή -> Από την κάρτα μνήμης) ???

Έχω την εντύπωση ότι αυτό θα δούλευε και δε θα δημιουργούσε πρόβλημα με τη φωνητική κλήση... ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

To live messenger δεν λειτουργει...

Υπαρχει κάποιος που να το έχει δουλέψει?

Κι γω το ίδιο πρόβλημα έχω :O

Εγω το δουλευω κανονικα απλα πολλες φορες δεν με κανει sign in αμεσως αλλα μετα απο 3-4 προσπαθειες.

Και σε μένα μετά από διαδικασία restore δε λειτουργούσε η φωητική κλήση (δεν εμφάνιζε καν το πρόσωπο). Μετά από πολλές δοκιμές (format + επαναφορά επιμέρους στοιχείων) είδα ότι έφταιγε η επαναφορά των ρυθμίσεων του κινητού. Κάνοντας format κι επαναφορά (restore) των πάντων εκτός από τις ρυθμίσεις (που τις ξαναπέρασα με το χέρι) το πρόβλημα λύθηκε.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

ma kai nea epafi an peraso sto til pali den bgazei fasta gi afonitiki klisi
Κι εμένα σε όλες το έκανε, ακόμα και σε νέες. Αν θέλεις δοκίμασέ το, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Κάνε backup τα πάντα, format και restore όλα εκτός των ρυθμίσεων.

oxi pedia den emfanizei kati dipla apo epafi.kamia idea?

Δοκίμασε να βαλεις σαν γλώσσα τηλεφώνου (οχι γραφής) την Αγγλική, και μετά την επαναφέρεις στα Ελληνικά (ή αυτόματη).

Και σε μένα μετά από διαδικασία restore δε λειτουργούσε η φωητική κλήση (δεν εμφάνιζε καν το πρόσωπο). Μετά από πολλές δοκιμές (format + επαναφορά επιμέρους στοιχείων) είδα ότι έφταιγε η επαναφορά των ρυθμίσεων του κινητού. Κάνοντας format κι επαναφορά (restore) των πάντων εκτός από τις ρυθμίσεις (που τις ξαναπέρασα με το χέρι) το πρόβλημα λύθηκε.

Δεν λυνεται ετσι για 2 λογους. 1)Αν ηταν θα λυνοταν με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

2)Το δοκιμασα:p. Δεν επανεφερα καμια ρυθμιση, μονο τα μηνυματα και τις επαφες. Οι παλιες επαφες κανουν τη ζημια.

Θα δοκιμασω αυτο με τη γλωσσα τηλεφωνου αλλα δεν ελπιζω και πολυ.

EDIT: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕ! Το κακο ειναι γυρισε και το συστημα της αναγνωρισης στα αγγλικα και πολυ δυσκολα αναγνωριζε τις ελληνικες επαφες (αφηστε πώς τις ελεγε).

Και το πιο απιστευτο: Οταν το γυρισα στα ελληνικα συνεχισε να δουλευει! Μπραβο ppavlou που το σκεφτηκες. Και να φανταστεις οτι ηταν τοσο απλο. Περιεργο bug..

EDIT2: Οποιος το κανει αυτο ας περιμενει λιγη ωρα με τα αγγλικα. Εγω φαινεται το εκλεισα σχεδον αμεσως και δεν προλαβε να επεξεργαστει ολα τα ονοματα. Οποτε τωρα εχω φωνητικη μεχρι το Θ:p:p

EDIT3: Αρνειται να βαλει φατσουλα απο το Θ και μετα. Ακομα και αν μετονομασω μια επαφη να ξεκιναει απο Α.

EDIT4: Οταν λες μια λεξη και σου βγαζει μια αλλη πρωτη τι λες να παει κατω? Κανονικα εδω καποιος θα ελεγε (και με το δικιο του) RTFM αλλα δεν ειμαι ελλαδα και δεν το εχω μαζι μου το FM

Γνωριζει κανεις, εαν βγαλουμε την ενεργη αναμονη, απο την αρχικη οθονη, θα αυξηθει ο χρονος αναμονης της μπαταριας?

Γνωριζει κανεις, εαν βγαλουμε την ενεργη αναμονη, απο την αρχικη οθονη, θα αυξηθει ο χρονος αναμονης της μπαταριας?

Δεν θεωρώ πως απαιτεί συνέχεια υπολογιστική ισχύ η λειτουργία της, για να πεις ότι καταναλώνει τόση ενέργεια, ώστε να δεις διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας.

Δεν θεωρώ πως απαιτεί συνέχεια υπολογιστική ισχύ η λειτουργία της, για να πεις ότι καταναλώνει τόση ενέργεια, ώστε να δεις διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας.

Μαλιστα, παντως επειδη καπου (δεν θυμαμαι που) πηρε το ματι μου κατι σχετικο θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

Εγω το δουλευω κανονικα απλα πολλες φορες δεν με κανει sign in αμεσως αλλα μετα απο 3-4 προσπαθειες.

se ti domain einai to messenger sou? (@msn.com, @hotmail.com, @live.com, @windowslive.com, @otenet.gr)

Emena to @msn.com ΔΕΝ εχει λειτουργίσει ΠΟΤΕ...

το @live.com μια φορα...

φιλε alfa μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ΠΙΑ version Live messenger έχεις?

επίσης μαζι με αυτη δίνουν και μια εφαρμογή dep.sis που εδω (στο myphone.gr) λένε οτι πρωτα περνάμε το messenger και μετα το dep.sis και σε άλλα forums λένε το αντίθετο... Τι ισχύει?

Ευχαριστω

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

viper_gts_gr τότε μάλλον δεν ήταν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..

Εμένα μου έβγαζε επίσης "voice system error" ή κάτι τέτοιο όταν προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω φωνητικές εντολές. Μετά από format λειτουργούσε (με νέες καταχωρήσεις) και χάλαγε όταν επανέφερα τις ρυθμίσεις. Anyway...

se ti domain einai to messenger sou? (@msn.com, @hotmail.com, @live.com, @windowslive.com, @otenet.gr)

Emena to @msn.com ΔΕΝ εχει λειτουργίσει ΠΟΤΕ...

το @live.com μια φορα...

φιλε alfa μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ΠΙΑ version Live messenger έχεις?

επίσης μαζι με αυτη δίνουν και μια εφαρμογή dep.sis που εδω (στο myphone.gr) λένε οτι πρωτα περνάμε το messenger και μετα το dep.sis και σε άλλα forums λένε το αντίθετο... Τι ισχύει?

Ευχαριστω

Επειδή το MSN Messenger το είχα ανεβάσει εγώ εδώ, τελικά δεν έχει σημασία η σειρά που κάνεις εγκατάσταση τα δύο αρχεία.

Συνδέεσαι μέσω WLan και δεν σε αφήνει να κάνεις log in;

Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το id μου με domain @hotmail.

Αντιθέτως έχω ακούσει προβλήματα σε άτομα που προσπαθούν να συνδεθούν με TimPlus...

Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Αναζήτηση στους χάρτες του, μπορώ να κάνω με ελληνικά γράμματα; Γιατί εμένα στους χάρτες μου έχει μόνο αγγλικά ονόματα. Ευχαριστώ.

HTC Touch: Back to stock!!

ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778

{επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...}

hxxp://www.pamepotaki.gr