Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονια πολλα και απο μενα παιδια..ειμαι καινουργιος στην παρεα σας..κ ενδιαφερομαι να το αγορασω..το θεμα ειναι οτι η επιδοτηση που εχω ειναι τον Ιουνιο..κ δεν μπορω να περιμενω τοσο πολυ..λογικα θα το παρω σκετη συσκευη..

το θεμα ειναι οτι ατομα που δουλευουν στην Nokia μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα να πεσει η τιμη του επειδη βγαινει το N-82..ισχυει κατι τετοιο η θα αργησει να πεσει η τιμη του πολυ?

Ευχαριστω..

Sorry αν σας κουρασα..

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατι τετοιο ακουσα και γω για πτωση μεσα στον γεναρη των ν95-ν95 8gb απο υπευθυνο σε Nokia shop

αλλα και ποσο να πεσει το 8gb καμμια 70αρα και να παει στα 650?

αλλωστε δεν πρεπει να κλεισει πολυ η ψαλιδα με το απλο ν95 το οποιο και παλι δεν πρεπει να πεσει κατω απο το ν81gb και το ν82-σπαζοκεφαλια...

αν πεσουν τελικα οι τιμες εγω βλεπω ν95:500e,n82 550e,και n95 8gb 650 στην καλυτερη περιπτωση

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

καλησπερα παιδια...μ κλεψανε το ν91 8 γιγα σημερα κ εκανα παραγγελεια το ν95 8 γιγα απο το πλαισιο...πως το βλεπετε το κινητο?τρωει κολληματα η οχι.

οι χαρτες για το gps ειναι μεσα ηδη η εγω τους βαζω>

Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους...

¨Εκανα χθές την αναβάθμιση (δυστυχώς-χωρίς να πάρω back up).

Εκτός από κάποιες εφαρμογές που έχασα & αναγκαστηκά θα τις ξαναεγκαταστήσω, έχασα και το εορτολόγιο που είχε μπει στο Calendar (κάνοντας sync με το Μicrosoft Outlook).

Μολονότι έκανα πάλι sync με το outlook, το εορτολόγιο δεν εγκαταστάθηκε στο calendar (έτσι στο daily view δεν φαίνεται το εορτολόγιο).

Χρησιμοποιώντας την "αναζήτηση" βλέπω ότι υπάρχει το εορτολόγιο στο τηλέφωνο. Πως θα μπορούσα να το μεταφέρω στο ημερολόγιο?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

dimihatzi

My devices:OnePlusOne, HTC ONE, Blackberry Z10, iPhone

Παλιές αγάπες :iphone,Blackberry Bold 9900, Palm Pre,Palm Treo Pro, N95 8GB, m105,m505,Zire,Tungsten T, Tungsten C, TX, Treo 650, Life Drive, Nokia Communicator

καλησπερα παιδια...μ κλεψανε το ν91 8 γιγα σημερα κ εκανα παραγγελεια το ν95 8 γιγα απο το πλαισιο...πως το βλεπετε το κινητο?τρωει κολληματα η οχι.

οι χαρτες για το gps ειναι μεσα ηδη η εγω τους βαζω>

Καλημερα. Το κινητο ειναι πολυ καλο. Σταθερο, γρηγορο, δεν τρωει κολληματα κτλ. Οι χαρτες για το GPS ειναι μεσα κανονικα. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Το μονο που θα σου προτεινα εινα με το που θα το παρεις να κανεις ενα full backup και να κανεις αναβαθμιση στο τελευταιο firmware και μετα ξανα επαναφορα του backup(για να μην χασεις και την ταινια Spiderman).

Ρε παιδιά , πρόσφατα, έκανα αναβάθμιση λογισμικού στο κινητάκι μου. Προτού λοιπόν κάνω αυτήν την ενέργεια, σύνδεσα το Ν95 μου με τον υπολογιστή και το outlook. Είδα τα τηλέφωνα μου να περνάνε στο Outlook και με μεγάλη μου ικανοποίηση και οι φωτογραφίες που υπήρχαν αντιστοιχισμένες με μερικές επαφές μου. Το θέμα είναι , ότι όταν πέρασα πάλι πίσω στο κινητό τις επαφές μου, με έκπληξη διαπίστωσα , ότι δεν περάστηκαν τα 2α κινητά που είχα περασμένα σε μια επαφή, όπως και οι παραμετροποιημένες ετικέτες των τηλεφώνων (φέρι πιν την ετικέτα «κινητό» την μετονόμαζα σε «κινητό GR» ) αυτές οι αλλαγές δεν αποθηκεύτηκαν στο Outlook.!!!!

Εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με μένα; Ή μεταφέρετε με άλλον τρόπο της επαφές σας .

Επίσης , μετά την αναβάθμιση που και που πάει να κάνει μόνο του «εγκατάσταση» αλλά δεν τα καταφέρνει και σταματάει! Τώρα θα μου πείτε τι πάει να κάνει εγκατάσταση, ο θεός και η ψυχή του. Μήπως παίζει κάτι σχετικά με τις παλιές εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες στην μνήμη (8Giga) του κινητού;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με μένα; Ή μεταφέρετε με άλλον τρόπο της επαφές σας .

Επίσης , μετά την αναβάθμιση που και που πάει να κάνει μόνο του «εγκατάσταση» αλλά δεν τα καταφέρνει και σταματάει! Τώρα θα μου πείτε τι πάει να κάνει εγκατάσταση, ο θεός και η ψυχή του. Μήπως παίζει κάτι σχετικά με τις παλιές εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες στην μνήμη (8Giga) του κινητού;

Το Outlook δυστυχώς δεν συγκρατεί τις μετονομασμένες ετικέτες, τα διπλά κινητά ακαθώς και πολλές άλλες πληροφορίες. Εγώ το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να κάνω backup τις επαφές μου και να τις μεταφέρω απο το ένα τηλέφωνο στο άλλο (αρκεί να είναι series 60 βέβαια), είναι το contacts transfer.

Καλή χρονιά!

Eχτές 8/1/2008 έκανα update μέσω ΝSU στο Ν95-8GB μου:

V 15.0.015

11-12-07

RM-320

Nokia N95 (07.01)

Η νέα αναβάθμιση διατέθηκε από την Nokia στις 7/1/2008 και δυστυχώς ακόμη το δίκτυο της WIND GR εμφανίζεται ΤΙΜ GR... ΔΕΝ ενημερώθηκε ακόμη η Nokia για την αλλαγή ΤΙΜ GR->WIND GR, τι να πω! Ας ελπίσουμε στην επόμενη αναβάθμιση που θα κάνουν το update operator list να το διορθώσουν επιτέλους σε WIND GR.

etsi pou allazei ta onomata i TELESTET (san ta poukamisa) pou na skeftete i NOKIA gia tin ka8e xwra ksexorista oti allazei to onoma i eteria?

:p

COSMOTE ! sta8ri apo tin idrisi tis!

i moni pou antekse !

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εγώ το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να κάνω backup τις επαφές μου και να τις μεταφέρω απο το ένα τηλέφωνο στο άλλο (αρκεί να είναι series 60 βέβαια), είναι το contacts transfer.

Φίλε mirrorofsorrow, μπορείς να μου πείς που μπορώ να βρώ την εφαρμογή αυτή; Είναι signed ή εγκαθίσταται απλά στο κινητό, χωρίς προηγούμενη διαδικασία; Το πρόγραμμα αυτό κρατάει όλα τα νούμερα με τις ετικέτες τους, τις οποίες έχεις παραμετροποιήσει ή όχι;

Για όσους έχουν κάνει αναβάθμιση, μπορούν να μας πούν άν έχει διορθωθεί το bug με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις, οι οποίες εμφανίζονται στη λίστα των κλήσεων με το εικονίδιο του κινητού, αναξάρτητα από το άν πρόκειται για κινητό ή σταθερό τηλέφωνο;

Ευχαριστώ...

Φίλε mirrorofsorrow, μπορείς να μου πείς που μπορώ να βρώ την εφαρμογή αυτή; Είναι signed ή εγκαθίσταται απλά στο κινητό, χωρίς προηγούμενη διαδικασία; Το πρόγραμμα αυτό κρατάει όλα τα νούμερα με τις ετικέτες τους, τις οποίες έχεις παραμετροποιήσει ή όχι;

Για όσους έχουν κάνει αναβάθμιση, μπορούν να μας πούν άν έχει διορθωθεί το bug με τις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις, οι οποίες εμφανίζονται στη λίστα των κλήσεων με το εικονίδιο του κινητού, αναξάρτητα από το άν πρόκειται για κινητό ή σταθερό τηλέφωνο;

Ευχαριστώ...

Δυστυχώς αυτό δέν έχει διορθωθεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ήθελα να ρωτήσω απο βάση στήριξης τι χρησιμοποιείται????

και πόσο κοστίζει???

θα μπορεί να μένει ανοιχτο το πορτάκι για την λήψη δορυφόρων χωρίς να έχει πρόβλημα???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο Επιμένων Νικά

θα ήθελα να ρωτήσω απο βάση στήριξης τι χρησιμοποιείται????

και πόσο κοστίζει???

θα μπορεί να μένει ανοιχτο το πορτάκι για την λήψη δορυφόρων χωρίς να έχει πρόβλημα???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Της Νοκια δεν μου άρεσε καθόλου. Μερικές φορές ισχύει και αυτό που λέει ότι το φθηνό είναι και καλό (σπάνια μεν αλλά καμια φορά γίνεται!)

Ειχα πάρει από βενζινάδικο η Οτοπλας μαι από αυτές τις χαζοπλαστικές (X κατι είναι η μάρκα) η οποία ρυθμίζεται σε πλάτος και πάχος του κινητού που θέλεις να βάλεις μέσα. Στα τρια τελευταία κινητά έχω βρει την υγειά μου! Στο Ν95 μαλιστα κρατιέται και πολύ καλά ακόμη και με το πορτάκι ανοικτό. Ειναι και αρκετά μικρή και διακριτική.

ΕΡΩΤΗΣΗ για ημερολόγιο τώρα προς όλους: εντελώς ξαφνικά από τα επερχόμενα συμβάντα στην οθόνη αναμονής και ενώ μου έδειχνε ποιες υποχρεώσεις-συναντήσεις-υπενθυμίσεις(δείχνοντας την αρχή του κειμένου) κ.α. ακολουθούσαν τώρα μου δείχνει μόνο πόσες υποχρεώσεις έχω και τίποτα άλλο. Δηλαδή αν έχω ραντεβού σε μια ώρα ΔΕΝ το δείχνει στην οθόνη αναμονής.

Εχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές αλλαγές στο μενού. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Το έχει συναντήσει κανείς αυτό ?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Μηπως ειμαι ο πρωτος που εμεινε απο slide; Μιλαμε για τεραστιο τζογο σε σημειο που οταν πατας οποιοδηποτε πληκτρο να πηγαινει πανω κατω με εντονο κενο. Στο nokiashop ζωοδοχου πηγης, παρολο που η κοπελα ηταν ευγενεστατη, μου ειπε πως δεν υπαρχει ακομη τιποτε απο ανταλακτικα, και ή θα περιμενω ή.... θα πεταχτω μεχρι τα κεντρικα. Ε ρε γλεντια. Χωρια οτι εχει στραβωσει και οταν ανοιγει αφηνει εντονα σημαδια στην μια πλευρα. Και ολα αυτα χωρις να εχει πεσει ουτε μια φορα. Απο την πολλη χρηση; τι να πω. ενας μηνας εχει περασει. ενταξει εχει εντονη χρηση σαν τηλ. αλλα δεν δικαιολογειται τετοιος τζογος

ρε παιδια να ρωτησω κατι?

τι γινεται με το gps του Νοκια Ν95 8GB....οταν του παταω start navigate

με παει να αγορασω κατι...δηλ δεν κανει navigate???740 Eυρω κινητο και θελει και άλλα για να κανει navigate??

τελος παντων

τι μπρω να κανω??

βαζω άλλο???

αν ξερει κάποιος ασ βοηθήσει λίγο

ευχαριστω...

Απλη εγκατασταση,ειναι signed

http://www.elisanet.fi/portal/s60/

http://www.elisanet.fi/portal/s60/sw/PbkTrans_302u.sis

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σήμερα το πήρα και εγώ βαρέθηκα να περιμένω το Ν82.Πάρα πολύ καλό το μόνο μελανό σημείο του η ποιότητα των πλήκτρων κάτω από την οθόνη καθώς και η σταθερότητα του slide μηχανισμού που τη θεωρώ απαράδεκτη για συσκευή των 750 ευρώ.Περιμένω να τελειώσει η μπαταρία να κάνω φορτίσεις αποφορτήσεις για να κάνω και την αναβάθμιση.

με παει να αγορασω κατι...δηλ δεν κανει navigate???740 Eυρω κινητο και θελει και άλλα για να κανει navigate??

τελος παντων

τι μπρω να κανω??

βαζω άλλο???

ευχαριστω...

Kalispera file,

to kinito echi mesa xartes tis ellados alla gia na exeis fonitiki ploigisi tha prepei na agoraseis lisence apo tin Nokia stixizi 70 euro kai isxii gia tria xronia.

ego to agorasa kai emina arketa ikanopoimenos.

I apofasi diki sou

Kalispera file,

to kinito echi mesa xartes tis ellados alla gia na exeis fonitiki ploigisi tha prepei na agoraseis lisence apo tin Nokia stixizi 70 euro kai isxii gia tria xronia.

ego to agorasa kai emina arketa ikanopoimenos.

I apofasi diki sou

Αν σκοπευεις να το κρατησεις 3 χρονια καλα εκανες, αλλιως θα μπορουσες να πληρωσεις για λιγοτερο διαστημα. Επισης ακουγονται διαφορα οτι ισως απο την ανοιξη το διαθεση (δωρεαν) ή με αγορα εφαπαξ των χαρτων.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

τελος παντων

τι μπρω να κανω??

βαζω άλλο???

ευχαριστω...

Δυστυχώς την πλοήγηση την πληρώνεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι προσωμοίωση της διαδρομής που έχεις σχεδιάσει.

Οπότε, η αγοράζεις άδεια για κάποιο χρονικό διάστημα ή βάζεις κάποιο αλλο πρόγραμμα πλοήγησης που έχει δωρεάν χάρτες. υπάρχει το πάρα πολύ καλό Garmin Maps Mobile™ XT που έχει κάλυψη για όλη την Ελλάδα και το Route66 το οποίο καλύπτει όμως μόνο Αθήνα.

Δυστυχώς την πλοήγηση την πληρώνεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι προσωμοίωση της διαδρομής που έχεις σχεδιάσει.

Οπότε, η αγοράζεις άδεια για κάποιο χρονικό διάστημα ή βάζεις κάποιο αλλο πρόγραμμα πλοήγησης που έχει δωρεάν χάρτες. υπάρχει το πάρα πολύ καλό Garmin Maps Mobile™ XT που έχει κάλυψη για όλη την Ελλάδα και το Route66 το οποίο καλύπτει όμως μόνο Αθήνα.

ευχαριστώ mirrorofsorrow, babis, spacegucci_74

Παιδια καλησπερα.Το πηρα τελικα και εγω το κινητο!Μια ερωτηση.Προσπαθω να δω το βιντεο του spiderman και μου λεει οτι το κλειδι ενεργοποιησης εχει ληξει???Ξερεις κανεις τι γινετε???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα.Το πηρα τελικα και εγω το κινητο!Μια ερωτηση.Προσπαθω να δω το βιντεο του spiderman και μου λεει οτι το κλειδι ενεργοποιησης εχει ληξει???Ξερεις κανεις τι γινετε???

Το συγκεκριμένο φίλε μου έχει απαντηθεί και πιο μπροστά αλλά και στο βιβλιαρακί στο κουτί με το Spiderman αναφέρει ότι για να κάνεις αναβάθμιση έπρεπε να κάνεις πρώτα backup και μετά αναβάθμιση restore ώστε να διατηρηθεί το κλειδί.Σε αυτό το βιβλιαράκι έχει και κάτι πολύ άσχημο.Αναφέρει τη γλώσσα Σκπιανά ως "Μακεδονικά".Καλορίζικο πάντως και εγώ σήμερα το πήρα.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Μου βγάζει όταν πατάω το μολυβάκι για να αλλάξω γλώσσα την πρώτη επιλογή κενή και μετα τις υπόλοιπες.Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο?

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Μου βγάζει όταν πατάω το μολυβάκι για να αλλάξω γλώσσα την πρώτη επιλογή κενή και μετα τις υπόλοιπες.Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο?

αν χρησιμοποιησεις καποια ειδικα συμβολα τα κραταει σ'αυτο το κενο για να διαλεγεις πιο γρηγορα μετα ;)