stathis216 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ευχαριστώ πάραπολυ παιδία για την βοήθεια σας. Θα ήθελα μια διευκρίνηση. Όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο πατάο τον συνδιασμό και όταν έχω πατημένα τα κουμπία το πατάω για να ξεκινίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ναι. Ταυτόχρονα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis216 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ΠΟΠΟ! δεν μπορώ μόνος μου τότε. Ευφχαριστώ πάραπολύ παιδιά. Θα σας ενημερώσω αύριο για το τι συνέβηκε. Καλυνήχτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Τελικα ειδες διαφορα σε τιποτα η η "αναβαθμιση" ειναι δουρειος ιππος της νοκια για να ξεμπερδευει με τα χακαρισμενα κινητα? μαγος εισαι? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχω κατεβασει το yοutube με την version για τα κινητα. Ενω κανονικα βγαζει την σελιδα, οταν θελω να δω ενα βιντεο, μου γραφει οτι υπαρχει σφαλμα στον server και κατι τετοια. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο, και τι πρεπει να κανω για να δω τα βιντεακια στο κινητο? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχω κατεβασει το yοutube με την version για τα κινητα. Ενω κανονικα βγαζει την σελιδα, οταν θελω να δω ενα βιντεο, μου γραφει οτι υπαρχει σφαλμα στον server και κατι τετοια. Γνωριζει κανεις γιατι συμβαινει αυτο, και τι πρεπει να κανω για να δω τα βιντεακια στο κινητο? :( Εναλλακτικά δοκίμασε το πρόγραμμα mobitubia Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 παιδια οκ, βρηκα ακρη. το θεμα ηταν στο pc, οταν αλλαξα η/υ για να κανω την αναβαθμηση ολα καλα. -απλα δεν μου εκοψε γιατι ουτε firewall ειχα ενεργοποιημενο ουτε τιποτα εκεινη την ωρα. Κατι ασχετο τωρα, μπορει κανεις σε ενα κινητο να αναβαθμησει την εκδοση symbian ? (η ακομα να βαλει αλλο Λ.Σ) πχ βλεπω που λεει εκδοση symbian v3 η v.4 v.5 κτλ ... μπορει κανεις να το κανει στο N95 8gb ? τι ρωταει ο μ...κακας θα λετε :P ε..περιεργεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Κατι ασχετο τωρα, μπορει κανεις σε ενα κινητο να αναβαθμησει την εκδοση symbian ? (η ακομα να βαλει αλλο Λ.Σ) πχ βλεπω που λεει εκδοση symbian v3 η v.4 v.5 κτλ ... μπορει κανεις να το κανει στο N95 8gb ? Yπαρχει ενα hack οπου οταν πατας στην οθονη αναμονης *#0000# μπορεις να γραψεις οτι θελεις. Δεν καταλαβα καλα εαν θελεις να κανεις κατι τετοιο αλλα εαν ειναι αυτο συνεχισε στο επισημο θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsav Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 καλησπερα σε ολους....προσεξε κανεις οτι στην επανεκινηση μετα την αναβαθμιση ξεκινισε με το μυνημα< test version>????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Βρηκα το changelog του νεου firmware...Λιγα πραγματα, τελικα μαλλον ειμαι μαγος :lol: * Closing of the SDK security 'hack' for jailbreaking personal devices * Minor bug fixes and cosmetic improvements * Photo quality improvements (assuming same algorithm tweaks as for N95 classic v31...) * Better browser stability and speed improvements Καποιοι αναφερουν και προβληματα στη ληψη μετα την αναβαθμιση, δεν ξερω αν παρατηρησε κανεις εδω τιποτα. Παντως εγω ευχαριστω δεν θα παρω.. Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 τι εννοεις στην ληψη μετα την αναβαθμιση ? το μετα δε μπορω να καταλαβω .. μηπως εννοεις κατα την διαρκεια της αναβαθμισης ? εμενα το κινητο μου φαινεται ιδιο οπως στην v30 ... α ψεματα εχει και ενα νεο παιχνιδι , ενα φιδακι που δεν το ειχα ξαναδει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 δηλαδη οταν λεει "...and cosmetic improvements..." τι εννοει ο ποιητης? ειδατε κατι?ουτε και εδω τιποτα "...Photo quality improvements..."?καμια διαφορα?:confused: να χασω το hack gia to fidaki??????xmmmmmmm...... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ουσιαστικά στη τελευταία σειρά αναβαθμίσεων ο κυριότερος στόχος ήταν το κλείσιμο της τρύπας που επέτρεπε το hack. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 εγω εδω και 9 μηνες ειμαι με το παλιο καλο v20 εχω βαλει τα παντα και ποτε δεν εκανε 1restart αντι να βελτιωνουν κλειδωνουν τιποτε αλλο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 να κανω μια χαζη ερωτηση αν ξερετε . αν δεν ειναι στο σωστο μερος η ερωτηση μου ζητω συγνωμη σε κινητα οπως το δικο μας που αναβαθμιζονται εχει πει η νοκια stop δε βγαζω αλλη αναβαθμιση αυτη ειναι η τελικη , αν βγει αλλη θα βγει μετα απο πολλα χρονια ... το ρωταω γιατι απο την μια ειναι καλο να αναβαθμιζεις το κινητο επειδη υποτιθεται καθε νεα εκδοση ειναι και καλυτερη , απλα απο την αλλη ακουω πολλους που λετε και βαζω και εμενα μαζι , οτι ειναι κουραστικα να ξαναπερνας παλι μεσα στο κινητο τα πραγματα σου ολα απο την αρχη ... οποτε παιζει ποτε για το κινητο μας να βγαλει μια FINAL εκδοση firmware ? το κινητο το πηρα ακριβως πριν ενα χρονο και ηταν στην εκδοση 10 και του εχω κανει 4 αναβαθμισεις , μια δηλαδη ανα 3-4 μηνες περιπου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Να πει τέρμα αυτή είναι η τελική αναβάθμιση δεν νομίζω. Κάποια στιγμή φτάνει το κινητό σε μια σχετική ωριμότητα και σταματούν να βγάζουν σιωπηλά. Ανακοίνωση δεν νομίζω να βγαίνει. Το κινητό σου νομίζω πρέπει να είναι κοντά σε αυτό το σημείο. Τώρα από την άλλη δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεσαι που στο βελτιώνει δωρεάν. Σε άλλες εταιρίες δεν βγάζουν ποτέ αναβαθμίσεις. Είναι καλύτερο αυτό επειδή αφήνουν τους χρήστες στην ησυχία τους? Τέλος να σου πω πως σε νεώτερες συσκευές (Απο Ν82 και μετά νομίζω) κατά την αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα ούτε προγράμματα ούτε αρχεία ρυθμίσεις..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1ghtW0lf Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καλησπερα σε ολους σας. Ειμαι νεος στην κοινοτητα του myphone.gr και δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο το πως μπορω να επεμβω στο κινητο. Εχω αγορασει εδω και λιγες μερες το Ν95-8GB απο την Αγγλια μεταχειρισμενο, και δεν εχει ελληνικη γλωσσα, και ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι δυνατο να μπει και πως η ελληνικη γλωσσα. Απο οτι μου ειπανε σε Nokia shop που το πηγα το κινητο για να τσεκαριστει κατι, μου ειπανε πως το κινητο ειναι κανονικα κλειδωμενο σε Βρετανικο δικτυο αλλα πως το εχουν ξεκλειδωσει και να μην δοκιμασω να βαλω νεο firmware γιατι θα ξανακλειδωσει και θα μου ειναι αχρηστο...ισχυει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω εξαρχης... Τάσος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 στο 6300 που το αναβαθμισα δεν χαθηκε απολυτως τιποτα απλα στο Ν95 8gb θυμαμαι οτι στην πρωτη αναβαθμιση που εκανα εχασα επαφες και μου εβγαλε μετα οτι καποιες εφαρμογες θελουν ξανα εγκατασταση επειδη της ειχα περασει στο "σκληρο" !!!απο τοτε παντα κανω backup τον τηλεφωνικο καταλαγω και φορμαρω την μνημη και ξαναπερναω την μουσικη,τα βιντεο , τις φωτος... αλλα σε καθε αναβαθμιση χανει τις επαφες ... φυσικα και δεν διαμαρτυρομαι που μας εχει δωσει την δυνατοτητα να κανουμε την αναβαθμιση μονη μας σε σχεση με αλλες εταιριες που πληρωνεις 30 ευρο για να στην κανουν PS: Balantis7 εχουμε μιλησει ρε στο τηλεφωνο μαζι !!! ξαδερφος του Κωστα ειμαι :P (sorry moderator για το οφτοπικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μόνο το Ν82 είναι η εξαίρεση και φυσικά τα κινητά 3rd edition FP2 και το 5800. Η 31 που βγήκε πριν λίγες μέρες δείχνει οτι θα είναι τελευταία αφού πλέον έκλεισαν τις "τρύπες" στο λογισμικό και δεν έχουν να καλυτερέψουν κάτι άλλο ώστε να βγάλουν μετά από μήνες και άλλη αναβάθμιση. Βέβαια θα υπάρχουν bugs αλλά πια ότι έφτιαξε έφτιαξε. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις τις Nokia βγήκαν για ένα και μόνο λόγο, ήθελε να κλείσει όλες τις τρύπες στο λογισμικό και πλέον το κατάφερε. Κανένα κινητό δεν χακάρεται πια με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Καλησπερα σε ολους σας. Ειμαι νεος στην κοινοτητα του myphone.gr και δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο το πως μπορω να επεμβω στο κινητο. Εχω αγορασει εδω και λιγες μερες το Ν95-8GB απο την Αγγλια μεταχειρισμενο, και δεν εχει ελληνικη γλωσσα, και ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι δυνατο να μπει και πως η ελληνικη γλωσσα. Απο οτι μου ειπανε σε Nokia shop που το πηγα το κινητο για να τσεκαριστει κατι, μου ειπανε πως το κινητο ειναι κανονικα κλειδωμενο σε Βρετανικο δικτυο αλλα πως το εχουν ξεκλειδωσει και να μην δοκιμασω να βαλω νεο firmware γιατι θα ξανακλειδωσει και θα μου ειναι αχρηστο...ισχυει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω εξαρχης... Τάσος Το κινητό λειτουργεί με ελληνική sim; Αν ναι, δεν είναι κλειδωμένο όπως σου είπαν, απλά δεν έχει την ελληνική έκδοση λογισμικού. Δες τι θα κάνεις: S60 Platform FAQ :: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 πιστευω οτι ολο και κατι θα βρεθει , ολο και καποιος θα την κανει την δουλεια αυτη !!! απο την αλλη αμα μια εκδοση οπως πχ η v31 ειναι η τελευταια και σου συμβει μια στραβη στο κινητο και πρεπει να κανεις hard format η θες να ξαναπερασεις το firwmare μετα απο 3-4 χρονια θα μπορεις μεσω nokia software updater η δε θα ειναι διαθεσιμα τα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Δεν υπάρχει λόγος να περάσεις ξανά το firmware. Το hard format λύνει τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 δεν εννοω αναβαθμιση ακριβως ... ξανα εγκατασταση της ιδιας εκδοσης που για εναν τυχαιο λογο αναγκαστηκες να κανεις hard format η επειδη το κινητου σου κολλαει και πιστευεις οτι ξαναπερνοντας το firmware θα αποδιδει καλυτερα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το λειτουργικό βρίσκεται στη μνήμη Z, η οποία δεν είναι προσπελάσιμη ή τροποποιήσιμη με αποτέλεσμα όσα χρόνια και αν περάσουν το λειτουργικό να μένει αναλλοίωτο. Με το hard format καθαρίζεις τη μνήμη C η οποία είναι στη διάθεση του χρήστη και η οποία με το καιρό μαζεύει σκουπίδια και διάφορα άλλα περιττά δεδομένα που κάνουν τη συσκευή να κολλάει ή να είναι πιο αργή. Όποτε καταλαβαίνεις πως και να ξαναπεράσεις το λογισμικό, δεν κερδίζεις κάτι περισσότερο από να κάνεις hard format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts