Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι μήπως, σίγουρα.

Αν μπορείς, ανέβασε μερικές φωτο από την συσκευή.

Όχι η συσκευή 100% δεν είναι κινέζικη.Επειδή όπως γράφω την συσκευή δεν την έχω εγώ αλλά μία φίλη μου δεν μπορώ να ''ανεβάσω'' φοτό.Όμως είναι ολόιδιο με αυτή την φωτό.Τα κινέζικα δεν γράφουν ''NOKLA'' αντί για ''NOKIA'';:confused:

Εμενα , εφοσον δεν κανει ρεσετ , για μουφα μου φαινεται....

Εκτός από τα ψηφία μήπως πρέπει να πατήσει και κάποιο άλλο πλήκτρο;:confused:

Το κινητό είναι αγορασμένο από Χαβάη.(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό).:)

@pittas ισως να εχεις δικιο! Μπορεις να μας ανεβασεις μερικες φωτο του κινητου για να δουμε εαν ειναι αυθεντικο η οχι!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μετά από 4 μήνες περίπου διαπίστωσα ότι κατά την διάρκεια εγγραφής video -και μόνο- μου εμφανίζεται ένα καμένο pixel στην οθόνη!!!:blink:Δεν είναι τόοοοοοσο ενοχλητικό ούτε και μπορείς να το δεις εύκολα οστόσο είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να το πάω για service μιας και έχω την εγγύηση...Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα πάντως και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό!Φοβάμαι αν το πάω για έλεγχο μην τυχόν μου δημιουργηθούνε άλλα προβλήματα μετά από το άνοιγμα της συσκευής....:cry:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Ένα καμένο pixel δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τα κινέζικα δεν γράφουν ''NOKLA'' αντί για ''NOKIA'';:confused:

οχι ολα...;)υπαρχουν παρα πολλα που γραφουν nokia,αν εχεις δουλεψει το real θα το καταλαβεις μολις μπεις στο menu,αλλιως κοιτα και το φωτισμο του πληκτρολογιου πολλες copies εχουν μπλε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

αξιζει να ξεκλειδωσω το κινητο απο to vodafone live που ειναι τωρα χανοντας την εγυηση? τη παραπανω θα μου προσφερει? εχει βγει καποια σημαντικη νεωτερη αναβαθμιση που δεν υπαρχει για τις εκδοσεις vodafone?

α και κατι ακομα ... αν το παω σε ΝΟΚΙΑ shop , μπορουν εκει να μου κανουν την αναβαθμιση αν ειναι σε vodafone live?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά μία βοήθεια,

Προσπαθώ μέσω του Map Loader να βάλω χάρτες στο κινητό αλλά δεν είναι εφικτό.

Χρησιμοποιώ το Nseries PC Suite v2.0.262.0 και κάνω τα εξής βήματα:

1. Αποσυνδέω κάθε εξωτερικό USB Storage που έχω και συνδέω τη συσκευή στο Data transfer mode (Αναγνωρίζει κανονικά τη mass storage του κινητού.)

2. Επιλέγω χάρτη και φωνητική πλοήγηση (Κανεί download από Nokia)

3. Με το που τελειώνει το download, προσπαθεί να κάνει save τον χάρτη και μου πετάει error ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη mass storage και να προσπαθήσω ξανά. Προσπάθησα να τα βάλω και ξεχωριστά αλλά τα ίδια.

Υπάρχει κάτι παραπάνω που πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ.

@ panrot

Κατέβασε τους χάρτες από εδώ, αποσυμπίεσε το αρχείο 1223.zip

και βάλε τους φακέλους αυτούς στον φάκελο cities\diskcache στη κάρτα μνήμης του κινητού σου.

Πρώτα σβήσε οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο root αυτό.

Μια ευγενική προσφορά του μέλους dmarccos.

--------------------------------

μπορουν? και το κινητο θα παραμηνει vodafone live?

Μπορούν να σου βάλουν και Vodafone έκδοση (εφόσον υπάρχει νεότερη) και nobranded έκδοση.

Απλά ζήτησέ το.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

@ panrot

Κατέβασε τους χάρτες από εδώ, αποσυμπίεσε το αρχείο 1223.zip

και βάλε τους φακέλους αυτούς στον φάκελο cities\diskcache στη κάρτα μνήμης του κινητού σου.

Πρώτα σβήσε οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο root αυτό.

Μια ευγενική προσφορά του μέλους dmarccos.

Ευχαριστώ Itchrist86!

Υ.Γ.

Οι χάρτες είναι της Ελλάδας με φωνητική πλοήγηση? Έαν θέλω να βάλω κι άλλους χάρτες?

Ένα καμένο pixel δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Ok thanks Itchrist86!Θα συμβιβαστώ με αυτό λοιπόν....:w00t:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3{Global Version// POCO X4 GT

Φιλικά, Ανδρέας

341940881_MobileHistory.thumb.jpg.ffc713ad6006fd5bebd9ed32f07cf097.jpg

Ευχαριστώ Itchrist86!

Υ.Γ.

Οι χάρτες είναι της Ελλάδας με φωνητική πλοήγηση? Έαν θέλω να βάλω κι άλλους χάρτες?

Ναι είναι ο χάρτης της ελλάδος και οι φωνητικές οδηγίες.

Αν θέλεις να προσθέσεις κι άλλους αναγκαστικά πρέπει να λύσεις το πρόβλημα που έχεις με το Map Loader.

Υπάρχουν όλοι οι χάρτες σε zip για να τους κατεβάσεις, αν θες κάποιον άλλο πες

Οι χάρτες αυτοί είναι για την έκδοση 2

Η φωνητική πλοήγηση δεν είναι μέσα στο παραπάνω zip, κατέβασε την από εδώ

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

παιδια γεια σας μετα απο 3 εβδομαδες πηρα παλι το τηλ. στα χερια μου (ειχε κολλησει στην αναβαθμηση) και μου αλλαξαν ιμει προσοψη πληκτρολογιο και το καπακι τις cam και δεν μου πηραν μια πολυ παρακσενο δεν ειναι εχει ξανασυμβει σε κανεναν..................

παιδια γεια σας μετα απο 3 εβδομαδες πηρα παλι το τηλ. στα χερια μου (ειχε κολλησει στην αναβαθμηση) και μου αλλαξαν ιμει προσοψη πληκτρολογιο και το καπακι τις cam και δεν μου πηραν μια πολυ παρακσενο δεν ειναι εχει ξανασυμβει σε κανεναν..................

imei δεν σου άλλαξαν, μπορεί να άλλαξαν πλακέτα ή μπορεί να σου έδωσαν καινούργιο κινητό.

Phantom Of The Opera

imei δεν σου άλλαξαν, μπορεί να άλλαξαν πλακέτα ή μπορεί να σου έδωσαν καινούργιο κινητό.

κινιτο δεν αλλαξαν γιατι το πισω καλυμμα η μπαταρια και το καπακι της μπαταριας ειναι τα ιδια αλλαξαν πληκτρα (τα παλια ειχαν μονο αγγλικα προσοψη και το καπακι τισ καμ...........

Συνάδελφοι, πως λέγεται το πρόγραμμα με το οποίο κλείνει το τηλέφωνο όταν κρύβεις το πληκτρολόγιο (όπως στο 6110)?

:ninja:Κάποιος το είχε αναφέρει παλαιότερα αλλά τώρα δεν το βρίσκω.

Στάθης

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται ο ηχος αφυπνισης να ΜΗΝ εχει αυξανωμενη ενταση αλλα κανονικο ηχο?!

μου'χει σπασει τα νευρα αυτο το ξυπνητηρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ενα σοβαρο προβλημα με το τηλ καθε φορα που το ανοιγω, αφου ανοιξει μου βγαζει μηνυμα οτι γινεται εγκατασταση και οταν τελειωσει ενα σφαλμα για την μνημη μαζικης αποθηκευσης , αλες φορες μου εβγαζε οτι εχει εγκατασταθει μη αξιοπηστη εφαρμογη. πως μπορω να το σταματησω αυτο που γινεται καθε φορα που ανοιγει το τηλ? να πω οτι εκανα και hard format και παλι το κανει.

ευχαρηστω !

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εχω ενα σοβαρο προβλημα με το τηλ καθε φορα που το ανοιγω, αφου ανοιξει μου βγαζει μηνυμα οτι γινεται εγκατασταση και οταν τελειωσει ενα σφαλμα για την μνημη μαζικης αποθηκευσης , αλες φορες μου εβγαζε οτι εχει εγκατασταθει μη αξιοπηστη εφαρμογη. πως μπορω να το σταματησω αυτο που γινεται καθε φορα που ανοιγει το τηλ? να πω οτι εκανα και hard format και παλι το κανει.

ευχαρηστω !

φιλε μου προφανως στο βγαζει αυτο μετα που εκανες καποια αναβαθμηση η φορματ!

πρεπει να πας στη διαχειρηση εφαρμογων κ να σβησεις τισ εφαρμογες που υπαρχουν κ δεν παιζουν πλεον ή να τις ξανα κανεις εγατασταση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται ο ηχος αφυπνισης να ΜΗΝ εχει αυξανωμενη ενταση αλλα κανονικο ηχο?!

μου'χει σπασει τα νευρα αυτο το ξυπνητηρι!

Δεν αλλάζει αυτό.