alexclone Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Γειά και χαρά σε όλους!Έχω την V 30.0.018 23-07-08 RM-320 και σκέφτομαι να περάσω καμιά καινούρια,αλλά κολλάω γιατί το έχω φορτώσει με άπειρες εφαρμογές και δεν ξέρω αν με το backup σώζονται(?)!Πάντως άσχετα με το εαν σώζονται τι μου προτείνετε να κάνω?Υπάρχει κάποια σπουδαία διαφορά στις τελευταίες εκδόσεις σε σχέση με τη δική μου? δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα αλλα εγω,τουλαχιστον, καθε τοσο κανω απο ενα φορματ ή update αν υπαρχει. καλο κανεις γιατι ετσι "ξεβρωμιζεις" το κινητο απο περιττα πραγματα που μενουν απο εφαρμογες. μην ξεχασεις να κανεισ backup τηλεφωνα και τετοια με το pc suite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το wifi στο κινητο,παω να μπω στο ιντερνετ του σπιτιου μου και μ λεει οτι η συνδεση ειναι αδυνατη κ οτι δν βρεθηκε wan.το σημα εν το μεταξυ ειναι τερμα..τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Μήπως κόλλησε το ρούτερ σου? Κάν' το μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Στο τηλεφωνο χρειάζεται να βάλουμε anti virus και αν ναι ποιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 δε νομίζω οτι χρειάζεται,τουλαχιστον ακομά στην Ελλάδα δεν εχουμε ιούς για κινητά!καλα καλα οι περισσότεροι δε ξέρουν τι ειναι s60!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Στο τηλεφωνο χρειάζεται να βάλουμε anti virus και αν ναι ποιό? Προς το παρον δεν υπαρχει κατι οποτε μην φορτωνεις το κινητο σου με αχρηστες εφαρμογες..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Μήπως κόλλησε το ρούτερ σου? Κάν' το μια επανεκκίνηση. δυστηχως δν κολλησε.τι μπορω να κανω;τα βρησκει τα ασυρματα δικτυα απλα δν μπορει να μπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 δυστηχως δν κολλησε.τι μπορω να κανω;τα βρησκει τα ασυρματα δικτυα απλα δν μπορει να μπει! για σβησε οτι "προεπιλογη" εχεις βαλει.... εγω εχω βαλει να μπαινει μονο με το δικο μου ασυρματο δικτυο και εχει αποθηκευτει και ο κωδικος της συνδεσης... για δοκιμασε να τα σβησεις αυτα και να εντοπισεις το δικτυο σου απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εάν το έχετε ξαναδεί, την βοήθεια σας. Οταν ξεκινάει το τηλέφωνο, μετά την πρώτη οθόνη βγαίνει ένα μήνυμα: Εγκατάσταση ............ και μετά βγάζει αυτό: "Βρέθηκε μη αξιόπιστο λογισμικό στην μνήμη μαζ. αποθήκευσης. Για εγκατάσταση μεταβείτε στην διαχείριση εφαρμογών." :!: Φυσικά πάω στις εφαρμογές-διαχείριση, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Αναγκάστηκα και εκανα και soft format *=#7780# (με αποτέλεσμα το ίδιο μήνυμα μετά τον τόπο του τηλεφώνου και την ημερομ. και ώρα), αλλα και hard Format *#7370# με τα ίδια αποτελέσματα. Τι κάνουμε τώρα. (Service και αναμονή?????). Βοήθεια αν ξέρει κάποιος :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Το hard format για να εχει αποτελεσμα πρεπει να γινεται και στο τηλεφωνο και στην μνημη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εάν το έχετε ξαναδεί, την βοήθεια σας. Οταν ξεκινάει το τηλέφωνο, μετά την πρώτη οθόνη βγαίνει ένα μήνυμα: Εγκατάσταση ............ και μετά βγάζει αυτό: "Βρέθηκε μη αξιόπιστο λογισμικό στην μνήμη μαζ. αποθήκευσης. Για εγκατάσταση μεταβείτε στην διαχείριση εφαρμογών." :!: Φυσικά πάω στις εφαρμογές-διαχείριση, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Αναγκάστηκα και εκανα και soft format *=#7780# (με αποτέλεσμα το ίδιο μήνυμα μετά τον τόπο του τηλεφώνου και την ημερομ. και ώρα), αλλα και hard Format *#7370# με τα ίδια αποτελέσματα. Τι κάνουμε τώρα. (Service και αναμονή?????). Βοήθεια αν ξέρει κάποιος :shifty: To hard format σβήνει όλη τη μνήμη του κινητού??? Και τα 8G ή υπάρχει κάποιο σημείο που το αφήνει ανέπαφο, κάτι σαν εικονική κάρτα μνήμης??? Αν ναί τότε σβήσε κι εκείνο το σημείο της μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 To hard format σβήνει όλη τη μνήμη του κινητού??? Και τα 8G ή υπάρχει κάποιο σημείο που το αφήνει ανέπαφο, κάτι σαν εικονική κάρτα μνήμης??? Αν ναί τότε σβήσε κι εκείνο το σημείο της μνήμης. Τα FAQ για αυτο υπαρχουν για να τα διαβαζουμε Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Τα FAQ για αυτο υπαρχουν για να τα διαβαζουμε Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385. Ναι και....???? Το έχω διαβάσει ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 αφου εκανες hard format στο τηλεφωνο κανε και ενα format στην καρτα μνημης (στα 8gb δηλαδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 αφου εκανες hard format στο τηλεφωνο κανε και ενα format στην καρτα μνημης (στα 8gb δηλαδη). Ψάχνοντας βρήκα κάποια λύση ακολουθόντας αυτό: http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=51902#M51902 και σβήνοντας τα δύο αρχεία με themes που είχα βάλει, σταμάτησε επιτέλους το ενοχλητικό αυτό μήνυμα!!:) Δεν σταματάω όμως εκεί μιά και πάω να κάνω format στην κάρτα, όπως λέει και ο alexclone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 αφου εκανες hard format στο τηλεφωνο κανε και ενα format στην καρτα μνημης (στα 8gb δηλαδη). Έγραψα το παραπάνω γιατι το Ν95-8Gb δεν έχει κάρτα μνήμης αλλά τα 8Gb είναι ενσωματωμένα στο τηλέφωνο κι επειδή δεν έχω πιάσει κάποιο Ν95-8Gb στα χέρια μου κι ο roxy αναφέρει πως κάνει hard format στο κινητό αλλά δεν ξέρω αν σβήνει και τα 8γίγα ή συμπεριφέρεται σε αυτά τα 8γιγα σαν κάποια εικονική κάρτα μνήμης και θέλει ξεχωριστό format και σ εκείνο το σημείο της μνήμης. Έθεσα ένα ερώτημα στον roxy που ίσως να τον βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Να κανω και γω μια ερωτηση, φιλος εχει το n95 8giga το εχει αγορασει απο Αγγλια και θελει να περασει Ελληνικη γλωσσα, υπαρχει τροπος; και αν ναι πως; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Να κανω και γω μια ερωτηση, φιλος εχει το n95 8giga το εχει αγορασει απο Αγγλια και θελει να περασει Ελληνικη γλωσσα, υπαρχει τροπος; και αν ναι πως; Aν δεις το λεει στο FAQ..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Έγραψα το παραπάνω γιατι το Ν95-8Gb δεν έχει κάρτα μνήμης αλλά τα 8Gb είναι ενσωματωμένα στο τηλέφωνο κι επειδή δεν έχω πιάσει κάποιο Ν95-8Gb στα χέρια μου κι ο roxy αναφέρει πως κάνει hard format στο κινητό αλλά δεν ξέρω αν σβήνει και τα 8γίγα ή συμπεριφέρεται σε αυτά τα 8γιγα σαν κάποια εικονική κάρτα μνήμης και θέλει ξεχωριστό format και σ εκείνο το σημείο της μνήμης. Έθεσα ένα ερώτημα στον roxy που ίσως να τον βοηθούσε. Υπάρχει στα -- ΕΡΓΑΛΕΙΑ--ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ--ΜΝΗΜΗ εντολή για format της μνήμης (δεν είναι εικονική - απλά είναι ενσωματωμένη), το οποίο και έκανα. Τώρα θέλω να ρωτήσω τους φίλους κατόχους του Ν95 8g. Κατέβασα ένα αρχείο από την θυρίδα που ρύθμισα να βλέπει τα email μου - Gmail συγκεκριμένα. Το αρχείο αυτό είναι αρχείο κειμένου (κατάληξη txt) και στον υπολογιστή ανοίγει κανονικά, αλλά στο τηλέφωνο ανοίγει στην κορακική γλώσσα (δηλ. κάτι σαν κινέζικα...):mad: Επέλεξα την ελληνική γλώσσα φυσικά όταν πήγα να το ανοίξω.(αλλά και στα αγγλικά να ζητήσω, πάλι ακαταλαβίστικα βγάζει). Προφανώς κάτι έχει να κάνει με τα fonts μάλλον.....:!: Τι κάνουμε εκτός από υπομονή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Έχει να κάνει με τη κωδικοποίηση. Το κινητό υποστηρίζει Unicode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Έχει να κάνει με τη κωδικοποίηση. Το κινητό υποστηρίζει Unicode. Ευχαριστώ Itchrist86 για την παράθεση σου, αλλά αν μπορούσες να γίνεις πιό κατατοπιστικός. :O Μπορώ να κάνω κάτι ή φταίει το αρχείο ?(από αυτό που μπορώ να καταλάβω, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Ευχαριστώ Itchrist86 για την παράθεση σου, αλλά αν μπορούσες να γίνεις πιό κατατοπιστικός. :O Μπορώ να κάνω κάτι ή φταίει το αρχείο ?(από αυτό που μπορώ να καταλάβω, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) Θα πρέπει πριν περάσεις το txt αρχείο στο κινητό σου να σιγουρευτείς ότι το έχεις αποθηκεύσει με enconding ως Unicode, έτσι ώστε να το διαβάζει σωστά το κινητό σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Θα πρέπει πριν περάσεις το txt αρχείο στο κινητό σου να σιγουρευτείς ότι το έχεις αποθηκεύσει με enconding ως Unicode, έτσι ώστε να το διαβάζει σωστά το κινητό σου. Ωραία θα ήταν όλα αυτά αν υπήρχε τέτοια επιλογή, μιά και από ότι βλέπω όταν πάω να αποθηκεύσω ένα αρχείο υπάρχουν μόνο οι εξής επιλογές: Ανοιγμα Αποθήκευση Αποστολή βοηθεια έξοδος Που μπορώ να σιγουρευτώ ότι θα αποθηκευτεί με enconding ως Unicode ???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Αυτό θα το φτιάξεις από τον υπολογιστή σου. Θα ανοίξεις το αρχείο και θα επιλέξεις Αποθήκευση ως. Εκεί, θα επιλέξεις και την κωδικοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Αυτό θα το φτιάξεις από τον υπολογιστή σου. Θα ανοίξεις το αρχείο και θα επιλέξεις Αποθήκευση ως. Εκεί, θα επιλέξεις και την κωδικοποίηση. Ευχαριστώ, αυτό όμως σημαίνει ότι κάθε φορά θα πρέπει να χρησιμοποιώ p.c ? :confused: Η κρατάει τις ρυθμίσεις για κάθε txt σε unicode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts