pythagoras_7 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Δε ειναι κινητο...mp3 player einai...κ ειναι sony οχι se α καλά οκ ότι να ναι τότε.....:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 καλο ετσι?και την μνημη των 16 giga μαλλον ζηλεψε λιγο απο το Ν96!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Το θέμα δεν έχει καμία θέση εδώ πέρα :lock: Όποιος δεν καταλαβαίνει το λόγο, ας διαβάσει πιο προσεκτικά την είδηση κι αν ακόμα δεν καταλάβει, το pm box μου είναι ανοιχτό :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Το θέμα δεν έχει καμία θέση εδώ πέρα :lock: Όποιος δεν καταλαβαίνει το λόγο, ας διαβάσει πιο προσεκτικά την είδηση κι αν ακόμα δεν καταλάβει, το pm box μου είναι ανοιχτό :) Το μετέφερα στο Digital Gadgets :). Thanks. Μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 arketa kalo fenetai alla h alitheia vre paidi m einai oti kanei mpam gia kinhto!toso megali othoni gia mp3 player:shifty::confused: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Καλησπερα σας.σκεφτομουνα να παρω εναν προτζεκτορα για το σαλονι μου.βρηκα απο εναν φιλο μου τον INFOCUS X2 με 100ε τιμη αγορας αλλα χρειαζεται και νεα λαμπα(αλλα 300ε)δλδ.τι λετε καλη αγορα???Το κακο του ειναι οτι δεν εχει HDMI .μηπως να κοιταξω κατι αλλο??? επισης εχω βρει και τον Toshiba TDP-ET20 All-in-One Home Entertainment Projector System HDMI.με 600ε ολοκαινουργιο.τι λετε αξιζει καποιος απο τους 2??η να ψαξω για κατι αλλο???ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 kapoio shmeio pwlhshs sth Thessaloniki kseroume? kai h topo8ethsh tou mporei na ginei kai se katasthma car audio ktl ktl? eyxaristw prokatavolika Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 H γνήσια λαμπα νομιζω εχει 340-380€ (οχι μονο 300€) εκτος αν δεν ειναι γνησια !! πάντως τα χαρακτηριστικά του ειναι : * Resolution: 800 x 600 * Display Type: DLP by Texas Instruments: 0.55" SVGA DDR DMD * Brightness: 1500 ANSI lumens; 1100 in quiet mode * Contrast: 83.3340277777778 * Video Signals: NTSC, PAL, SECAM, DVI, HDTV (1080i, 720p, and 480p) * Inputs: Computer (M1-DA); Video (S-Video 4-pin mini DIN and Composite RCA * Lens: Zoom lens with manual focus and manual zoom adjust * Horizontal frequency: 31.5 - 80 kHz * Vertical frequency: 50 - 85 Hz * Throw ration: .89 to 2.27:1 (D/W), 1.51 to 1.82:1 (D/D) * Projection method: Front, ceiling, rear * Approvals: UL, c-UL, TUV GS, CE, GOST, C-Tick, NOM, IRAM, FCC B, CISPR22 /EN55022, EN 55024 /CISPR 24, CB certified according to IEC60950 /EN60950: 1997, P(SE), MIC * Audio: One 2.5-watt speaker * Lamp: 200 watt SPH * Lamp Life: 3000 hours * Width: 9.8" * Height: 4.2" * Depth: 12.9" * Weight: 6.8 pounds * Warranty: 1 year projector, 90 days accessories, 90 days lamp * In the Box: X2 Projector, Lens cap, Wireless Navigator Remote Control (including batteries), Computer cable, RCA Video and Audio cable, Power cord, Projector System CD includes: multi-language User Guide, Quick Start Card, URL/service information, User Guide (printed version),Quick Start Card (printed version) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 μια χαρουλα ειναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Το μοναδικο ελαττωμα με τα sony mp3 player ειναι η μικρη αυτονομια που εχουν σε σχεση με τα υπολοιπα και το κακο sonicstage προγραμματακι για να περνας αρχεια! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos4gr Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Kalimera, den kserw ean to poulaei kapoios sti Thessaloniki, alla to sigouro einai sto stelnoun antikataboli dwrean se oli tin Ellada. Allwste etsi to pira ki egw. Mporeis na to topothetiseis opou theleis esy. Einai poly aplo. Akoma kai monos sou tha mporouses na to baleis an pianoun ligo ta xeria sou... :) kapoio shmeio pwlhshs sth Thessaloniki kseroume? kai h topo8ethsh tou mporei na ginei kai se katasthma car audio ktl ktl? eyxaristw prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzoun_g Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 prepei na exeis kapoia sugkekrimenh suskeuh gia na doulepsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos4gr Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Kalispera, to mono poy xreiazese gia na doulepsei einai ena kinito tilefwno gia na to kaleseis. Tipota allo ;) prepei na exeis kapoia sugkekrimenh suskeuh gia na doulepsei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Kalimera, den kserw ean to poulaei kapoios sti Thessaloniki, alla to sigouro einai sto stelnoun antikataboli dwrean se oli tin Ellada. Allwste etsi to pira ki egw. Mporeis na to topothetiseis opou theleis esy. Einai poly aplo. Akoma kai monos sou tha mporouses na to baleis an pianoun ligo ta xeria sou... :) dystyxws den pianoun ka8olou ta xeria mou...to anti8eto 8a elega...8a tous parw thl kai 8a rwthsw...thanx pantws:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μπα 350 € πανακριβο ειναι! Αν σκεφτειτε οτι το βρισκεις απο USA περιπου 240 δολλαρια δηλ 160 ευρω δεδομενου τις ισοτιμιας. Εχω παραγγειλει απο εκει παλιοτερα διαφορα τηλεκατευθυνομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 gia pio webshop les? pm me ;) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 http://shop.lego.com/ByCategory/Leaf.aspx?cn=389&d=292 Οταν ειπα οτι ειχα παραγγειλει παλιοτερα απο εκει τηλεκατευθυνομενα εννοουσα απο την Αμερικη και οχι για το συγκεκριμενο shop που ειναι της Lego. Παντως αν δεις στελνει παντου στον κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Καθόλου άσχημο το iTrack. Είμαι σε φάση αναμονής όσων αφορά το χρόνο αγοράς νέου αυτοκινήτου, (ελαφρός μεταχειρισμένου). Μιας και το παλιό έχει φάει πολλά ψωμιά πλέων. :p Είναι μια καλή επένδυση προστασίας νομίζω. Αντί για συναγερμό. ;) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 εχω ενα panasonic KX-TGA110EX το οποιο αν και λειτουργουσε σωστα μεχρι χτες,σημερα δεν μου βγαζει αναγνωριση κλησης !!! οποιος και αν με παρει,δεν βγαζει το νουμερο του.. καμια ιδεα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Και εγώ τα ψάχνω! Αλλά τίποτα.. :s Μήπως τα βρήκες τελικά φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 εχω ενα panasonic KX-TGA110EX το οποιο αν και λειτουργουσε σωστα μεχρι χτες,σημερα δεν μου βγαζει αναγνωριση κλησης !!! οποιος και αν με παρει,δεν βγαζει το νουμερο του.. καμια ιδεα? Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει... τεσπά... Έχεις 2ο τηλέφωνο με αναγνώριση κλήσης ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει η εταιρία τηλεφωνίας σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 αυτος που πηγες να πει πως φταιει,δεν με...καλυπτει.. αυριο θα φερω αλλο ασυρματο τηλεφωνο για να το δοκιμασω. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ayto den to exw psaksei alla dedomenou oti douleyw panw se programmatismo rompotikwn braxionwn me acl psaxteite einai must paixnidi gia megala paidia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 @nikolis2000 τι είναι acl ? δώσε περισσότερς πληροφορίες κανένα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 σκεφτομαι κι εγω να παρω ενα,προχτες τα εδειχνε στις ειδησεις κι ηταν πολυ ενδιαφερον Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts