Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

εχω χασει απο τον εκτυπωτη μου (canon i865) την $#%$# που εκτυπωνει πανω σε cd

το cd-r tray δηλαδη

εχω ψαξει σε ολα τα μαγαζια και δεν μπορω να το βρω σαν ανταλλακτικο

καμια ιδεα???

Ειναι ιδιο περιπου με το cd-r tray του epson

βοηθηστε με

ειναι κριμα να κανω τον εκτυπωτη κοτετσι :(

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για αυτό το τηλεφωνάκι έχει κανείς κάποια γνώμη? Εχω δει τα χαρακτηριστικά του στον Γερμανό, στο Πλαίσο και στο e-shop αλλά θέλω να ξέρω αν έχει αναγνώριση κλήσης στην αναμονή...

PANASONIC KX-TCD150GRB

Το μόνο που έχω να σου πω εγώ είναι αν το αγοράσεις μην το αγοράσεις απο e-shop γιατί δεν έχει εγγύηση intertech.

London for ever

Τελικά πήρα το KX-TCD200 απο το Πλαίσιο και μου είπαν ότι αν έχει πρόβλημα μέσα στις πρώτες 7 μέρες το γυρνάς στο πλαίσιο ενώ για τα επόμενα 2 χρόνια στην αντιπροσωπεία.

Πάντως στο Πλαίσιο μου είπαν ότι το TCD-150 δεν έχει αναγνώριση στην αναμονή αλλά δεν το πολυπιστεύω γιατί παλιότερο αντίστοιχο μοντέλο έχει.

Καλημέρα.

Σκέφτομαι την αγορά του Siemens A140.

Επειδή δεν έχω ξανααγοράσει ασύρματο θέλω να ρωτήσω αν ο πομπός-βαση εκπέμπει συνεχώς σήμα-κεραία ή μόνο όταν υπάρχει τηλέφωνο.

Προβληματίζομαι στο θέμα της ακτινοβολίας.

Βρήκα στο Internet ότι το Sar του είναι 0,028.

Υπάρχει λόγως ανησυχίας?

Εγώ έχω μια βάση στο δωμάτιο του pc με 2 τηλέφωνα Α140 για το σπίτι και ζω ακόμα...

Πες ότι ο πομπός βάση δεν εκπέμπει συνεχώς... που όταν εκπέμπει πιάνει αβέρτα... Από τον 1ο όροφο πιάνει στο υπόγειο... στο διπλανό σπίτι... (μονοκατοικίες...)

Το τηλέφωνο πάντα εκπέμπει...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..

ΜΕ ΠΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ?

==============================================

ΗΧΕΙΑ.MIRAGE OMNI 250 OMNI POLAR

ΤΕΛΙΚΟΣ.2X250 CLAAS A-B-YORKVAIL

ΠΗΓΗ .ΑΠΟ ΤΟ PC,SE MP3 DEIGMA 192..

:D

Συγγνώμη, αλλά πιο μεγάλη γραμματοσειρά δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις; :p
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

E, δεν είναι λίγο ενοχλητικό; Και greeklish και κεφαλαία και τεράστια γραμματοσειρά... Είναι σαν να φωνάζεις μεσημεριάτικα... ;)
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

ΠΗΓΗ .ΑΠΟ ΤΟ PC,SE MP3 DEIGMA 192..

Παίρνεις τη ferrari και την ταΐζεις νοθευμένο πετρέλαιο θέρμανσης...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Ας είναι...

Ενισχυτής 2x50Watt (technicks 25ετίας... μια χαρά την κάνει τη δουλειά του)

Ηχεία 3 δρόμων Phillips με αλλαγμένα σωθικά και χειροποίητο crossover.

Ένα προϊστορικό Aiwa mini hi-fi με 2 ηχεία 150w το ένα, συνδεδεμένο σε κάθε υπολογιστή τα τελευταία 10 χρόνια :D

Και συνεχίζει..!

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μόλις τα "εσκασα" για να μπω και εγω στον ψηφιακό κοσμο της βιντεοκαμερας αλλα...αλί τι με περιμενε: Πήρα μια Panasonic NV-GS35,συνοδευόμενη φυσικά από ενα drivers cd για usb συνδεση το οποίο αποδείχθηκε αχρηστο.Το laptop μου δεν αναγνωρίζει την καμερα,drivers για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχουν πουθενα και εγώ εχω μείνει να βράζω από τα νεύρα μου που δεν μπορώ να περάσω στον υπολογιστή την ταινιούλα μου.Μέχρι που διάβασα εδω για firewire και ελαμψε το μάτι μου.Ωραία μέχρι εδώ.Τώρα χρειάζομαι τα φώτα κάποιου ...γκουρου στα εξής ερωτήματα:

Θα με εξυπηρετήσει το firewire αφού οι drivers της cam είναι άχρηστοι?Δηλαδή με το firewire θα μπορω να περναω απ'οποια καμερα θέλω αρχεία στο lap μου ωστε να τα επεξεργάζομαι μετα με κάποιο πρόγραμμα? Εχετε να προτεινετε κάτι σχετικά με την επιλογή firewire?Aν δεν έχει θύρα firewire ο υπολογιστής μου,τότε τι γίνεται?Και αν τελικά δεν γίνει δουλειά με το firewire,τι εναλλακτικές λύσεις έχω?(Εκτός από το το να πετάξω την καμερα στον τοιχο).Οκ μέχρι εδώ οι ερωτήσεις μου :X ...

Εκλιπαρω για την βοήθεια σας και ευχαριστώ προκαταβολικά!

Στις videocameres η θύρα usb συνήθως χρησιμεύει για μεταφορά φωτογραφιών ή για λειτουργία ως webcam,usb streaming όπως λέγεται, μπορείς να βλέπεις ότι τραβά η camera εκείνη την στιγμή live στο pc και να το γράφεις αλλά όχi ότι έχει αποθηκευθεί στην κασέτα. Εκεί χρησιμεύει το firewire.

H θύρα firewire είναι η ίδια για όλες τις videocameras δεν υπάρχει θέμα απλά θα δεις ποιο βύσμα έχει το laptop και ποιο η camera και θα ζητήσεις το αντίστοιχο καλώδιο, υπάρχουν 2 τύποι βυσμάτων 1 πιο μεγάλο (6 ακίδων) και 1 λίγο πιο μικρό (4 ακίδων), συνήθως η camera έχει το 4πινο και το laptop το 6πινο οπότε ζητάς το αντίστοιχο καλώδιο, δες το σχετικό link αν δεν ξέρεις να τα ξεχωρίσεις ρώτα σε κάποιο ειδικευμένο κατάστημα. Αν δεν έχει το laptop θύρα firewire ρώτα αν υπάρχει κάποιος κατάλληλος προσαρμογέας, ίσως να βρεις σε θύρα pcmcia (υποδοχή περιφερειακών στα laptop).

Υ.Γ Με λίγο ψάξιμο βρήκα τους drivers για την camera σου εδώ

Oλα σωστά, αρκεί να έχει dv-out η κάμερα. Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο, τσέκαρέ το. Κοίτα αν γράφει κάτι από dv-out, iLink, IEEE1394.

Αν το laptop σου δεν έχει firewire, μπορείς εύκολα να προσθέσεις μια firewire pc card. Μερικές μάλιστα βγαίνουν και σε πακέτο με προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.

Τελευταίο σημαντικό, τι επιδόσεις έχει το laptop σου, η επεξεργασία βίντεο είναι από τις πιο "βαριές" διαδικασίες.

Aν πληρούνται τα παραπάνω, σου μένει να προσέξεις το καλώδιο όπως σου το περιγράφει ο nismo.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,με κατατοπίσατε πλήρως!!Το μόνο που μένει είναι να πάρω ενα καλώδιο να ...παίξω και εγώ με τα βιντεάκια μου.

Ελπίζω να τα καταφέρω με το τελευταίο βήμα για την μεταφορά αρχείων,ωστε να μη σας ζαλίσω ξανά. :O

βρήκα παιδια φθηνό τον PHILIPS LC6281 projector, στα 520ε μαζι με πανι 1,50μ

ειναι καλη η τιμη? ειναι καλος η θα φενονται χαλια, εγω δεν γνωρίζω απο τεχνικα χαρακτηριστικα κτλ γι'αυτο ρωταω εσας.

ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Πέρα απο όλα τα παραπάνω, πρέπει να βρεις και το κατάληλο software για να μπορείς να κάνεις edit στα video σου.

Να σου τονίσω και εγώ με τη σειρά μου οτι το laptop σου θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να ανταπεξέλθει.... εγώ στο μεγάλο μου PC με Ρ4 στα 2,6 και 1GB μνήμη και ψιλοζορίζομαι καμμιά φορά....

Εχει χρησιμοποιήσει κάποιος από εδώ μέσα το Siemens SL100 ? Από χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλό.

To είχα εγώ! Παρα πολυ καλό ασύρματο με καλή αυτονομία!

Τώρα έχω το SL740. το πήρα απο Γερμανία γύρω στα 80€ (ακουστικό , βάση/κεραία και βάση φόρτισης). Εκτός των άλλων στέλνει sms kai mms.

[ f i l i p p o s ]

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned