Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Έβαλα την καινούργια έκδοση στο κινητό (V 21.0.016), με επιτυχία υποτίθεται.

Εντάξει όλα εκτός από την πλοήγηση. Συγκεκριμένα,

ανοίγει η εφαρμογή κανονικά, συνδέεται το GPS, κάνει προσομοίωση με ελληνικά αλλά

όταν του δίνεις να κάνει πλοήγηση, ή κλείνει την εφαρμογή ή κάνει reboot το κινητό.

Το μόνο που έκανα, εκτός της αναβάθμισης, ήταν να περάσω και τους καινούργιους

Χάρτες από το site της Nokia.

Εσείς οι υπόλοιποι που έχετε κάνει αναβάθμιση, παρατηρήσατε κάτι ανάλογο;

Να σημειώσω ότι πέρασα και δεύτερη φορά την αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε τίποτα

Όπως και ότι πριν την αναβάθμιση δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή.

Σημ. Έβαλα εδώ το post και όχι στο smart2go λόγω του ότι αφορά την αναβάθμιση του Ν95.

Sorry αν έκανα λάθος.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε ξερω τι φταιει σε εσενα γιατι ακομα δε τη δοκιμασα με το νεο firmware.αλλα εχει ανφερθει οτι ο νεος χαρτης ειναι ενα αισχος.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το το κινητό (n95) και σήμερα το πρωί που το άνοιξα δεν βλέπω της επαφές μου

ούτε κάτω αριστερά το επιλογές

το αξιοπερίεργο είναι ότι όταν με παίρνουν τηλ. φαίνετε το νούμερο και το όνομα μπορώ και με φωνητική κλήση να πάρω τηλ.

τι μπορεί να έχει συμβεί . Δοκίμασα και μέσο pc αλλά δεν τις βρήκα πουθενά έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις τίποτα όμως

μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει

παιδια καλημερα σας.μια βοηθεια παρακαλω.απο χθες κ μετα την καινουρια αναβαθμιση δε μπορω να δω pdf αρχεια.μου τα βγαζει σα κινεζικα.ειναι συμαντικο για μενα κ τα χρειαζομαι στη δουλεια μου.ξεραι κανειςτι μπορει να συμβαινει?σας ευχαριστω πολυ.

χρησιμοποιησε κανενα αλλο.πχ το pdf plus μεχρι να δουμε τι παιζει και αν εχουμε και εμεις τετοιο προβλημα.το pdf poy βλεπεις κινεζικο ειναι ελληνικο?

εχει βγει και εκδοση 2.5 του adobe που δε ξερω γιατι δεν την ενσωματωσαν στο νεο firmware.

Με το Flash Lite 3 και η μνημη ειναι πλεον λιγη, και η οθονη μικρη και ο επεξεργαστης αδυναμος... Τελοσπαντων, δεν πειραζει, για μενα παραμενει κορυφαιο κινητο.

ρε παιδια τι γινετε???μπακατελεψε το κινητο μας???γιατι ετσι??και εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με τον εν λογω προγραμμα γιατι εγω μπηκα μεσω wind plus στο youtube και δν επαιζε.θελει καμια ρυθμιση???

ξερεις καποιο που να με βοηθησει στη δουκεια μου?σε ευχαριστω.

αυτα δεν ειπα πιο πανω?

καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το το κινητό (n95) και σήμερα το πρωί που το άνοιξα δεν βλέπω της επαφές μου

ούτε κάτω αριστερά το επιλογές

το αξιοπερίεργο είναι ότι όταν με παίρνουν τηλ. φαίνετε το νούμερο και το όνομα μπορώ και με φωνητική κλήση να πάρω τηλ.

τι μπορεί να έχει συμβεί . Δοκίμασα και μέσο pc αλλά δεν τις βρήκα πουθενά έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις τίποτα όμως

μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Εννοείς πως δεν εμφανίζεται πλέον το εικονίδιο των επαφών ούτε στο μενού...;

Για εξήγησε καλύτερα τι συμβαίνει.:O

παιδια καλημερα σας.μια βοηθεια παρακαλω.απο χθες κ μετα την καινουρια αναβαθμιση δε μπορω να δω pdf αρχεια.μου τα βγαζει σα κινεζικα.ειναι συμαντικο για μενα κ τα χρειαζομαι στη δουλεια μου.ξεραι κανειςτι μπορει να συμβαινει?σας ευχαριστω πολυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: χρησιμοποιησε κανενα αλλο.πχ το pdf plus μεχρι να δουμε τι παιζει και αν εχουμε και εμεις τετοιο προβλημα.το pdf poy βλεπεις κινεζικο ειναι ελληνικο?

ρε παιδια τι γινετε???μπακατελεψε το κινητο μας???γιατι ετσι??και εξηγηστε μου λιγο τι παιζει με τον εν λογω προγραμμα γιατι εγω μπηκα μεσω wind plus στο youtube και δν επαιζε.θελει καμια ρυθμιση???

Δεν μπακάλεψε το κινητό σας, απλά η μνήμη ram δεν αρκεί πλέον, αν το ζορίσεις λίγο με τα flv βίντεο. Δοκίμασε και με WiFi...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εννοείς πως δεν εμφανίζεται πλέον το εικονίδιο των επαφών ούτε στο μενού...;

Για εξήγησε καλύτερα τι συμβαίνει.:O

Δεν μπακάλεψε το κινητό σας, απλά η μνήμη ram δεν αρκεί πλέον, αν το ζορίσεις λίγο με τα flv βίντεο. Δοκίμασε και με WiFi...

μα με wifi επαιζε και πριν την αναβαθμιση τα βιντεο

μα με wifi επαιζε και πριν την αναβαθμιση τα βιντεο

Να έπαιζε κανονικά flv βίντεο, δεν υπάρχει περίπτωση.

Ίσως έπαιζε από την mobile μορφή του youtube.

Τώρα, όσο αφορά το Wind plus, ίσως το κόβει η σύνδεση...

Δεν γνωρίζω να σου πως στα σίγουρα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Να έπαιζε κανονικά flv βίντεο, δεν υπάρχει περίπτωση.

Ίσως έπαιζε από την mobile μορφή του youtube.

Τώρα, όσο αφορά το Wind plus, ίσως το κόβει η σύνδεση...

Δεν γνωρίζω να σου πως στα σίγουρα.

την κατεβασα και την εφαρμογη του youtube αλλα τιποτα.μπορει να φτεει η wind δν ξερω.το εχει δοκιμασει κανενας αλλος με wind???

Καλημέρα σε όλους.

Όπως βλέπετε είμαι νεούπι και στο φόρουμ αλλά και στο αντικείμενο. Την Παρασκευή έγινα ένας ευτυχής κάτοχος ενός Ν95 branded (Vodafone). Είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια ένα κινητό με τέτοιες δυνατότητες και ως εκ τούτου έχω κάποιες απορίες. Τις τελευταίες δύο μέρες διάβασα στην κυριολεξία δεκάδες σελίδες του συγκεκριμένου ποστ (αλλά και άλλων) και πολλές απο τις απορίες μου λύθηκαν, αλλά θέλω κάποιες διεκρινήσεις σε δύο θέματα: Α. Ενημέρωση λογισμικού και Β. GPS.

A. Ενημερώσεις λογισμικού.

1.Ως γνωστόν επειδή έχω branded κινητό η τελευταία έκδοση που μπορώ να του βάλω είναι η 12...(κάτι). Γιατί αυτή η διαφορά μεταξύ branded και μη στην έκδοση λογισμικού?

2. Ξέρει κανείς αν για vodafone θα βγει κάποια νεότερη έκδοση?

3. Αν επιλέξω να κάνω την διαδικασία που αναφέρεται στην 1η σελίδα του ποστ θα χάσω και την εγγύηση που έχω?Με τον πάροχο αλλάζει κάτι? Είναι απολύτως ασφαλής αυτή η διαδικασία? Γενικά τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?

Β. GPS

1. Αυτό που με ενδιαφέρει με το GPS είναι να μην με χρεώνει, οπότε μπορεί κάποιος να μου πεί ποιες απο τις επιλογές α.bluetooth gps, b. υποβοηθούμενο gps, c.ενσωματωμένο gps και d. βάσει δικτύου, σε χρεώνουν και ποιες πρέπει να έχω ενεργοποιημένες?

2. Η χρέωση κάποιων από των παραπάνω ξέρει κάνεις πόσο είναι και πως μπορώ να την υπολογίσω? (με λίγες λεπτομέρειες αν γίνεται γιατι όπως είπα δηλώνω άσχετος).

3. Αν εγκαταστήσω το garmin σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν σε άλλο ποστ θα είναι εντελώς δωρεάν ή και εκεί θα πρέπει να προσέξω τι επιλογές βάζω για τυχόν χρεώσεις?

4. Για να βάλω το garmin πρέπει να βγάλω τον χάρτη της Ελλάδας που κατέβασα απο την nokia και να κάνω και κάποια άλλη απεγκατάσταση κάποιας άλλης εφαρμογής?

Αυτές είναι οι απορίες μου (ελπίζω να μην σας κούρασα). Κατά τα άλλα το κινητό είναι άπεκτο. Εχτές χρησιμοποίησα και το gps και δούλεψε μια χαρά (βέβαια με όλες τις επιλογες που ανέφερα παραπάνω επιλεγμένες, οπότε φαντάζομαι κάτι πρέπει να χρεώθηκα). Η κατασκευή του κινητού φαίνεται αρκετά γερή, τα μόνα αρνητικά είναι η μπαταρία και η ενημέρωση του λογισμικού (ειδικά το τελευταία είναι πολύ εκνευριστικό). Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.

Καλημέρα σε όλους.

Όπως βλέπετε είμαι νεούπι και στο φόρουμ αλλά και στο αντικείμενο. Την Παρασκευή έγινα ένας ευτυχής κάτοχος ενός Ν95 branded (Vodafone). Είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια ένα κινητό με τέτοιες δυνατότητες και ως εκ τούτου έχω κάποιες απορίες.

Καλώς ήρθες στο forum.

A. Ενημερώσεις λογισμικού.

1.Ως γνωστόν επειδή έχω branded κινητό η τελευταία έκδοση που μπορώ να του βάλω είναι η 12...(κάτι). Γιατί αυτή η διαφορά μεταξύ branded και μη στην έκδοση λογισμικού?

2. Ξέρει κανείς αν για vodafone θα βγει κάποια νεότερη έκδοση?

3. Αν επιλέξω να κάνω την διαδικασία που αναφέρεται στην 1η σελίδα του ποστ θα χάσω και την εγγύηση που έχω?Με τον πάροχο αλλάζει κάτι? Είναι απολύτως ασφαλής αυτή η διαδικασία? Γενικά τι θα με συμβουλεύατε να κάνω?

Δεν γνωρίζω αν θα βγάλει αναβάθμιση η Vodafone, αλλά δεδομένης της τεράστιας βελτίωσης που πρόσφεραν οι 2 τελευταίες εκδόσεις λογισμικού ευελπιστώ να βγουν και για VL συσκευές.

Η διαδικασία είναι εύκολη και ακίνδυνη θα έλεγα.

Το αν αξίζει να την κάνεις εξαρτάται καθαρά από εσένα. Αν προχωρήσεις όμως να ξέρεις πως θα χάσεις την εγγύηση.

Β. GPS

1. Αυτό που με ενδιαφέρει με το GPS είναι να μην με χρεώνει, οπότε μπορεί κάποιος να μου πεί ποιες απο τις επιλογές α.bluetooth gps, b. υποβοηθούμενο gps, c.ενσωματωμένο gps και d. βάσει δικτύου, σε χρεώνουν και ποιες πρέπει να έχω ενεργοποιημένες?

2. Η χρέωση κάποιων από των παραπάνω ξέρει κάνεις πόσο είναι και πως μπορώ να την υπολογίσω? (με λίγες λεπτομέρειες αν γίνεται γιατι όπως είπα δηλώνω άσχετος).

3. Αν εγκαταστήσω το garmin σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν σε άλλο ποστ θα είναι εντελώς δωρεάν ή και εκεί θα πρέπει να προσέξω τι επιλογές βάζω για τυχόν χρεώσεις?

4. Για να βάλω το garmin πρέπει να βγάλω τον χάρτη της Ελλάδας που κατέβασα απο την nokia και να κάνω και κάποια άλλη απεγκατάσταση κάποιας άλλης εφαρμογής?

Δεν υπάρχουν χρεώσεις στη χρήση GPS. Το μόνο που χρεώνει είναι το υποβοηθούμενο GPS (A-GPS). Αυτό σε βοηθά στην αρχή μέχρι να κλειδώσεις δορυφόρους. Δεν λειτουργεί όλη τη διάρκεια της πλοήγησης.

Το A-GPS κατεβάζει περίπου 5kb κάθε φορά. Υπολόγισε περίπου 0,03€.

Για το Garmin περισσότερα στο ανάλογο θέμα: Garmin Maps Mobile™ XT

Φαντάζομαι οτι τα video του youtube δεν κατεβαίνουν μέσω windplus λόγω του περιορισμού του 1ΜΒ ανά αρχείο. Δωρεάν μόνο μέσω wifi. Αλλιώς μέσω Wind Internet με τις γνωστές απαγορευτικές χρεώσεις...

Itchrist86 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τελικά λέω να μην το πειράξω και να το αφήσω ως έχει. Τόσα χρήματα δώσαμε μην δώσουμε άλλα τόσα αν τυχόν πάθει κάτι.

Φαντάζομαι οτι τα video του youtube δεν κατεβαίνουν μέσω windplus λόγω του περιορισμού του 1ΜΒ ανά αρχείο. Δωρεάν μόνο μέσω wifi. Αλλιώς μέσω Wind Internet με τις γνωστές απαγορευτικές χρεώσεις...

μαλλον αυτο ειναι δν εξειγητε αλλιος

Itchrist86 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τελικά λέω να μην το πειράξω και να το αφήσω ως έχει. Τόσα χρήματα δώσαμε μην δώσουμε άλλα τόσα αν τυχόν πάθει κάτι.

Δεν πειράζει, υπάρχει και εγγύηση!!:p

Τώρα σοβαρα.Όταν λες να μην το πειράξεις, τι εννοείς??

Να μην του κάνεις αναβάθμιση, να μην του προσθέσεις νέα προγράμματα??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εννοώ να μην το κάνω debranded και χάσω έτσι την εγγύηση. Όπως είπα είμαι καινούργιος σε τέτοια κινητά οπότε δεν αποκλείεται καποια στιγμή να την κάνω τη λαλακία!!

Εννοώ να μην το κάνω debranded και χάσω έτσι την εγγύηση. Όπως είπα είμαι καινούργιος σε τέτοια κινητά οπότε δεν αποκλείεται καποια στιγμή να την κάνω τη λαλακία!!

Προσωπική άποψη, περίμενε κάποιο διάστημα, πιστεύω πως θα βγάλει η Vodafone αναβάθμιση μιας και οι εν λόγω αναβαθμίσεις έφεραν τεράστιες αλλαγές.

Κοιτα ομως η 20 βγηκε τον νοεμβριο. Αν η vodafone ειναι ακομα στην 12 τοτε δεν νομιζω να ξυπνησει ξαφνικα και να βγαλει καινουρια εκδοση.

Εγω θα το εκανα debrand παντως.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!:happy: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ:O ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95 ΜΟΥ WEB CAMERA? αν γινεται οχι ασυρματα διοτι δεν εχω στο λαπτοπ μπλε δοντι:p μεσω καλωδιου! συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα τα εγραψα διχως να το καταλαβω και βαριεμαι λιγακι να τα ξαναγραψω:O

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!:happy: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ:O ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95 ΜΟΥ WEB CAMERA? αν γινεται οχι ασυρματα διοτι δεν εχω στο λαπτοπ μπλε δοντι:p μεσω καλωδιου! συγγνωμη για τα κεφαλαια αλλα τα εγραψα διχως να το καταλαβω και βαριεμαι λιγακι να τα ξαναγραψω:O

Υπάρχει η εφαρμογή Mobiola Webcam. Συνδέεται και με Bluetooth αλλά και με καλώδιο.

:!:Περισσότερα για εφαρμογές στο ανάλογο θέμα όμως!:!:

ευχαριστωωωωωω:D

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Παντως η 21 σε εμενα εχει λυσει αρκετα bugs,οπως το οτι καθε φορα που εβαζα ακουστικα η για tv out στην 20 εκενε restart τωρα δεν κανει,ενω κανει εστιαση και στη νυχτερινη λειτουργια,αυτα θεωρω τα κυριοτερα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]