xarists0 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Αφου λες οτι μπορεις να αλλαξεις το product code της συσκευης σου οταν δεν εχεις εγκατεστημενο το NSU τοτε καντο απεγκατασταση αλλαξε το product code με το NSS και μετα ξανα βαλε στο pc σου το NSU. Εαν βαλεις το product code που θελεις στην συσκευη σου μετα και επανεκινηση να το κανεις δεν αλλαζει μενει αυτο που εβαλες :) Ναι αυτο εκανα και τελικα δουλεψε μια χαρα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Πως απενεργοποιήτε η αυτόματη σάρωση για το δίκτυο WLAN. Γιατί κάθε λίγο μου πετάει το μήνυμα ότι δεν βρέθηκε δίκτυο wlan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Θα πας στα Settings > Connection > Wireless Lan > Show WLan availability (Never). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 φιλε μου το ανοιξες μονος σου?θελω και γω να το ανοιξω,αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω,και τι εργαλειακι χρειαζεται. Ακόμα δεν το έχω βάλει,αλλά ναι,το κινητό το έχω κάνει βίδες και όποτε το παλιό slide που έχει πάνω κάνει μπόσικο το μαζεύω με πατέντα. Αυτά που χρειάζεσαι είναι 3 εργαλεία. Torx 5 Torx 6 Και εξωλκέα προσόψεων για την πρόσοψη της οθόνης. Το slide εγώ το αγόρασα από ιδιώτη που τον βρήκα εδώ http://www.kinitopazaro.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ως θα το κανω ενω μιλαω να φαινεται η διαρκεια της κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ως θα το κανω ενω μιλαω να φαινεται η διαρκεια της κλησης? ρυθμισεις/κληση/συνοψη μετα την κλ....ενεργο εμφανιση διαρκ.κλ...ενεργο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ρε παιδια βοηθηστε με το θεμα των υπενθυμησεων που δεν κανει αυτο το τηλεφωνο. Εχω ξεχασει ενα σωρο γεννεθλια γιατι ειχα συνηθησει να με ειδοποιει το κινητο και τωρα ολο την παταω. Μου ειχαν πει για το smartbirthday ή καπως ετσι αλλα δεν μπορω να το βρω. Δωστε τα φωτα σας με καποιο προγραμμα που ασν βλεπει τα γεννεθλια απο τις επαφες και να σε ειδοποιει με ηχο! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Eγω εχω το Best Birthday οπως ειπες υπαρχει για τα κινητα μας.. Μπορεις να το κατεβασεις απο εδω. Για της εφαρμογες υπαρχει αναλογο θεμα :) [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 ρε παιδια βοηθηστε με το θεμα των υπενθυμησεων που δεν κανει αυτο το τηλεφωνο. Εχω ξεχασει ενα σωρο γεννεθλια γιατι ειχα συνηθησει να με ειδοποιει το κινητο και τωρα ολο την παταω. Μου ειχαν πει για το smartbirthday ή καπως ετσι αλλα δεν μπορω να το βρω. Δωστε τα φωτα σας με καποιο προγραμμα που ασν βλεπει τα γεννεθλια απο τις επαφες και να σε ειδοποιει με ηχο! Δεν κατάλαβα.Τι δεν κάνει? Πας ημερολόγιο->νέα υπενθύμιση, βάζεις ώρα ειδοποίησης και μετά δεν χτυπάει?? Αυτό μια χαρά το κάνει.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Γεια σας. Θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει αν το ξυπνητήρι του κινητού λειτουργεί όταν το κινητό είναι κλειστό.Διότι μια φορά ειπα να το κλείσω και εγώ βράδυ και άργησα να πάω σήμερα στην δουλειά.:p Και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι όταν άνοιξα το κινητό τότε βάρεσε το ξυπνητήρι...Τι να πώ..Επίσεις έχω το κιν περίπου 2 μήνες.και μου κάνει κάτι κουφα restart...Να κάνω φορμάτ η μπα??Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Γεια σας. Θα ήθελα να μου πει όποιος ξέρει αν το ξυπνητήρι του κινητού λειτουργεί όταν το κινητό είναι κλειστό.Διότι μια φορά ειπα να το κλείσω και εγώ βράδυ και άργησα να πάω σήμερα στην δουλειά.:p Και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι όταν άνοιξα το κινητό τότε βάρεσε το ξυπνητήρι...Τι να πώ..Επίσεις έχω το κιν περίπου 2 μήνες.και μου κάνει κάτι κουφα restart...Να κάνω φορμάτ η μπα??Ευχαριστώ!! Κανονικά χτυπάει. (εκτός και αν τα έχει κακαρώσει η μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Κανονικά χτυπάει. (εκτός και αν τα έχει κακαρώσει η μπαταρία). Άρα κάποιο πρόβλημα θα έχει το κιν μου. Κρίμα..Διότι κατα τ'άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Eγω εχω το Best Birthday οπως ειπες υπαρχει για τα κινητα μας.. Συμφωνώ. Τέλειο το Βest Birthday και οικονομικό αν θυμάμαι καλά. Ακόμα και μετά το φορμάτ, οι τύποι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μου ξαναστείλουν τον κωδικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ρε παιδιά έχει αρχίσει και κάνει πολύ περίεργα πράγματα το κινητό μου.Τώρα παρατήρησα πως όταν το κλείνω ναι μεν σβήνει η οθόνη αλλά μετά από 30'' ανοίγει και μια λευκή οθόνη και πάνω δεξιά δείχνει την στάθμη της μπαταρίας και μετά απο κανένα λεπτό σβήνει πάλι και μαυρίζει η οθόνη. Και φυσικά επειδή το δοκίμασα πάλι δεν χτυπάει το ξυπνητήρι και όταν ανοίγω το κιν αρχίζει και χτυπάει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Ένα φορμάτ ίσως διορθώσει την κατάσταση...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Itchrist86 Έκανα το format αλλά δυστυχώς δεν κράτησα αντίγραφο ασφαλείας για την κάρτα μνήμης.Και τώρα που ανοίγω το κιν πάει να κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές προφανώς που έχω στην κάρτα μνήμης και δεν μπορεί. Υπάρχει τρόπος να επαφέρω κάπως τις εφαρμογές?Η τι να κάνω για να μην μου βγάζει συνέχεια πως πάει να κάνει εγκατάσταση.Ευχαριστώ. Και άλλη μια ερώτηση..Είχα κάνει το κόλπο να βλέπω κρυφούς φακέλους...Πείτε οτι δεν χρειάζεται να ξανακάνω όλη εκείνη την διαδικασία ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εαν θελεις να πεις για αυτο το κολπο θα πρεπει να την ξανακανεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εαν θελεις να πεις για αυτο το κολπο θα πρεπει να την ξανακανεις :) Μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 παιδια τελικα το slide το καινουργιο εχει ερθει εδω ελλαδα για το n95?το καλυπτει η εγγυηση?οποιος ξερει ας απαντησει τον παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Itchrist86 Έκανα το format αλλά δυστυχώς δεν κράτησα αντίγραφο ασφαλείας για την κάρτα μνήμης.Και τώρα που ανοίγω το κιν πάει να κάνει εγκατάσταση τις εφαρμογές προφανώς που έχω στην κάρτα μνήμης και δεν μπορεί. Υπάρχει τρόπος να επαφέρω κάπως τις εφαρμογές?Η τι να κάνω για να μην μου βγάζει συνέχεια πως πάει να κάνει εγκατάσταση.Ευχαριστώ. Αυτό γίνεται διότι βλέπει πως υπάρχουν αρχεία εφαρμογών στην κάρτα μνήμης και προσπαθεί να τις εγκαταστήσει. Για να απαλλαχτείς από αυτό πήγαινε στη Διαχείριση Εφαρμογών και κάνε εγκατάσταση σε ότι βλέπεις να λέει "Μη εγκατεστημένη". Να ξέρεις πάντως πως θα δεις τα ονόματα των εφαρμογών με περίεργα σύμβολα. Αν όμως δεν εμφανίζεται τίποτα στη Διαχείριση Εφαρμογών, θα πρέπει να εγκαταστήσεις εκ νέου τις εφαρμογές σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 παιδια τελικα το slide το καινουργιο εχει ερθει εδω ελλαδα για το n95?το καλυπτει η εγγυηση?οποιος ξερει ας απαντησει τον παρακαλω Λογικα θα το εχουν φερει μεχρι την αλλη βδομαδα για μενα,αλλα δεν ξερω αν θα φερουν πολλα κοματια!! Αυτοι ειναι σε θεση να παραγγειλαν μονο ενα κοματι για μενα μονο και μονο για το χερι που εφαγαν απο την Νοκια Φινλανδιας! Και με τον υπευθυνο που μηλησα στο τηλ. μου ειπε πως μαλλον θα το καλυψει η εγγυηση και οταν του ειπα τι "μαλλον"? μου ειπε οτι αν δεν φταιω εγω δηλ. για τον τζογο απο πεσιμο κ.τ.λ! Θα σας ενημεροσω απο βδομαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Famous Nokia N95 Passes 10 Million Mark!!!! http://www.symbian-freak.com/news/008/04/nokia_n95_ten_million_units_sold.htm Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 γνωριζει κανεις το τηλ της orange αγγλιας να παρω τηλ να ζητησω τον κωδικο γιια να ξεκλειδωσω κινητο αγορασμενο απο ebay?Το κινητο ηταν αναβαθμιση σε καποιον που ειχε συμβολαιο με orange και μου το πουλησε.Μηπως πρεπι να τους παρει τηλ αυτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 παίδες, δν ξέρω το πως και το γιατί, αλλά όταν συνδέω το n95 στο pc, δν μου εμφανίζει στην οθόνη του κινητού το menu που μου εμφάνιζε παλιότερα (να διαλέξω αν θέλω pc suite mode, να λειτουργήσει η memory σαν εξωτερικός σκληρός κτλ).. σβήστηκε τπτ ; Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts