Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν έχει σχέση..Δεν ξέρω αν μπορούν να συνεργαστούν..Το έχω Εγώ αυτό..ελέγχεις απομακρυσμενα ότι βρίσκεται στον χώρο του και λειτουργεί με υπέρυθρες..έχει σενάρια Κτλ..ανάβω το κλιματιστικό Η φτιάχνω σενάρια θερμοκρασιας κτλ για ολο το 24ωρο Η κάποιες ώρες..πχ να ανάψει στις 11 μέχρι της 14.00 να είναι η θερμοκρασία στους 26 και μετά να ανέβει στους 27..ανοίγω ενισχυτες,tv κτλ

Sorry για το offtopic αλλα μιας και σε πετυχα εχω μια ερωτηση.

Αυτα μπορεις να τα κανεις και οταν δεν εισαι σπιτι? Δηλαδη να αναβεις πχ κλιματιστικο οταν δεν εισαι σπιτι. Γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο που εχεις και αυτο http://www.banggood.com/ORVIBO-WiWo-R1-WiFi-IR-Remote-Control-Allone-Phone-Remote-Control-p-953060.html , το οποιο απο οτι καταλαβα μπορεις να το ελεγχεις και εκτος σπιτιου απο το application.Θα χτυπησω ενα απο τα 2 την τεταρτη, τα βγαζει σε προσφορα.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τέτοια πράγματα θα τα φέρει και η xiaomi σιγά σιγά.

Ήδη έχει το smart plug που την ελέγχεις μέσα από την ίδια εφαρμογή του smart home.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τέτοια πράγματα θα τα φέρει και η xiaomi σιγά σιγά.

Ήδη έχει το smart plug που την ελέγχεις μέσα από την ίδια εφαρμογή του smart home.

Έχει ήδη και και η xiaomi αλλά μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο όταν είσαι σπίτι.

Έχει ήδη και και η xiaomi αλλά μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο όταν είσαι σπίτι.

Σου έχω στείλει μήνυμα για το άλλο θέμα που λέγαμε.

Το είδες;

Amazon Fire stick 4k max

Έχω διαβάσει εξαιρετικά σχόλια για αυτή την κάμερα στα σχεδόν 60$.

http://www.banggood.com/Original-XiaoYi-Ambarella-A7LS-BSI-CMOS-WIFI-Sports-Action-Camera-p-969228.html?utmid=63

Συγκρίνεται όντως με την go pro σε ποιότητα ή παίζουν άλλα μοντέλα της Xiaomi που είναι πιο καλά;

Amazon Fire stick 4k max

Διάβασα κι εγώ πολύ καλά λόγια και κοιτώντας κάποια βίντεο στο youtube μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από τη σχέση ποιότητας-τιμής. Την έχω στα υπόψη μου είναι η αλήθεια για αγορά σύντομα...
Τhe end of an era...

Είναι πολύ καλύτερη από την 3 αλλά φυσικά όχι από την 4..Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετική για εμένα..έχει φανταστικά χρώματα την ημέρα

Φιλικά Γιώργος

δεν εχω ιδεα

lg samsung aσus σονι υποθετω παρομοιες μαρκες δεν με νοιαζει τοσο πολυ απλα να ναι καλο vfm

καμια προταση στα 200-250 για λιγο γκειμιν αρκετα ιντερνετ και ταινιοσειρες

Κοιτά την http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html από της πιο καλές εταιρίες αν όχι ή καλύτερη σε θέμα ποιότητας και after sale support
Galaxy s6 edge+

Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στο μέρος που έβαλα το θέμα μου.

Θα πάει μια φίλη μου Αμερική σε καμιά 20αριά ημέρες και θα επιστρέψει μετά από δύο εβδομάδες. Μου είπε αν θέλω να μου φέρει τίποτα. Σκέφτηκα να πω στην παρέα εδώ μέσα αν έχετε να προτείνετε κάτι. Δεν θέλω κινητό/ταμπλέτα γιατί έχω. Αλλά πραγματικά κόλλησα, τί μπορεί να μου φέρει από τον θείο Σαμ το οποίο θα δυσκολευόμασταν εδώ να το πάρουμε;

Σκέφτηκα ότι ανεβαίνει το θέμα του Virtual Reality με τα γυαλλιά που βγάζουν πολλές εταιρείες σιγά σιγά. Αλλά μετά από τόσο καιρό είναι ακόμη στην αρχή το θέμα του VR. Παίζει να βρει κάτι εκεί πέρα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
θέλω βοήθεια, έχω εδώ και χρόνια ένα humax hdci2000 αλλά δυστυχώς μας τελείωσε. τώρα θέλω να πάρω άλλο σε hd και ειδα 2 μοντέλα κάπως οικονομικά το edision apache ip και το engel rs3320 βασικά με ενδιαφέρει παρά πολύ να έχουν ποιοτητα στην εικονα. γιατί το humax είχε κρυσταλλινη εικόνα και γιαυτό θέλω κάτι παρομοιο. δεχομαι και άλλες προτασεις αρκει να ειναι οικονομικες.ευχαριστω πολυ!

Έχει βρει κανείς τρόπο ή κάποια ρύθμιση όταν χτυπάει ο συναγερμός ο ήχος να είναι συνεχόμενος και να διαρκεί για μερικά λεπτά? Γιατί μέχρι τώρα αυτό που έχω βρει είναι ότι ο ήχος συναγερμου χτυπά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σταματά. Το πόσο θα διαρκέσει εξαρτάται από τον ήχο που θα επιλέξει κάποιος και το ανώτερο είναι περίπου 30δεύτερα.

Έχει βρει κανείς τρόπο ή κάποια ρύθμιση όταν χτυπάει ο συναγερμός ο ήχος να είναι συνεχόμενος και να διαρκεί για μερικά λεπτά? Γιατί μέχρι τώρα αυτό που έχω βρει είναι ότι ο ήχος συναγερμου χτυπά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα και μετά σταματά. Το πόσο θα διαρκέσει εξαρτάται από τον ήχο που θα επιλέξει κάποιος και το ανώτερο είναι περίπου 30δεύτερα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν.

Amazon Fire stick 4k max

Υπαρχει κατι τετοιο; και τι σκοπο εξυπηρετει;
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• 2 weeks later...

Έχω μια τηλεοραση 4ετιας που δεν είναι smart. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο ασύρματο ηχείο ώστε να μπορεί να συνδεθεί μαζι της. Επειδή είναι στη μεσοτοιχια θα θελα δηλαδή ο ήχος να σταματήσει από τα ηχεία της tv και να ακούγεται από τα νεα

Υπάρχει κάτι?

Τι δυνατότητες συνδεσιμότητας έχει η τηλεόραση; Wifi; Bluetooth;

Όχι δυστυχώς. Μονο hdmi και οπτική έξοδο ηχου:(

Χωρίς υποστήριξη κάποιου ασύρματου πρωτοκόλλου σύνδεσης δεν βλέπω τρόπο να συνδέσεις ασύρματα ηχεία.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εδώ θα βρεις πληροφορίες και μπορείς να ρωτήσεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798

Προσοχή μη κάνεις scan ποτέ τη multisim...

Τι δηλαδη δεν πρεπει να κανεις scan τη multisim απο εφαρμογη antivirus;;;;;;

Υπαρχει κανενα φτηνο docking station να συνδεω καπως το android phone μου(ενσυρματα κατα προτιμηση αλλά γιατι οχι και ασυρματα) και να παιζει την μουσικη;

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω αυτά τα ακουστικά (http://m.ebay.com/itm/Skullcandy-CHOPS-2-0-Active-Sport-Ear-Hook-Earbuds-Headphones-with-Mic-Control-/131526798186?nav=SEARCH), αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργούν με το κινητό μου, καθώς είναι Android. Ο πωλητής δεν απάντησε στα email μου, μόνο η Skullcandy, η οποία μου έλεγε πως τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι εγγυημένο ότι δουλεύουν με i-συσκευές, αλλά δεν απάντησε στην ερώτηση μου. Οπότε αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα εδώ. Αν τα αγοράσω, θα δουλεύουν κανονικά με android; Εμένα με ενδιαφέρει να δουλεύει ο ήχος και το μικρόφωνο, για τα volume rockers δεν με ενδιαφέρει και τόσο.
Θάνος :)

Επειδή το λινκ αυτό δεν παραπέμπει στο ζητούμενο, βρήκα μία ενότητα για το PIPO

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/intel-based-tv-players/pipo-x7-tv-player

Καλησπέρα,

Θέλω να αντικαταστήσω τα ακουστικά που είχε το πακέτο του HTC one m8 και από πάντα γλυκοκοιταζα τα Marshall minor. Αξίζουν για τα λεφτά τους; Υπάρχει κάτι ανώτερο στα ίδια λεφτά ή και λίγο πιο πάνω;

Ευχαριστώ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned