Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια σημερα ενας φιλος μου πηρε ενα n95 8g αλλα κολαει πολυ το μενου του και ειπα να μου το δωσει να το κοιταξω, μετα απο μερικα posts που διαβασα ειδα οτι και σε αυτο δεν εχει gps και wifi,

οταν παταω *#0000# μου βγαζει τα παρακατω

v 10.0.021

14-01-08

RM-320

Nokia N95 8GB (12.01)

και emei

356417001211758

και το εκπλικτικο ειναι οτι εχει κανονικα ελληνικα μενου

αλλα μαλλον ειναι μαιμου ε????????????

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Πολύ πιθανόν.

Αν ανεβάσεις καμιά φωτογραφία επικεντρώνοντας στο UI της οθόνης θα σου πούμε με βεβαιότητα αν είναι ή όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

τελικα δεν καθισα να ασχολιθω καθολου,

πηγα σημερα στο πλαισιο εδω στην ευκαρπια και το ειδα ζωντανο και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα σπιτη,

του το εδωσα πισω και του ειπα να το βαλει στον .......... του

:lol::lol::lol:

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Παιδιά, το μενού που εμφανίζει σε καρτέλες κάποιες εφαρμογές και ανοίγει με το πλήκτρο δίπλα απο το πληκτρο περιήγησης, μπορεί να ρυθμιστεί απο εμάς εξ' ολοκλήρου? Δηλαδή να επιλέξω να αφαιρέσω το vdfn live ή να βάλω τις εφαρμογες που θέλω εγω?
Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

Μάλλον στο multimedia menu αναφέρεσαι...

Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορείς να το τροποποιήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

καλημέρα παιδιά , μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο εξής πρόβλημα ?

συνδέω το USB , στο Ν-95 8g και επιλέγω "Μεταφορά Δεδομένων".

Μου βγάζει μήνυμα ότι η λειτουργία μεταφοράς δεδομένων είναι αδύνατη γιατί η μνήμη μαζικής αποθήκευσης χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή. Μπήκα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων , αλλά και φωτ. μηχανής και άλλαξα τη ρύθμιση έτσι ώστε να μην αποθηκεύουν στην κάρτα μνήμης , αλλά στη μνήμη τηλεφώνου. Παρόλα αυτά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Κάποια ιδέα , ή κάποια συγκεκριμένη άλλη εφαρμογή που μπλοκάρει τη μεταφορά ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί την μνήμη μαζικής αποθήκευσης και γι αυτό σου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Άνοιξε κάποιον task manager (όπως είναι το Handy Taskman ή το Best Taskman) δες τι εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και κλείσε τις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δοκιμασε με task manager να δεις τι τρεχει και κλειστα ολα.

Υπαρχει ομως περιπτωση να μην λειτουργει και παλι. Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να βρει ποια τρεχει κανοντας απεγκατασταση μια-μια για να δεις ποια φταιει. Μου ειχε συμβει εμενα αυτο με την εφαρμογη handy blacklist.

Χρησιμοποίησα το handy taskman , τις έκλεισα όλες και πάλι τίποτα.

θα αρχίσω μάλλον τις απεγκαταστάσεις . :D

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Χρησιμοποίησα το handy taskman , τις έκλεισα όλες και πάλι τίποτα.

θα αρχίσω μάλλον τις απεγκαταστάσεις . :D

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Οπως σου ειπα και μενα το ιδιο μου εκανε και τις επιασα μια-μια και τις ελεγξα.

Οποτε αν εχεις υπομονη και δεν εχεις και πολλες εφαρμογες περασμενες καντο.

να ρωτησω κατι ρε παιδια,οποιος εχει την καλη διαθεση μου απανταει.το κινητο μου εχει φαει σαβουρεσ.οκ.χθες μου παρουσιασε προβλημα η οθονη αλλα μονο οταν κρυβω το πληκτολογιο.οταν ειναι ανοικτο παθαινει κανει ρανει αλλα στο τελος οκ.εχω ακομα εγγυηση αλλα το εχω ανοιξει το κινητο για να του αλλαξω προσοξη μονος μου παλια αρα δεν παιζει να με καλυπτει...το ανοιξα κ τωρα μηπωσ μπαλατζαρει οταν το ανοιγω αλλα μια χαρα το βλεπω,να τα εχει παιξε η οθονη;αξιζει να το παω στην wind που το πηρα η να παω αλλου και ποσο λετε να μου κοστισει αυτο;ευχαριστω!

α και αν ξερει κανεις να το παω καπου συγκεκριμενα ασ μου στειλει pm.

Παίζει να είναι το flexi cable που σου κάνει τη δουλειά.

Ένα Ν80 με παρόμοιο πρόβλημα το χα φτιάξει μόνος μου.Το ν95 μου όμως δε θα το άνοιγα

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Οπως σου ειπα και μενα το ιδιο μου εκανε και τις επιασα μια-μια και τις ελεγξα.

Οποτε αν εχεις υπομονη και δεν εχεις και πολλες εφαρμογες περασμενες καντο.

Λοιπόν το κόλλημα μου το έκανε η εφαρμογή "Best Full Screen Caller for v3.00" ,

την εγκατέστησα στη μνήμη τηλεφώνου και δεν έχω πρόβλημα πιά.

Ευχαριστώ πολύ :D

γεια σας , μου δωσανε ενα Ν95 8gb, δοκιμασα να του στειλω με bluetooth αρχεια και βγαζει μηνυμα, οτι δεν εγινε αποθηκευση. στη διαχηριση αρχειων λεει, 0 διαθεσιμη μνημη, αλλα δεν εχει τιποτα αποθηκευμενα, ειναι αδειοι ολοι οι φακελοι, μουσικης, εικονες βιντεο. μπορει καποιος να βοηθησει;

Καλημερα παιδια.μια ερωτηση.οταν κανεις συνδεση με το κινητο σου μεσο wlan και μπεις σε καποιο sait και μετραει καποια κιλομπαιτ αυτα τα χρεωνεσαι?η οταν κατεβασεις κατι το χρεωνεσαι?

Καλημερα παιδια.μια ερωτηση.οταν κανεις συνδεση με το κινητο σου μεσο wlan και μπεις σε καποιο sait και μετραει καποια κιλομπαιτ αυτα τα χρεωνεσαι?η οταν κατεβασεις κατι το χρεωνεσαι?

Oχι καμια απολυτως χρεωση δεν εχεις! Οσο εισαι συνδεδεμενος με wlan ολα ειναι δωρεαν.

Αν πας και δεις το μητρωο που καταγραφει τα kb που κατεβαζεις απο το ιντερνετ οταν μπεις με wifi δεν καταγραφει τιποτα.

γεια σας , μου δωσανε ενα Ν95 8gb, δοκιμασα να του στειλω με bluetooth αρχεια και βγαζει μηνυμα, οτι δεν εγινε αποθηκευση. στη διαχηριση αρχειων λεει, 0 διαθεσιμη μνημη, αλλα δεν εχει τιποτα αποθηκευμενα, ειναι αδειοι ολοι οι φακελοι, μουσικης, εικονες βιντεο. μπορει καποιος να βοηθησει;

Εφόσον στο έδωσαν, επιβάλλεται να κάνεις hard format, μορφοποίηση στη μνήμη flash 8GB καθώς και αναβάθμιση εφόσον χρειάζεται.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκεις στο FAQ της ενότητας, εδώ.

καλησπερα παιδια,

εχω ενα προβλημα με ενα νοκια ν95 ενος φιλου...το αγορασα εγω και το πρωτο που του κανα ειναι αναβαθμιση firmwire. ολα καλα απλα δεν λειτουργει το ξυπνητηρι οταν κλεινω το κινητο...θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι τα νοκια εχουν ξυπνητηρι και οταν τα κλεινεις (ετσι ηταν και στο ν73 που ειχα).

ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

καλησπερα παιδια,

εχω ενα προβλημα με ενα νοκια ν95 ενος φιλου...το αγορασα εγω και το πρωτο που του κανα ειναι αναβαθμιση firmwire. ολα καλα απλα δεν λειτουργει το ξυπνητηρι οταν κλεινω το κινητο...θυμαμαι οτι ειχα διαβασει οτι τα νοκια εχουν ξυπνητηρι και οταν τα κλεινεις (ετσι ηταν και στο ν73 που ειχα).

ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

κανονικα επρεπε να λειτουργει και οταν κλεινεις το κινητο. ισως ειναι bug του κινητου. μπορεις να ρυθμιζεις το ξυπνητηρι και να βαζεις την συσκευη στο προφιλ εκτος συνδεσης αντι να το κλεινεις. ετσι και δεν θα καταναλωνει πολυ μπαταρια, και θα φαινεται σαν κλειστο αν σε παιρνει καποιος και θα κανεις και την δουλεια σου μεχρι να βγει το επομενο firmware και να λυθει το προβλημα σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια εκδοση firmware εχεις τωρα?

Η τελευταια V 31.0.015 7-11-08 δεν εμφανιζει τετοιο προβλημα.

ναι αυτην εχω...αλλωστε προχτες του κανα αναβαθμιση.

δεν ξερω τι συμβαινει...

το πρόβλημα με το ξυπνητήρι είναι γνωστό και δεν έχει διορθωθεί , αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το βράδυ να το θέτεις εκτός λειτουργίας.