nikoskat Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ρε παιδια εχω βαλει στο κινητο την τελευταια εκδοση του windows live messenger και προσπαθω να μπω και μου λεει συνεχεια οτι ο windows live messenger δεν ειναι διαθεσιμος και να ξαναπροσπαθησω αργοτερα.ξερει κανεις να μου προτεινει καποια λυση για να τα καταφερω να μπω στον messenger?ευχαριστω. δοκιμασε το slick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ρε παιδια μπορει να μου πει κάποιος αν μπορώ να βρώ στην ελληνική αγορα κάτι τέτοιο,είναι κρίμα 700Ε συσκευή να αρχίσει να γρατζουνιέται η οθόνη,αλήθεια αλλαγή πρόσοψης γίνετε με κάποιο τρόπο; για ριξε μια ματια φιλε μου εδω http://www.mobile-shop.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=150&pg=3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 δοκιμασε το slick. σε ευχαριστω φιλε.και που μπορω να την βρω την εφαρμογη?μηπως εχεις καποιο link? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 σε ευχαριστω φιλε.και που μπορω να την βρω την εφαρμογη?μηπως εχεις καποιο link? http://www.lonelycatgames.com/?app=slick :) δωρεαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 για ριξε μια ματια φιλε μου εδω http://www.mobile-shop.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=150&pg=3 εχει για n95 αλλα το θέμα είναι αν θα ταιριάζει για ν95-2:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 kalhmera ,pos ginete otan mpaino apo kinito sto internet na grafei elhnika xoris problima,dioti otan ta grafo elhnika kai pato ok mou ta anebazei sto site ieroglifika, exo dokimasei gramatoreires alla tipote, boh8hste me ,euxaristo Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 kalhmera ,pos ginete otan mpaino apo kinito sto internet na grafei elhnika xoris problima,dioti otan ta grafo elhnika kai pato ok mou ta anebazei sto site ieroglifika, exo dokimasei gramatoreires alla tipote, boh8hste me ,euxaristo εχεις αλλαξει γραμματοσειρα στο κινητο; ασε την κανονικη αν ναι. επισης πηγαινε επιλογες>ρυθμισεις>σελιδα>προεπιλεγμενη κωδικοποιηση..εγω το εχω αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ρε παιδιά όταν μιλάμε με κάποιον δεν γράφει χρόνο ομιλίας??Γιατί δεν το είδα...Και όταν στέλνω με bluetooth γιατί το αποθηκεύει στη μνήμη και όχι στη κάρτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ρε παιδιά όταν μιλάμε με κάποιον δεν γράφει χρόνο ομιλίας??Γιατί δεν το είδα...Και όταν στέλνω με bluetooth γιατί το αποθηκεύει στη μνήμη και όχι στη κάρτα?? Για την εμφάνιση του χρόνου ομιλίας μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ναι το βρήκα αυτό.Με το θέμα του bluetouth τι γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ναι το βρήκα αυτό.Με το θέμα του bluetouth τι γίνεται?? Χρησιμοποίησε το Xplore και μετακίνησε τα Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά. Βρήκα το συγκεκριμένο κινητό σε εκπληκτική τιμή και σκέφτομαι να ρισκάρω και να το πάρω. Αν και διάβασα τις σελίδες έχω κάποιες απορίες( μπορεί να είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω και πάρα πολλά σχετικά με τα κινητά) 1. Εκτός απο το msn θα μπορώ να βλέπω και ιστοσελίδες; 2. Θα μπορώ να δω κάποια βιβλία σε μορφή pdf ή pdb? 3. Μπορώ να περάσω κάποια προγράμματα που μου χρειάζοναι, όπως skyscape programms, προγράμματα για palm os ή άλλα που λειτουργούν με WM 5.0 ή θα πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο μοντέλο όπως το HTC για παράδειγμα; Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Παράθεση Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά. Βρήκα το συγκεκριμένο κινητό σε εκπληκτική τιμή και σκέφτομαι να ρισκάρω και να το πάρω. Αν και διάβασα τις σελίδες έχω κάποιες απορίες( μπορεί να είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω και πάρα πολλά σχετικά με τα κινητά) 1. Εκτός απο το msn θα μπορώ να βλέπω και ιστοσελίδες; 2. Θα μπορώ να δω κάποια βιβλία σε μορφή pdf ή pdb? 3. Μπορώ να περάσω κάποια προγράμματα που μου χρειάζοναι, όπως skyscape programms, προγράμματα για palm os ή άλλα που λειτουργούν με WM 5.0 ή θα πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο μοντέλο όπως το HTC για παράδειγμα; Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Struggler Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Ξ΅ΟΞ΅ΞΉΟ Ξ±Ξ»Ξ»Ξ±ΞΎΞ΅ΞΉ Ξ³ΟΞ±ΞΌΞΌΞ±ΟΞΏΟΡιΟΞ± ΟΟΞΏ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞΏ; Ξ±ΟΞ΅ ΟΞ·Ξ½ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ· Ξ±Ξ½ Ξ½Ξ±ΞΉ. Ξ΅ΟΞΉΟΞ·Ο ΟΞ·Ξ³Ξ±ΞΉΞ½Ξ΅ Ξ΅ΟιλογΡΟ>ΟΟΞΈΞΌΞΉΟΡιΟ>ΟΡλιδα>ΟΟΞΏΞ΅ΟιλΡγμΡνη ΞΊΟδικοΟΞΏΞΉΞ·ΟΞ·..Ξ΅Ξ³Ο ΟΞΏ Ξ΅ΟΟ Ξ±ΟΟΞΏΞΌΞ±ΟΞΏ. Den exo alaksei gramatoseira kai kodikopoihsh thn exo automath Παράθεση Ο Επιμένων Νικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ρε παιδιά όταν μιλάμε με κάποιον δεν γράφει χρόνο ομιλίας??Γιατί δεν το είδα...Και όταν στέλνω με bluetooth γιατί το αποθηκεύει στη μνήμη και όχι στη κάρτα?? μηνυματα>ρυθμισεις>αλλο>μνημη σε χρηση>καρτα μνημης :whistle: @Struggler, δοκιμασε να το αλλαξεις απο αυτοματο...δεν ξερω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά. Βρήκα το συγκεκριμένο κινητό σε εκπληκτική τιμή και σκέφτομαι να ρισκάρω και να το πάρω. Αν και διάβασα τις σελίδες έχω κάποιες απορίες( μπορεί να είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω και πάρα πολλά σχετικά με τα κινητά) 1. Εκτός απο το msn θα μπορώ να βλέπω και ιστοσελίδες; 2. Θα μπορώ να δω κάποια βιβλία σε μορφή pdf ή pdb? 3. Μπορώ να περάσω κάποια προγράμματα που μου χρειάζοναι, όπως skyscape programms, προγράμματα για palm os ή άλλα που λειτουργούν με WM 5.0 ή θα πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο μοντέλο όπως το HTC για παράδειγμα; Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! 1. Ναι, είτε μέσω WLAN είτε μέσω δικτύου. 2. Ναι και μάλιστα το Adobe Reader είναι ενσωματωμένο. 3. Οχι, μπορείς να βάλεις μόνο Series60v3 προγράμματα, τα οποία δεν νομίζω να σε αφήσουν ανικανοποίητο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spacegucci_74 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Kalispera kai apo emena! Agorasa prin apo peripou dio imeres to perivoito N95 8g kai tha ithela na rotiso to exis. I mpataria mou pige me exandlitiki xrisi molis mia mera( poli gps, photo kai ta sxetika) To palio N95 pou eicha parei akrivos tin idia diarkia eiche. Mipos na perimeno tris teseris fortosis? Eucharisto Alli mia erotisi. Pia einai i teleftea anavathmisi pou kiklofori? I diki mou siskevi echei V10.0.021 Iparchei neoteri kai an nai pou mporo na tin vro? Thanks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Einai h 11.0.026 ;-) me to nokia software update tin pernas sto kinito sou! molis tin perasa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 εγώ έχω ένα πρόβλημα σχετικά με την αναβάθμιση.Το συνδέω με το usb,κανω connect sto pc suite πάω στο nokia software update και εκεί που ψάχνει τη συσκευή δεν την βρίσκει.Τι γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g13Niog13 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 re pedia thelo na mou apantisete me ilikrinia an metaniosate pou agarasete to n95-8gb, kai an kapios zilevei pou kapios allos exei to iphone, ime metaksi afton ton 2 kiniton kai den apofasizo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 re pedia thelo na mou apantisete me ilikrinia an metaniosate pou agarasete to n95-8gb, kai an kapios zilevei pou kapios allos exei to iphone, ime metaksi afton ton 2 kiniton kai den apofasizo Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ το iphone... αλλά επειδή με ενδιαφέρει η φωτ. μηχανή, στράφηκα προς το Ν95:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια το product code πως ακριβως το αλλαζουμε και που βρισκουμε το nemesys Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 re pedia thelo na mou apantisete me ilikrinia an metaniosate pou agarasete to n95-8gb, kai an kapios zilevei pou kapios allos exei to iphone, ime metaksi afton ton 2 kiniton kai den apofasizo Εξαρτάται γιατί το θες, εγώ που είχα και τα δυο σου προτείνω Για Movies+Music+Internet(Wifi) εννοείτε iPhone είναι χρόνια μπροστά απο τα άλλα Για GPS+Internet(3G)+apps Ν95-8GB Εμένα τα μόνο που μου λείπουν απο το iPhone μου είναι η οθόνη και το internet browsing και οτι είναι στιλάτο Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 παιδια το product code πως ακριβως το αλλαζουμε και που βρισκουμε το nemesys product code: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2126364#post2126364 nemesis: http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 product code: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2126364#post2126364 nemesis: http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm :) super:)μολις το εκανα ολα αψογα;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts