Boss82 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια εξαφανιστηκε η εφαρμογη θεματα η εγω δε τη βλεπω?????????????????? Εξαφανίστηκε:blink: Πλέον πας από τις προσωπικές ρυθμίσεις. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 1.εκανα την αναβαθμιση αλλα στο youtube μου λεει οτι χρειαζομαι το flash player κανονικα δεν θα επρεπε να παιζει τα βιντεο ?? 2.οποτε συνδέομαι με wifi μου ζηταει συνεχεια τον κωδικο τι μπορω να κανω γιαυτο ? Για να μη σου ζητάει κωδικό θα ορίσεις το wifi του σπιτιού σου σαν access point...Πήγαινε ρυθμίσεις->Συνδεσεις και στα access point φτιάξε ένα wifi access point. Παιδιά και εγώ όταν πηγαίνω στην κανονική σελίδα του youtube μου λέει ότι ή δεν είναι ενεργοποιημένο το javascript στον browser ή δεν είναι εγκατεστημένος ο flash player...Άρα που είναι η υποστήριξη youtube videos??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Για να μη σου ζητάει κωδικό θα ορίσεις το wifi του σπιτιού σου σαν access point...Πήγαινε ρυθμίσεις->Συνδεσεις και στα access point φτιάξε ένα wifi access point. Παιδιά και εγώ όταν πηγαίνω στην κανονική σελίδα του youtube μου λέει ότι ή δεν είναι ενεργοποιημένο το javascript στον browser ή δεν είναι εγκατεστημένος ο flash player...Άρα που είναι η υποστήριξη youtube videos??? σε ευχαριστω το εκανα και τωρα ολα ενταξεi :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 επισης μπουμε να κανουμε φακελους μεσα στους ηδη υπαρχοντες..καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ρε παιδια τι γινετε με τα java παιχνιδια που ειχα μεσα πριν την αναβαθμιση? Τα ξαναεκανα εγκατασταση αλλα μου βγαζει 2 απ'ολα!!!Και το 1 δεν μπορω να το βγαλω? Μετα την προηγουμενη αναβαθμιση δεν δουλευαν ορισμενες εφαρμογες και τις ξαναεγκατηστησα και ολα ηταν ενταξει,τωρα που δεν δουλευαν ορισμενες εφαρμογες με την 20,τις ξαναβαλα αλλα μου τα εβγαλε ολα διπλα και δεν υπαρχει η δυνατοτητα αφαιρεσης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο η συσκευη δεν συνδεεται με το pc,δεν βγαζει καν την ερωτηση για το πως να συνδεθει(pc suite,μαζικη αποθηκευση κλπ)ουτε το βρισκει το pc σθιτε.καμια ιδεα τι γινετε? τελικα λυθηκε!!με ενα hard reset και μια επανεγκατασταση του pc suite ολα επανηλθαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο η συσκευη δεν συνδεεται με το pc,δεν βγαζει καν την ερωτηση για το πως να συνδεθει(pc suite,μαζικη αποθηκευση κλπ)ουτε το βρισκει το pc σθιτε.καμια ιδεα τι γινετε? Για αρχή κάνε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή και στο κινητό. Αν δεν γίνει τίποτα κάνε απεγκατάσταση στο PC Suite, και ξανακάνε εγκατάσταση. Επίσης πήγαινε στο φάκελο Συνδεσιμότητα > Καλώδια δεδομένων > Λειτουργία καλωδίου δεδομένων και επέλεξε Ερώτηση κατά τη σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια μια ερωτηση συνδεω το κινητο κανονικα για να του κανω update εχω και εγω την 12 και στην ενημερωση αντι να μου βγαλει οτι υπαρχει η 20 διαθεσιμη μου λεει οτι τελευταια ειναι η 12 γιατι γινεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια μια ερωτηση συνδεω το κινητο κανονικα για να του κανω update εχω και εγω την 12 και στην ενημερωση αντι να μου βγαλει οτι υπαρχει η 20 διαθεσιμη μου λεει οτι τελευταια ειναι η 12 γιατι γινεται αυτο?? Τι product code έχεις; Πάντως για αυτό 0534854 που είναι ελληνικό δίνει τη 20.0.015. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τι product code έχεις; Πάντως για αυτό 0534854 που είναι ελληνικό δίνει τη 20.0.015. ειχες δικιο το εφτιαξα ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Επιτελους με το Νεο Firmware μπορουμε να βαλουμε οποιοδηποτε Βιντεο .mp4 kai .3gp σαν ηχο κλησης στο κινητο χωρις να χρειαζομαστε καποιο Extra προγραμμα. Καιρος ηταν να το διορθωσουν και αυτο. Τωρα που σκαλιζα τα προφιλ για να βαλω ηχο κλησης το προσεξα οτι εχει και τα Video μεσα στη λιστα να τα επιλεξεις και να τα βαλεις σαν Ringtone.:D:D:D Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 εβαλα να κανω την αναβαθμιση και επι κανα 15λεπτο εχει μεινει στην προετοιμασια εγκαταστασης. τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 εβαλα να κανω την αναβαθμιση και επι κανα 15λεπτο εχει μεινει στην προετοιμασια εγκαταστασης. τι να κανω; ακυρωσε το και ξαναρχισε το πιθανον εχει κολλησει. το ειχα παθει και εγω καποτε.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 ακυρωσε το και ξαναρχισε το πιθανον εχει κολλησει. το ειχα παθει και εγω καποτε.:O απο που να το ακυρωσω?οταν παω να κλεισω το παραθυρο μου λεει αδυνατον κατα την ενημερωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 απο που να το ακυρωσω?οταν παω να κλεισω το παραθυρο μου λεει αδυνατον κατα την ενημερωση.. εχει κολησει στο search?? εγω εβγαλα κατευθειαν το καλωδιο και μετα το αρχισα παλι και ολα οκ.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 εχει κολησει στο search?? εγω εβγαλα κατευθειαν το καλωδιο και μετα το αρχισα παλι και ολα οκ.:O εχει κολλησει στο software updater μετα που επελεξα ενημερωση..λεει οτι δεν κανει να αποσυνδεθει το καλωδιο σε ενα μηνυματακι απο κατω..ειναι ασφαλες να το αποσυνδεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 κατι καινουργιο(?????) Hidden TV application on N95 new firmware!! To open this app you need to install Nstarter (Unsigned) Now start the Nstarter and set one of the shortcuts to Live TV Now use this shortcut and it`s done! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Επειδη ειμαι λιγο καινουριος στο θεμα των αναβαθμισεων, μπορει καποιος να μου λυσει 2-3 αποριουλες?(Αν εχουν απαντηθει ηδη πειτε μου κ θα τισ βρω). 1: Ποση ωρα διαρκει περιπου το απντειτ? 2: Θα πρεπει να ξαναπερασω τις εφαρμογες μου χειροκινητα ή θα περασουν αυτοματα (εχοντας κρατησει αντιγραφο ασφαλειας?).Δεδομενου οτι τις εχω απθηκευμενες στην καρτα μνημης.. 3: Τι ρισκο υπαρχει να κολλησει η συσκευη κατα τιν διαρκεια του απντειτ, κ πως το αντιμετωπιζω (χωρις Ν-κλαμπ φυσικα). 4: Το λαιβ ΤΒ που αναφερθηκε παραπανω τι ακριβως ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ρε τους καραγκιοζιδες!!!Δεν εφτιαξαν το ραδιο!!!!ουτε την ενταση των mp3!!!! Aντε να δουμε ποτε! (θα μου πει κανεις πως να βγαλω τις εφαρμογες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 εχει κολλησει στο software updater μετα που επελεξα ενημερωση..λεει οτι δεν κανει να αποσυνδεθει το καλωδιο σε ενα μηνυματακι απο κατω..ειναι ασφαλες να το αποσυνδεσω? δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα εγω ετσι οπως σου ειπα το ειχα κανει. η συνεχεια στο αναλογο θεμα:!: Επειδη ειμαι λιγο καινουριος στο θεμα των αναβαθμισεων, μπορει καποιος να μου λυσει 2-3 αποριουλες?(Αν εχουν απαντηθει ηδη πειτε μου κ θα τισ βρω). 1: Ποση ωρα διαρκει περιπου το απντειτ? 2: Θα πρεπει να ξαναπερασω τις εφαρμογες μου χειροκινητα ή θα περασουν αυτοματα (εχοντας κρατησει αντιγραφο ασφαλειας?) 3: Τι ρισκο υπαρχει να κολλησει η συσκευη κατα τιν διαρκεια του απντειτ, κ πως το αντιμετωπιζω (χωρις Ν-κλαμπ φυσικα). 4: Το λαιβ ΤΒ που αναφερθηκε παραπανω τι ακριβως ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερων :) 1.εξαρταται τη συνδεση εχεις περιπου 20λεπτα. 2.αλλες περναν και αλλες θελουνε παλι εγκατασταση. 3.δεν μου εχει τυχει.αλλα αμα δεν πετυχει η λυση του format με το συνδιασμο πληκτρων τοτε δεν το γλιτωνεις το nokia club. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παιδια στο θεμα με τα μηνύματα ειδατε διαφορα.....??? αν το εχεις κλειστο δηλαδη δειχνει την ωρα που σου το εστειλε ο αλλος...??? α και με το ραδιο επισης.....??? ειδατε κατι..οσοι ειχατε προβλημα με την χαμηλη ενταση των ηχειων...? Ρε τους καραγκιοζιδες!!!Δεν εφτιαξαν το ραδιο!!!!ουτε την ενταση των mp3!!!! Aντε να δουμε ποτε! (θα μου πει κανεις πως να βγαλω τις εφαρμογες?) φιλε γραψαμε την ιδια ωρα για το ιδιο θεμα.... με ξενέρωσες αφανταστα με το ραδιο......:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Λοιπον θα την κανω λκαι εγω την αναβαθμιση και θα σας πω εντυπωσεις,οσοι την κανατε allazei με την κινηση του χεριου απο landscape σε portrait mode? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomas Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλησπέρα σας, έχουμε λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiagos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 την καταφερα την αναβαθμιση! το θεμα ειναι οτι ενω στην αρχη το μενου ηταν καινουργιο με νεες ρυθμισεις με το που εκανα επαναφορα απο την καρτα μνηνης των στοιχειων μου αλλαξε τελειως και εγινε κατι μεταξυ του παλιου και του καινουργιου μενου. πως μπορει να ξανααλλαξει?? επισης προγραμματα που ειχα δεν υπαρχουν πλεον η αλλα ενω λεει οτι ειναι εγκατεστημενα δεν εμφανιζονται! καμια ιδεα απο κανεναν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Κι εγω μολις εκανα την αναβαθμιση. Το θεμα ειναι οτι ακριβως μολις τελειωσε επαιξα λιγο με το κινητο και ειδα πολυ ωραια εικονιδια για τους καινουριους φακελους. Εκανα την επαναφορα απο την καρτα μνημης και τα εικονιδια χαθηκαν. Ολα τα υπολοιπα ειναι φυσιολογικα (απ' οσο ξερω τουλαχιστον). Υπαρχει κανενας τροπος να ξαναεμφανιστουν? Δεν ειναι σημαντικο αλλα ηταν ομορφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts