Jump to content

Supercars (το όνειρο όλων μας)

chazlp1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία για κάποιον ιάπωνα αν θυμάμε καλά.Δηλαδή είναι μοναδικό και τιμή μη ρωτάς καλύτερα...
TRUST YOUR SOLE

• Απαντήσεις 397
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία για κάποιον ιάπωνα αν θυμάμε καλά.Δηλαδή είναι μοναδικό και τιμή μη ρωτάς καλύτερα...

Δεν είναι μοναδική.Εχουν φτιαχτεί μέχρι στιγμής καμιά 10αριά.Αφήνεις την 575 και μετά από μερικούς μήνες την παίρνεις Zagato...

• 3 months later...

http://www.goldenghetto.gr/ferrari.html<<Οδηγηστε f430+labo>> αραγε αξιζει για 130ε ,μονο κ μονο γ να λενε εχω οδηγησει την χ?

μα καλα στο καρτοδρομο τι θα kaneis με τετοια αυτοκ?μονο για ντριφτ ειναι αλλα σιγα μην σε αφησουν ή σιγα μην σου βγουν με την 1η

http://www.goldenghetto.gr/ferrari.html αραγε αξιζει για 130ε ,μονο κ μονο γ να λενε εχω οδηγησει την χ?

μα καλα στο καρτοδρομο τι θα kaneis με τετοια αυτοκ?μονο για ντριφτ ειναι αλλα σιγα μην σε αφησουν ή σιγα μην σου βγουν με την 1η

Δεν θα με χαλούσε να τα οδηγούσα, κι ας μην περνούσα τα 100...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

An einai dynaton!!! Teteia autokinita k ta exoyn paratimena etsi na sapizoun?

Fantazome oti tha einai kati san to o.d.y (?)

sti 12ati fotografia ti aytokinito einai????? moy ekane poly entiposi....

To προτότυπο TVR Speed 12 Concept ειναι.Γενικά απο τότε που έκλεισε η TVR έχουν ξεμείνει όλα τα αμάξια στο εργοστάσιο μισοτελειωμένα και σαπίζουν όπως φαινεται και στην 13η φωτό.Κρίμα :(
TRUST YOUR SOLE

λογικα κατι απο τα επομενα παιζουν σε αυτες τις περιπτωσεις.

λιγα κλεμμενα+παρατημενα,λιγα σε οδυ,λιγα οι συλλεκτες που παιρνουν διαλυμενα για ανταλακτικα για το δικο τους κ τελος απο λογους π.χ. κληρονομικα,ατομα που δεν τους νοιαζει,

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια δεν εχω ξαναγραψει σε αυτο το θεμα αλλο εμενα το ονειρο μου ειναι porsche carrera 911 turbo cabriolet. alla epeidi den 8a to kataferw pote mou aresei k to evo x alla kai ena palio bettle na to kanw toumbano

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
An einai dynaton!!! Teteia autokinita k ta exoyn paratimena etsi na sapizoun?

Πωπω κομπος στο στομαχι με επιασε.. Μερικα μοντελα απο τις φωτο ειναι ιερα τερατα της αυτοκινησης! Εχει και μερικα τρακαρισμενα αλλα τα παραμελημενα δεν σοθ κανει καρδια ουτε τις φωτογραφιες να κοιταξεις! Ας οψεται η παγκοσμια οικονοιμικη κριση!!

Shit Happens!!!

μα καλα ειναι δυνατον.αυτα εχουν μια περιουσια και στην κατασταση που ειναι διαλυμενα.δεν παιζει παντως να μεινουν ετσι πολλα απο αυτα.καποιος θα τα σηκωσει.εκτος και εαν ειναι απο κανεναν μαφιοζο(απο οτι ειδα ειναι ρωσια) οποτε δεν τους νοιαζει κιολας.ελεος.θα κλαψω.

Στο πολύ μέλλον, αν καταφέρω να είμαι άνετα οικονομικά, θα χτυπήσω μια F430 μτχ.

Καλά παιδιά στο ΟΔΔΥ έχω δει απίστευτα αυτοκίνητο να κάθονται και να περιμένουν...Πάντως να σας πω μια ιστορία?Διάβασα σε ένα site με άραβες για κόντρες με αυτοκίνητα, πως εδώ διαβάζουμε για σαξοραλλα κτλ?τέτοιο, και γράφει ένας άραβας ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν σε μια κόντρα με enzo twinturbo εναντίων buggati:D:D Και κάτι παθαίνω εκείνη τη στιγμή:lol::lol:Ίσως να έγραφε και ψέμματα αν και εκεί δεν είναι και τόσο ασυνήθηστα τέτοια αυτοκίνητα:)

Καλά παιδιά στο ΟΔΔΥ έχω δει απίστευτα αυτοκίνητο να κάθονται και να περιμένουν...Πάντως να σας πω μια ιστορία?Διάβασα σε ένα site με άραβες για κόντρες με αυτοκίνητα, πως εδώ διαβάζουμε για σαξοραλλα κτλ?τέτοιο, και γράφει ένας άραβας ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν σε μια κόντρα με enzo twinturbo εναντίων buggatiΚαι κάτι παθαίνω εκείνη τη στιγμήΊσως να έγραφε και ψέμματα αν και εκεί δεν είναι και τόσο ασυνήθηστα τέτοια αυτοκίνητα:)

Enzo twin turbo???:blink::blink::blink:

Buggati μαμα?? η μηπως με ΦΠΕ???

Ρε τι αλλο θα ακουσουμε???? Κι ο κοσμος πειναει, αλλα εκει αυτοι εχουν αλλο Θεο!!!:lol::lol:

Hello !

Εγώ λέω αμάν να πουλησω το εσκορτάκι μου να πάρω κανένα τουρμπάκι και αυτοί εκεί έχουν τα veiron για πλάκα!!!:lol::lol::lol:

Εγω παλι λεω οτι αμα ειχα λεφτα με τη σεσουλα..... Θα παιρνα μια F40!!! Το τελευταιο που επιμεληθηκε προσωπικα ο Enzo Ferrari!!! Και για μενα ειναι το supercar!!!
Hello !

καποια απο τα ονειρα στον παγο και μαλιστα με οδηγο τον Juha Kankkunen

πυραυλος;η οχι η Bentley Continental GT;; :lol::lol:

διαφορα παρομοια βιντεακια

http://www.auto24.gr/html/ent/255/ent.37255.asp

Μιας και ανάφερες την Bentley, περιμένουμε πως και πως να παρουσιαστεί/ανακοινωθεί επίσημα η Bentley Extreme...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind