fragment_ Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 με λιγα λογια οποτε τους **υλωσει κανουν φραγη. το ποτε ξεπερναμε τελικα μονο αυτη το οριζουν και μεις δενμπορουμε να μετρησουμε τπτ. καμια μερα θα μας κανουν φραγη σε κανα 600 αρη 1000αρη ευρω και θας σας πω μετα.... ας τροοποποιησουν το προγραμμα τους της συνδεσης να συνδεεται με τον σερβερ τους και να μας ενημερωνουν οτι απο δω και περα χρεωνοσαστε τουλαχιστον να ξερουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 φιλε μου δωσε το msn σου και οποιοςδηποτε αλλος με το ιδιο φαινομενο να κινιτοποιηθουμε καπως μαζικα μπας και κανουμε τιποτα δεν ειναι ωρα για γκρινιες. ε φιλοι αρχιζω και φοβαμαι περισσοτερο, (θυμιζω απο τις 20 του μηνος η γραμμη εχει φραγη. Μολις πηρα τηλεφωνο το τηλ εξυπηρετησης και ζητησα το ποσο του λογαριασμου ο οποιος ειναι 231ευρω επιπλεον. Το θεμα οκ αλλα ο υπαλληλος μου τα μασαγε υπερβολικα, και εκανε 5 λεπτα να επικοινωνηση μαζιμου απο την ωρα που του εδωσα τα στοιχεια. Φανταστητε μου ειπε "αν" ειναι το ποσο των 230 ευρω. Τι θελεται να πειτε "αν" του ειπα, δηλαδη δεν ειστε και σιγουροι; Οχι μου λεει πρεπει να πληρωσεται 200 ευρω εναντι και αν σας ανοιξει η γραμμη απο κει και περα θα χρεωνοσαστε τα μεγκαμπαιτ επιπλεον μεχρι τις 6 του μηνος.... Φανταστητε, ουτε το μετρητη δεν θα μηδενισουν αν δωσω τα εναντι. Οι γίφτοι.... σαν να μου λεει καταμουτρα πληρωσε τα εναντι , να ανοιξει η γραμμη, να σε φαμε κιάλλο, και εις ανωτερα.... Κι εμένα το ίδιο μου έκαναν. Αρχικά, μου είπαν στο τηλ. ότι ο λογαριασμός ήταν 250+30 (το πάγιο), αλλά όταν βγήκε ήταν 376 ΕΥΡΩ. Φυσικά, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Αν το κάνουμε όλοι, θα τους βάλουν χέρι. Επιπλέον, θα ακυρώσω το πακέτο. Θα πληρώσω 180ΕΥΡΩ το κόστος της επιδότησης, αλλά μέχρι εκεί κι εμένα δεν πρόκειται να με ξαναδούν. ΤΕΛΟΣ. opos kai na exei avto to mina metraga me du meter panta den xeperasa tous xronous mou alla tous plisiasa kai den xreothika oute kai 1 euro opota xrisimopoiite dumeter einai to mono prama pou mporei na sas voithisei sti wind den exei noima na pernete einai oloi tous ******* Φίλε μου, κι εγώ το DU meter έχω... Δεν είναι αξιόπιστο. Αυτό με έκαψε και η κλεψιές της Wind. Και στο κάτω-κάτω τι πάει να πω; Θα τρέμω μήπως ξεπεράσω το όριο; Κανονικά αυτοί πρέπει να βάλουν το όριο, γιατί αν έχει αγοράσει 5 GB έχεις αγοράσει 5 GB και όχι παραπάνω. Ο,τι θελουν χρεωνουν!!!Το προηγουμενο μηνα ειχα διακινηση συνολικα 43GB.Απο τα οποια μου χρεωσαν μονο το 1,5GB και ο λογαριασμος ηταν 180 ευρω, εχω το Adsm non stop. Μα πως γίνεται. Αφού δεν υπάρχει extra χρέωση για το non-stop. Παιδιά, καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Μόνο αν παραπονεθεί πολύς κόσμος, θα σταματήσει αυτό το αίσχος. Αυτή την εταιρεία, ποτέ δεν τη συμπάθησα και τώρα ξέρω το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Μα πως γίνεται. Αφού δεν υπάρχει extra χρέωση για το non-stop. Παιδιά, καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Μόνο αν παραπονεθεί πολύς κόσμος, θα σταματήσει αυτό το αίσχος. Αυτή την εταιρεία, ποτέ δεν τη συμπάθησα και τώρα ξέρω το λόγο.Και εγω αυτο νομιζα και τους ειπα φερτε μου ενα φυλλαδιο της εταιριας που λεει οτι υπαρχει χρεωση.Μιλησα με τμημα ογκοχρεωσης και μου ειπαν κατι κουφα του τυπου αν ο αλλος θελει να κατεβαζει περα απο τα 30 γιγα δεν μπορουμε εμεις να τον δεσμευσουμε Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Ο,τι θελουν χρεωνουν!!!Το προηγουμενο μηνα ειχα διακινηση συνολικα 43GB.Απο τα οποια μου χρεωσαν μονο το 1,5GB και ο λογαριασμος ηταν 180 ευρω, εχω το Adsm non stop. Για πες ομως....επικοινωνια μαζι σου, τηλεφωνικα η με sms, υπηρξε, ετσι? Υπαρχει μια ελαστικοτητα σε οτι αφορα το νον στοπ, και ουτε μπαινει φραγη η εξτρα χρεωση με το που περασεις τα 30. Οταν τα ξεπερασεις ενα ποσο, στελνουν ενημερωτικο μηνυμα η σε καλουν σε νουμερο σου, και σε ενημερωνουν για την κινηση σου. Το οτι δεν χρεωνουν ακριβως αυτο που εχεις ξεπερασει, αλλα πολυ λιγοτερο, μαλλον καλο ειναι παρα κακο :p Φαντασου να σε χρεωνανε για τα 13 επιπλεον GB :lol::lol: νταξ, κι εσυ το ξεπερασες αρκετα, εαν το ξεπερασεις το οριο των 30 κατα λιγο σχετικα (εσυ σχεδον 50% επιπλεον εκανες) δεν ιδρωνει αυτι κανενος, και δεν θα πληρωνες τπτ αλλο, οπως ειμαι σιγουρος εχει γινει σε σχεδον ολους τους περασμενους λογαριασμους σου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 re paidia έχετε μπερδέψει... *** Αλλό η κλεψιά και οι τεράστιες χρεώσεις και άλλο η φραγή. Δηλαδή επέιδή έχω πρόγραμμα με 5gb μετά πρέπει να φάω φραγή? Δηλαδή αυτός που έχει 4 ώρες δωρεάν, αν τις μιλήσει πρέπει να μπει φραγή μετά? Ελεος πια. Μιλήστε ήρεμα και νορμάλ. Μην σας παρασύρει η αγανάκτηση και λέτε πράγματα που σας κάνουν να χάνετε το δίκιο σας. Και η φραγή μπάινει όταν ξεπεράσεις το όριο που έχουν βάλει αυτοί ως όριο ασφαλείας. Άλλες εταιρείες δεν βάζουν καθόλου. Γνωστός μου πλήρωσε 843 εωρώ και νόμιζε ότι είναι μέσα στα 5gb!!! Σε άλλη εταιρεία. Ο μετρητής του έδειχνε 4,8!!! Τελικά ανακάλυψε ότι ο norton kai κάποια άλλα προγράμματα έκαναν μόνα τους κάθε τόσο αναβάθμιση από το internet!! Έχετε δίκιο να φωνάζετε γιατί εδώ μιλάμε για τα λεφτά μας. Αλλά να λέμε πράγματα που στέκουν και νομικά αλλα και λογικά. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 re paidia έχετε μπερδέψει... *** Αλλό η κλεψιά και οι τεράστιες χρεώσεις και άλλο η φραγή. Δηλαδή επέιδή έχω πρόγραμμα με 5gb μετά πρέπει να φάω φραγή? Δηλαδή αυτός που έχει 4 ώρες δωρεάν, αν τις μιλήσει πρέπει να μπει φραγή μετά? Ελεος πια. Μιλήστε ήρεμα και νορμάλ. Μην σας παρασύρει η αγανάκτηση και λέτε πράγματα που σας κάνουν να χάνετε το δίκιο σας. Και η φραγή μπάινει όταν ξεπεράσεις το όριο που έχουν βάλει αυτοί ως όριο ασφαλείας. Άλλες εταιρείες δεν βάζουν καθόλου. Γνωστός μου πλήρωσε 843 εωρώ και νόμιζε ότι είναι μέσα στα 5gb!!! Σε άλλη εταιρεία. Ο μετρητής του έδειχνε 4,8!!! Τελικά ανακάλυψε ότι ο norton kai κάποια άλλα προγράμματα έκαναν μόνα τους κάθε τόσο αναβάθμιση από το internet!! Έχετε δίκιο να φωνάζετε γιατί εδώ μιλάμε για τα λεφτά μας. Αλλά να λέμε πράγματα που στέκουν και νομικά αλλα και λογικά. Όλη η συσγκεκριμμένη πολιτική αφορά τις διαδικασίες όλων των εταιρειών και καλύπτεται από το λεγόμενο τμήμα FRAUD (απλά ελληνικά "απατών"). Η κάθε εταιρεία που σου δίνει είτε στη συγκεκριμένη περίπτωση δωρεάν όγκο GB, αλλά και χρόνο ομιλίας στα κανονικά πακέτα (αυτό αναφέρεται και στους όρους συμβολαίου) διαθέτει αυτό το τμήμα που παρακολουθεί με αυτόματο σύστημα την κίνηση. Οποιαδήποτε στιγμή στη περίπτωση που υπάρχει όριο χρήσης στον όγκο ξεπεραστεί, το τμήμα αυτό κάνει φραγή και για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει αλόγιστη χρήση εν αγνοία ή μή αλλά και για να εξασφαλίσει ότι θα τα πάρει τα χρήματα από την αξία όγκου που έχει περαστεί. Για αυτό ζητάει και έναντι. Το ίδιο συμβαίνει και με συμβόλαια με χρόνο ομιλίας, νέους συνδρομητές ή και επικύνδυνους χωρίς να αναφέρω ομάδες κλπ. Από κεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι και με απεριόριστο πακέτο internet υπάρχει μιά δικλείδα ασφαλείας που αν ξεπεραστεί φράζεται η γραμμή και απαιτείται έναντι ποσό για τα δεδομένα που έχουν χρεωθεί. Τώρα το πως θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα και το πως συμφέρει τον καθένα είναι άλλη υπόθεση. Αυτά γνωρίζω. :) Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 re paidia έχετε μπερδέψει ... *** Αλλό η κλεψιά και οι τεράστιες χρεώσεις και άλλο η φραγή. Δηλαδή επέιδή έχω πρόγραμμα με 5gb μετά πρέπει να φάω φραγή? Δηλαδή αυτός που έχει 4 ώρες δωρεάν, αν τις μιλήσει πρέπει να μπει φραγή μετά? Ελεος πια. Μιλήστε ήρεμα και νορμάλ. Μην σας παρασύρει η αγανάκτηση και λέτε πράγματα που σας κάνουν να χάνετε το δίκιο σας. Και η φραγή μπάινει όταν ξεπεράσεις το όριο που έχουν βάλει αυτοί ως όριο ασφαλείας. Άλλες εταιρείες δεν βάζουν καθόλου. Γνωστός μου πλήρωσε 843 εωρώ και νόμιζε ότι είναι μέσα στα 5gb!!! Σε άλλη εταιρεία. Ο μετρητής του έδειχνε 4,8!!! Τελικά ανακάλυψε ότι ο norton kai κάποια άλλα προγράμματα έκαναν μόνα τους κάθε τόσο αναβάθμιση από το internet!! Έχετε δίκιο να φωνάζετε γιατί εδώ μιλάμε για τα λεφτά μας. Αλλά να λέμε πράγματα που στέκουν και νομικά αλλα και λογικά. Θα αστειεύσαι βέβαια. Όταν αγοράζω 5 GIGA, αγοράζω 5 GIGA όχι 105. Αγοράζω πολύ συγκεκριμένο πακέτο. Επιπλέον, από τη στιγμή που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι μετρήσεις του καταναλωτή/πελάτη της είναι ανακριβείς, τι προτείνει; Ποιά είναι η πολιτική της για να αποφευχθούν υπέρογκες χρεώσεις και πως προτίθεται να προστατέψει τον εαυτό της και τον πελάτη της από τέτοια λάθη; Κάνοντας τη φραγή όποτε θέλει αυτή; Υπάρχει συγκεκριμένο κατώφλι; Ή μπαίνει όποτε λάχει. Ισχυρίζονται ότι είναι αυτοματοποιημένο, αλλά η μέχρι στιγμής πράξη δεν δείχνει, ούτε επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Και αν η φραγή μπαίνει στα 5,5677 GB γιατί δεν μπαίνει στα 5 GIGA το οποίο θα ήταν πρακτική που συνάδει με τα χρηστά συναλλακτικά ήθη. Όλα αυτά είναι βέβαια νομικοί ισχυρισμοί που ένας Θεός ξέρει αν θα πρέπει να φτάσουμε στα δικαστήρια για να επιβεβαιωθούν... Ίδωμεν... Εγώ τα λεφτά που μου χρέωσαν δεν πρόκειται να τους τα δώσω έτσι εύκολα. Προτιμώ να τα δώσω σε δικηγόρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Για πες ομως....επικοινωνια μαζι σου, τηλεφωνικα η με sms, υπηρξε, ετσι? Υπαρχει μια ελαστικοτητα σε οτι αφορα το νον στοπ, και ουτε μπαινει φραγη η εξτρα χρεωση με το που περασεις τα 30. Οταν τα ξεπερασεις ενα ποσο, στελνουν ενημερωτικο μηνυμα η σε καλουν σε νουμερο σου, και σε ενημερωνουν για την κινηση σου. Το οτι δεν χρεωνουν ακριβως αυτο που εχεις ξεπερασει, αλλα πολυ λιγοτερο, μαλλον καλο ειναι παρα κακο :p Φαντασου να σε χρεωνανε για τα 13 επιπλεον GB :lol::lol: νταξ, κι εσυ το ξεπερασες αρκετα, εαν το ξεπερασεις το οριο των 30 κατα λιγο σχετικα (εσυ σχεδον 50% επιπλεον εκανες) δεν ιδρωνει αυτι κανενος, και δεν θα πληρωνες τπτ αλλο, οπως ειμαι σιγουρος εχει γινει σε σχεδον ολους τους περασμενους λογαριασμους σου :rolleyes: Επικοινωνια δεν υπηρχε απλα μια μερα τον ημερων μου κοπηκε η συνδεση και πηρα εγω τηλεφωνο για να ενημερωθω.Τωρα για την ελαστικοτηα που λες οντως αυτο ισχυει και μου το ειχαν πει και απο το καταστημα της Wind οταν έκανα την συνδεση. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Όλη η συσγκεκριμμένη πολιτική αφορά τις διαδικασίες όλων των εταιρειών και καλύπτεται από το λεγόμενο τμήμα FRAUD (απλά ελληνικά "απατών"). Η κάθε εταιρεία που σου δίνει είτε στη συγκεκριμένη περίπτωση δωρεάν όγκο GB, αλλά και χρόνο ομιλίας στα κανονικά πακέτα (αυτό αναφέρεται και στους όρους συμβολαίου) διαθέτει αυτό το τμήμα που παρακολουθεί με αυτόματο σύστημα την κίνηση. Οποιαδήποτε στιγμή στη περίπτωση που υπάρχει όριο χρήσης στον όγκο ξεπεραστεί, το τμήμα αυτό κάνει φραγή και για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει αλόγιστη χρήση εν αγνοία ή μή αλλά και για να εξασφαλίσει ότι θα τα πάρει τα χρήματα από την αξία όγκου που έχει περαστεί. Για αυτό ζητάει και έναντι. Το ίδιο συμβαίνει και με συμβόλαια με χρόνο ομιλίας, νέους συνδρομητές ή και επικύνδυνους χωρίς να αναφέρω ομάδες κλπ. Από κεί και πέρα είναι ξεκάθαρο ότι και με απεριόριστο πακέτο internet υπάρχει μιά δικλείδα ασφαλείας που αν ξεπεραστεί φράζεται η γραμμή και απαιτείται έναντι ποσό για τα δεδομένα που έχουν χρεωθεί. Τώρα το πως θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα και το πως συμφέρει τον καθένα είναι άλλη υπόθεση. Αυτά γνωρίζω. :) To ίδιο πράγμα λέμε δηλαδή...:p Θα αστειεύσαι βέβαια. Όταν αγοράζω 5 GIGA, αγοράζω 5 GIGA όχι 105. Αγοράζω πολύ συγκεκριμένο πακέτο. Επιπλέον, από τη στιγμή που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι μετρήσεις του καταναλωτή/πελάτη της είναι ανακριβείς, τι προτείνει; Ποιά είναι η πολιτική της για να αποφευχθούν υπέρογκες χρεώσεις και πως προτίθεται να προστατέψει τον εαυτό της και τον πελάτη της από τέτοια λάθη; Κάνοντας τη φραγή όποτε θέλει αυτή; Υπάρχει συγκεκριμένο κατώφλι; Ή μπαίνει όποτε λάχει. Ισχυρίζονται ότι είναι αυτοματοποιημένο, αλλά η μέχρι στιγμής πράξη δεν δείχνει, ούτε επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Και αν η φραγή μπαίνει στα 5,5677 GB γιατί δεν μπαίνει στα 5 GIGA το οποίο θα ήταν πρακτική που συνάδει με τα χρηστά συναλλακτικά ήθη. Όλα αυτά είναι βέβαια νομικοί ισχυρισμοί που ένας Θεός ξέρει αν θα πρέπει να φτάσουμε στα δικαστήρια για να επιβεβαιωθούν... Ίδωμεν... Εγώ τα λεφτά που μου χρέωσαν δεν πρόκειται να τους τα δώσω έτσι εύκολα. Προτιμώ να τα δώσω σε δικηγόρο.... μάλλον δεν έχεις ξανακάνει σύνδεση. Δεν αγοράζεις 5 gb και μόνο αυτό. Παίρνεις ένα πακέτο με ένα πάγιο που σου δίνει 5 gb δωρεάν. Και απο κει πέρα συνεχίζεις την πλοήγηση με τις χρεώσεις που αναφέρονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της wind. Τώρα αν δεν στα είπαν σωστά στο κατάστημα αυτό είναι άλλο θέμα. Σου ξαναλέω το ίδιο ισχύει και στις συνδέσεις. Εγώ έχω 4 ώρες δωρεαν. Δηλαδή μετά το 4ωρο πρέπει να γίνει φραγή? Και γω πως θα μιλάω? Αν θες πακέτο με προαγορασμένο χρονο ομιλίας η πλοηγησης τότε πας σε καρτοκινητό φίλε μου. Και πρέπει να ξέρεις ότι η αυθαίρετη φραγή είναι αντισυνταγματική. Οπότε έχεις πολύ λάθος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σε όλα τ άλλα συμφωνώ απολύτος μαζί σου. Ειδικά για τον μετρητή. Γιατί και γω αν ο μετρητής μου έλεγε ότι μίλησα 3 ωρες και στο λογαριασμο μου έλεγε 25 ώρες τότε θα γινόμουν έξω φρενών. Τέλος πάντων.... Εντελώς με φιλική διάθεση στα λέω και τίποτα άλλο.... Έλπιζω να βρεις το δίκιο σου..... Και να μην πληρώσεις αυτά που ζητάνε...;) Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 μάλλον δεν έχεις ξανακάνει σύνδεση. Δεν αγοράζεις 5 gb και μόνο αυτό. Παίρνεις ένα πακέτο με ένα πάγιο που σου δίνει 5 gb δωρεάν. Και απο κει πέρα συνεχίζεις την πλοήγηση με τις χρεώσεις που αναφέρονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της wind. Τώρα αν δεν στα είπαν σωστά στο κατάστημα αυτό είναι άλλο θέμα. Σου ξαναλέω το ίδιο ισχύει και στις συνδέσεις. Εγώ έχω 4 ώρες δωρεαν. Δηλαδή μετά το 4ωρο πρέπει να γίνει φραγή? Και γω πως θα μιλάω? Αν θες πακέτο με προαγορασμένο χρονο ομιλίας η πλοηγησης τότε πας σε καρτοκινητό φίλε μου. Και πρέπει να ξέρεις ότι η αυθαίρετη φραγή είναι αντισυνταγματική. Οπότε έχεις πολύ λάθος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σε όλα τ άλλα συμφωνώ απολύτος μαζί σου. Ειδικά για τον μετρητή. Γιατί και γω αν ο μετρητής μου έλεγε ότι μίλησα 3 ωρες και στο λογαριασμο μου έλεγε 25 ώρες τότε θα γινόμουν έξω φρενών. Υπάρχουν 2 επιλογές: 1. Η φραγή γίνεται στα 5 GIGA. 2. H φραγή δεν γίνεται καθόλου. Οτιδήποτε άλλο δεν στέκει. Τα λοιπά περί πακέτου και παγίου και 5 GIGA δωρεάν σε συνδυασμό με την τρέχουσα πρακτική της φραγής και την αδυναμία ελέγχου της κατανάλωσης από τον χρήστη είναι ερμηνείες της Wind , η οποία στην ουσία ακυρώνει την έννοια του πακέτου με πάγιο και X όγκο δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Υπάρχουν 2 επιλογές: 1. Η φραγή γίνεται στα 5 GIGA. 2. H φραγή δεν γίνεται καθόλου. Οτιδήποτε άλλο δεν στέκει. Τα λοιπά περί πακέτου και παγίου και 5 GIGA δωρεάν σε συνδυασμό με την τρέχουσα πρακτική της φραγής και την αδυναμία ελέγχου της κατανάλωσης από τον χρήστη είναι ερμηνείες της Wind , η οποία στην ουσία ακυρώνει την έννοια του πακέτου με πάγιο και X όγκο δωρεάν. Aυτές δεν είναι 2 επιλογές. Είναι 2 προτάσεις δικιές σου!!:p:p Και όλες οι εταιρείες έχουν κάποιο όρια ασφαλείας. Ονομάζεται fraud όπως πολύ σωστά επισήμανε κάποιος παραπάνω. Αλλά το σταματάω εδώ διότι είσαι καμμένος αυτή την στιγμή και ότι και αν πω δεν πρόκειται να συμφωνήσεις. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 To ίδιο πράγμα λέμε δηλαδή...:p μάλλον δεν έχεις ξανακάνει σύνδεση. Δεν αγοράζεις 5 gb και μόνο αυτό. Παίρνεις ένα πακέτο με ένα πάγιο που σου δίνει 5 gb δωρεάν. Και απο κει πέρα συνεχίζεις την πλοήγηση με τις χρεώσεις που αναφέρονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της wind. Τώρα αν δεν στα είπαν σωστά στο κατάστημα αυτό είναι άλλο θέμα. Σου ξαναλέω το ίδιο ισχύει και στις συνδέσεις. Εγώ έχω 4 ώρες δωρεαν. Δηλαδή μετά το 4ωρο πρέπει να γίνει φραγή? Και γω πως θα μιλάω? Αν θες πακέτο με προαγορασμένο χρονο ομιλίας η πλοηγησης τότε πας σε καρτοκινητό φίλε μου. Και πρέπει να ξέρεις ότι η αυθαίρετη φραγή είναι αντισυνταγματική. Οπότε έχεις πολύ λάθος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σε όλα τ άλλα συμφωνώ απολύτος μαζί σου. Ειδικά για τον μετρητή. Γιατί και γω αν ο μετρητής μου έλεγε ότι μίλησα 3 ωρες και στο λογαριασμο μου έλεγε 25 ώρες τότε θα γινόμουν έξω φρενών. Τέλος πάντων.... Εντελώς με φιλική διάθεση στα λέω και τίποτα άλλο.... Έλπιζω να βρεις το δίκιο σου..... Και να μην πληρώσεις αυτά που ζητάνε...;) +1 otan exeis sindesi apla <proagorazeis> kapoio xrono omilias,gb ktl...sto giati na to kaneis auto, i apantisi einai epidi to proagorasmeno einai pio oikonomiko apo tin kanoniki xrewsi.H fragi twra den mporei na ginetai sta kala tou kathoumenou,xwris logo kai aitia giati auto einai arnisi paroxis ypiresias pou den stekei nomika.Twra to oti ginetai fragi se kapoio sigkekrimeno orio,den nomizw na xalaei kanenan...skeftite na sas eixa klepsei egw to tilefono kai mexri na to katalabete kai na kanete fragi,egw na eixa milisei 5 wres australia...den tha peite mprabo pou egine automata fragi kai den tha mporousa na sas xrewsw allo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 +1 otan exeis sindesi apla <proagorazeis> kapoio xrono omilias,gb ktl...sto giati na to kaneis auto, i apantisi einai epidi to proagorasmeno einai pio oikonomiko apo tin kanoniki xrewsi.H fragi twra den mporei na ginetai sta kala tou kathoumenou,xwris logo kai aitia giati auto einai arnisi paroxis ypiresias pou den stekei nomika.Twra to oti ginetai fragi se kapoio sigkekrimeno orio,den nomizw na xalaei kanenan...skeftite na sas eixa klepsei egw to tilefono kai mexri na to katalabete kai na kanete fragi,egw na eixa milisei 5 wres australia...den tha peite mprabo pou egine automata fragi kai den tha mporousa na sas xrewsw allo?? τα ίδια λέω και εγώ..... συμφωνώ απολύτως μαζί σου.... Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Πάντως στην cosmote υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις internet στα 5GB να το ελέγχεις και να ξέρεις πότε το έχεις περάσει. Ποιός; Με καρτοσυμβόλαιο 35 βάζεις και το Wireless Internet 5 GB και ξέρεις τι σου γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Aυτές δεν είναι 2 επιλογές. Είναι 2 προτάσεις δικιές σου!!:p:p Και όλες οι εταιρείες έχουν κάποιο όρια ασφαλείας. Ονομάζεται fraud όπως πολύ σωστά επισήμανε κάποιος παραπάνω. Αλλά το σταματάω εδώ διότι είσαι καμμένος αυτή την στιγμή και ότι και αν πω δεν πρόκειται να συμφωνήσεις. Και αυτά που λες εσύ φίλε μου, προτάσεις δικές σου είναι. Αυθαίρετες κι αποσπασματικές ερμηνείες. Μα γιατί να συμφωνήσω με τον χαβά του καθενός; Συγγνώμη κιόλας. Αν έστεκε ίσως, αν δεν στέκει όμως ούτε νομικά, αλλά ούτε λογικά, γιατί να το συζητήσουμε. Παρεμπιπτόντως, μήπως δουλεύεις για την Wind (ή κάποια άλλη ανάλογη εταιρεία;) Τι είναι αυτό; Damage control? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Υπάρχουν 2 επιλογές: 1. Η φραγή γίνεται στα 5 GIGA. 2. H φραγή δεν γίνεται καθόλου. Οτιδήποτε άλλο δεν στέκει. Τα λοιπά περί πακέτου και παγίου και 5 GIGA δωρεάν σε συνδυασμό με την τρέχουσα πρακτική της φραγής και την αδυναμία ελέγχου της κατανάλωσης από τον χρήστη είναι ερμηνείες της Wind , η οποία στην ουσία ακυρώνει την έννοια του πακέτου με πάγιο και X όγκο δωρεάν. Και αυτά που λες εσύ φίλε μου, προτάσεις δικές σου είναι. Αυθαίρετες κι αποσπασματικές ερμηνείες. Μα γιατί να συμφωνήσω με τον χαβά του καθενός; Συγγνώμη κιόλας. Αν έστεκε ίσως, αν δεν στέκει όμως ούτε νομικά, αλλά ούτε λογικά, γιατί να το συζητήσουμε. Παρεμπιπτόντως, μήπως δουλεύεις για την Wind (ή κάποια άλλη ανάλογη εταιρεία;) Τι είναι αυτό; Damage control? Ωχουυυυ κι εσυ τωρα!! Γινεσαι κουραστικος!!! Τι, επειδη δεν σε βρισκει συμφωνο η αποψη του gianisvolos, παει, του βαζεις κατευθειαν ταμπελακι?Ελεος! Μια χαρα λογικα μιλαει, και μαλιστα τεκμηριωνει αυτα που λεει πολυ καλυτερα απο εσενα, εαν ειναι τα το μελετησεις το θεμα.... Τι παει να πει υπαρχουν 2 επιλογες, 1. Η φραγή γίνεται στα 5 GIGA. 2. H φραγή δεν γίνεται καθόλου. ???????? Που το βασιζεις το εντελως αυθαιρετο και αβασιμο ισχυρισμο σου? Ενταξει, καηκες , το φυσας και δεν κρυωνει, αλλα ηρεμια! By the way, αυτα που σου ελεγε ο gianisvolos περι οριου ασφαλειας που θετει η εταιρεια στην συνδεση σου, δεν τα βγαζει απο το μυαλο του, ορος στο συμβολαιο που υπεγραψες ειναι. Διαβαζουμε και το χαρτι που υπογραφουμε , ετσι? ;) Και για να σου λυθει η απορια, δεν εχει το δικαιωμα η wind και καθε wind να σου τραβαει μια φραγη οποτε γουσταρει, παρα μονο για λογους ασφαλειας, οταν εχεις πλησιασει η ξεπερασει το μη-ανακοινωσιμο οριο συνδιαλεξεων-κινησης που σου εχει οριστει. Δηλαδη, νεα συνδεση να κανεις και να χτυπησεις 500 ευρω κινηση στις πρωτες 2 μερες, δεν εισαι και ο θεος ο ιδιος, το συστημα θα σε πεταξει για φραγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Και αυτά που λες εσύ φίλε μου, προτάσεις δικές σου είναι. Αυθαίρετες κι αποσπασματικές ερμηνείες. Μα γιατί να συμφωνήσω με τον χαβά του καθενός; Συγγνώμη κιόλας. Αν έστεκε ίσως, αν δεν στέκει όμως ούτε νομικά, αλλά ούτε λογικά, γιατί να το συζητήσουμε. Παρεμπιπτόντως, μήπως δουλεύεις για την Wind (ή κάποια άλλη ανάλογη εταιρεία;) Τι είναι αυτό; Damage control? Οταν κανεις συμβολαιο, δεν αγοραζεις 5 giga. Αγοραζεις συνδεση η οποια με 29,5 ευρω σου δινει τα 5 πρωτα giga. Οπως ακριβως και στην φωνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά γιατί όσο και αν έχω διαβάσει δεν το κατάλαβα ακόμη. Θέλω να έχω internet στο laptop μου όπου και αν βρίσκομαι. Κάνω μια συνδρομή με το WIND ADSM. Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσω το μόντεμ που δίνει η wind για να συνδεθώ ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και το κινητό μου για να κάνω τη δουλειά μου? Έχω το eten x500, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν μόντεμ για να μπω στο internet από τον φορητό μου?? Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ωχουυυυ κι εσυ τωρα!! Γινεσαι κουραστικος!!! Τι, επειδη δεν σε βρισκει συμφωνο η αποψη του gianisvolos, παει, του βαζεις κατευθειαν ταμπελακι?Ελεος! Μια χαρα λογικα μιλαει, και μαλιστα τεκμηριωνει αυτα που λεει πολυ καλυτερα απο εσενα, εαν ειναι τα το μελετησεις το θεμα.... Τι παει να πει υπαρχουν 2 επιλογες, 1. Η φραγή γίνεται στα 5 GIGA. 2. H φραγή δεν γίνεται καθόλου. ???????? Που το βασιζεις το εντελως αυθαιρετο και αβασιμο ισχυρισμο σου? Αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα posts μου θα το είχες καταλάβει μέχρι τώρα... Έχει περάσει καμιά βδομάδα... Διαβαζουμε και το χαρτι που υπογραφουμε , ετσι? ;) Φοβερή ανακάλυψη. Το έχω διαβάσει. Πουθενά δεν λέει όλα αυτά που λέτε εσείς. Επιπλέον, το χαρτί που έχεις υπογράψει δεν καταργεί το υπάρχον νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο. Και για να σου λυθει η απορια, δεν εχει το δικαιωμα η wind και καθε wind να σου τραβαει μια φραγη οποτε γουσταρει, παρα μονο για λογους ασφαλειας, οταν εχεις πλησιασει η ξεπερασει το μη-ανακοινωσιμο οριο συνδιαλεξεων-κινησης που σου εχει οριστει. Ακριβώς. Δεν έχω καεί εγώ, η Wind έχει καεί γιατί ήταν που ήταν πάτος, τώρα με όλες αυτές τις @@##$% χάνει πελάτες ορυμαγδόν. Εγώ ήδη πήρα το μοντεμάκι της Wind και πήγα στη Vodafone. Όχι για άλλο λόγο, αλλά έτσι από πείσμα. Κι έχει και καλύτερο δίκτυο, όχι dial-up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Οταν κανεις συμβολαιο, δεν αγοραζεις 5 giga. Αγοραζεις συνδεση η οποια με 29,5 ευρω σου δινει τα 5 πρωτα giga. Οπως ακριβως και στην φωνη. Ίσως, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το βάζω το φραγή για λόγους ασφαλείας όποτε θέλω εγώ και δεν λέω τίποτα σε κανέναν, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πακέτο μετά τα 5 GIGA που ονομάζεται απεριόριστο. Ναι και καλά το ονομάζουν πάγιο και τα 5 πρώτα GIGA δωρεάν. Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.... Ή μάλλον, πως το έκαναν οι καλόγεροι τον Μεσαίωνα που βάφτιζαν την πάπια παξιμάδι κι έκαναν πολυμερή νηστεία μόνο με παξιμάδι... Έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorid Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά γιατί όσο και αν έχω διαβάσει δεν το κατάλαβα ακόμη. Θέλω να έχω internet στο laptop μου όπου και αν βρίσκομαι. Κάνω μια συνδρομή με το WIND ADSM. Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσω το μόντεμ που δίνει η wind για να συνδεθώ ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και το κινητό μου για να κάνω τη δουλειά μου? Έχω το eten x500, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν μόντεμ για να μπω στο internet από τον φορητό μου?? Δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο να παρεις εξοπλισμο.. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το eten σαν μοντεμ, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι 3g, σωστα? Οποτε θα πρεπει να περιοριστεις σε ταχυτητες gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ίσως, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το βάζω το φραγή για λόγους ασφαλείας όποτε θέλω εγώ και δεν λέω τίποτα σε κανέναν, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πακέτο μετά τα 5 GIGA που ονομάζεται απεριόριστο. Ναι και καλά το ονομάζουν πάγιο και τα 5 πρώτα GIGA δωρεάν. Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.... Ή μάλλον, πως το έκαναν οι καλόγεροι τον Μεσαίωνα που βάφτιζαν την πάπια παξιμάδι κι έκαναν πολυμερή νηστεία μόνο με παξιμάδι... Έτσι. αν κάποιος διαβάσει όλα τα post θα αρχίσει να αναρωτιέται αν το πρόβλημα είναι το ποσό του λογ.μου σου ή η φραγή. Αλλά έπρεπε να μην στην βάλουν την φραγή και να πληρώνεις τώρα τα μαλλιά της κεφαλής σου.... Ελπίζω στην vodafone να βρεις αυτό που ζητάς!! Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amadeus888 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 αν κάποιος διαβάσει όλα τα post θα αρχίσει να αναρωτιέται αν το πρόβλημα είναι το ποσό του λογ.μου σου ή η φραγή. Αλλά έπρεπε να μην στην βάλουν την φραγή και να πληρώνεις τώρα τα μαλλιά της κεφαλής σου.... Ελπίζω στην vodafone να βρεις αυτό που ζητάς!! Φίλε Γιάννη, το πρόβλημά μου είναι το πρόβλημα που έχει ο κάθε μέσος χρήστης: ασφάλεια στο τι αγοράζω και πληρώνω. Καλά έκαναν και την έβαλαν τη φραγή. Αυτό που είπα αρχικά είναι γιατί δεν την έβαλαν όταν έπρεπε, από τη στιγμή που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα δικά μου στοιχεία (μετρητής DU meter) είναι αναξιόπιστα; Αν δεν υπάρχει τρόπος για τον χρήστη να ξέρει τι καταναλώνει, τότε για τι μιλάμε; ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ!!!:cry::!::help::kill: Και από τη στιγμή που υπάρχει το λεγόμενο απεριόριστο πακέτο, γιατί να πάρω τα μικρότερα πακέτα με αυτά τα δεδομένα; Μήπως αρέσει σε κανέναν να παίζει ρώσικη ρουλέτα; Υπήρχε ενημέρωση για όλα αυτά; Το όριο είναι ΗΜΕΡΗΣΙΟ ή ΜΗΝΙΑΙΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικο να παρεις εξοπλισμο.. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το eten σαν μοντεμ, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι 3g, σωστα? Οποτε θα πρεπει να περιοριστεις σε ταχυτητες gprs Όχι, δεν είναι 3g. Δε μπορώ να διαθέσω όμως και τα χρήματα για αγορά εξοπλισμού. Θα πάω και σε ένα κατάστημα wind για να ρωτήσω. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα posts μου θα το είχες καταλάβει μέχρι τώρα... Έχει περάσει καμιά βδομάδα... Φοβερή ανακάλυψη. Το έχω διαβάσει. Πουθενά δεν λέει όλα αυτά που λέτε εσείς. Επιπλέον, το χαρτί που έχεις υπογράψει δεν καταργεί το υπάρχον νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο. Ακριβώς. Δεν έχω καεί εγώ, η Wind έχει καεί γιατί ήταν που ήταν πάτος, τώρα με όλες αυτές τις @@##$% χάνει πελάτες ορυμαγδόν. Εγώ ήδη πήρα το μοντεμάκι της Wind και πήγα στη Vodafone. Όχι για άλλο λόγο, αλλά έτσι από πείσμα. Κι έχει και καλύτερο δίκτυο, όχι dial-up. Δεν εχω προθεση να ασχοληθω αλλο μαζι σου, ειτε δεν καταλαβαινεις, η κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Σε καθε περιπτωση, κανε οτι νομιζεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts