Jump to content

roxy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

roxy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Panasonic KX-TG6811 Δοκιμασμένο
  2. roxy

    Phone 8 Plus

    Εβαλα απευθείας το 14.0.1. Δεν παρατήρησα για την ώρα κάτι τρομερό. Ισως είναι τυχαίο αλλά δεν δούλευε μετά από μερικές μέρες (οταν χρειάστηκα) το 4G. Ενώ έδειχνε ότι ειχε μπει κανονικά στο 4G, δεν έκανε σύνδεση. Εκανα επαναφορά για τους κωδικούς και λύθηκε αμεσα.
  3. roxy

    Phone 8 Plus

    Ενδεχομένως, μάλλον πρέπει να απευθυνθώ σε service. Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!
  4. roxy

    Phone 8 Plus

    Ναι, έχω τζάμι......
  5. roxy

    Phone 8 Plus

    Μιλάω στο 8+ (με το τηλ. στο αυτί - οχι με ακουστικά) και όταν τελειώσω την συνομιλία και κοιτάξω το τηλέφωνο, η οθόνη είναι σβηστή, ενώ η γραμμή φαίνεται να παραμένει ανοικτή! Πρέπει να πατήσω τοhome για να δω τι γίνεται! Είναι λογικό?
  6. roxy

    Phone 8 Plus

    Ok κατανοητό, αν και με χαλάει κάπως....
  7. roxy

    Phone 8 Plus

    Ευχαριστώ για την συμβουλή, σύμφωνα με αυτή την επιλογή όμως στο τηλ. αναβοσβήνει το φωτάκι όταν σε καλούν. Sory, αλλά δεν κάνει αυτό που ζητάω! Αυτό που θα ήθελα είναι: μετά την κλήση (10 λεπτά, μισή ώρα, κτλ) όταν ξανακοιτάξω το τηλέφωνο, να μου δείχνει με κάποιο τρόπο, ότι υπήρχε αναπάντητη κλήση. Επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξω, μόνο με κάποια ένδειξη!
  8. roxy

    Phone 8 Plus

    Καλησπέρα, μιά και προέρχομαι από android και σαν νέος κάτοχος iphone 8 plus έχω κάποιες απορίες που ενδεχομένως να έχουν απαντηθεί, για να μην κουράσω, η κυριότερη απορία μου έχει να κάνει με το αν υπάρχει τρόπος το τηλέφωνο με κάποιο ήχο ή φωτάκι, να ειδοποιεί για αναπάντητη κλήση που είχες. Επειδή δεν το ανοίγω κάθε τόσο, θα εκτιμούσα τις γνώση σας για το αν υπάρχει κάτι άμεσο σε ειδοποίηση. Κατά τα άλλα δεν έχω μετανοιώσει καθόλου για την μετάβαση στον κόσμο του IOS!
  9. Το tablet εξακολουθεί να ανταποκρίνεται άψογα. Βγήκε και security patch για τον Ιανουάριο 2019. Περιμένω για Android 9....
  10. Γιά την ώρα δεν έχω πρόβλημα και περισσεύει αρκετός χώρος.
  11. παρακολούθησε και το amazon.it https://www.amazon.it/Huawei-MediaPad-Tablet-Kirin-Space/dp/B079S3JY49 Από εκεί το πήρα και εγώ, αλλά σε τιμή πολύ καλύτερη (κάτω από 300 ευρώ με μεταφορικά) μιά και κάθε τόσο βγαίνει σε κάποια προσφορά. Οσο αφορά τα 64gb η 32gb δεν νομίζω ότι για την ώρα υπάρχει σοβαρός λόγος να πας στα 64gb. Αν οι τιμές είναι παρόμοιες τότε ο.κ
×
×
  • Create New...