Jump to content

mrzammler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mrzammler

  1. mrzammler

    iPhone 7

    Α, ναι, είδα. Το απλό black χάνει χρώμα (το ματ), να πάρει.... :cry:
  2. mrzammler

    iPhone 7

    Χμμ, ναι, ίσως αλλά έχω, μερικές "παράξενες" απαιτήσεις (ίσως λόγω ηλικίας :lol:). Θέλω ελαφρύ και όσο πιο μικρό γίνεται (όχι SE, τόσο μικρό). Μου αρέσει το μεταλλικό back του 7 στο μαύρο (όχι το jet black), και θέλω local storage για πολλά flac... (Επίσης δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το design των X, και το φτηνό 6.1 X θα είναι μάλλον πιο βαρύ και μεγάλο από το 7). :) Γενικά κρατάω τα κινητά σχετικά αρκετά (4-5 χρόνια είμαι με ένα σπασμένο HTC M8 τώρα). Προτεραιότητα είναι το portability, μιας και δεν καταναλώνω περιεχόμενο σε κινητά και δεν θέλω μεγάλες οθόνες...
  3. mrzammler

    iPhone 7

    Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά κάτι καλύτερο τι εννοείς; Το πιο κοντινό ίσως 8άρι 256 είναι +140 ευρώ περίπου?
  4. mrzammler

    iPhone 7

    Γεια χαρά. Σκέφτομαι για το 7άρι το 128G. Παρατηρώ μεγάλες αποκλείσεις σε τιμές μεταξύ π.χ. Πλαίσιο/Public και διάφορα καταστήματα μέσω του skroutz. Γνωρίζω γενικά ότι οι μεγάλες αλυσίδες έχουν κάποιο markup στην τιμή, αλλά δικαιολογεί π.χ. κοντά στα 200 ευρώ διαφορά; Φαντάζομαι έχει γίνει ξανά συζήτηση για αυτό, αλλά οι συσκευές από ένα τυχαίο μαγαζί στο skroutz ενδέχεται να είναι refurbished, ή κάτι παρόμοιο για να είναι σε αυτή την τιμή; Ευχαριστώ!
  5. mrzammler

    LG G6

    Γεια χαρά. Σκέφτομαι για αγορά του G6 και έχω μερικές ερωτήσεις. Είδα το νήμα όσο μπορούσα, οπότε συγνώμη εκ των προτέρων αν κάποια έχουν ήδη απαντηθεί και δεν τα πρόσεξα. 1) Image retention. Ψάχνοντας γενικά δεν είδα να είναι πρόβλημα στο G6 όπως στα προηγούμενα μοντέλα, γενικώς ισχύει; 2) Σχετικά με την DS έκδοση (με το HiFi DAC), παίζει με τρίτες εφαρμογές (n7player κτλ) ? Υποστηρίζει 4G στην επαρχία; (800άρα μπάντα... δεν είμαι σίγουρος για την μπάντα, το είδα να αναφέρεται γενικώς). 3) Για την DS είδα οτι δεν έχει root. Αν ναι, θα είναι ίσως το πρώτο μου τηλέφωνο χωρίς.... Η αλήθεια είναι οτι λίγο με χαλάει (κυρίως το θέλω για DPI αλλαγές - γίνεται χωρίς root μάλλον, adblocking και απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρειάζομαι). Οκ, δεν είναι ερώτηση αυτό, απλά αμφιταλαντεύομαι. DAC vs ROOT... 4) Φαντάζομαι η DS από το eglobalcentral δεν έχει ελληνική εγγύηση... ? Edit: Μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές χωρίς root. DAC +1 ! Ευχαριστώ!
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έκανα και την σχετική αλλαγή στο post μου. :)
  7. Γεια χαρά. Μόλις παρέλαβα το M8, και ετοιμάζομαι για μετατροπή σε GPE. Έχω όπως είναι πραφανές κάποιες ερωτήσεις σχετικά. Φαντάζομαι κατεβάζω το RUU από το: http://www.graffixnyc.com/m8.php (συγκεκριμένα το 5.1 Stock Pre-Rooted GPE RUU - LMY470.H4: 4.04.1700.4) 1) Εάν υποθέσουμε οτι δεν χρειάζομαι OTA από την Google (μιας και θα είναι και rooted), αλλά τυχόν αναβαθμίσεις θα τις φλασάρω μόνος, χρειάζομαι S-OFF (δλδ δεν θα αλλάξω το cid) ? 2) To RUU περιέχει και το κατάλληλο firmware? Το Μ8 είναι με kitkat sense 6 τώρα. 3) Τα radios από εκεί είναι οκ για Ελλάδα; 4) Το root εκτός των άλλων το θέλω για να αλλάξω το dpi. Κάπου διάβασα οτι χωρίς S-OFF δεν παίζει η σχετική αλλαγή στο build.prop λόγω οτι δεν σε αφήνει προφανώς να κάνεις αλλαγές στο /system. Ισχύει; Σίγουρα χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader από htcdev. Απλά προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά. Απ' όσο διαβάζω πάντως, σχεδόν δεν χρειάζεται καν root (εαν δεν αλλάξει το mid). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. Πήγα σε τοπικό Γερμανό σήμερα, και δεν μπορούσε καν να καταχωρήσει παραγγελία για το M8...:cry: Μου φαίνεται κουλό να εξαφανίστηκαν έτσι τα Μ8, όταν το Μ7 κυκλοφορούσε πολύ μετα την αντικατάσταση του. Τελικά ίσως ισχύει η αντικατάσταση του M8 από το M8s που ακούγεται... Edit: Συγνώμη, το post πήγαινε στο "Διαθεσιμότητα..."
  9. Γεια! Μπορείς επιγραμματικά να μου πείς ποια η διαφορά των branded από των μη; Έχει να κάνει με logo πάνω στην συσκευή, ή και επεμβάσεις στο firmware/rom; Στην περίπτωση των branded ενδέχεται να μην μπορεί να μετατραπεί σε π.χ. GPE (αμφίβολο να υπάρχουν hardware διαφορές φαντάζομαι). Thanks!
  10. Όλα αυτά που περιγράφεις είναι καταγγεγραμένα προβλήματα με την CM11-M12. Τα έχω και γω. Το drain με mobile internet ισχύει, όπως και το crash του phone οταν στέλνεις sms. Η γνώμη μου είναι η εξής: Γύρνα στην τελευταία σταθερή CM (η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή έχει official blobs και παίζει οκ), ή μπορείς να ζήσεις με αυτά τα προβλήματα. Τις τελευταίες μέρες τρέχω μια beta CM12 (lollipop), και μπορώ να πω οτι είναι μια χαρά για daily use. (Δεν έχει κρασάρει ακόμα το phone process!) :-) Γενικά το τηλέφωνο έχει θέμα με τις τρίτες rom, κυρίως λόγω της έλειψης documentation για το exynos. Το ότι έχει φτάσει μέχρι εδώ είναι καθαρά θέμα τύχης και επιμονής από μερικους developers.
  11. Χμμ, τι εννοεις; Πρωτη φορα ακουω για δεσμευση χρηματων απο το αμαζον. Πως εγινε η πληρωμη; Το δειχνει μαλιστα με παραδοση σε μερικες μερες...
  12. Γεια! Αν τελικά το πάρεις από εκεί, πες μας εμπειρία, το σκέφτομαι και εγώ από amazon.de (τα γερμανικά μου όμως είναι χάλια! :) )
×
×
  • Create New...