gbil Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas δοκίμασε αυτό: http://hyperhosting.gr/vegos/ (ericsson tools) Βασικά αν θέλετε ένα πρόγραμμα που να δείχνει κάποιες πληροφορίες αλλά να μπορεί να κάνει και περισσότερα, όπως να διαβάζει τα μηνύματα και να τα αποθηκεύει, δοκιμάστε το Mobile Agent (http://sourceforge.net/projects/fma/) το οποίο είναι πολύ καλό. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει πλήρως το T610 αλλά αυτά που είπα παραπάνω τα κάνει. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Βασικά αν θέλετε ένα πρόγραμμα που να δείχνει κάποιες πληροφορίες αλλά να μπορεί να κάνει και περισσότερα, όπως να διαβάζει τα μηνύματα και να τα αποθηκεύει, δοκιμάστε το Mobile Agent (http://sourceforge.net/projects/fma/) το οποίο είναι πολύ καλό. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει πλήρως το T610 αλλά αυτά που είπα παραπάνω τα κάνει. Εχμ. Το ertools απλώς βγάζει (στην version που κυκλοφορεί) μερικές πληροφορίες και τίποτα παραπάνω... Το είχα γράψει για το r520 και περισσότερο για να το χρησιμοποιώ ως θερμόμετρο (!)... Τώρα, πειραματίζομαι για την μεταφορά του τηλεφωνικού καταλόγου. Δυστυχώς, το FMA δεν μου περνάει ελληνικά. Εσένα παίζουν οκ; Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον leon :mad: KAI TO ΔΕΞΙ ΠΛΑΙΝΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ LIVE. :mad: Το δεξί πλαινό κουμπί σε πάει στην σελίδα που έχεις βάλει homepage στο WAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 !? ποιός που τι; πως το αλλάζουν; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Σε μιά σελίδα WAP με το δεξί κουμπί των επιλογών ,έχει εντολή να την βάλεις homepage.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 εγώ πάντως μετά το hard reset ΔΕΝ έχω profile live... έχω διάφορα άλλα της voda αλλά κανένα δεν επιτρέπει είσοδο σε live τι κάνω; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Zήτα το με SMS, από την Voda στο 13830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mobile-gr Εχει κανένας συγκρίνει το δικό του δίπλα-δίπλα σε κατασταση cameras με μη voda? Προσωπικά σκέφτομαι να πάω στην SE και είτε να μου το αλλάξουν είτε να βάλουν την μη live έκδοση έτσι και ειναι θέμα λογισμικού. Πάντως σε περίπτωση που μου πουν ότι είναι εντάξει θα τους βάλω να τα συγκρίνουν επι τόπου :mad: Θα σας ενημερώσω για τα παρεταίρω αρκεί να βρω χρόνο να πάω στη SE..... Εβαλα διπλα ενα LIVE με NON-LIVE σε κατασταση καμερας και ειχε τεραστια διαφορα στα χρωματα. Το ΝΟΝ-LIVE εχει την τελευταια εκδοση R13L και το LIVE την R1A81. Δεν ξερω αν η εκδοση του LIVE ειναι η τελευταια και αν με την τελευταια βελτιωνεται καθολου. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Δε λέω μπορεί να είναι προβληματική η συσκευή μου όμως καλού κακού συγκρίνεται ένα live με ένα κανονικό δίπλα δίπλα σε κατάσταση κάμερας. Και εμένα μου φαινόταν μια χαρά το δικό μου ωσπου τα συνέκρινα και άρχισα να τρέχω στα servise της SE, η οποία σήμερα δε με εξυπηρέτησε στη Πανεπιστημίου γιατί πήγα 2 ώρες πριν κλείσει. Βρε κορίτσι μου , της λέω 2 λεπτα θα το συγκρίνει με ένα άλλο δίπλα-δίπλα δε θα κάνει τιποτα τρομερους ελέγχους για σήμα ή για κολλήματα ...... έ ανένδοτη μου έχει πει να μην πάρω άλλη συσκευή μου έλεγε. Μη μας κουραστεί το παλικάρι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον memix Εβαλα διπλα ενα LIVE με NON-LIVE σε κατασταση καμερας και ειχε τεραστια διαφορα στα χρωματα. Το ΝΟΝ-LIVE εχει την τελευταια εκδοση R13L και το LIVE την R1A81. Δεν ξερω αν η εκδοση του LIVE ειναι η τελευταια και αν με την τελευταια βελτιωνεται καθολου. H τελευταία έκδοση R1L013 και για τις δύο συσκευές ,βελτιώνει την κάμερα (με το joystik πάνω-κάτω ανοίγεις την φωτεινότητα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 R13L???Βγήκε και άλλη έκδοση? Εγώ ξέρω την R1L! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αν εννοείς ελληνικά στον τηλ. κατάλογο, ναι δεν τα υποστηρίζει ακόμα παρόλο που υποστηρίζει τα ελληνικά στα μηνύματα. Επειδή είχα βοηθήσει για να μπουν τα ελληνικά στα μηνύματα που κάνει εντύπωση που δεν δούλεψαν στον τηλ. κατάλογο γιατί από ότι μου έλεγε ένας από τους προγραμματιστές χρησιμοποιεί και ο τηλ. κατάλογος και τα μηνύματα τον ίδιο πίνακα κωδικοποίησης για να μετατρέπει τους χαρακτήρες σε ελληνικούς. Δυστυχώς δεν ξέρω πολύ καλά Delphi (αν και προσπαθώ) και για αυτό δεν μπορούσα να βοηθήσω άλλο, δεν είχα και χρόνο βλέπεις. Από Σεπτέμβριο όμως ίσως το ξανά κοιτάξω γιατί καλό το Outlook για τον συγχρονισμό αλλά αν δουλέψει το FMA θα είναι τέλειο. Για την ώρα μπορείς να βλέπεις τα μηνύματά σου και να τα σώζει σε HTML αρχείο στα ελληνικά. Μην μου πεις και αυτό είναι χρήσιμο. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NinjaZX9R Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Tελικά μετά απο πολύ κόπο και ιδρώτα τα κατάφερα (εδώ έχει παλαμάκια και ζητωκραυγές) να δώ ποια VERSION έχω, και είναι η R1A081, δέν ξέρω αν είναι καινούργια ή όχι, αλλά αν δεν είναι η καινούργια μήπως ξέρετε αν μπορώ να περάσω την καινούργια εγώ μέσω υπέρυθρων; και αν ναί απο πού μπορώ να την βρώ; γιατί πήγα στον Γερμανό για αναβάθμιση και μου είπε ότι θα πάρει 10 με 15 ημέρες για να παει Αθήνα και να έρθει. Βλέπετε επαρχία είναι εδω και δεν γίνεται σε 10 λεπτά όπως στην Αθήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 ε αυτό εννοεί Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Exei agorasei kaneis kanena hands free??? Ektos apo to original bluetooth hands free tis SE, yparxei kapoio allo? Se ti times einai panw katw ta bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gore Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin H τελευταία έκδοση R1L013 και για τις δύο συσκευές ,βελτιώνει την κάμερα (με το joystik πάνω-κάτω ανοίγεις την φωτεινότητα....) EIMAI KATHETOS OTI H NEA EKDOSH R1L EXEI DIAFORETIKA XROMATA APO THN PALIA.KAI DISTIXOS EINAI POLI XEIROTERA TA XROMATA. LEO OTI EIMAI KATHETOS GIATI EXO DEI THN IDIA FOTOGRAFIA ME R1L KAI ME THN PALIA. KAI MPORI ESY NA MOY PEIS GIA RITHMISIS ALLA DEN EINAI ETSI. OSO KAI NA PEKSEIS ME TO JOYSTICK DEN ERXONTAI TA XROMATA. ASE POU KAI NA ERXONTAI PROTIMO NA BGAZO AMESOS FOTO PARA NA PAIZO MIA ORA ME TO JOYSTICK GIA NA BGALO MIA THS PROKOPIS. STHN R1L TA XROMATA EINAI POLI PERIERGA.MILAO EK PEIRAS.... Παράθεση ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin H τελευταία έκδοση R1L013 και για τις δύο συσκευές ,βελτιώνει την κάμερα (με το joystik πάνω-κάτω ανοίγεις την φωτεινότητα....) Aυτό υπάρχει από την R1A081 που έχω εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NinjaZX9R Tελικά μετά απο πολύ κόπο και ιδρώτα τα κατάφερα (εδώ έχει παλαμάκια και ζητωκραυγές) να δώ ποια VERSION έχω, και είναι η R1A081, δέν ξέρω αν είναι καινούργια ή όχι, αλλά αν δεν είναι η καινούργια μήπως ξέρετε αν μπορώ να περάσω την καινούργια εγώ μέσω υπέρυθρων; και αν ναί απο πού μπορώ να την βρώ; γιατί πήγα στον Γερμανό για αναβάθμιση και μου είπε ότι θα πάρει 10 με 15 ημέρες για να παει Αθήνα και να έρθει. Βλέπετε επαρχία είναι εδω και δεν γίνεται σε 10 λεπτά όπως στην Αθήνα! Καλύτερα έλα Θεσσαλονίκη άφησε το σε ένα από τα service, πήγαινε για έναν καφέ, και μετά τσιμπάς το κινητό αναβαθμισμένο και πίσω στην Δράμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Ξανά για όσους δεν το έχουν διαβάσει στο παρελθόν : (από το Τ610 thread ) What's New for the R1L Firmware: - Network signal is improved, Look like add 1 more bar. - New Font For StandBy Clock. Easier to see. - The Menu & phone system seen a bit faster. - WAP Browser Startup time & browsing is faster - New Java Startup Logo, Not sure if it is newer Java VM. - the "Size" at "Picture Info" is removed. - Screensavers Run Faster & Better. - At The "Memory Status" Page, the Size of "My Sound" is fixed. (Before always Show 0 kb) Function Added: When T610 in camera mode.... - Joystick up or down ~Adjust Shutter speed. You can have brighter/darker Picture. - Press Key 1 ~Change Picture (Large/Small) Size. - Press Key 2 ~Change Picture (Day/Night) Mode. - Press Key 3 ~Change Picture (Effect) Like B/W, -ve, ... - Press Key 4 ~Activate (SelfTimer) - All change will activated at real time & can see by the screen. (Aναδημοσίευση από esato.com -επίσημη release info από SE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Από Σεπτέμβριο όμως ίσως το ξανά κοιτάξω γιατί καλό το Outlook για τον συγχρονισμό αλλά αν δουλέψει το FMA θα είναι τέλειο. Εμ, κι εγώ γι' αυτό το παιδεύω. Θέλω ένα (οποιοδήποτε) πρόγραμμα που να "πειράζω" το Phonebook, αλλά να ΜΗΝ έχει σχέση με outlook... Για την ώρα μπορείς να βλέπεις τα μηνύματά σου και να τα σώζει σε HTML αρχείο στα ελληνικά. Μην μου πεις και αυτό είναι χρήσιμο. Πιθανόν σε κάποιους. Σε μένα πάντως καθόλου... Δεν έχω sms κι αν μου στείλει κάποιος, το σβήνω αμέσως... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 E το δικό μου με R1A081 γιατί το έχει δλδ; Νομίζω το γράφει και στο manual. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Και εγω που ειδα ενα LIVE με την εκδοση R1A081 ειχε αυτες τις ρυθμισεις με το joy Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 To manual (του Live) δεν αναφέρει τίποτε τέτοιο για εκδόσεις R1Axx (Ευρώπη) ...καθώς για R1Bxx (για Μ.Ανατολή/Ασία για Τ610 απλό -σε PDF μορφή) -που ήταν οι αρχικές διεθνώς (April-June 2003) (Oπότε κάπου -κάτι έχετε μπερδευτεί.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Εχετε παρατηρησει οτι μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου η αντιθεση κυμαίνεται απο -5 εως +5 , ενω απο το <μυστικο> μενου στo service settings ειναι απο -40 εως +40? Ισως αυτο να ευθύνεται για τις διαφορες στα χρωματα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Eίναι καλύτερη η ρύθμιση από το "μυστικό μενού" ,αλλά θέλει να έχεις "λεπτό χέρι" σε κινήσεις να πετύχεις ,διότι έιναι πάρα πολύ μικρομετρικές ρυθμίσεις σε ευαισθησία . Οι ρυθμίσεις αυτές με master reset δεν ξανα-επενέρχονται όπως ήταν αρχικά ,και παραμένουν όπως τις ρυθμίσεις. -Προσοχή λοιπόν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts