haris87 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 καλησπερα εχω κανει hard format και διαμορφωση την μνημη τον 8γιγα και εβαλα την τελευταια εκτοση λογισμικου. κανω αναζητησει για wlan βρισκει αυτη που εχω... και παταω επιλογες εναρξη περιηγησεις ιστου και μου βγαζει συνδεση ηδη ενεργη κλειστε και ξανα δοκιμαστε.... εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια.... οποιος ξερει ας βοηθησει????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 παιδια υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο του πατερα μου,οταν τραβαμε βιντεο κολαει για 2-3 δευτερολεπτα,οταν κανουμε αναπαραγωγη του βιντεο παλι δειχνει οτι κολαει την στιγμη που κολουσε την ωρα που τραβουσαμε το βιντεο.... το κανει μονο οταν εχουμε την υψηλη ποιοτητα tv.... oταν το βαζω στην υψηλη ποιοτητα email τραβαει κανονικα, δοκιμασα στο δικο μου που εχω το απλο n95, και τραβαει κανονικα, ξερετε κατι ωστε να διορθωθει???? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 παιδια υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο του πατερα μου,οταν τραβαμε βιντεο κολαει για 2-3 δευτερολεπτα,οταν κανουμε αναπαραγωγη του βιντεο παλι δειχνει οτι κολαει την στιγμη που κολουσε την ωρα που τραβουσαμε το βιντεο.... το κανει μονο οταν εχουμε την υψηλη ποιοτητα tv.... oταν το βαζω στην υψηλη ποιοτητα email τραβαει κανονικα, δοκιμασα στο δικο μου που εχω το απλο n95, και τραβαει κανονικα, ξερετε κατι ωστε να διορθωθει???? Έχει αναφερθεί και από άλλα μέλη αυτό το προβληματάκι. Για να λυθεί θα πρέπει να κάνεις format στην 8άρα μνήμη του N95. Κράτα back up και μετά κάνε φορμάτ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 sorry ,και πως κανουμε format? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 sorry ,και πως κανουμε format? Θα πας στο Εικονίδιο Μνήμη>Επιλογές>Μορφ. Κάρτας Μνήμης. Είναι το ίδιο με το Ν95 όταν θες να κάνεις φορμάτ στην κάρτα μνήμης σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizard1 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 To κινητό το πήρα δωρεάν με 12μηνο συμβόλαιο στη Vodafone (£40 το μήνα, δηλαδή 50 ευρώ) και είναι πάρα πολύ καλό. Φυσικά χρειάζεται πολύ χρόνο για να το μάθεις καλά κ να εγκαταστήσεις διάφορες εφαρμογές αλλά είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 παιδια υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο του πατερα μου,οταν τραβαμε βιντεο κολαει για 2-3 δευτερολεπτα,οταν κανουμε αναπαραγωγη του βιντεο παλι δειχνει οτι κολαει την στιγμη που κολουσε την ωρα που τραβουσαμε το βιντεο.... το κανει μονο οταν εχουμε την υψηλη ποιοτητα tv.... oταν το βαζω στην υψηλη ποιοτητα email τραβαει κανονικα, δοκιμασα στο δικο μου που εχω το απλο n95, και τραβαει κανονικα, ξερετε κατι ωστε να διορθωθει???? φιλε μου εμενα μου το εκανε αυτο-και στο ν82 που ειχα παλιοτερα-οταν εβαζα συγκεκριμένα "θεματα" στο κινητο...... καλα που μου το θύμισες κιολας.... υπηρχαν θεματα με τα οποια κολλούσε το βιντεο με τον τροπο ακριβως που λες... μολις τα εβγαζα ολα ηταν μια χαρα...τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkatel Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι σχετικά μεγάλος στην ηλικία και δεν ψάχνω εύκολα τα forums θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση : Στο ebay είδα το Ν95 8G με 300$ περίπου από Αυστραλία. Τι μειονεκτήματα θα έχω αν το πάρω απο εκεί (εκτός της εγγύησης) ? Ελληνική υποστήριξη γραμματοσειράς, ελληνικούς χάρτες που θα βρώ ? Αναβάθμιση θα μπορω να κάνω ? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Αφού δεν σε πειράζει η απουσία της εγγύησης, ναι μπορείς να το εξελληνίσεις πλήρως. Υπάρχει και οδηγός στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Προσοχή μόνο να μην είναι κλειδωμένο σε δίκτυο... :worry:. Καλό θα είναι να το διευκρινήσεις ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Προσοχή μόνο να μην είναι κλειδωμένο σε δίκτυο... :worry:. Καλό θα είναι να το διευκρινήσεις ;) Και αυτο ειναι ευκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkatel Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ευχαριστώ πολύ. Ελληνικούς χάρτες που μπορώ να βρώ ? Το GPS έχει φωνητική καθοδήγηση? Είναι εύχρηστο σαν GPS γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Η εγγύηση που θα χάσω είναι 1 χρόνος ? Ποιες είναι οι αδυναμίες του κινητού ? Σας κούρασα αλλά πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ευχαριστώ πολύ. Ελληνικούς χάρτες που μπορώ να βρώ ? Το GPS έχει φωνητική καθοδήγηση? Είναι εύχρηστο σαν GPS γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Η εγγύηση που θα χάσω είναι 1 χρόνος ? Ποιες είναι οι αδυναμίες του κινητού ? Σας κούρασα αλλά πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις γρήγορα. Ελληνικούς χάρτες κατεβάζεις από τον υπολογιστή σου από το nokia map loader. Φωνητική καθοδήγηση έχει μόνο αν πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ή μπορεις να βαλεις το Garmin ή Sygic και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Καλυτεροι χαρτες και φωνητικη πλοηγηση δωρεαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkatel Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ή μπορεις να βαλεις το Garmin ή Sygic και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Καλυτεροι χαρτες και φωνητικη πλοηγηση δωρεαν. Που μπορώ να τα βρώ αυτά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Που μπορώ να τα βρώ αυτά ? μπορεις να τα βρεις στα γνωστα μαγαζακια.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 post #5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Που μπορώ να τα βρώ αυτά ? Φιλε εντελώς φιλικά σου λέω ΠΡΟΣΕΧΕ!!:!: Κυκλοφορούνε ν95 8αρια ίδια με τα γνήσια και τα πουλάνε τζάμπα:!: Γιαυτό σκέψου το καλύτερα και ψάχτο περισσότερο:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Φιλε εντελώς φιλικά σου λέω ΠΡΟΣΕΧΕ!!:!: Κυκλοφορούνε ν95 8αρια ίδια με τα γνήσια και τα πουλάνε τζάμπα:!: Γιαυτό σκέψου το καλύτερα και ψάχτο περισσότερο:!: Η τιμή είναι κάπως...κυκλωφορούν κινεζικές μαιμουδές,για δες αυτο:http://youtube.com/watch?v=s2Wa_ET6acU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkatel Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ευχαριστώ πολύ όλους. Αυτός που το πουλάει είναι ηλ.κατάστημα στην Αυστραλία. Τον ρώτησα που είναι κατασκευασμένο και μου είπε στην Κορέα. Τι σημαίνει αυτό, οτι είναι μαιμού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ευχαριστώ πολύ όλους. Αυτός που το πουλάει είναι ηλ.κατάστημα στην Αυστραλία. Τον ρώτησα που είναι κατασκευασμένο και μου είπε στην Κορέα. Τι σημαίνει αυτό, οτι είναι μαιμού? εμενα παντως λεει made in finland αν σημαινει κατι αυτο και το πηρα απο ελλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 κοιταξε καλυτερα μην ειναι καμια copy του 8gb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Φιλε πόσταρε το λινκ για να το δούμε και εμείς για να σου πούμε την γνώμη μας:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkatel Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Φιλε πόσταρε το λινκ για να το δούμε και εμείς για να σου πούμε την γνώμη μας:!: Αυτό είναι το link : http://cgi.ebay.com/NEW-NOKIA-N95-Mobile-Phone-8G-UnLocked-New-Release_W0QQitemZ220251278181QQihZ012QQcategoryZ141531QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 απο seller με 96% possitive feedback, ποιος θα αγορασει ? Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Εμένα μου βρωμάει :rolleyes:. Δείτε και το άλλο...το απλό n95, ο ίδιος πωλητής, το έχει ακριβότερο απο το 8gb :X. Μάλλον μούφα είναι το 8άρι... :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts