Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Παιδιά, έχει ακούσει κανένας κάτι σχετικό με την κυκλοφορία του φλας;

Oxi kati kainoyrio......mono ayto poy exw hdh dei sto site oti "erxetai opou na'nai" ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μειονέκτημα πιστεύω πάντως πως είναι και το ότι το led του joystick ανάβει μόνο όταν γίνεται φόρτιση του κινητού. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί (π.χ. αναβοσβήνοντας) σαν ένδειξη ότι έχει έρθει μήνυμα ή έχει γίνει κάποια αναπάντητη κλήση, όπως περίπου γινόταν με το led και σε προηγούμενα μοντέλα της SE :(

Αρχικό Μήνυμα από τον Arachtos

Μειονέκτημα πιστεύω πάντως πως είναι και το ότι το led του joystick ανάβει μόνο όταν γίνεται φόρτιση του κινητού. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί (π.χ. αναβοσβήνοντας) σαν ένδειξη ότι έχει έρθει μήνυμα ή έχει γίνει κάποια αναπάντητη κλήση, όπως περίπου γινόταν με το led και σε προηγούμενα μοντέλα της SE :(

Απ΄ότι γνωρίζω, αρχικά είχε σχεδιαστεί να αναβοσβήνει πράσινο σε σχέση με τη λήψη σήματος, όπως συνήθιζε η ericsson και υπάρχουν και σε άλλες συσκευές της...

Γιά άγνωστους λόγους λίγο πριν βγει στην αγορά ο αρχικός σχεδιασμός άλλαξε και πλέον αναβοσβήνει κόκκινο μόνο όταν το κινητό χρειάζεται επαναφόρτιση και σταθερό κόκκινο κατα τη διάρκεια αυτής....

Να'μαι και εγω , αφου καλως ή κακως αγορασα και εγω αυτο που θεωρειται το καλυτερο κινητο στην κατηγορια του ....

Να ομως , που οπως το περιμενα , δεν ειναι αυτο που ηθελα .

Και εξηγω τι θελω να πω .

Αυτο το καταπληκτικο "χαρακτηριστικο" (μεγα bug αλλα τι αλλο να πω) με την μνημη του και τις φωτογραφιες ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε κινητο . :wacko:

Παω ο καιμενος να βγαλω μερικες φωτογραφιες χθες το απογευμα , και βλεπω οτι εχω 980 ΚΒ μνημης .

ωραια λοιπον , μου φτανουν λεω....

Ξεκιναω , 1...2...3 και φτανω στις 15 φωτογραφιες .

Να λοιπον που ξαφνικα η διαθεσιμη μνημη ειχε πεσει σε απιστευτα χαμηλα επιπεδα .

Και σκεφτομαι λοιπον .

Ενα 7650 , σε 1 ΜΒ μνημης χωρουσε ανετα 15-20 φωτογραφιες .

Ενταξει λεω , και αυτο καπου εκει κοντα ειναι , οποτε καλα ειναι .

Μετα ομως σκεφτηκα οτι στο 7650 οι φωτογραφιες ηταν σε 640x480 διαστασεις και το πραγματικο τους μεγεθος ηταν 18-25 ΚΒ .

Εδω μια φωτογραφια των 10 ΚΒ καταφερνε να πιασει 50(!!!!!) ΚΒ απο την μνημη του .

Θα το δικαιολογουσα , αν οι φωτογραφιες ηταν εστω καλες .

Αλλα σε 352χ288 ειναι απαραδεκτο .

Και για οσους λενε οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο των ερικσον και εχει να κανει με αλγοριθμους συμπιεσης και δεν ξερω και εγω τι αλλο , ας μου εξηγησουν , γιατι ειναι μονο αυτη που εφαρμοζει κατι τοσο εξυπνο , το οποιο δεν εχει καμια πρακτικη αξια (μονο αρνητικη) και ολοι οι αλλοι ακολουθουν την φυσιολογικη οδο να καταλαμβανει καθε φωτο τοσο χωρο απο την μνημη , οσο ειναι και το μεγεθος της σε ΚΒ , αντε και λιγο περισσοτερο , αν οι τομεις της μνημης ειναι καπως μεγαλοι .

Ακομα λοιπον προσπαθω να βρω την αξια της ενσωματωμενης καμερας , με αυτες τις βλακειες .

Ευτυχως που μπορω να τις περασω στον υπολογιστη ....

Αλλα και εκει , μονο μια μια , και επιλεγοντας καθε φορα το αποστολη , και μεσω υπερυθρων .

Πολυ ευκολο , γρηγορο και διασκεδαστικο .....

Τα καλα του στοιχεια ?

Η οθονη του ειναι οντως αρκετα καλη .

(αρκει οι φωτογραφιες να ειναι ακριβως στις διαστασεις που θελει , αλλιως το resize που κανει ειναι για κλαματα...)

Εχει επισης μια καταπληκτικη αναπαραγωγη πολυφωνικων μελωδιων , πραγματικα πολυ καλη .

Αλλα τα μισα απο τα θετικα στοιχεια που ειχα ακουσει οτι εχει , αποδειχθηκαν ακριβως το αντιθετο....

Να και μια ερωτηση κρισης .

Μπορει καποιος να υπολογισει , ποση μνημη θα χρειαζοταν ενα κινητο με σωστη διαχειριση , για να αποθηκευσει τον ιδιο αριθμο φωτογραφιων????

Εγω λεω οτι 400 ΚΒ θα ηταν αρκετα για 20 φωτογραφιες με μεγεθος 8-10 ΚΒ .

Αλλα αυτο ειναι sonyericsson , θελει τον διπλασιο και ακομα περισσοτερο .

Τουλαχιστον η καμερα ειναι ενσωματωμενη .

Thelo na rotiso kai ego kati me ti sira mou gia DIATRIBH STA SMS :)

To t9 tou eine plires? diladi exei polles lekseis opos ta nokia??(sinithismenos apo 7650 :) )

Otan grafoume me elliniko T9 mexri poses lekseis bgenei to minima? 160 i kamia 70aria? Giati sta paliotera ericsson eixe ena tromero bug me tis gramatosires kai opote egrafes me mono ellinika gramata xorouse 80xaraktires! Eprepe na baleis tin gramatosira pou prota exei ta aglika kai meta ta ellinika gia na exeis 160xarkt.! Me apotelesma na mas siskoleuei idietera!

Anafores exei? tis krataei se mnimi?? sta eiserxomena i se ksexoristo fakelo?

Krataei oal ta ekserxomena se ksexoristo fakelo?

Posa iserxomena xoraei? Mporei diladi na xrisimopoiisei kai oli tin mnimi tou kinito gia sms?

Kati pou ftanei tin megali leptomeria :P ... otan patisoume to "NO" to minima pou grapsame xanete? Otan patisoume paratetamena "C" sbinei olo to minima?

Episis sto arxeio ton kliseon otan patame to YES tis dixnei oles katebato i se katigories opos to 7650??

(auto to post krinei an tha mino me to T610 pou tha tramparo me to 7650 mou i tha pao se 7250 pou tha exei olo to katapliko kai euxristo menu to 7650)

Thanks ;)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από τον kikis2002

Thelo na rotiso kai ego kati me ti sira mou gia DIATRIBH STA SMS :)

To t9 tou eine plires? diladi exei polles lekseis opos ta nokia??(sinithismenos apo 7650 :) )

Otan grafoume me elliniko T9 mexri poses lekseis bgenei to minima? 160 i kamia 70aria? Giati sta paliotera ericsson eixe ena tromero bug me tis gramatosires kai opote egrafes me mono ellinika gramata xorouse 80xaraktires! Eprepe na baleis tin gramatosira pou prota exei ta aglika kai meta ta ellinika gia na exeis 160xarkt.! Me apotelesma na mas siskoleuei idietera!

Anafores exei? tis krataei se mnimi?? sta eiserxomena i se ksexoristo fakelo?

Krataei oal ta ekserxomena se ksexoristo fakelo?

Posa iserxomena xoraei? Mporei diladi na xrisimopoiisei kai oli tin mnimi tou kinito gia sms?

Kati pou ftanei tin megali leptomeria :P ... otan patisoume to "NO" to minima pou grapsame xanete? Otan patisoume paratetamena "C" sbinei olo to minima?

Episis sto arxeio ton kliseon otan patame to YES tis dixnei oles katebato i se katigories opos to 7650??

(auto to post krinei an tha mino me to T610 pou tha tramparo me to 7650 mou i tha pao se 7250 pou tha exei olo to katapliko kai euxristo menu to 7650)

Thanks ;)

Με το Τ9 του δεν εχω αντιμετωπισει εγω προσωπικα κανενα προβλημα , μπορει να γραψει χωρις προβλημα τις περισσοτερες ελληνικες λεξεις .

Το προβλημα που αναφερεις με τους χαρακτηρες σε καθε μηνυμα , οφειλεται στην χρηση του unicode για την συνταξη κειμενου με μικρους ελληνικους χαρακτηρες .

Στο Τ610 αυτο λυνεται απενεργοποιωντας την επιλογη "εθνικοι χαρακτηρες" μεσα απο το υπομενου στην συνταξη μηνυματος .

Ετσι εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες/μηνυμα , με ελληνικο Τ9 .

Οσο για τις αναφορες , αυτες ερχονται κανονικα , εμφανιζονται στην οθονη του κινητου , και στην συνεχεια δεν μενουν πουθενα στην μνημη του .

Αν ομως δεν εχεις σβησει απο τα απεσταλμενα μηνυματα το μηνυμα που εστειλες , θυμαται στις επιλογες του μηνυματος , αν το μηνυμα εχει παραδοθει ή οχι .

Πολυ βολικο μεν , αλλα καλο θα ηταν να κραταει και την αναφορα .

Μπορει να χρησιμοποιησει την μνημη της καρτας sim και αν δεν κανω λαθος εχει χωρο για αλλα περιπου 80-90 μηνυματα .

Οχι δεν μπορει να χρησιμοποιησει την διαθεσιμη μνημη του κινητου για την αποθηκευση μηνυματων , οπως κανει το 7650 και τα siemens .

Πλεον το πληκτρο ΝΟ δεν υπαρχει , υπαρχει το πληκτρο επιστροφης που κανει την ιδια δουλεια .

Αν το πατησεις κατα την συνταξη ενος μηνυματος , το μηνυμα δεν χανεται αλλα αποθηκευεται στα προχειρα , οπου και μπορεις να το βρεις για να το συνεχισεις .

Το C διαγραφει ολοκληρο το μηνυμα , αλλα λεξη-λεξη αν το κρατησεις πατημενο , και οχι κατευθειαν ολοκληρο το μηνυμα .

Απο το γραμμα γραμμα του 7650 ειναι καλυτερα :)

Tις κλησεις τις δειχνει ολες "κατεβατο" εξερχομενες , εισερχομενες κλπ ολες μαζι , και απλα στην αριστερη πλευρα εμφανιζει ενα συμβολο που δηλωνει αν η κληση ειναι εξερχομενη κλπ

Οσο για την συγκριση με το 7250 , μονο και μονο λογω χαμηλοτερης τιμης , καλυτερης οθονης , και μερικων ακομα χαρακτηριστικων , κατα την γνωμη μου το 7250 ειναι μια μεγαλη απατη της Νοκια .

Εστω και αν εχει 5 ΜΒ μνημης .

Αρχικό Μήνυμα από τον R.I.P.

Να'μαι και εγω , αφου καλως ή κακως αγορασα και εγω αυτο που θεωρειται το καλυτερο κινητο στην κατηγορια του ....

Να ομως , που οπως το περιμενα , δεν ειναι αυτο που ηθελα .

Και εξηγω τι θελω να πω .

Αυτο το καταπληκτικο "χαρακτηριστικο" (μεγα bug αλλα τι αλλο να πω) με την μνημη του και τις φωτογραφιες ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε κινητο . :wacko:

Παω ο καιμενος να βγαλω μερικες φωτογραφιες χθες το απογευμα , και βλεπω οτι εχω 980 ΚΒ μνημης .

ωραια λοιπον , μου φτανουν λεω....

Ξεκιναω , 1...2...3 και φτανω στις 15 φωτογραφιες .

Να λοιπον που ξαφνικα η διαθεσιμη μνημη ειχε πεσει σε απιστευτα χαμηλα επιπεδα .

Και σκεφτομαι λοιπον .

Ενα 7650 , σε 1 ΜΒ μνημης χωρουσε ανετα 15-20 φωτογραφιες .

Ενταξει λεω , και αυτο καπου εκει κοντα ειναι , οποτε καλα ειναι .

Μετα ομως σκεφτηκα οτι στο 7650 οι φωτογραφιες ηταν σε 640x480 διαστασεις και το πραγματικο τους μεγεθος ηταν 18-25 ΚΒ .

Εδω μια φωτογραφια των 10 ΚΒ καταφερνε να πιασει 50(!!!!!) ΚΒ απο την μνημη του .

Θα το δικαιολογουσα , αν οι φωτογραφιες ηταν εστω καλες .

Αλλα σε 352χ288 ειναι απαραδεκτο .

Και για οσους λενε οτι αυτο ειναι χαρακτηριστικο των ερικσον και εχει να κανει με αλγοριθμους συμπιεσης και δεν ξερω και εγω τι αλλο , ας μου εξηγησουν , γιατι ειναι μονο αυτη που εφαρμοζει κατι τοσο εξυπνο , το οποιο δεν εχει καμια πρακτικη αξια (μονο αρνητικη) και ολοι οι αλλοι ακολουθουν την φυσιολογικη οδο να καταλαμβανει καθε φωτο τοσο χωρο απο την μνημη , οσο ειναι και το μεγεθος της σε ΚΒ , αντε και λιγο περισσοτερο , αν οι τομεις της μνημης ειναι καπως μεγαλοι .

Ακομα λοιπον προσπαθω να βρω την αξια της ενσωματωμενης καμερας , με αυτες τις βλακειες .

Ευτυχως που μπορω να τις περασω στον υπολογιστη ....

Αλλα και εκει , μονο μια μια , και επιλεγοντας καθε φορα το αποστολη , και μεσω υπερυθρων .

Πολυ ευκολο , γρηγορο και διασκεδαστικο .....

Τα καλα του στοιχεια ?

Η οθονη του ειναι οντως αρκετα καλη .

(αρκει οι φωτογραφιες να ειναι ακριβως στις διαστασεις που θελει , αλλιως το resize που κανει ειναι για κλαματα...)

Εχει επισης μια καταπληκτικη αναπαραγωγη πολυφωνικων μελωδιων , πραγματικα πολυ καλη .

Αλλα τα μισα απο τα θετικα στοιχεια που ειχα ακουσει οτι εχει , αποδειχθηκαν ακριβως το αντιθετο....

Να και μια ερωτηση κρισης .

Μπορει καποιος να υπολογισει , ποση μνημη θα χρειαζοταν ενα κινητο με σωστη διαχειριση , για να αποθηκευσει τον ιδιο αριθμο φωτογραφιων????

Εγω λεω οτι 400 ΚΒ θα ηταν αρκετα για 20 φωτογραφιες με μεγεθος 8-10 ΚΒ .

Αλλα αυτο ειναι sonyericsson , θελει τον διπλασιο και ακομα περισσοτερο .

Τουλαχιστον η καμερα ειναι ενσωματωμενη .

Φίλε R.I.P. ,καλησπέρα..... :)

Χαίρομαι που είσαι και εσύ κάτοχος 610 (δεν ξέρω γιά πόσο καιρό όμως...) γιά να μπορούμε να τα λέμε και να τα "ψάχνουμε" καλύτερα.....

Λοιπόν, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του τηλεφώνου (το έχω περίπου 2 μήνες) είναι το μεγεθός του σε σχέση με τη πληρότητα των χαρακτηριστικών που διαθέτει....Πιστεύω πως είναι μιά από τις καλύτερες προσπάθειες προσέγγισης της τεχνολογίας στις απαιτήσεις των καιρών, συμβαίνει όμως να είναι από τις πρώτες.....με ό,τι αρνητικό ενυπάρχει μέσα σε αυτό!

Δυστυχώς όπως θα διαπιστώσεις καλύτερα, η οθόνη και η κάμερα δεν είναι στη πράξη από τα δυνατά σημεία του τηλεφώνου παρά μόνο στη θεωρία των αριθμών....Η οθόνη STN δεν έχει την αναμενόμενη φωτεινότητα, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα ιδίως την ημέρα, όπου είναι σχεδόν αδύνατο να τραβήξεις φωτό κάτω από ήλιο γιατί απλά δεν βλέπεις τι τραβάς.....Η δε κάμερα τραβά ελαφρώς άτονα και φλουταρισμένα....

Πέρα από αυτό το τηλέφωνο έχει πολλά bug, ένα από τα οποία είναι αυτό με τη μνήμη το οποίο έχει προϊστορία στη SE, η οποία αδυνατεί να το επιλύσει και μάλλον συν το χρόνο γίνεται ακόμα χειρότερο.....(μεγενθύνει το αρχείο πλέον μέχρι κα έξι φορές...)

Άλλο bug σε σχέση με τους χαρακτήρες ελληνικούς αγγλικούς και την διαφοροποίηση στο ψάξιμο στα μηνύματα και τον κατάλογο των ονομάτων....

Τελος πάντων, θα δεις και άλλα περίεργα τα οποία πάντα μπορούμε να τα κουβεντιάζουμε....Πάντως είναι μιά πρώτη προσσέγιση σε σχέση με τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος και μάλλον θετική μπορεί να χαρακτηριστεί...

Έλεγξε επίσης την version και αναβάθμισέ την από R1A se R1L....αξίζει....

ΦΙλικά, καλώς ήλθες στο thread μας και καλορίζικο.... :)

Οσο για τις αναφορες , αυτες ερχονται κανονικα , εμφανιζονται στην οθονη του κινητου , και στην συνεχεια δεν μενουν πουθενα στην μνημη του .

Οι αναφορές που έρχονται από SMS περνούν και φεύγουν στιγμιαία, ενώ οι αναφορές από ΜΜS παραμένουν μέχρι να τσεκάρεις το ΟΚ. Βέβαια στα εξερχόμενα ο φάκελος έχει τσεκάρισμα , οπότε το ελέγχεις και από εκεί....

Αν ομως δεν εχεις σβησει απο τα απεσταλμενα μηνυματα το μηνυμα που εστειλες , θυμαται στις επιλογες του μηνυματος , αν το μηνυμα εχει παραδοθει ή οχι .

Εδώ διαφωνώ....Δεν υπάρχει λογος να κρατιέται η αναφορά σε μήνυμα, ώστε να πιάνει χώρο ή να μπαίνεις σε διαδικασία σβησίματος....

Οχι δεν μπορει να χρησιμοποιησει την διαθεσιμη μνημη του κινητου για την αποθηκευση μηνυματων , οπως κανει το 7650 και τα siemens .
Yπάρχει ειδική μνήμη στο τηλέφωνο γιά τα εισερχόμενα και εξερχόμενα SMS με ειδική επιλογή γιά να βλέπεις τη χωριτικότητα σε σχέση με τη διαθέσιμη μνήμη, και κρατάει γύρω στα 100 αν δε κάνω λάθος συν τη χωριτικότητα της sim.Ta μηνύματα καταχωρούνται αρχικά στη μνήμη του τηλεφώνου και όταν γεμίσει στη σιμ, εκτός αν κάνεις εκούσια μεταφορα εσύ...Στα ΜΜS κρατάει μόνο το τελευταίο εξερχόμενο.....

Tις κλησεις τις δειχνει ολες "κατεβατο" εξερχομενες , εισερχομενες κλπ ολες μαζι , και απλα στην αριστερη πλευρα εμφανιζει ενα συμβολο που δηλωνει αν η κληση ειναι εξερχομενη κλπ
Εδώ προσέξτε τα βελάκια γιατί έχουν αντίθετο νόημα απο το κοινώς εννοούμενο δηλ. ---> εξερχόμενες, <---- εισερχόμενες!

Οσο για την συγκριση με το 7250 , μονο και μονο λογω χαμηλοτερης τιμης , καλυτερης οθονης , και μερικων ακομα χαρακτηριστικων , κατα την γνωμη μου το 7250 ειναι μια μεγαλη απατη της Νοκια Εστω και αν εχει 5 ΜΒ μνημης .
Αυτό εξαρτάται, όπως το δεις! Το σίγουρο είναι πως είναι πολύ ακριβότερο, χωρίς αντιστοίχιση φωτό στις καταχωρήσεις κλήσεων,με ημιτελή δυνατότητα ΜΜS (μόνο μιά εικόνα και κείμενο, όχι ήχο), με κλειστού τύπου irda, και με το γνωστή χρωματική σύγχηση στο λογότυπο δικτύου......

Με το Τ9 του δεν εχω αντιμετωπισει εγω προσωπικα κανενα προβλημα , μπορει να γραψει χωρις προβλημα τις περισσοτερες ελληνικες λεξεις .

Το προβλημα που αναφερεις με τους χαρακτηρες σε καθε μηνυμα , οφειλεται στην χρηση του unicode για την συνταξη κειμενου με μικρους ελληνικους χαρακτηρες .

Στο Τ610 αυτο λυνεται απενεργοποιωντας την επιλογη "εθνικοι χαρακτηρες" μεσα απο το υπομενου στην συνταξη μηνυματος .

Ετσι εχεις κανονικα 160 χαρακτηρες/μηνυμα , με ελληνικο Τ9 .

Μπορει να χρησιμοποιησει την μνημη της καρτας sim και αν δεν κανω λαθος εχει χωρο για αλλα περιπου 80-90 μηνυματα .

Πλεον το πληκτρο ΝΟ δεν υπαρχει , υπαρχει το πληκτρο επιστροφης που κανει την ιδια δουλεια .

Αν το πατησεις κατα την συνταξη ενος μηνυματος , το μηνυμα δεν χανεται αλλα αποθηκευεται στα προχειρα , οπου και μπορεις να το βρεις για να το συνεχισεις .

Το C διαγραφει ολοκληρο το μηνυμα , αλλα λεξη-λεξη αν το κρατησεις πατημενο , και οχι κατευθειαν ολοκληρο το μηνυμα .

Απο το γραμμα γραμμα του 7650 ειναι καλυτερα

Οσο για την συγκριση με το 7250 , μονο και μονο λογω χαμηλοτερης τιμης , καλυτερης οθονης , και μερικων ακομα χαρακτηριστικων , κατα την γνωμη μου το 7250 ειναι μια μεγαλη απατη της Νοκια .

Εστω και αν εχει 5 ΜΒ μνημης .

thanks R.I.P kai christ-k gia tin boithia pou mou dosate!

H dikia mou gnomi eine..

Gia tis kliseis me to katebato ginete xamos.. exo to p800 tora kai to blepo! Poli kalitera na itan me tris katigories opos sta nokia (mpeneis me to yes kai blepeis tous klithedes.. me aristero i deksi belaki blepeis anapadites kai eiserxomenes)!

Oso gia ta minimata malon tha boleuete i katastasi! De to sizitao gia to P800... DE PALEYETE AYTO TO KHNITO STA SMS! Exo stamatisei na stelno sms kai perno tilefona lol mia karta tin mera pao!

POLI ARNITIKO POY KRATAEI LIGA SMS :( Sto 7650 kai sto P800 exo apo 1000sms eiserxomena sto kathena!! Tora sto T610 tha sbino sinexeia! Alla ntaksi kseperniete kai auto!

t610vs7250

Koitaxte ego prosopika barethika ta periploka kinita (P800-7650)! To pc mas opos kai na to kanoume de mporei na ginei kinito! De mou xriazete oute i perisoteri mnimi tou 7250 oute i lirougia tou t610 na blepo ton allon otan me kalei oute na exo sta mms ixo!

Ego thelo tora poia ena mikro kinito (kai ta dio exoun akribos tis idies poli ores diastaseis), na eine grigoro kai eukolo kai na mi xriazete na skeftome otan tha pao na kano kati! Kati san ta 3310 pou kserame apekso ta pliktra re aderfe!

Apo to t610 maresei poli i othoni tou afou eine megaliteri kai me 65k xromata!

Apo to 7250 ta nokia menu tou! Anamfisbitita eine oti kalitero Afou akoma kai sto smartfone to 7650 itan kai ekei poi grigora aki euxrista!

An mino euxaristimenos apo to menu tou t610 tha arakso me auto mexri na bgei to 6600 i to SX1 kai tha ta paro mono kai mono an eine se logiko megethos! Me 7650 kai P800 gelagane oi gomenes giati itan prismeno to padeloni mou lol

Ti tha mou lipsei apo ta P800 kai 7650?

MP3 by P800 ! An kai pira to Napa MiniCd mp3 me ta 8cm cd pou pernoun 200 MB kai eine kai edelos adikradasmiko kai poli mikro!

O megalos xoros minimaton kai fotos kai ton dio!

Oso gia ta symbian.. e stin arxi mazepsa ta pada ta bala mesa ta peksa ligo kai ta barethika!

A!!! Episis tha mou lipsei to blema apo tis gomenes otan me blepane me to p800 na perno tilefono me ta daxtila :P Ena blema san xazes!

-Kopelia : Ti eine auto?? :blink:

-Xaris : Katse pano kai tha deis :lol: :lol:

-Kopelia : mmm siga :happy:

Episis mia alli fora girnousa apo athina kai imoun sto karabi.. molis eixa protoparei to P800 kai eixa balei alli sim! Akouga ta mp3 mou... Ksafnika xtipaei to 7650! :lol: :lol: To bgazo kai apadao! Htan dio gomenes apenadi mou kai pragmatika eixan xazepsei! Lene ti kanei o tipos?? Ti mia me kinito me othoni afis kai tragoudia.. tin alli to 7650 milaei! Poios eine? O prothipourgos :cool: :cool:

lol keep walking! me to t610 be myself

(tin paraskeui katebeno athina poulao to P800 kai adalazo to 7650 me tna t610! Skeftome na ta pouliso ola kai na ftiakso ena 3410 pou exo kai na fao ta 900euro mias kai meta feugo gia astypalea 2 bdomades :D)

Gamoto pali ektos thematos eime! Ta idia mou lene kai sto sxoleio! Ektheseis 1000 lekseon.. to orio omos 400! Alla olo asxeta

Έχουν ήδη εισαχθεί 5166 χαρακτιρες! (η απλά 5kb :P )

KiKiS

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

.....συντηρείται ένα thread άσκοπα ...ενώ υπάρχει και άλλο για ειδικό για τα bugs του Τ610 .....και αλλού και συγκριτικό με Nokia ?

Είναι πρακτικό κανείς να μπαίνει σε topic και να διαβάζει παρόμοια θέματα για την ίδια συσκευή ? (πόσο μάλλον και σε greeklish !)

Αρχικό Μήνυμα από τον csd

@Christ-k: Γενικά, αποφεύγω τέτοιες κινήσεις, κάνουν κακό στην ψυχική μου υγεία (εκτός κι αν η υπάλληλος φοράει μίνι, έχει αβυσσαλέο ντεκολτέ, σχολάει την ώρα που πάω κ.ο.κ.)!

Τότε πάμε μαζί, γιά αναβάθμιση "λογισμικού"..... :p :D :lol:

OK paides, opws eixa yposxethei, molis ematha kati kai sas to metaferw opws akribws moy to eipan (mhn xaireste, den einai kalo :( ):

Dystyxws den tha mporesw na kanw trampa to Live! T610 poy -mallon- tha parw me ena aplo SE T610 apo ton filo moy, oute tha mporesw na parw kapoio allo kinhto, na to dwsw sto kouti toy ston filo moy, na dwsw th diafora kai na parw to SE T610. Antithetws, mallon tha anagkastw na kanw to anamenomeno: tha parw to Live! apo Voda, kai tha prospathisw na to kanw SE sthn anabathmish sthn 1L.

Eytyxws mesa apo to forum exw pleon kapoia conne, ta opoia tha eidopoihthoyne ton katallhlo xrono ;) To diko moy conne ayth th stigmh einai se diakopes, kai afou tha katebw Ellada mono gia 10 meres, den tha prolabw kan na kanw thn olh kinhsh.......

Opote mporei na anagkastw na doylepsw to Live! mexri na ksanakatebw Ellada (se kana mhna)......

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ξέρει κανείς αν με το Τ610 μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα MCA-25; :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Μάλλον όχι ,από το software....αλλά και ποιός ο λόγος ?

(αφού έχει καλύτερη ενσωματωμένη)

Πολύ αμφιβάλλω ότι είναι καλύτερη από την MCA-25 καθότι η τελευταία υποστηρίζει αναλύσεις εως και 640x480. Συνέδεσα την communicam σε Τ610 ενός φίλου :o αλλά δυστυχώς δεν την "έβλεπε"... :'( Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω...

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

... λόγω του άλλου software της συσκευής ,είναι δύκολο...

Δεν ξέρω πως το σκέφτηκες ότι μπορεί να κάνει ....αλλά η ανάλυση δεν παίζει ρόλο ,όσο ο φακός και η κάμερα σαν κατασκευή κλπ .

(..Αλλιώς δεν θα έβγαινε και extra ,σαν τα προηγούμενα μοντέλα αν "χαλούσε" την ποιότητα της Τ610 συσκευής ?)

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

"Eστρωσε" κανείς την μπαταρία του να μας πεί πόσο τελικά κρατά ?

Μιας και θα το έχω την Παρασκευή στα χέρια μου, πες αναλυτικότερα πως "στρώνεται". Προσφέρει τπτ στη μπαταρία (διάρκεια ζωής κτλ); :worry:

Παιδια Καλημερα.

Μηπως μπορει καποιος να γραψει τις ρυθμισεις για το Τ610 για λογαριασμπ POP3 (e-mail) πχ ΟΤΕΝΕΤ η FORTHNET ?

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Χαιρετώ όλη την παρέα ξανά, πρώτη φορά γράφω εδώ αφου μόλις πριν λιγες μέρες βρήκα το καινουργιο site...

Εχω και εγώ εδώ και 1,5 μήνα περίπου το κινητό (δυστηχώς στην ''ζωντανή'' μορφή του) και εχω μείνει αρκετά ικανοποιημέμνος.

Αυτό που θέλω καταρχήν νε πώ είναι ότι στο πλαίσιο στα stock είχα πάρει τις υπέρυθρες (ΜΑ620) 25€ τελική τιμή, δεν ξέρω αν έχει ακόμη, όταν πήγα εγώ είχε 4-5 κομμάτια. Και φυσικά είναι ότι καλύτερο εκτός απο bluetouth.

Οι ρυθμίσεις για ΜΜΣ δεν είναι ήδη έτοιμες απο VODA όταν παίρνεις το κινητό; Γιατί δεν μπορώ να στείλω, στην αρχή μου έβγαζε αποτυχία gprs και τώρα που το πήραξα λίγο βγάζει σφάλμα επικοινωνίας. Τί γίνετε ρε γαμωτο μπορει να βοηθείσει κανείς; Τα ΜΜS στέλνονται μόνο μέσω live;

Αρχικό Μήνυμα από τον csd

@User-X: Χρωστάω καφέ. Το είχα δοκιμάσει με τις ρυθμίσεις που μου είχαν δώσει αρχικά (που ήταν λάθος όμως) και τώρα που ξαναδοκίμασα, μπήκα. Επιβεβαιώνω λοιπόν ότι ΜΟΝΟ με το πλήκτρο που βρίσκεται πλάγια δεξιά μπαίνει, αλλιώς βγάζει σφάλμα σύνδεσης. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

na sai kala! Opos kai na ehei...etsi diefkolinetai ligo i katastasi me to Live! :) kai eftyxos mpenei katefthyan sto mysosmos wap kai oxi meso WAP

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα και απο μενα.καταφερα και διαβασα τις 23 σελιδες του τοπικ αλλα μετα ζαλιστηκα!3 ερωτησουλες πριν παω να αγορασω το Τ610.1]εχει κανονικες αναφορες οχι flash που ερχονται και σβηνονται αυτοματα μονες τους!.

2]ποιο bluetooth καλο και φθηνο εχει ολες τις λειτουργιες του original-που και ποσο κανει?

3]τελικα υπαρχει μενου ενεργοποιησης-απενεργοποιησης της αποκρυψης?τοΤ9 ειναι ευχρηστο οπως στη νοκια η οπως διαβασα αργει λιγο στην πληκτρολογηση?

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!απο αυτες θα εξαρτηθει αν θα το αγορασω!

Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris

καλησπερα και απο μενα.καταφερα και διαβασα τις 23 σελιδες του τοπικ αλλα μετα ζαλιστηκα!

Εγώ γιατί τις βλέπω 35; :blink: Έχω φτάσει μέχρι τη 13η και συνεχίζω. :cool:

1]εχει κανονικες αναφορες οχι flash που ερχονται και σβηνονται αυτοματα μονες τους!.

Έχει 2. Η μια είναι flash και οι άλλη παραμένει, αν δε σβήσεις το μήνυμα (στις πληροφορίες του μηνύματος).

2]ποιο bluetooth καλο και φθηνο εχει ολες τις λειτουργιες του original-που και ποσο κανει?

Μάλλον σε handsfree αναφέρεσαι γιατί original bluetooth adapter για το PC δεν υπάρχει. Δεν ξέρω να σου απαντήσω...

3]τελικα υπαρχει μενου ενεργοποιησης-απενεργοποιησης της αποκρυψης?

Για την επόμενη κλήση ναι. Βέβαια γίνεται και με #31#. Για όλες τις κλήσεις μπορείς να το ζητήσεις από τον provider σου.

Στην πρώτη φόρτιση, καλύτερα είναι να είναι σβηστή η συσκευή; Αν είναι αναμμένη και χρησιμοποιείται, θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην απόδοση της μπαταρίας;

Επίσης, αν η μπαταρία είναι λίγο φορτισμένη απο το εργοστάσιο, είναι καλό να το χρησιμοποιήσω μέχρι να αδειάσει, και μετά να το φορτίσω, ή να το βάλω κατ' ευθείαν για φόρτιση;

Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris

3]τελικα υπαρχει μενου ενεργοποιησης-απενεργοποιησης της αποκρυψης?τοΤ9 ειναι ευχρηστο οπως στη νοκια η οπως διαβασα αργει λιγο στην πληκτρολογηση?

Επίσης μετά ΄την επιλογή του νούμερου κλήσης από τη μνήμη ή απευθείας, δεξί κλικ και επιλογή απόκρυψη..... ;)

Το Τ9 κατά γενική ομολογία είναι λιγότερο εύχρηστο από άλλα κινητά,-βγάζει ένα μόνιμο pop-up παραθυράκι των επιλογών- μέχρι να το συνηθίσεις, βέβαια.... :)

@ariadgr :

Kαι στις αναπάντητες κλήσεις (ή λίστα κλήσεων), υπάρχει δυνατότητα επιλογής απόκρυψης...

Οσο για BT δες και το σχετικό post : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=1563

Δυστυχώς το Τ9 δεν είναι ΝΟΚΙΑ.....αλλά και δεν είναι λόγος να μην αποκτήσεις το τηλεφωνάκι από ένα θέμα συνήθειας...( όπως το έθεσες αν δεν σου απαντούσαμε ...δεν τα ξερουμε και όλα, τώρα και μεις το μαθαίνουμε το T610 !)

• The title was changed to Sony Ericsson T610i