Itchrist86 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Kalimera se olous!Xthes distixos to N95 efage mia geri toumpa kai os ek thavmatos ola ok ektos apo to kalima tis mpatarias to opoio espase.Kserei kaneis an poleitai to sugkekrimeno antallaxtiko sta nokia shop? Ναι βέβαια, μπορείς να το βρεις σε Nokia Shop. Υπολόγισε να σου πάρουν κανα 5€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Ναι βέβαια, μπορείς να το βρεις σε Nokia Shop. Υπολόγισε να σου πάρουν κανα 5€. Ok euxaristo polu!! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandrian Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές (+ & -) των 2 μοντέλων Ν95 ? Υπάρχουν σε κάποιο site συγκριτικά ? Ευχαριστώ. ------------------------ gandrian@panafonet.gr ------------------------ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές (+ & -) των 2 μοντέλων Ν95 ? Υπάρχουν σε κάποιο site συγκριτικά ? Ευχαριστώ. ------------------------ gandrian@panafonet.gr ------------------------ δες εδω αναλυτικα http://europe.nokia.com/A4162066 η μπορεις να μπεις και στο πλαισιο να δεις τα χαρακτηριστικα τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandrian Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 thanks Aris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Σου απαντησαν ηδη.Κατι δεν κανεις εσυ σωστα.Εχω περασμενες 10δες εφαρμογες και ο taskmanager παντα τις κλεινει ολες. H απάντησή μου ήταν η ακόλουθη. Έχω task manager και πάντα κλείνω τις εφαρμογές από εκεί...μόνο το stand by παίζει...που είναι λογικό. Τις μόνες εφαρμογές που έχω είναι το Route66 και κάτι skins. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Συνεπώς λύση δε πήρα, γιαυτό ξαναρωτάω μήπως ξέρει κανείς. :O Το περίεργο είναι ότι στο reboot δουλεύει μια χαρά. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Παιδιά, έχω παραγγείλει το Ν95 και στο τέλος της εβδομάδας θα είναι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα έχω ένα κινητό στα μέτρα μου (τουλάχιστον νομίζω). Ήθελα να ρωτήσω άμα το κινητό διαθέτει Accelerometer το οποίο είδα στο YouTube σε ένα Ν95. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Παιδιά, έχω παραγγείλει το Ν95 και στο τέλος της εβδομάδας θα είναι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα έχω ένα κινητό στα μέτρα μου (τουλάχιστον νομίζω). Ήθελα να ρωτήσω άμα το κινητό διαθέτει Accelerometer το οποίο είδα στο YouTube σε ένα Ν95. Ναι έχει... Έχουν βγει και κάποιες εφαρμογές που τον εκμεταλέυονται, όπως FlipSilent Nokmote ShutUp Rotate Me αλλά οι περισσότερες είναι σε δοκιμαστικές εκδόσεις ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Ναι έχει... Έχουν βγει και κάποιες εφαρμογές που τον εκμεταλέυονται, όπως FlipSilent Nokmote ShutUp Rotate Me αλλά οι περισσότερες είναι σε δοκιμαστικές εκδόσεις ακόμη. Ποιά εφαρμογή είναι η καλύτερη και δεν είναι δοκιμαστική; Και κάτι ακόμα: Θα μπορούσατε να ανεβάσετε παιχνίδια που εκμεταλεύονται την λειτουργεία Accelerometer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Ποιά εφαρμογή είναι η καλύτερη και δεν είναι δοκιμαστική; Και κάτι ακόμα: Θα μπορούσατε να ανεβάσετε παιχνίδια που εκμεταλεύονται την λειτουργεία Accelerometer; απαξ και ενεργοποιησεις το nokmote, μπορεις παντου στο κινητο να χρησιμοποιησεις το accelerometer, απλα ειναι αρκετα ευαισθητο και δυσχρηστο. εγω επαιξα krally :O :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 απαξ και ενεργοποιησεις το nokmote, μπορεις παντου στο κινητο να χρησιμοποιησεις το accelerometer, απλα ειναι αρκετα ευαισθητο και δυσχρηστο. εγω επαιξα krally :O :p Προς το παρόν απλά έχει πλάκα καθώς προσπαθείς απεγνωσμένα να ...κεντράρεις σε ποια κατεύθυνση θες να πας. :lol: Αν στις επόμενες εκδόσεις του NokMote μπορείς να έχεις έλεγχο της ευαισθησίας του accelerometer όπως στο RotateMe, θα είναι σίγουρα η πιο must και ...ψαρωτική εφαρμογή... :lol::lol::lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Προς το παρόν απλά έχει πλάκα καθώς προσπαθείς απεγνωσμένα να ...κεντράρεις σε ποια κατεύθυνση θες να πας. :lol: Αν στις επόμενες εκδόσεις του NokMote μπορείς να έχεις έλεγχο της ευαισθησίας του accelerometer όπως στο RotateMe, θα είναι σίγουρα η πιο must και ...ψαρωτική εφαρμογή... :lol::lol::lol: εγω πιστευω οτι το rotate me ειναι μακραν καλυτερο απο ολα.γνωμη μου :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngelos Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Χαλαρά. Και 8άρα μπορείς να βάλεις. :) Emena giati mou ipan ston Germano oti an valo pano apo 2gb tha kollaei klp.???:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 εγω πιστευω οτι το rotate me ειναι μακραν καλυτερο απο ολα.γνωμη μου Μα άλλο πράγμα κάνει το RotateMe, άλλο το NokMote. Το μόνο κοινό τους είναι ότι και τα δύο εκμεταλλεύονται τον αισθητήρα προσανατολισμού (=accelerometer) της συσκευής. ==================================================================================== Emena giati mou ipan ston Germano oti an valo pano apo 2gb tha kollaei klp.???:mad: Αν σου πω ότι στο Γερμανό σου είπαν π@π@ριές, θα με κόψει η λογοκρισία???? :X Μα οι περισσότεροι πωλητές του Γερμανού (και στις πιο πολλές αλυσίδες σύγχρονης τεχνολογίας) είναι άσχετοι φίλε μου. Εδώ λένε ακόμα στον κόσμο να φορτίζει για πρώτη φορά το κινητό του για 12 ώρες... :wacko: Μα φυσικά και σηκώνει άνετα περισσότερη μνήμη από 2GB. Έχουμε ήδη δει εδώ και αρκετό καιρό screenshot από Ν95 με 8άρα κάρτα, λίαν συντόμως αναμένονται στην αγορά και οι 12άρες, αν και θεωρητικά σηκώνει οτιδήποτε μέχρι τα 32GB που είναι το όριο των καρτών microSDHC. Μήπως ήθελε πλαγίως να σου πουλήσει το N95 8GB???? ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ποσο θα εχει 12 αρα ξερουμε?και ποτε θα κυκλοφορησε ελλαδα? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 απαξ και ενεργοποιησεις το nokmote, μπορεις παντου στο κινητο να χρησιμοποιησεις το accelerometer, απλα ειναι αρκετα ευαισθητο και δυσχρηστο. εγω επαιξα krally :O :p Δηλαδή με το nokmote μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια και να κάνεις χρήση του accelo?Πώς γίνεται αυτό? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Μα άλλο πράγμα κάνει το RotateMe, άλλο το NokMote. Το μόνο κοινό τους είναι ότι και τα δύο εκμεταλλεύονται τον αισθητήρα προσανατολισμού (=accelerometer) της συσκευής. ==================================================================================== Αν σου πω ότι στο Γερμανό σου είπαν π@π@ριές, θα με κόψει η λογοκρισία???? :X Μα οι περισσότεροι πωλητές του Γερμανού (και στις πιο πολλές αλυσίδες σύγχρονης τεχνολογίας) είναι άσχετοι φίλε μου. Εδώ λένε ακόμα στον κόσμο να φορτίζει για πρώτη φορά το κινητό του για 12 ώρες... :wacko: Μα φυσικά και σηκώνει άνετα περισσότερη μνήμη από 2GB. Έχουμε ήδη δει εδώ και αρκετό καιρό screenshot από Ν95 με 8άρα κάρτα, λίαν συντόμως αναμένονται στην αγορά και οι 12άρες, αν και θεωρητικά σηκώνει οτιδήποτε μέχρι τα 32GB που είναι το όριο των καρτών microSDHC. Μήπως ήθελε πλαγίως να σου πουλήσει το N95 8GB???? ;) Είναι έτσι ακριβώς, όπως τα λες. Έχω στο N95 μου κάρτα 4GB (SanDisk) από την πρώτη στιγμή που αυτή κυκλοφόρησε (και όταν ακόμη η Nokia υποστήριζε «επίσημα» μέχρι 2GB, γιατί δεν είχε βγάλει δικές της 4άρες), χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι το manual γράφει για υποστήριξη μέχρι 2GB, αυτό όμως ίσχυε για το αρχικό firmware, όταν αυτό δεν υποστήριζε ακόμη το SDHC. Από το 1ο firmware update και μετά, το SDHC υποστηρίζεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Δηλαδή με το nokmote μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια και να κάνεις χρήση του accelo?Πώς γίνεται αυτό? το nokmote ενεργοποιει το accel.. γενικα στο κινητο, ασχετα απο τη χρηση που του κανεις. να κανει forward το τραγουδι, το βιντεο, το slideshow, να παιξες στο μενου και σε οποιαδηποτε εφαρμογη :) και στο KRally :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Τις προάλλες ταξίδευα με ένα φίλο σε λεωφορείο και θέλαμε να ακούσουμε μουσική ταυτόχρονα από το Ν95 χωρίς να χρειαστεί να μοιραστούμε το ίδιο ζευγάρι ακουστικά (δηλαδή θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε 2 ζευγάρια ακουστικών στο ίδιο κινητό ταυτόχρονα). Δοκιμάσαμε με το bluetooth ακουστικό μου και ένα απλό ζευγάρι ακουστικών, τα οποία από μόνα τους δούλευαν κανονικά. Ενώ όμως άκουγα μουσική από το bluetooth ακουστικό και έβαζα και το απλό ακουστικό, η μουσική για 2 δευτερόλεπτα περίπου ακούγονταν και από τα δύο, αλλά μετά το bluetooth σταματούσε και άκουγα μουσική μόνο από το απλό ακουστικό (στο bluetooth εξακολουθούσα να ακούω τον ήχο την πλήκτρων του κινητού αλλά όχι μουσική). Δοκίμασα και τους τρεις τύπους σύνδεσης του απλού ακουστικού (δηλαδή ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,ΕΞΟΔΟΣ TV,ΒΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με τα ιδια αποτελέσματα). Ξέρει κανείς αν αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι εφικτό με κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το NokNote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το NokNote; Οριστε φιλε μου:) http://rapidshare.com/files/87557366/Nokmote_beta1_unsigned.zip Αλλη φορα ,στο αναλογο θεμα των εφαρμογων :!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Είναι έτσι ακριβώς, όπως τα λες. Έχω στο N95 μου κάρτα 4GB (SanDisk) από την πρώτη στιγμή που αυτή κυκλοφόρησε (και όταν ακόμη η Nokia υποστήριζε «επίσημα» μέχρι 2GB, γιατί δεν είχε βγάλει δικές της 4άρες), χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι το manual γράφει για υποστήριξη μέχρι 2GB, αυτό όμως ίσχυε για το αρχικό firmware, όταν αυτό δεν υποστήριζε ακόμη το SDHC. Από το 1ο firmware update και μετά, το SDHC υποστηρίζεται κανονικά. οχι μονο σε Ν95 γενικα λενε οτι πανω απο 2 κολλαει.και ολοι το πιστευουν Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 οχι μονο σε Ν95 γενικα λενε οτι πανω απο 2 κολλαει.και ολοι το πιστευουν 4g ειχα και εγω στο ν95 μου και δουλευε ρολοι.......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 εγω εχω βαλει την 8αρα και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 εγω εχω βαλει την 8αρα και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα!!!!!!! Πόσο την αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts