Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενα αρχειο χρειαζεσαι μονο, το helloox το οποιο υπαρχει σε λινκ στην σελιδα που σου εγραψα και απο οσο εχω διαβασει δουλευει για την εκδοση 35 του firmware ομως δεν το εχω δοκιμασει ακομα οποτε μην σε παρω και στον λαιμο μου

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η τελευταία έκδοση λογισμικού του Ν95 είναι hackable το γράφουμε και στο 1 ποστ του παρόντος. Μπορείς να ακολουθήσεις τον δεύτερο οδηγό του θέματος S60 3rd - Hacks & Patches για να χακάρεις την συσκευή σου.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με το HelloOX θα πρέπει να ρωτήσεις στο S60 3rd - Hacks & Patches:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

γεια σας εχω ενα προβλημα με το ν 95 το φλασ της καμερας ειναι παντα ανοιχτο! με το που σινδεθει η μπαταρια στο κινιτο το φλασ αναβει ασχετα αν ειναι ανοιχτο η κλειστο το κινητο!κ κλεινει μονο οταν η καμερα ειναι σε χριση! ξερω οτι η λυση ειναι να το παω για σερβισ! αν ξερετε κατι που μπορω να το κανω μονος μου παρακαλω να μου πειτε! ευχαριστω!!!

εχω δοκιμασει να κανω επαναφορα ρυθμισεων hard format αλα τπτ! αυτο το επαθε οταν αναβαθμισα το λογισμικο πρωτη φορα!

NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

Πολύ περίεργο αυτό!

Όταν έκανες αναβάθμιση λογισμικού παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα? Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την έκδοση λογισμικού.

στην αναβαθμιση δε με εβγαλε κανενα σφαλμα! το ξανα εκανα μετα απο καιρο αναβαθμιση αλα εκτως που το προβλημα εμεινε τωρα ανοιγω την καμερα κλεινει το φλασ αλα οταν μπενει η καμερα στην αναμονη το φλασ ανοιγει ξανα! :blink:
NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

Δοκίμασε να το κάνεις ξανά αναβάθμιση μετά hard format και format στην κάρτα μνήμης λογικά θα στρώσει. Εάν δεν γίνει τίποτα θα πρέπει να το πας για επισκευή..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 4 weeks later...

καλημερα σε ολους,εχω το εξης προβλημα,σε Ν95 κραταω αντιγραφο ασφαλειας(για τις επαφες) κανω αναβαθμιση λογισμικου κ οταν μετα παω να κανω ανακτηση μου βγαζει σφαλμα(δεν επαρκη η μνημη για να επαναφερει το back up) ενω το κινητο ειναι αδειο...δοκιμασα την καρτα μνημης κ σε αλλο Ν95 αλλα το ιδιο...

εχει κανεις καμια ιδεα;

αν το backup σου εχει τις επαφες μεσα σε μορφη .vcf νομιζω μπορεις να τις περασεις απο τον υπολογιστη σου στο outlook και μετα να συγχρονισεις το outlook με το κινητο με αποτελεσμα να περασει το outlook ολες τις αποθηκευμενες του επαφες μεσα στο κινητο.

δοκιμασε το να δεις

Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται τι κατσαβιδι χρειαζεται για να ξεβιδωσω την μπροστινη προσοψη του Ν95 και επισης πως θα μπορουσα να το προμηθευτω γτ δεν θελω να χρειαστει να παω στην Νοκια και να μου ζητησουν 25 ευρω για καινουργια προσοψη..Ευχαριστω!

Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται τι κατσαβιδι χρειαζεται για να ξεβιδωσω την μπροστινη προσοψη του Ν95 και επισης πως θα μπορουσα να το προμηθευτω γτ δεν θελω να χρειαστει να παω στην Νοκια και να μου ζητησουν 25 ευρω για καινουργια προσοψη..Ευχαριστω!

Για ριξε ενα βλεφαρο εδω:

http://www.youtube.com/watch?v=jc33lBQzVy8

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδιά είδα πριν λίγο ότι η συσκευή υπάρχει στο stock house στο πλαίσιο και επειδή δεν μένω Αθήνα, ψάχνω άτομο να μου την αγοράσει από εκεί και να μου την στείλει. Ποιος μπορεί να βοηθήσει και να βγάλει έτσι 15 ευρώ;

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

προσφατα εκανα επανεγκατασταση της fw μεσω ΟΤΑ και απο εκεινη την στιγμη δεν <<σπαζει>> με το helloox και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι,ειναι η ιδια fw που ειχα και πριν και στην οποια ειχα περασει κανονικα το helloox.εχει τυχει σε κανεναν αυτο?

Στο Ν95 και να έκανες αναβάθμιση μέσω OTA λίγο δύσκολο, γιατί το κινητό δεν υποστηρίζει αναβάθμιση over the air. Τώρα όσο αφορά το hack-αρισμα του Ν95, αυτό γίνεται με την χρήση του HelloOX2 v2.03. Που κόλλησε η διαδικασία?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω το εν λογω τηλεφωνο πανω απο 3 χρονια αλλα απο την αρχη οταν επιλεγω UMTS πανω αριστερα γραφει 3G δεν θα επρπε να λεει 3,5G?Σε οσους βαζουν umts τι λεει?Μηπως φταει η καρτα sim μου?την ειχα κανα 2 χρονια πριν παρω το τηλεφωνο περιπου απο το 2004.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Α μαλιστα δινει δηλαδη ταχυτητες μεχρι 4MBPS περιπου που υποστηριζει το κινητο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Δεν νομίζω ότι μπορείς, γιατί αν δεν κάνω λάθος το φλας είναι xenon και δεν μπορεί να μένει μόνιμα ανοιχτό.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Δεν νομίζω ότι μπορείς, γιατί αν δεν κάνω λάθος το φλας είναι xenon και δεν μπορεί να μένει μόνιμα ανοιχτό.

Δεν είναι xenon το flash αλλά είναι υψηλής έντασης και δεν κάνει να μείνει συνεχόμενα αναμμένο για να μην καεί. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγήκε πρόγραμμα με άσπρο flash light για το n95. Βγήκε μόνο για το κόκκινο led.όποτε δεν γίνεται να βιντεοσκοπήσεις με το led αναμμένο

Σωστός. Έχεις δίκιο. My bad...

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

οχι μπορεις σιγουρα το εχω δει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να θυμηθω...... και δεν ειναι μονο ενας τροπος... μεχρι και παραληλη εφαρμογη υπαρχει που αφηνει το φλας ανοικτο και μετα τραβας με καμερα κανονικα.... μεχρι και παραληλη εφαρμογη βιντεοσκοπισης υπηρχε που ανοιγε το φλας.....

με μενα που εχει κωλησει τελειος το φλας κ δε κλεινει με τπτ τι να πω? :cry:

με μενα που εχει κωλησει τελειος το φλας κ δε κλεινει με τπτ τι να πω? :cry:

δεν ειναι τιποτα ειμαι τεχνικος της νοκια :rolleyes: εχει παρει λιγο υγρασια στο καλοδιοταινιακι που παει απο το φλας μεχρι την πλακετα... αλλαζεις το καλωδιοταινιακι αυτο και τελος το προβλημα σου... μπορει μεχρι και με εναν απλο καθαρισμο στις επαφες που ακουμπαει αυτη η καλ/ταινια να εισαι ενταξει.. το εχω συναντησει πολλες φορες... :O

δεν ειναι τιποτα ειμαι τεχνικος της νοκια :rolleyes: εχει παρει λιγο υγρασια στο καλοδιοταινιακι που παει απο το φλας μεχρι την πλακετα... αλλαζεις το καλωδιοταινιακι αυτο και τελος το προβλημα σου... μπορει μεχρι και με εναν απλο καθαρισμο στις επαφες που ακουμπαει αυτη η καλ/ταινια να εισαι ενταξει.. το εχω συναντησει πολλες φορες... :O

α ωραια για να το καθαρισω κατι γινετε αλα για να το αλαξω φοβαμαι μη καθαρισει μια κ καλη!αν ξερεις κ ποσο περιπου κοστιζει για αλαγη?! ευχαριστω παντος!

αναλογα που θα το πας..... κανονικα κανενα 20αρικο.. αλλα μπορουν να σου παρουν ευκολα και 50 αν σου πουν οτι παει με ολο το πισω frame