Jump to content

N1ghtW0lf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by N1ghtW0lf

  1. Ουσιαστικα απλα βοηθαει για να εγκαταστησεις εφαρμογες που ειναι unsigned ?
  2. Οταν λες χακαρισμα τι ακριβως εννοουμε? Τι κανεις δηλαδη ακριβως? Ποια τα οφελη? Μπορεις να μου πεις αν ειναι πως το χακαρεις και τι κερδιζεις?
  3. Το παρατηρησα οτι το product code δεν επανερχεται...αλλα ξεχασα απλα να το ποσταρω προηγουμενως ως παρατηρηση μου. Προς το παρων λειτουργει μια χαρα...για να δουμε Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια!
  4. Με το φορματ θα επανελθει παλι το παλιο product code? ΥΓ. Πως κανω φορματ? EDIT: Το βρηκα...εκανα soft format και επανηλθε και λειτουργει κανονικα, για να δω τι γινεται μολις περασω την αναβαθμιση EDIT2: Πατωντας *#0000# μου εβγαλε πως εχω την τελευταια αναβαθμιση και λειτουργει και κανονικα απο οτι βλεπω. Το μονο που παρατηρω ειναι οτι κολλαει παρα πολυ σε μερικα σημεια, οπως οταν παταω το πληκτρο για να μπει στο μενου.
  5. Εχω το εξης προβλημα εδω και λιγη ωρα... Εχω παρει το κινητο απο Αγγλια μεσω ebay, μεταχειρισμενο δηλαδη, και με αγγλικο product code... ακολουθησα τον οδηγο για να αλλαξω το product code απο το αγγλικο στο ελληνικο, εκανα και το update στο νεο firmware, εκανα και restore το backup που ειχα κρατησει νωριτερα και εδω αρχιζουν τα προβληματα μου. Στις ρυθμισεις, to active standby το εχω sto off, αλλα στη main screen, τα κουμπια, δεξια, αριστερα, πανω, κατω, οπως και τα δυο κουμπια πανω απο το πρασινο και αυτο πανω απο το κοκκινο δεν λειτουργουν και δεν βγαζουν και καμια ενδειξη οτι κανουν κατι ως κουμπια. (εξηγουμαι: Πριν το update, το πανω βελακι μου εβγαζε το Bluetooth, το δεξι πανω απο το κοκκινο ανοιγε Camera κτλ κτλ) Στις ρυθμισεις του Active Standby δεν εχει πλεον την εξτρα επιλογη που υπηρχε για ρυθμιση των εν λογω κουμπιων...και το περιεργο ειναι αυτο: Οταν ενεργοποιω το active standby, με βγαζει στην οθονη του μενου, πατωντας το back button για να βγει στην main screen, βγαινει αλλα κατευθειαν μπενει παλι στο menu, το ιδιο συμβενει και με το κοκκινο κουμπακι. Κλεινοντας το κινητο και ξανανοιγοντας το, μου βγαζει το εξης μυνημα Phone cannot start Contact your reseller Βγαζοντας τη sim και μπενοντας σε offline mode, απενεργοποιησα παλι το active standby και εβαλα τη sim και μπηκε παλι κανονικα και λειτουργει, αλλα εχω παλι το ιδιο προβλημα οπως πριν, που τα κουμπια ειναι "νεκρα". Καμια ιδεα?
  6. Το κινητο λειτουργει με ελληνικη sim, αλλα απο οτι μου ειπανε στο nokia shop ειναι πειραγμενο και δεν ειναι ξεκλειδωμενο απο τη Νοκια αλλα πως εχουν επεμβει, μαλιστα το ειχαν ανοιξει το κινητο και ειχαν ξεχασει να βαλουν μια βιδα με αποτελεσμα η μπαταρια να μην κανει επαφη καλη και ετσι το power button να μην παιρνει μπρος οταν το παταγες. Εαν κανω αυτα που λεει ο οδηγος, θα χασω τα δεδομενα ολα που υπαρχουν στην συσκευη? Να κρατησω backup? Αληθευει αυτο που μου ειπανε πως αν κανω αναβαθμιση λογισμικου το κινητο θα κλειδωσει και δεν θα μπορω να το χρησιμοποιησω? Απο οτι ειδα πατωντας *#0000# μου βγαζει "V 11.0.26" και το product code ειναι 0559492.
  7. Καλησπερα σε ολους σας. Ειμαι νεος στην κοινοτητα του myphone.gr και δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο το πως μπορω να επεμβω στο κινητο. Εχω αγορασει εδω και λιγες μερες το Ν95-8GB απο την Αγγλια μεταχειρισμενο, και δεν εχει ελληνικη γλωσσα, και ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι δυνατο να μπει και πως η ελληνικη γλωσσα. Απο οτι μου ειπανε σε Nokia shop που το πηγα το κινητο για να τσεκαριστει κατι, μου ειπανε πως το κινητο ειναι κανονικα κλειδωμενο σε Βρετανικο δικτυο αλλα πως το εχουν ξεκλειδωσει και να μην δοκιμασω να βαλω νεο firmware γιατι θα ξανακλειδωσει και θα μου ειναι αχρηστο...ισχυει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω εξαρχης... Τάσος
×
×
  • Create New...