GR.04 Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Άσχετο αλλά και σχετικό. Χθες το βράδυ κλειστήκαμε στο ασανσερ. Από 3 κινητά τηλέφωνα, Τ610, Νοκια 8210 και Panasonic 87, όλα με σύνδεση vodafone, μόνο το δίκο μου το 610 είχε σήμα και καταφέραμε να ειδοποίησουμε την πυροσβεστική. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον danil0 Αν διαβάσεις λίγο το forum θα ήξερες...αλλα μαλλον βαριέσε ...σαν κι εμένα .. Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin Δεν μας λυπάστε εμάς τους υπόλοιπους ,που διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια , και με τις ίδιες πληροφορίες των άλλων thread εδώ μέσα? Παιδιά, λίγη υπομονή ακόμη, το faq για το Τ610 είναι σχεδόν έτοιμο! Μόνο λίγη ακόμη υπομονή.. κρατείστε προς το παρόν τα διάφορα παράπονα και παρατηρήσεις για τους εαυτούς σας, γιατί ο Σεπτέμβριος είναι πολύ κοντά! Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis) Διαχειριστής στην περιοχή SonyEricsson. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ήταν ίδιο δίκτυο τα άλλα δύο; Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ήταν και καμιά γκόμενα μαζί όταν κλειστήκατε μέσα; ;-) Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 To 112 kalesate h to 199 (ayto den einai???) apeuthias ths purosvestikhs?? Logika to 112 tha eprepe na mporoyn na to kalesoun kai ta 3 kinhta... :o Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SNikolaidis Παιδιά, λίγη υπομονή ακόμη, το faq για το Τ610 είναι σχεδόν έτοιμο! Μόνο λίγη ακόμη υπομονή.. κρατείστε προς το παρόν τα διάφορα παράπονα και παρατηρήσεις για τους εαυτούς σας, γιατί ο Σεπτέμβριος είναι πολύ κοντά! Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis) Διαχειριστής στην περιοχή SonyEricsson. OK :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 AN γυρίσω στο απλό λειτουργικό.. μετά θα μπορώ να συνδέομαι στο vodafone live? Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Logika dn 8a exeis kanena problima na sinde8eis! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 To 112 το δοκίμασα απο το 610, αλλά άρχισε να λέει οτι είναι τηλεφωνική γραμμή για Ευρωπαίους πολίτες και κάτι τέτοια παλαβά, οπότε το κλεισα και πήρα το 199. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον GR.04 To 112 το δοκίμασα απο το 610, αλλά άρχισε να λέει οτι είναι τηλεφωνική γραμμή για Ευρωπαίους πολίτες και κάτι τέτοια παλαβά, οπότε το κλεισα και πήρα το 199. Πάντως αν περίμενες λίγο, μάλλον θα έβγαινε το γνωστό μας 100.... Τελικά το κάναμε σήριαλ.....αλλά πήρες απλά 199 ή με το πρόθεμα 9; Η Panafon στο κατάλογό της δίνει το πρόθεμα εννέα σε όλους τους τριψήφιους ΟΤΕ, το 199 όμως δεν το περιλαμβάνει.... ΑΠΑΝΤΗΣΗ (μόλις το βρήκα!):Οι αριθμοί κλήσης επειγόντων περιστατικών είναι δωρεάν και τριψήφιοι δηλ. τα: 112, 100, 166, 199, 108, 109, 191! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 καλησπερα παιδια.ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο forum το εχω δει αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο?για το τ610 υπαρχει καποιο ραδιoφωνο?σαν handsfree ειναι με καλωδιο oxi bluetooth?ξερει κανεις τιποτα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GODOS Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Δες στο site της sonyericsson Παράθεση Petrotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 ειδα αλλα δεν εχει κατι τετοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snacer Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris καλησπερα παιδια.ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο forum το εχω δει αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο?για το τ610 υπαρχει καποιο ραδιoφωνο?σαν handsfree ειναι με καλωδιο oxi bluetooth?ξερει κανεις τιποτα?ευχαριστω Agorasa prin liges meres apo germano to radio handsfree pou anafereis 38 europoula einai arketa kalo kai xlidato ... exei 9 mnimes, etra bass, fovero ble fotismo kai super thiki , telos se periptosi klisis anavosvinei kai diakoptei to programma , nomizo axizei ta lefta tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 μηπως εχεις καμμια διευθυνση με φωτο pls?αυτο μαλλον εννοω ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ξερετε καποιον καλο τροπο για να καθαριζω το ακουστικο του τηλεφωνου?Μαζευει παρα πολλη σκονη & δεν ακουγεται πολυ καθαρα(τουλαχιστον οχι οσο το τ68 που ειχα πριν) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JΑR Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Γεια σας παιδια μολις εγινα κατοχος ενους τ610 voda live! Ολα καλα ολα γ@£$^£@ αλλα αυτο το voda brand μενου μου εχει σπασει τα νευρα! Τεσπα δε πειραζει το αντεχω :D Α!Και κατι αλλο!Μπορω να του βαλω Ελληνικα μονο με αναβαθμηση;Μπορω να τη κανω μονος μου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotmanolo Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ρε παιδια για λυστε μου μια απορια που εχω!!!! Εχω ενα Τ610 VL το οποιο το εκανα αναβαθμιση σε κανονικο Τ610 μονο που παρεμειναν κλειδωμενα τα δυο εικονιδια συνδεσης στο WAP. Σημερα το πρωι μπηκε ο διαολος μεσα μου να σβησω τις προεγκατεστημενες εικονες τις Vodafone με το γνωστο κολπο της προσθηκης εικονας σε επαφη μετα απο μαστερ ρισετ!!!! Εκανα 3 προσπαθειες!!! Στην πρωτη καταφερα να αφησω μονο 2 εικονες, αλλα επειδη στου κολητου μου προλαβα και τις εσβησα ολες τις εγχρωμες και εμειναν μονο 2 ασπρομαυρες ζηλεψα και εκανα 2η προσπαθεια στην οποια εμειναν 3 εικονες και στην τριτη και φαρμακερη εκει που εκανε το ματερ ρισετ τραβει ενα κολλημα και εμεινε για κανενα μισαωρο!!! Τι να κανω κι εγω βγαζω την μπαταρια και αυτο ηταν!!!! ΝΕΚΡΟ το τηλεφωνο. Τελως παντων, το περνω σ' εναν δικο μου που εχει SE Service point και ξαναπερναμε την εκδοση την Vodafone στο κινητο, χωρις βεβαια να λειτουργει το τηλεφωνο. Αναβει, οπως και πριν, αλλα φορτωνει την κλεψυδρα και παραμενει εκει!!! Τωρα αυτο θα παει Αθηνα!!!! Οτι θα περαστει στην εγγυηση θα περαστει, αλλα λετε να κανουν καμια αντικατασταση με Τ610 non live???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris καλησπερα παιδια.ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο forum το εχω δει αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο?για το τ610 υπαρχει καποιο ραδιoφωνο?σαν handsfree ειναι με καλωδιο oxi bluetooth?ξερει κανεις τιποτα?ευχαριστω κοιταξε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=1848 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Telika to pariggeila kai egw to kinhtaki :) Yparxei kamia 8hkh ths prokophs giati edw ston germano mono mia a8lia plastikoura exoun :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JΑR Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Ρε παιδια ποση ωρα κραταει η μπαταρια στο κινητο σας; Μετα τη πρωτη φορτηση σε λιγοτερο απο μια μερα ηταν πιο κατω απο τη μεση! Δεν ειναι παραξενο;;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον snacer Agorasa prin liges meres apo germano to radio handsfree pou anafereis 38 europoula einai arketa kalo kai xlidato ... exei 9 mnimes, etra bass, fovero ble fotismo kai super thiki , telos se periptosi klisis anavosvinei kai diakoptei to programma , nomizo axizei ta lefta tou. Το βρισκεις γενικα ευκολα ? ποιο ειναι το μοντελο? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Για το φλας, τίποτα νεώτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Απο όσο παρατηρώ.. αυτοί που τα μετέτρεψαν.. μόνο προβλήματα δεν έχουν.. :mad: Για πες μας ποιος ειναι ο γνωστός σου... :D :p Εγώ λέω να περάσεις την απλή έκδοση.. βγάλε τα λογότυπα.. και περίμενε τι θα σου έρθει πίσω.. πάντος πιστεύω ότι απο IMEI και το καρτελάκι να ξεχωρίζουν ποιο είναι Live και ποιο όχι.... Υ.Γ Το ΙΜΕΙ αλλάζει απο την αναβάθμιση? Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Το ΙΜΕΙ ειναι μοναδικο για καθε συσκευη και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει να αντικατασταθει.Εξαλλου ειναι γραμμενο πανω στην συσκευη(οπως ο αριθμος πλαισιου στα αυτοκινητα,μηχανης και σκελετου) Για το κολπο τωρα, σε εμενα δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα... (οπως και του κολητου του άτυχου φιλου μας hotmanolo ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts