Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον KWSN-Men Η μνήμη είναι όντως 2ΜΒ, και μάλλον λιγάκι παραπάνω κιόλας. Με το κόλπο των 13 δευτερολέπτων κάποιοι έχουν φτάσει μέχρι τα 2400ΚΒ. Εγώ απλά σβήνοντας διάφορα που δεν ήθελα, έφτασα στα 1700ΚΒ. Η μπαταρία μου κρατάει γύρω στις 2 μέρες, με ΠΟΛΥ βαριά χρήση. ποιο κόλπο??? :eek: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass ποιο κόλπο??? :eek: Λέγεται πως αν επιλέξεις "Επαναφορά ρυθμίσεων" και βγάλεις την μπαταρία ΑΚΡΙΒΩΣ 13 δευτερόλεπτα μετά το reboot, η συσκευή θα έχει αποθηκευμένα στη μνήμη της μονάχα μερικά (5-6) ringtones, κανά δυο εικόνες και κάτι άλλα ψιλά, αφήνοντας στον χρήστη περίπου 2ΜΒ μνήμης. :worry: Δεν ξέρω, εγώ αφ'ενός φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο, αφ'ετέρου το θεωρώ ψιλομπακαλίστικο τρόπο για να είναι εφαρμόσιμος... :blink: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microchip Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Έτσι μου φαίνεται κι εμένα. Πολύ μπακαλίστικος θα έλεγα. Παράθεση Παγωτό... χωνάκι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 ρε σεις, για 300Κ κάμουμε έτσι? έτσι και αλλιώς έχει ικανοποιητική μνήμη... για ότι τη χρειάζεται. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 exw to kinito edw kai 1 vdomada! einai telio! kamia sxesi me ta ipolipa 9 mavroaspra kinita pou ixa... poly grigoro telia othoni(oso giafta pou legonte gia to fos tis meras mporeis na diavaseis na stileis sms na ele3is pios se kali xoris provlima to mono pou ine diskolo na kaneis ine na xrisimopiiseis tin camera) telia ta mophun games oi ixitou den pezonte to bt kai ir doulevoun apsoga mporeis na lamvaneis kai na steleis nokia eikonominimata xoris provlima genika ta alla mobile phones de vlepoun tis skoni tou (merikes plirofories gia 7250 se sxesi me to t610 sto thema 7250&7250i sto forum tis nokia 40series) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Παιδιά έχω τις υπέρυθρες ma620 usb και δεν βλέπουν το κινητό με τίποτα είναι συμβατές με το t610; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Παιδιά έχω τις υπέρυθρες ma620 usb και δεν βλέπουν το κινητό με τίποτα είναι συμβατές με το t610; Φυσικά, εγώ με αυτές συνδέω το PC με το Τ610 μου... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy Λέγεται πως αν επιλέξεις "Επαναφορά ρυθμίσεων" και βγάλεις την μπαταρία ΑΚΡΙΒΩΣ 13 δευτερόλεπτα μετά το reboot, η συσκευή θα έχει αποθηκευμένα στη μνήμη της μονάχα μερικά (5-6) ringtones, κανά δυο εικόνες και κάτι άλλα ψιλά, αφήνοντας στον χρήστη περίπου 2ΜΒ μνήμης. :worry: Δεν ξέρω, εγώ αφ'ενός φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο, αφ'ετέρου το θεωρώ ψιλομπακαλίστικο τρόπο για να είναι εφαρμόσιμος... :blink: Να σου πω εγω ειχα ενα t68i και εχει γινει κατι παρομοιο και μου αδειασε τελειως την μνημη αφηνοντας μονο τον default ηχο κλησης! Μιλαμε οτι επαθα σοκ :wacko: ... ακομα και τα animation του EMS,οι προεπιλεγμενες Μελωδιες (Μελωδια 1, Μελωδια 2....) ειχαν σβηστει - πραγματα δηλαδη που δεν ειχε προσβαση ο χρηστης για να σβησει. Πρεπει να ειχα καπου στα 1200kb μετα τα οποια τα γεμισα με τις υπερυθρες που αγορασα αργοτερα, αλλα αυτο ειναι λιγο ασχετο ;) Το θεμα ειναι οτι ετσι κερδιζεις λιγη μνημη, η οποια στο T610 ειναι μου υπερπολυτιμη (μα μονο 2mb για να βαλεις εικονες, θεματα, java και morphun games, ringtones και ΜΜS?) αν και δεν θα ηθελα να το κανω αυτο το κολπο για να κερδισω μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy Λέγεται πως αν επιλέξεις "Επαναφορά ρυθμίσεων" και βγάλεις την μπαταρία ΑΚΡΙΒΩΣ 13 δευτερόλεπτα μετά το reboot, η συσκευή θα έχει αποθηκευμένα στη μνήμη της μονάχα μερικά (5-6) ringtones, κανά δυο εικόνες και κάτι άλλα ψιλά, αφήνοντας στον χρήστη περίπου 2ΜΒ μνήμης. :worry: Δεν ξέρω, εγώ αφ'ενός φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο, αφ'ετέρου το θεωρώ ψιλομπακαλίστικο τρόπο για να είναι εφαρμόσιμος... :blink: Να σου πω εγώ είχα ένα t68i και έχει γίνει κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς να το θέλω και μου άδειασε τελείως την μνήμη αφήνοντας μόνο τον default ήχο κλήσης! Μιλάμε ότι έπαθα σοκ :wacko: ... ακόμα και τα animation του EMS, οι προεπιλεγμένες Μελωδίες (Μελωδία 1, Μελωδία 2....) είχαν σβηστεί - πράγματα δηλαδή που δεν είχε πρόσβαση ο χρηστής για να σβήσει. Πρέπει να είχα κάπου στα 1200kb μετά τα οποία τα γέμισα με τις υπέρυθρες που αγόρασα αργότερα, αλλά αυτό είναι λίγο άσχετο ;) Το θέμα είναι ότι έτσι κερδίζεις λίγη μνήμη, η οποία στο T610 είναι μου υπερπολύτιμη (μα μόνο 2mb για να βάλεις εικόνες, θέματα, java και morphun games, ringtones και ΜΜS?) αν και δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό το κόλπο για να κερδίσω μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 guyz thelw na sygxronisw to t610 mou me to Microsoft Outlook 2000(afou mono me ayto ginetai alla....!!!legw alla!!!!tis epafes mou tis exw sto adress book twn windows xp mou,pws mporw na tis metaferw me akapoio tropo sto adress book toy outlook 'h kai na ta sygxronisw an ginetai!please help me.... :'( :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp guyz thelw na sygxronisw to t610 mou me to Microsoft Outlook 2000(afou mono me ayto ginetai alla....!!!legw alla!!!!tis epafes mou tis exw sto adress book twn windows xp mou,pws mporw na tis metaferw me akapoio tropo sto adress book toy outlook 'h kai na ta sygxronisw an ginetai!please help me.... :'( :'( δεν νομίζω ότι γίνεται... είχα το ίδιο πρόβλημα με το σ55, σλ55 και γενικά ότι χρησιμοποιούσε αυτό το ίδιο πρόγραμμα (x...κάτι connet) :eek: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass δεν νομίζω ότι γίνεται... είχα το ίδιο πρόβλημα με το σ55, σλ55 και γενικά ότι χρησιμοποιούσε αυτό το ίδιο πρόγραμμα (x...κάτι connet) :eek: de mporw na metaferw ta arxeia twn epafwn moy apo to fakelo toy adress book twn windows sto fakelo epafwn toy outlook??twra moy hrthe h idea!!!paw na dokimasw! :D :D :p :cool: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 mpa..de mporw na ta brw!isws an mou kapoios pou einai o fakelos me tis epafes toy adress book toy outlook 2000 wste na ta antigrapsw ekei! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 για πες!!! θα σώσεις πολλούς από εδώ μέσα.... δεν έχουν όλοι τη βλακία μου να τα γράφουν ένα ένα ξανα... :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass για πες!!! θα σώσεις πολλούς από εδώ μέσα.... δεν έχουν όλοι τη βλακία μου να τα γράφουν ένα ένα ξανα... :) pistepse me to exw kanei panw apo 10 fores re laex...kai einai pragmatika spastiko!telika tzifos psaxnw ton fakelo toy outlook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 μαμιμένη MS......:devil: πάντως αν το βρεις πόσταρε τη λύση εδώ... αν και πιστεύω ότι είναι αδύνατο... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 prospathisa na tis steilw mia mia alla bgazei kinezika strhn othoni mou... :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 meta apo poly prospatheia hrthe h lysh...epilegoume oles tis epafes mas apo to adress book twn windows kai epeita kanoume epikolhsh sto adress book toy outlook!telika katalaba kai kati allo...eimai kai poly mamakas... :p ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 μιλάς σοβαρά??? ... συγνώμη θεία microsoft που είπα κακό λόγο. πάντως αυτό αποτελεί τρομερή λύση για όποιον δεν θέλει ή έχει outlook στο pc του. απλά το βάζει μια στιγμή (cracked) και στη συνέχει το βγάζει. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tomby Ούτε 2 μέρες ... μιλάω πολύ αλλά δέν είναι και λόγος αυτός να μήν κρατά 4-5. :blink: Ουτε δυο μερες δεν κραταει η μπαταρια? Και τι ειναι αυτα για 350 ώρες αναμονης? Ε οχι ρε παιδια δε λεει. Α ρε Τ39, παω στο χωριο μου για μια εβδομαδα και δεν κουβαλαω φορτιστη μαζι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Ξέρει κανένας που θα βρούμε full έκδοση του WebViewer για το Τ610 μας? :whistle: :o Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 το έψαχνα καιρό. βασικά είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο επειδή ενεργοποιήται μέσω νετ. :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Επίσης, ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? Εγώ έχω ακόμα την R1A. Εχω μείνει πίσω? :blink: Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Angeldust Επίσης, ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? Εγώ έχω ακόμα την R1A. Εχω μείνει πίσω? :blink: Δυστυχώς φίλε μου, ναι. :) Είσαι πίσω μια έκδοση. Η τρέχουσα είναι η R1L. Την έβαλα στο SC της Καλλιθέας Αλλαγές : Πιο γρήγορη Java και αλλαγή στο λογότυπό της. Άλλο font στο ρολόι που εμφανίζεται στο standby Κάποιες μικροαλλαγές στα text strings. Βελτίωση στο shutter lag στη φωτογράφιση. Και άλλα πολλά που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα :rolleyes: ps. Προς όσους έχουν την non live έκδοση Προσοχή στην αναβάθμιση. Μην σας βάλουν το Live καταλάθος :lol: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 ps. Προς όσους έχουν την non live έκδοση Προσοχή στην αναβάθμιση. Μην σας βάλουν το Live καταλάθος Aν σβησεις τα λογοτυπα νε ασετον τοτε βαζεις "επισημα" την οχι-Live ετσι; :blink: 2ον. εκτως του Outlook πως μεταφερω τις Διευθυνσεις απο S55 σε τ610;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts