Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σας παιδιά! Είμαι νέος κάτοχος N95 και έχω μια ερωτησούλα. Πέρασα 18, mp3 στο n95 αλλά το κινητό δεν λέει να τα παίξει ενώ το τραγούδι που είχε μέσα απο την αρχή το παίζει κανονικά, το παράξενο είναι οτι έχω βάλει ένα κομμάτι ήχο κλήσης και όταν με καλούν αυτό παίζει κανονικά! Τι παίζει να φταίει;

Επίσης, μιας και έχω πολλά AVI αρχεία φόρτωσα στο κινητό και το επίσημο DivX player, πάω να παίξω ένα βίντεο, αλλά αυτό παίζεται σε τραγικά αργή ταχύτητα! Μου φαίνεται πολύ παράξενο μιας και το κινητό έχει αρκετά καλές δυνατότητες αναπαραγωγής βίντεο.

Να προσθέσω οτι τα κομμάτια και το βίντεο τα έβαλα στ μια κάρτα microSD 2gb οχι στην μνήμη του κινητού.

Όλες οι βοήθειες ευπρόσδεκτες! :)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για σας παιδιά! Είμαι νέος κάτοχος N95 και έχω μια ερωτησούλα. Πέρασα 18, mp3 στο n95 αλλά το κινητό δεν λέει να τα παίξει ενώ το τραγούδι που είχε μέσα απο την αρχή το παίζει κανονικά, το παράξενο είναι οτι έχω βάλει ένα κομμάτι ήχο κλήσης και όταν με καλούν αυτό παίζει κανονικά! Τι παίζει να φταίει;

Επίσης, μιας και έχω πολλά AVI αρχεία φόρτωσα στο κινητό και το επίσημο DivX player, πάω να παίξω ένα βίντεο, αλλά αυτό παίζεται σε τραγικά αργή ταχύτητα! Μου φαίνεται πολύ παράξενο μιας και το κινητό έχει αρκετά καλές δυνατότητες αναπαραγωγής βίντεο.

Να προσθέσω οτι τα κομμάτια και το βίντεο τα έβαλα στ μια κάρτα microSD 2gb οχι στην μνήμη του κινητού.

Όλες οι βοήθειες ευπρόσδεκτες! :)

Για το 1ο θέμα αρκεί να ρίξεις 1 ματιά 10 posts περίπου πιο πίσω.Το ίδιο ακριβώς θέμα είχε ερωτηθεί.

Για τα video δοκίμασε με το coreplayer να τα παίξεις.Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια εχω ένα προβλημα με τα μηνυματα.Εχω ενεργοποιισει καταλαθως τον ορθογραφο καταλαθος ,μα δεν βρισκω τροπο να τον απενεργοποιησω.Σας παρακαλω βοηθηστε με και γρηγορα γιατι δεν μπορω χωρις μηνυματα!

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

Μηνυματα\ νεο συντομο μηνυμα\ και πατα την #
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια εχω ένα προβλημα με τα μηνυματα.Εχω ενεργοποιισει καταλαθως τον ορθογραφο καταλαθος ,μα δεν βρισκω τροπο να τον απενεργοποιησω.Σας παρακαλω βοηθηστε με και γρηγορα γιατι δεν μπορω χωρις μηνυματα!

Ολα στο manual :)

http://img164.imageshack.us/img164/6431/11kg1.th.jpg

:rtfm:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Tι γνωμη εχετε για τις προσοψεις που πουλιουνται μεσω ebay εξ ανατολων?

εχει παρει κανεις να πει την γνωμη του?γιατι οι τιμες τους ειναι πολυ χαμηλες και δινουν και κατσαβιδακια για το αλλαγμα.

Tι γνωμη εχετε για τις προσοψεις που πουλιουνται μεσω ebay εξ ανατολων?

εχει παρει κανεις γιατι οι τιμες τους ειναι πολυ χαμηλες και δινουν και κατρσαβιδακια για το αλλαγμα

Δοκίμασε να βάλει ο ξαδερφός μου μαύρα καλύμματα στο Ν95 του αλλά αποδείχτηκαν εντελώς μούφα, δεν ταίριαζαν καθόλου πάνω στο Ν95, εν ολίγης το κινητό είχε τα χάλια του. Κατά την γνώμη μου είναι μεγάλο ρίσκο η αλλαγή καλλυμάτων σε μαύρο. Επίσης δεν μπορούν να αλλαχτούν όλα τα μέρη του Ν95, π.χ. δεν μπορεί να αλλαχτεί το κάλλυμα που έχεις τις υποδοχές του φορτιστή και του καλωδίου γιατί εκεί πάνω κουμπώνει το GPS του Ν95.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλημερα στους τυχερους κατοχους του ν95.εχει ακουσει κανεις τιποτα για το destinator σε symbian?και κατι πηρε το αυτι μου για καινουργιο firmware..

καλημερα στους τυχερους κατοχους του ν95.εχει ακουσει κανεις τιποτα για το destinator σε symbian?και κατι πηρε το αυτι μου για καινουργιο firmware..

Καινούργιο firmware δεν υπάρχει. Και το destinator δεν υπάρχει για symbian. Μόνο φήμες ακούγονται πως θα βγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καινούργιο firmware δεν υπάρχει. Και το destinator δεν υπάρχει για symbian. Μόνο φήμες ακούγονται πως θα βγει.

Έχει ήδη βγει DEMO version που δοκιμάζεται..

Οπότε θα το έλεγα κάτι παραπάνω από φήμη.:O

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδία και άπο εμένα!

Μόλις πήρα το κινήτο από το σερβις της ΝΟΚΙΑ και μετα από μια δυο μερας δεν μου δουλεβει το menu key τελοίως ξαφνικά!!!!

Έχω το τελεφταίο firmware ξέρει κανείς κάτι που να μπορώ να κάνω???

Καλησπέρα παιδία και άπο εμένα!

Μόλις πήρα το κινήτο από το σερβις της ΝΟΚΙΑ και μετα από μια δυο μερας δεν μου δουλεβει το menu key τελοίως ξαφνικά!!!!

Έχω το τελεφταίο firmware ξέρει κανείς κάτι που να μπορώ να κάνω???

Σου βγάζει κάποιο σφάλμα όταν το πατάς? Ή θα δοκιμάσεις να κάνεις ένα φορμάτ πατώντας *#7370# ή θα το πας πάλι σε ένα nokia shop, γιατί μάλλον κάτι πείραξαν από το προηγούμενο service και χάλασαν το menu key.

καλημερα εδω και 2 μερες εχω στα χερια μου το Ν95 μπορω να πω πολυ ωραιο κινητο απο το Ν73 ΜΕ που ειχα.χθες αγορασα αυτη την καρτα μνημης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554744 λετε να εχω προβληματα κτλ?

ευχαριστω!

καλημερα εδω και 2 μερες εχω στα χερια μου το Ν95 μπορω να πω πολυ ωραιο κινητο απο το Ν73 ΜΕ που ειχα.χθες αγορασα αυτη την καρτα μνημης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554744 λετε να εχω προβληματα κτλ?

ευχαριστω!

Όχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα και εγώ στο Ν95 μου έχω κάρτα μνήμης 4Gb, όπως και πολλοί άλλοι κάτοχοι Ν95.

διαβαζα καπου παραπανω οτι τους κολλουσε το κινητο λογω της καρτας και ανυσηχησα και λεω μηπως να εχω προβλημα.οκ παιδια παω να την παραλαβω τωρα και φουλ για εφαρμογες ευχαριστω!Εννοειτε οτι του εκανα αμεσως αναβαθμιση με το καινουργιο firmware.

διαβαζα καπου παραπανω οτι τους κολλουσε το κινητο λογω της καρτας και ανυσηχησα και λεω μηπως να εχω προβλημα.οκ παιδια παω να την παραλαβω τωρα και φουλ για εφαρμογες ευχαριστω!Εννοειτε οτι του εκανα αμεσως αναβαθμιση με το καινουργιο firmware.

Από την στιγμή που έκανες και αναβάθμιση δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντε καλό "γέμισμα"! :lol:

Σου βγάζει κάποιο σφάλμα όταν το πατάς? Ή θα δοκιμάσεις να κάνεις ένα φορμάτ πατώντας *#7370# ή θα το πας πάλι σε ένα nokia shop, γιατί μάλλον κάτι πείραξαν από το προηγούμενο service και χάλασαν το menu key.

Οχι δεν βγαζει σφάλμα ,απλά είναι νεκρό!!

Η !@#$% είναι ότι το κινητό το εχώ παέι ηδη 2 φορές στην ΝΟΚΙΑ μου εχούν φτιαξει τα προβλήματα που είχε και με το που μου το δίνουν έχει κάποιο καινούριο(3 μήνες τώρα αυτή τη διαδικάσια ακολουθώ)!!

Και αν χρειαστεί πάλι να πάει στα κεντρικά θα χρειαστεί πάλι 1 μήνα!!

Οχι δεν βγαζει σφάλμα ,απλά είναι νεκρό!!

Η !@#$% είναι ότι το κινητό το εχώ παέι ηδη 2 φορές στην ΝΟΚΙΑ μου εχούν φτιαξει τα προβλήματα που είχε και με το που μου το δίνουν έχει κάποιο καινούριο(3 μήνες τώρα αυτή τη διαδικάσια ακολουθώ)!!

Και αν χρειαστεί πάλι να πάει στα κεντρικά θα χρειαστεί πάλι 1 μήνα!!

Έχεις δίκιο, πάσχουν πάρα πολύ οι τεχνικοί της Νοκια. Τι να πω :X, είσαι πολύ άτυχος. Πάντως δοκίμασε να κάνεις φορμάτ πριν το δώσεις αλλιώς πήγαινε το πάλι πίσω δώσε το και ανέβασε λίγο τον τόνο της φωνής σου, γιατί μόνο έτσι θα κάνουν σωστά την δουλειά τους. Πρέπει να τ' ακούσουν για να κάνουν σωστά αυτό που πρέπει.

Γεια σας παίδες,

έχω ένα N95 από WIND. To firmware που έχει τώρα πάνω είναι το 11.0.026. Δυστηχώς, ενώ και το product code είναι σωστό (Ελληνικό), το software update της Nokia μου βγάζει ότι δεν υπάρχει νέα αναβάθμιση;; Τι συμβαίνει;

Eιχα το ιδιο προβλημα στο Ν73 μου και δεν εβγαλα ακρη :(

Δοκιμασες σε αλλο pc? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Όχι, δυστηχώς δεν έχω πρόσβαση σε άλλο...

Έκανα ένα update το .NET μπας και, αλλά τίποτα.

Δοκίμασα να αλλάξω product code με το Nemesis, αλλά πάλι το NSU λέει ότι δεν υπάρχουν updates... Καμιά ιδέα;

Edit: Σε άλλο PC βρήκε τις αναβαθμίσεις...

καλησπερα σε ολους.εχω το Ν 95 VL απο το 12/07 και το τελευταιο μηνα μου κολαγε.πηγα σε NOKIA SHOP των αγ. αναργηρων και μου ελεγε περιμενε την αναβαθμηση της VODAFON.Σημερα πηγα σε NOKIA SHOP του αιγαλεου και μου λεει οτι ειναι βλακειες περι ακυρωσης της εγγυησης αν βγαλεις το VL, η εγγυηση ισχιει κανονικα.με 15€ και σε 1ωρα κανει αναβαθμιση.

καλησπερα σε ολους.εχω το Ν 95 VL απο το 12/07 και το τελευταιο μηνα μου κολαγε.πηγα σε NOKIA SHOP των αγ. αναργηρων και μου ελεγε περιμενε την αναβαθμηση της VODAFON.Σημερα πηγα σε NOKIA SHOP του αιγαλεου και μου λεει οτι ειναι βλακειες περι ακυρωσης της εγγυησης αν βγαλεις το VL, η εγγυηση ισχιει κανονικα.με 15€ και σε 1ωρα κανει αναβαθμιση.

1 ώρα??

Τόσο αργό είναι το pc του??

:lol::lol::lol::lol:

Aν έχεις DSL δε θέλει πάνω από 20 λεπτά..

Amazon Fire stick 4k max