Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μηπως ξερει κανεις ποση ωρα διαρκει η αναβαθμιση του Ν95 με ελληνικα;Εννοω ποση ωρα δε θα πρεπει να αγγιξω το κινητο ή να διακοψω τη συνδεση του με τον υπολογιστη;

θα περιμενεις να κατεβει το λογισμικο.

και να ολοκληρωθει στο τηλ. σου.

να μην το πειραξεις καθολου μεχρι να ανοιξει μετα

απο μονο του.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα περιμενεις να κατεβει το λογισμικο.

και να ολοκληρωθει στο τηλ. σου.

να μην το πειραξεις καθολου μεχρι να ανοιξει μετα

απο μονο του.:)

δεν προκειται να το πειραξω.Απλα θα ηθελα να ξερω ποση ωρα διαρκει

δεν προκειται να το πειραξω.Απλα θα ηθελα να ξερω ποση ωρα διαρκει

πανω-κατω και μεχρι να κατεβει και το software

με μια normal ταχτυτητα περιπου 30λεπτα.

υπαρχει και το αναλογο θεμα για αναβαθμισεις:!::)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πανω-κατω και μεχρι να κατεβει και το software

με μια normal ταχτυτητα περιπου 30λεπτα.

υπαρχει και το αναλογο θεμα για αναβαθμισεις:!::)

Ευχαριστω.Και μια τελευταια ερωτηση.Εχει αγορασει κανενας απο εξωτερικο κι αν ναι απο ποιο site.Ψαχνω καποιο αξιοπιστο.

παιδια καλησπερα ποσταρω πρωτη φορα εδω

εχω το ν73 me και το δινω για να παρω μεταχειρο ν95 καλα θα κανω;

ποσο παιζουν οι τιμες τι να προσεξω εχουν προβληματα στο gps και γενικοτερα;οτι αλλο ειναι ευπροσδεκτο...

ευχαριστω :)

ε τι λετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως γινεται στα μηνυματα,οταν στελνω μερικα γραμματα,το sms απο 160 χαρακτηρες να πηγαινει 60? πως διορθωνεται αυτο?

πως γινεται στα μηνυματα,οταν στελνω μερικα γραμματα,το sms απο 160 χαρακτηρες να πηγαινει 60? πως διορθωνεται αυτο?

Χιλιοειπωμενο : Λογω unicode Ελληνικων χαρακτηρων .

Ρυθμισεις μηνυματων->Υποστηριξη χαρακτηρων->Περιορισμενη

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πωπω μιλάμε άγχος..

Έχω βρει στο EBAY την μπαταρία του 8G με 5,5 Λίρες και λέει ότι είναι "NEW OEM BL-6F BL6F BATTERY", δηλαδή original και έχει και το σήμα της ΝΟΚΙΑ πάνω.

Δεν ξέρω, ψήνομαι να την πάρω, αλλά από την άλλη πολύ φτηνά την έχει..

Η μπαταρία μου ήρθε σήμερα από Hong Kong!!:D

Kανονική συσκευασία NOKIA, μιλάμε.

Η μπαταρία είναι ίδια με την κανονική.Δεν μπόρεσα να βρω καμιά διαφορά..Έχει το NOKIA πάνω, το ολόγραμμα κανονικά, τους κωδικούς όλα...

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.Την έβαλα και το κινητό παίζει 1 χαρά.Περιμένω να δω διάρκεια τώρα..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κι εγω ηθελα να παρω αλλα δεν μου κολλαει καλα η τιμη. Το θεμα δεν ειναι αν δουλευει. Το θεμα ειναι αν θα κανει κανενα μπαμ και ειδικα οταν το κινητο ζεσταινεται πολυ.

Η μπαταρία μου ήρθε σήμερα από Hong Kong!!:D

Kανονική συσκευασία NOKIA, μιλάμε.

Η μπαταρία είναι ίδια με την κανονική.Δεν μπόρεσα να βρω καμιά διαφορά..Έχει το NOKIA πάνω, το ολόγραμμα κανονικά, τους κωδικούς όλα...

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.Την έβαλα και το κινητό παίζει 1 χαρά.Περιμένω να δω διάρκεια τώρα..

μπορεις να δωσεις Link?εχει και αλλαγμενο πισω καπακι?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Παιδια παω αυριο να αγορασω το πισω καπακι τις μπαταριας γιατι εσπασαν 3 αυτακια και δεν καθετε πλεον!

Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις εκτος απο την deep plum εχουν στην alpha copy αλλο χρωμα και αν ειναι πιο φθηνα εκει γιατι καπου διαβασα οτι ολο μαζι το πισω μερος κοστησε σε μερικους 7-8 ευρω,και ελεγα αν ειναι τοσο να αλαξω ολο το πισω σε καναν γραφιτη αν υπαρχει!

ειμαι απο επαρχια και το εκανα παραγγελια απο

http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=132

ειμαι απο επαρχια και το εκανα παραγγελια απο
http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=132

Μην αφηνετε να σας πιανουν κοροιδα!

το πηρα σημερα το πισω καπακι 1,51 απο nokia κεντρικα!

Καλα που ειναι τα φορουμ αυτα και ενημερονωμαστε!

Γιατι εχει παραπαει αυτο το θεμα τις αισχροκερδιας στην Ελλαδα!

Ο ενας ζηταει 8 ευρω ο αλλος 5,5 και τελικα το αγορασα 1,51 δηλ. οτι ναναι!!!!!

Γειά σε όλους. Εχω ένα μικρό πρόβλημα σε ένα Ν95 που έχω πάρει. Ενω έχω καταχωρίσει στις επαφές του τηλεφώνου 2 η 3 διαφορετικά τηλέφωνα (σπίτι, κινητό, εργασίας κ.λ.π.) και έχουν τα αντίστοιχα εικονίδια (π.χ.μπροστά σε τηλ που αντιστοιχεί σε κινητό βγαίνει το εικονίδιο του κινητού σε τηλ σπιτιού βγαίνει το εικονίδιο του σπιτιού κ.λ.π.) όταν πάω να τα επιλέξω από το κατάλογο επαφών βλέπω διαφορετικά τα εικονίδια και παίρνω όπου θέλω! Επίσης αν με πάρουν από ένα καταχωρημένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου την στιγμή που με καλούν βλέπω ότι κάποιος με παίρνει από το σπίτι του (εικονίδιο σπιτιού)

Οταν όμως εγώ πάω στο μητρώο των κλήσεων του τηλεφώνου (που εκεί φαίνονται όλες οι κλήσεις: αναπάντητες κλήσεις,κληθέντες αριθμοί ή ληφθέντες αριθμοί) ή πατήσω το πλήκτρο κλήση (το γνωστό πράσινο κουμπί την κινητών) για να πάρω μια κλήση όλες έχουν το εικονίδιο κινητού είτε είναι από σταθερό τηλέφωνο είτε από κινητό είτε από την εργασία.

Ετσι δηλαδή έχω εικονίδιο κινητού, δίπλα ονοματεπώνυμο επαφής και μέσα κρύβει αριθμό σταθερού τηλεφώνου...

Δηλ αν θέλεις να ξαναπάρεις κάποιον τηλέφωνο με αυτόν τον τρόπο δεν βλέπεις που τον είχες πάρει στο σπίτι η στο κινητό?

Ετσι αναγκάζομαι να ξαναπάω στις επαφές να ξαναβρώ το σωστό τηλέφωνο και να τον ξανά καλέσω.

Εκανα αναβάθμιση λογισμικου απο την Νοκια αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Γειά σε όλους. Εχω ένα μικρό πρόβλημα σε ένα Ν95 που έχω πάρει. Ενω έχω καταχωρίσει στις επαφές του τηλεφώνου 2 η 3 διαφορετικά τηλέφωνα (σπίτι, κινητό, εργασίας κ.λ.π.) και έχουν τα αντίστοιχα εικονίδια (π.χ.μπροστά σε τηλ που αντιστοιχεί σε κινητό βγαίνει το εικονίδιο του κινητού σε τηλ σπιτιού βγαίνει το εικονίδιο του σπιτιού κ.λ.π.) όταν πάω να τα επιλέξω από το κατάλογο επαφών βλέπω διαφορετικά τα εικονίδια και παίρνω όπου θέλω! Επίσης αν με πάρουν από ένα καταχωρημένο αριθμό σταθερού τηλεφώνου την στιγμή που με καλούν βλέπω ότι κάποιος με παίρνει από το σπίτι του (εικονίδιο σπιτιού)

Οταν όμως εγώ πάω στο μητρώο των κλήσεων του τηλεφώνου (που εκεί φαίνονται όλες οι κλήσεις: αναπάντητες κλήσεις,κληθέντες αριθμοί ή ληφθέντες αριθμοί) ή πατήσω το πλήκτρο κλήση (το γνωστό πράσινο κουμπί την κινητών) για να πάρω μια κλήση όλες έχουν το εικονίδιο κινητού είτε είναι από σταθερό τηλέφωνο είτε από κινητό είτε από την εργασία.

Ετσι δηλαδή έχω εικονίδιο κινητού, δίπλα ονοματεπώνυμο επαφής και μέσα κρύβει αριθμό σταθερού τηλεφώνου...

Δηλ αν θέλεις να ξαναπάρεις κάποιον τηλέφωνο με αυτόν τον τρόπο δεν βλέπεις που τον είχες πάρει στο σπίτι η στο κινητό?

Ετσι αναγκάζομαι να ξαναπάω στις επαφές να ξαναβρώ το σωστό τηλέφωνο και να τον ξανά καλέσω.

Εκανα αναβάθμιση λογισμικου απο την Νοκια αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Εχει κανείς καμιά ιδέα?

Γνωστό πρόβλημα σε όλα τα S60 κινητά της Νοκια

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Κι εγω ηθελα να παρω αλλα δεν μου κολλαει καλα η τιμη. Το θεμα δεν ειναι αν δουλευει. Το θεμα ειναι αν θα κανει κανενα μπαμ και ειδικα οταν το κινητο ζεσταινεται πολυ.

Ο καιρός θα δείξει, αλλά εμένα προσωπικά ό,τι αμφιβολίες είχα για την μπαταρία, μου έφυγαν μόλις την είδα από κοντά.

Αμφιβάλλω να είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τόσο τέλεια αντιγραμμένα.Κάτι παίζει με παραεισαγωγή ή δεν ξέρω εγώ τι.Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ΝΟΚΙΑ.Από πίσω μέχρι 10 γλώσσες έχει η συσκευασία.Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κόπια...

Πίσω καπάκι δε χρειάστηκα.Εγώ θηκούλα.

Amazon Fire stick 4k max

Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι θα τρελλαθω. απο την στιγμη που εβαλα την καινουργια εκδοση δεν βρισκω τα θεματα στο μενου. Ετσι ειναι ή το δικο μου 95 κατι εχει?

Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι θα τρελλαθω. απο την στιγμη που εβαλα την καινουργια εκδοση δεν βρισκω τα θεματα στο μενου. Ετσι ειναι ή το δικο μου 95 κατι εχει?

Απ' ό,τι ξέρω δεν υπάρχει πλέον ξεχωριστό εικονίδιο.

Ψάξε στο μενού των ρυθμίσεων. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δίκιο έχει ο φίλος panosz75. Θα πρέπει να πας Ρυθμίσεις->Γενικές->Προσωπικές Ρυθμίσεις->Θέματα

Επίσης η συντόμευση των θεμάτων μπορεί να μπει ή στην ενεργή αναμονή ή στις συντομέυσεις των 2 soft keys και του πολυπλήκτρου. Υπάρχει και μια εφαρμογή το Themes Launcher που επαναφέρει το εικονίδιο των θεμάτων.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Λοιπον εστειλα e-mail στη nokia careline και αυτοι με την σειρα τους το πρωοθησαν στην nokia Φινλανδιας για το θεμα του ανταλακτικου slide,(του καινουργιου που διορθωνει τον τζογο)και ρωταω τον λογο που δεν το φερνουν στην Ελλαδα η αν το εχουν στειλει και η alpha copy κανει το κοροιδο!

Ηδη μου εστειλαν πισω e-mail και μου ειπαν πως θα ερευνησουν το θεμα και θα δουν αν εχει παραλαβει η εδω αντιπρωσοπεια τετοια ανταλακτικα, και αν οχι γιατι!

Καιρος να τους βαζουμε λιγο χερι εδω στο Ελλαδισταν δεν νομιζετε?

δωστε link στο ebay με αυτη τη μπαταρια που λετε ρε παιδια.

Ενα search στο e-bay εκανα με "NEW OEM BL-6F BL6F BATTERY"

και βρηκα αυτο

http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-BL-6F-BL6F-BATTERY-for-NOKIA-N95-8GB-1200mAh_W0QQitemZ150232658779QQihZ005QQcategoryZ20365QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτός είναι ο πωλητής αλλά εγώ προτιμώ το αγγλικό site, λόγω Ευρώπης.

Δείτε εδώ τι προσφέρει από μπαταρίες:

http://phones.search.ebay.co.uk/_For-Nokia_W0QQcatrefZC12QQsacatZ20365QQsassZeQ5fbestforyou

Πάντως να μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου.

Ακόμα τη δοκιμάζω.Πρώτη μέρα σήμερα, την έβαλα κατευθείαν χωρίς φόρτιση από χτες βράδυ και το κινητό έκλεισε κατά τις 8:30 σήμερα το βράδυ.Σχεδόν 1 μέρα έβγαλε με ό,τι φορτίο είχε από το κουτί.

Για να δούμε και με full φόρτιση τι θα κάνει.

Amazon Fire stick 4k max

Το Ν73 δεν το παρουσιάζει.

Θα συμπλήρωνα το φίλο dmarccos γράψαντας:

"γνωστό πρόβλημα σε όλα τα S603rd Edition Feature Pack 1 κινητά".;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″