Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά έκανα την αναβάθμιση version 30.0.015 και είναι πλέον όλα τέλεια!

Ευχαριστώ για την βοήθεια και τους ωραίους οδηγούς σας!

Φαντάζομαι πώς θα φαίνεται σε κάποιον χρήστη που από την 12 πάει κατευθείαν στην 30!!:):)

Θα νομίζει ότι έχει άλλο κινητό με τόσες βελτιώσεις!!:lol::lol:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα. Εχω εγκαταστησει στο κινητο μου το ActiveFile και ψαχνω να βρω σε ποιο directory σωζονται τα μηνυματα του inbox, ωστε να κρυψω ορισμενα που θελω..

Αν ξερει καποιος το path ας απαντησει. Ευχαριστω.

Καλησπερα. Εχω εγκαταστησει στο κινητο μου το ActiveFile και ψαχνω να βρω σε ποιο directory σωζονται τα μηνυματα του inbox, ωστε να κρυψω ορισμενα που θελω..

Αν ξερει καποιος το path ας απαντησει. Ευχαριστω.

Δεν χρειάζεται να πας στον φάκελο Mail2 για να κρύψεις τα μηνύματα που θες.

Θα ανοίξεις το ActiveFile > Επιλογές > Tools > Messaging explorer και θα πας στα μηνύματα που θες, θα τα επιλέξεις και μετά θα πατήσεις Set > Hide.

Αυτός είναι ο τρόπος για να κρύψεις μηνύματα. Το αναφέρει και εδώ αν θες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Φαντάζομαι πώς θα φαίνεται σε κάποιον χρήστη που από την 12 πάει κατευθείαν στην 30!!:):)

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται όταν περνάει με update άλλη rom;Τι αλλάζει δηλαδή ουσιαστικά στο κινητό; Έκανα και στο δικό μου update και πέρασα την updated rom που έδινε για την συγκεκριμμένη συσκευή η Νόκια(Ν81). Η μόνη διαφορά πού είδα ήταν ένα καινούργιο εικονίδιο που γράφει "Κοινό online" και δεν ξέρω και σε τι χρησιμεύει. Στα υπόλοιπα του μενού δεν είδα καμμία διαφορά.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Πολλές φορές οι βελτιώσεις που φέρνει μια νέα έκδοση λογισμικού δεν είναι ορατές αλλά πάντα, υπάρχουν τομείς που αποδίδουν καλύτερα, μετά την αναβάθμιση.

Ακόμα, ενδέχεται να βελτιώσουν bug που είτε δεν είχες εντοπίσει, είτε δεν σε ενοχλούσαν κατά την χρήση της συσκευής σου.

παιδια πως θα γινει να περασω ενα φακελο με τραγουδια (ενα live πχ) και να τον εμφανιζει στη Μουσικη ως φακελο,και οχι χυμα το καθε κομματι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Χαχα κι εγώ κάτι τέτοιο είχα πάθει..!! (από 12 σε 21 όμως..)

Πάντως κάτι που παρατηρώ με την 21 (σε σχέση με τη 12) είναι ότι πολλές φορές ο αισθητήρας φωτός "ανεβοκατεβάζει" τη φωτεινότητα της οθόνης χωρίς να έχει αλλάξει ο φωτισμός (του δωματίου πχ) στην πράξη... με την 12 αυτό γινόταν μόνο όταν υπήρχε όντως λόγος...

παιδια πως θα γινει να περασω ενα φακελο με τραγουδια (ενα live πχ) και να τον εμφανιζει στη Μουσικη ως φακελο,και οχι χυμα το καθε κομματι;

Aν τα τραγούδια του φακέλου σου έχουν ενημερωμένες ετικέτες, πας μουσική- καλλιτέχνης- το άλμπουμ και το επιλέεις. Θα είναι όλα ταξινομημένα με αριθμό κοματιού.

Αν δεν έχουν καθόλου ετικέτες τα τραγούδια σου και βαριέσαι να προσθέσεις απο το Ν85 χειροκίνητα, βάλε το LCG Jukebox και επέλεξε αναπαραγωγή του συγκεκριμένου φακέλου.

Το Ν95 εννοείς.

Πάντως φαίνεται ποιός ετοιμάζεται για αγορά και συγκεκριμένα τι θα πάρει. :lol::D

Παιδία καλησπέρα έχει παρατηρήσει κανείς αν στις κλήσεις (εξερχόμενες , εισερχόμενεσ, αναπάντητες) έχει σε όλα σύμβολο κινητού? Καλώ κάποιον στο σταθερό ας πούμε και μόλις πάω στις τελευταίες κλήσεις μου το δείχνει σαν κινητό αλλά το νούμερο δεν αλλάζει!

Παιδία καλησπέρα έχει παρατηρήσει κανείς αν στις κλήσεις (εξερχόμενες , εισερχόμενεσ, αναπάντητες) έχει σε όλα σύμβολο κινητού? Καλώ κάποιον στο σταθερό ας πούμε και μόλις πάω στις τελευταίες κλήσεις μου το δείχνει σαν κινητό αλλά το νούμερο δεν αλλάζει!

Γνωστό το πρόβλημα, έχει αναφερθεί πολλές φορές

δε μπορούμε να κάνουμε κάτι.. :(

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Aφου χαραμισα πολλες ωρες ψαχνοντας πως να μην κολλανε οι ταινιες στο Ν95 δεν κατεληξα σε καποιο καλο προγραμμα που να κανει καλη δουλεια.Οτι ρυθμισεις και να βαλω αν και η ταινια παιζει καλα σε καποια μερη κολλαει για 0.5 δευτερολεπτα.

Για πειτε μου

Ποιο προγραμμα κανει αριστα αυτην την δουλεια και τι ρυθμισεις βαζετε ακριβως ????

(Ειτε ΜΡ4 ειτε AVI)Η μηπως αυτο το κολλημα που κανει ανα τακτα χρονικα διαστηματα οφειλεται στο buffering και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιαυτο ?

Τα φωτα σας :-(

δοκιμασε το παλιο καλο smartmovie και ψαξε για smooth smartmovie settings..η καλυτερη δυνατη ποιοτητα με το μικροτερο μεγεθος και προφανως πιο <<ελαφρυ>> στο παιξιμο.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Aφου χαραμισα πολλες ωρες ψαχνοντας πως να μην κολλανε οι ταινιες στο Ν95 δεν κατεληξα σε καποιο καλο προγραμμα που να κανει καλη δουλεια.Οτι ρυθμισεις και να βαλω αν και η ταινια παιζει καλα σε καποια μερη κολλαει για 0.5 δευτερολεπτα.

Για πειτε μου

Ποιο προγραμμα κανει αριστα αυτην την δουλεια και τι ρυθμισεις βαζετε ακριβως ????

(Ειτε ΜΡ4 ειτε AVI)Η μηπως αυτο το κολλημα που κανει ανα τακτα χρονικα διαστηματα οφειλεται στο buffering και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιαυτο ?

εαν κανειs converter την ταινια σε μορφη αρχειου(high-mp4),ηχου(acc η mp3) και αναλυσηs(240-320) συμφωνα με τον player του κινητου δεν εχειs κανενα προβλημα.Απλωs θα σου πιασει περισσοτερο χωρο:)μην βαζειs κανενα αλλο προγραμμα στο κινητο

Καλησπερα παιδια.Πηρα σημερα μια καρτα 4 giga για το κινητο μου.Την βλεπει κανονικα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν την βλεπει ο υπολογιστης.Με την 2 giga που εχω δεν υπαρχει κανενα προβλημ.Το μοντελο της καρτας ειναι το microSDHC της Transcend.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?Sorry αν ειναι off topic απλα το'βαλα εδω επειδη η καρτα ειναι για Ν95.Ευχαριστω

Καλησπερα παιδια.Πηρα σημερα μια καρτα 4 giga για το κινητο μου.Την βλεπει κανονικα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν την βλεπει ο υπολογιστης.Με την 2 giga που εχω δεν υπαρχει κανενα προβλημ.Το μοντελο της καρτας ειναι το microSDHC της Transcend.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?Sorry αν ειναι off topic απλα το'βαλα εδω επειδη η καρτα ειναι για Ν95.Ευχαριστω

Καλησπερα !

Πως την διαβαζει ο υπολογιστης την καρτα ,μεσω card reader?

Εαν ναι τοτε θες καινουργιο card reader για να διαβαζει SDHC

Εχεις δοκιμασει να συνδεσεις τον υπολογιστη με την συσκευη

ως αποθηκευτικο μεσο ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ο υπολογιστης ειναι φορητοσ κ εχει θυρα για να διαβαζει καρτες.Εκει την βαζω.Εχω δοκιμασει με 2 adapter αλλα τιποτα

Ο ανταπτορας που ειχε μεσα η καρτα ειναι απλος.Σαν αυτον που ειχα απο την αλλη καρτα.Ουτε κ λεει κατι επανω οτι ειναι ειδικος.Λες γι'αυτο να μην την βλεπει?

Οπως σου ειπε και ο nervous[/member] πιο επανω:

Εαν ναι τοτε θες καινουργιο card reader για να διαβαζει SDHC

Mαλλον θα πρεπει να αγορασεις ενα εξωτερικο card reader που να μπορει να διαβασει SDHC

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Για πειτε μου

Δοκίμασε το SUPER http://www.erightsoft.com/SUPER.html

με ρυθμίσεις:

Output container: MP4

Output video codec: H.264/AVC

Output audio codec: AAC LC

Video Scale size: 320x240

Aspect: Choose the aspect the original video is in

Frames per second: 25

Bitrate: 240kbps

Sampling frequency: 48000

Channels: 2

Audio bitrate: 96kbps

Μπορεί ρε παιδιά κάποιος να μου πει τί ρυθμίσεις βάζουμε για να ενεργοποιήσουμε το a-gps σε vodafone δίκτυο , γιατί σε εμένα δεν έχει δουλέψει ποτέ και ο χρόνος κλειδώματος δορυφόρων είναι τραγικός ..... μέχρι 20 λεπτά (τουλάχιστον με το garmin) :wacko::wacko::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Μπορεί ρε παιδιά κάποιος να μου πει τί ρυθμίσεις βάζουμε για να ενεργοποιήσουμε το a-gps σε vodafone δίκτυο , γιατί σε εμένα δεν έχει δουλέψει ποτέ και ο χρόνος κλειδώματος δορυφόρων είναι τραγικός ..... μέχρι 20 λεπτά (τουλάχιστον με το garmin) :wacko::wacko::mad:

Θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντ. θέσης και θα βάλεις "τικ" στο ενσωματωμένο GPS και στο υποβοηθούμενο GPS. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εγώ έτσι το έχω στο δικό μου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4