iliasp Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin Γιατί για απόκρυψη (σε μη δηλωθέντα με απόκρυψη νούμερα) ,δεν χρησιμοποιείτε το γνωστό #31# πριν τον αριθμό που θέλεται να καλέσετε, και ψάχνετε σε menu ? kai an theleis synexeia apokrypsh!ti tha kaneis?tha paizeis to idio bioli synexeia?mpa...i don't think so! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis άστα σου λέω, πίκρα...ο φίλος μου σχεδόν βούρκωσε όταν είδε το δικό μου :devil: ερωτησούλα: υπάρχει αυθεντική δερμάτινη θηκούλα ή όχι ακόμα? καλώδιο? θενξ Σπύρος apoti thymamai o akatsim xrhsimopoiei th thikh toy se t68(i) kai nomizw oti to kalwdio toy t28 pou kanei kai gia to flasharisma tha leitoyrgei mia xara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ipparxos Μόνο εγώ μπορώ να στείλω με παραπάνω από 160 χαρακτήρες;;; exeis mikra ellhnika me parapanw apo 160 chars!den nomizw nanai efikto file mou! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον strofakias Υπαρχει συμφωνια μεταξυ vodafone και sonyericsson για να μην γινεται (νομιμα) αυτο. Οποτε ειναι λογικο καποιοι υπαλληλοι να εναι καπως επιφυλακτικοι.... έτσι είναι...Βέβαια σε αυτή τη χώρα με τίποτα 10 ευρώ παραπάνω πολλά γίνονται! :whistle: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geonahta ΥΓ. Σήμερα το αναβάθμισα το κινητό μου από R1A σε R1A...μόνο που έχασα το Live στον δρόμο... αχ, τι κρίμα...Τι κέρδισα?Βασικότερη διαφορά το δεξί softkey που πριν μου έσπαγε τα νεύρα (συνηθισμένος από το siemens) Τώρα ήρθαν τα shortcuts στην θέση του, και το κινητό ανέβηκε 30% στην εκτίμισή μου! Επίσης τα εικονίδια του standard menu είναι πολύ καλύτερα. Πιο πολλά χρώματα, πιο 3D. Με το έχασα το live! στο δρόμο τι εννοείς; Ότι ήταν voda customised κ δεν είναι πλέον; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp apoti thymamai o akatsim xrhsimopoiei th thikh toy se t68(i) kai nomizw oti to kalwdio toy t28 pou kanei kai gia to flasharisma tha leitoyrgei mia xara! αγόρασα σήμερα θηκούλα μεταφοράς αυθεντική της SE από voda-shop με κλιπ ζώνης το οποίο (ευτυχώς) αφαιρείται (αν και με διαβεβαίωσαν για το αντίθετο οι άσχετοι...), είναι κουκλί, προστατεύει το κινητό και κοστίζει 10,60 μπικικίνια... όσο για το καλώδιο του τ28, δεν βάζω "ξένο" καλώδιο στο κινητό μου ούτε να με πληρώνεις :cool: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Βγαλε και μια φψτογραφία με το καμάρι σου την θηκουλα να την δουμε και εμεις !!! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Όταν δέχομαι μια κλήση, όποιο προφίλ κι αν έχω, όποιον ήχον κι αν διαλέξω χτυπάει πρώτα ένα μικρό κλασσικό ντρινννν και μετά αρχίζει το επιλεγμένο ringtone. Το κάνει και σε σας, είναι default έτσι, ή το δικό μου έχει ψυχολογικό πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After-Forever Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Ρε παιδιά... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=739&Catalog_Id=10&Product_Id=64955&Merchant_Id=1 Πως το βλέπετε; Το' χει δοκιμάσει κανείς; Θα το πάρω μάλλον... Επίσης θα' θελα να μάθω αν είναι συμβατό με προγράμματα της Ericsson ή με το Theme Creator Pro (βλ. http://www.myt610.com) ή έχει δικά του προγράμματα μέσα :'( Παράθεση They told you not to yield to temptation and opened their arms... ...Make your own inferences... After Forever - Prison Of Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον After-Forever Ρε παιδιά... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=739&Catalog_Id=10&Product_Id=64955&Merchant_Id=1 Πως το βλέπετε; Το' χει δοκιμάσει κανείς; Θα το πάρω μάλλον... Επίσης θα' θελα να μάθω αν είναι συμβατό με προγράμματα της Ericsson ή με το Theme Creator Pro (βλ. http://www.myt610.com) ή έχει δικά του προγράμματα μέσα :'( Σαφώς οι MA-620 είναι πολύ καλές υπέρυθρες και οι πιο διαδεδομένες. Δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas Όταν δέχομαι μια κλήση, όποιο προφίλ κι αν έχω, όποιον ήχον κι αν διαλέξω χτυπάει πρώτα ένα μικρό κλασσικό ντρινννν και μετά αρχίζει το επιλεγμένο ringtone. Το κάνει και σε σας, είναι default έτσι, ή το δικό μου έχει ψυχολογικό πρόβλημα; Είναι απο default έτσι και εμένα προσωπικά μ'αρέσει. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον After-Forever Ρε παιδιά... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=739&Catalog_Id=10&Product_Id=64955&Merchant_Id=1 Πως το βλέπετε; Το' χει δοκιμάσει κανείς; Θα το πάρω μάλλον... Επίσης θα' θελα να μάθω αν είναι συμβατό με προγράμματα της Ericsson ή με το Theme Creator Pro (βλ. http://www.myt610.com) ή έχει δικά του προγράμματα μέσα :'( Υποψιν: Τα serial cables ειναι μονο για μεταφορα αρχειων απο το pc στο κινητο και οχι αντιστροφα(στο συγκεκριμενο κινητο τ610) An θελετε να μεταφερετε εικονες η' μελωδιες απο το κινητο στον υπολογιστη,θα πρεπει να εχετε infrared adaptor η' bluetooth adaptor! Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Oyte to USB cable kanei? Egw thelw na to parw alla epeidh to T200 mou sindeete mono me kalwdio skefthka na parw to USB wste na mh paei xameno kai to T200(na benw me to PC mou mesw GPRS sto internet dhladh)..An omws de borw na perasw tis fwtos pou ta travaw me to T610 sto PC tote ine mapa......Plz diefkrinise to....Alliws prepei na parw ena bluetooth kai na valw sth banda to T200...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 κατι φωτογραφίες μαπα που έχει το κινητό απο τη μάνα του μπορουμε να τις σβήσουμε??? μου λεει "διαγραφή προκαθορισμένου αντικειμένου αδύνατη" τι παιζει? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WizeMan Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Don_VitoCorleone Oyte to USB cable kanei? Egw thelw na to parw alla epeidh to T200 mou sindeete mono me kalwdio skefthka na parw to USB wste na mh paei xameno kai to T200(na benw me to PC mou mesw GPRS sto internet dhladh)..An omws de borw na perasw tis fwtos pou ta travaw me to T610 sto PC tote ine mapa......Plz diefkrinise to....Alliws prepei na parw ena bluetooth kai na valw sth banda to T200...... Αυτό που έχει στο Link του Plaisio είναι infrared, όχι καλώδιο. Συνδέεται στην USB του pc και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με το τηλέφωνο δεν έχει περιορισμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis αγόρασα σήμερα θηκούλα μεταφοράς αυθεντική της SE από voda-shop με κλιπ ζώνης το οποίο (ευτυχώς) αφαιρείται (αν και με διαβεβαίωσαν για το αντίθετο οι άσχετοι...), είναι κουκλί, προστατεύει το κινητό και κοστίζει 10,60 μπικικίνια... όσο για το καλώδιο του τ28, δεν βάζω "ξένο" καλώδιο στο κινητό μου ούτε να με πληρώνεις :cool: Σπύρος egw pira mia dermatini thikoula apo tin mera agoras tou (edw kai 1 mina)... alla den tin xrisimopiw logo tou oti einai dermatini, asximizei to kinito, kai to k**o clip prepei na to kopsis prosektika me ena maxeraki gia na vgei timi:5 evra :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 re pedia na sas rwtisw kati? otan patate to de3ia plevriana koumpia tou ixou se katastasi anamoneis ti emfanizei? sta palia mou sonyericsson mou emfanize posi ora anamonis mou ixe minei kai posi ora omilias.... sto t610 mono ton arithmo tou thlefonou mou kai kati alles asxetes plirofories! 3erei kaneis an mporw na to alla3w? plss help!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microchip Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Ρε μάγκες μια ερώτηση... Επειδή σκέφτομαι την άλλη εβδομάδα να αγοράσω το Τ610 μπορεί κάποιος να μου πει αν ακούγεται το φύσημα στο ακουστικό; και οτιδήποτε άλλα μικροπροβληματάκια που τυχόν υπάρχουν θέλω να τα ακούσω αν γίνεται :) Παράθεση Παγωτό... χωνάκι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmynet Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Παιδια μια ερωτησουλα. Επειδη εχω βρει μια ακρη να βγαλω την Live εκδοση απο το Τ610 και να βαλω την original, αν το κανω μετα θα μπορω να μπαινω κανονικα στο Vodafone Live η οχι ; Ευχαριστω Παράθεση ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον jimmynet Παιδια μια ερωτησουλα. Επειδη εχω βρει μια ακρη να βγαλω την Live εκδοση απο το Τ610 και να βαλω την original, αν το κανω μετα θα μπορω να μπαινω κανονικα στο Vodafone Live η οχι ; Ευχαριστω Θα μπορείς να μπαίνεις κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez sta palia mou sonyericsson mou emfanize posi ora anamonis mou ixe minei kai posi ora omilias.... sto t610 mono ton arithmo tou thlefonou mou kai kati alles asxetes plirofories! 3erei kaneis an mporw na to alla3w? Οχι, δεν αλλάζουν οι πληροφορίες που μπορείς να βλέπεις πατώντας τα πλήκτρα που βρίσκονται στα πλάγια της συσκευής. Η SE καλώς ή κακώς αφαίρεσε από το Τ610 την δυνατότητα εμφάνισης του υπολοίπου της μπαταρίας... :rolleyes: Αρχικό Μήνυμα από τον microchip Ρε μάγκες μια ερώτηση... Επειδή σκέφτομαι την άλλη εβδομάδα να αγοράσω το Τ610 μπορεί κάποιος να μου πει αν ακούγεται το φύσημα στο ακουστικό; και οτιδήποτε άλλα μικροπροβληματάκια που τυχόν υπάρχουν θέλω να τα ακούσω αν γίνεται Οσον αφορά το φύσημα, οι καινούριες εκδόσεις του Τ610 δεν περιέχουν αυτό το πρόβλημα. Τώρα αν τύχει να αγοράσεις μια συσκευή με πολύ παλιά έκδοση λογισμικού η οποία να έχει το πρόβλημα στο ακουστικό, απλά θα πρέπει να πας σε ένα SE service center να κάνεις μια αναβαθμισούλα και να είσαι μια χαρά... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον powerulez re pedia na sas rwtisw kati? otan patate to de3ia plevriana koumpia tou ixou se katastasi anamoneis ti emfanizei? sta palia mou sonyericsson mou emfanize posi ora anamonis mou ixe minei kai posi ora omilias.... sto t610 mono ton arithmo tou thlefonou mou kai kati alles asxetes plirofories! 3erei kaneis an mporw na to alla3w? plss help!:( i wra anamonis pleon den emfanizete,,krima giati kai mena mou arese ayto to xaraktiristiko sto t65 pou ixa. telika to kratisa to kinito kai oi entypwseis anamiktes... to provlima me tin othoni otan einai ston ilio einai entono...ti entono dld pou den evlepa tipota...kai den mou arese i poli mikri mnimi kathws eixa sinithisi sta 16mb tou siemens...episeis den mou ares pou exei mono 5 pedia stis kataxwriseis...onoma spiti kinito email ergasia...poli liges...kai i analisi tis kamera einai mikri...ta alla kinita den exoun megaliteri analisi???kai me xalaei kai to voda live giati pianei mnimi opote tha parei podi.kai oi photos me xamilo fwtismo den vgenoun. i othoni tou einai katapliktiki,einai grigoro,exei omades stis kataxwriseis,oi photos me kalo fwtismo vgenoun poli kales,o xeirismos einai poli aplos kai kalos kai mou aresei pou exei irda bluetooth kai java.i bataria tha deiksei poso tha adeksei...ayta ta liga apo mena ena eyxaristw se opoion eytiakse to myt610 to opoio exei para polla gia ta kinitakia mas :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον microchip Ρε μάγκες μια ερώτηση... Επειδή σκέφτομαι την άλλη εβδομάδα να αγοράσω το Τ610 μπορεί κάποιος να μου πει αν ακούγεται το φύσημα στο ακουστικό; και οτιδήποτε άλλα μικροπροβληματάκια που τυχόν υπάρχουν θέλω να τα ακούσω αν γίνεται :) To fyshma stis epishmes ekdoseis poy hrthan sthn Ellada oudepote yphrxe! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 episeis den mou ares pou exei mono 5 pedia stis kataxwriseis...onoma spiti kinito email ergasia...poli liges... Ευρετήριο-Επιλογές-Στοιχ. επαφών. Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις ποιά πεδία θέλεις να φαίνονται στις επαφές σου. Είναι 2-3 ακόμη που πρέπει να τα επιλέξεις μόνος σου για να εμφανιστούν. Συνολικά έχει 9 πεδία, συν αυτό του ονόματος... ;) kai i analisi tis kamera einai mikri...ta alla kinita den exoun megaliteri analisi??? Κινητό πήρες boy, όχι τη νέα Cybershot! Κινητά με μεγαλύτερη ανάλυση φυσικά και υπάρχουν αλλά έχουν και μεγαλύτερο μέγεθος και κόστος! (εκτός του νέου Sagem βέβαια...) kai oi photos me xamilo fwtismo den vgenoun. Οπως σε όλα τα κινητά άλλωστε... :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Speedy Ευρετήριο-Επιλογές-Στοιχ. επαφών. Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις ποιά πεδία θέλεις να φαίνονται στις επαφές σου. Είναι 2-3 ακόμη που πρέπει να τα επιλέξεις μόνος σου για να εμφανιστούν. Συνολικά έχει 9 πεδία, συν αυτό του ονόματος... ;) gooooood!!!!thanx man!this thing is getting better!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts