makrey Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Και οι δικες μου εντυπωσεις μετα απο 2 περιπου μηνες που εχω την συγκεκριμενη συσκευη ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλες... Το GPS προς το παρον μια χαρα... το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι η μπαταρια... καμια φορα τελειωνει υπερβολικα γρηγορα και δεν καταλαβαινω τον λογο... σε γενικες γραμμες μου καραταει γυρω στις 2 -3 μερες αλλα οταν το πιανει αυτο... εκει που εχει π.χ 3 γραμμες μεσα σε 2 ωρες σβηνει... υποψιν οτι με το πληκτρο του μενου πατημενο που δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν απο πισω το κανονιζω να μην υπερφορτωνεται.... αν εχει κανεις καπιοια ιδεα με τι μπορει να συμβαινει ας βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Αφου είμαστε στην εφαρμογή και πατήσαμε συμφωνώ.. Βλεπουμε πάνω αριστερα το σημα gps που ακομα δεν υπαρχει και δεξια το σήμα του κινητού.Το σημα gps δείχνει οτι βρίσκεται σε κατασταση αναζήτησης. Προσοχή!!!!Θα πρέπει να κανουμε την εξής ρύθμιση πάση θυσία!!! Πηγαινουμε με τα βελάκια πάνω εκει στο σηματακι με το μεγεθητικο φακο πανω αριστερα στο προγραμμα της γκαρμιν και το επιλεγουμε.Πρέπει να γίνει κιτρινο.Εκει πρέπει να επιλεξουμε οτι το σήμα δεν προερχεται απο bluetooth η οτιδήποτε άλλο...ΑΛΛΑ απο εσωτερικο δέκτη GPS. ...πα΄ρακαλώ ρωτηστε με για απορίες...και θα χαρώ αν μπορώ να βοηθήσω... Μιας και το τελευταιο καιρο το gps κοιμαται τον υπνο του δικαιου (κατω απο ενα τεταρτο για να βρει δορυφορο θεωρειται μεγαλη επιτυχια!!!) ειπα να κανω και αυτο που μας ειπε ο φιλος Γιωργος. Ομως σε καμμια των περιπτωσεων δεν μου εδινε επιλογη, που να λεει ποιο gps να διαλεξω. Κανω κατι λαθος??? Το εχει κανει κανενας αλλος φιλος αυτο??? Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Na rotiso k go kati sa paidaki... Apo menoy einai to klasiko Samsung? (elpizo oxi) tilefonikos katalogos alaloum ixos kliseis k donisei mono sta onoira mas k alles ilithiotites toy parelthontos? diabasa oles tis selides k den to eida poythena? Oso gia to gps teleutees entiposis apo toys katoxoys mias k pisteuo oti tha to emathan kalytera Autaaaa!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Na rotiso k go kati sa paidaki... Apo menoy einai to klasiko Samsung? (elpizo oxi) tilefonikos katalogos alaloum ixos kliseis k donisei mono sta onoira mas k alles ilithiotites toy parelthontos? diabasa oles tis selides k den to eida poythena? Oso gia to gps teleutees entiposis apo toys katoxoys mias k pisteuo oti tha to emathan kalytera Autaaaa!!!! πολυ καλο gps,να ξερεις ομως οτι δεν ειναι σαν τις συσκευες gps,πρωτα ειναι κινητο τηλεφωνο.οπως και απο την καμερα δεν περιμενεις να ειναι οπως μια ψηφιακης μηχανης ετσι και το gps.παντως ειναι πολυ βολικο γιατι σκεψου οτι το εχεις παντα μαζι σου,ενω μια συσκευη gps πρεπει να την κουβαλας και να την περνεις απο το αυτοκινητο.με το κινητο το μονο που χρειαζεσαι εινα μια βαση και ενα φορτιστη αυτοκινητου. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 να σας ρωτησω κατι μιας και ενδιαφερομαι και εγω να το αγορασω.η συσκευασια μεσα δεν εχει φορτιστη αυτοκινητου και βαση?αν οχι τοτε στα microland τα δινουν δωρο νομιζω.εχει φωνητικη καθοδηγηση στο gps?δωρεαν?το gps εχει μεσα την πολη της θηβας στους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 To δικο μου που αγοραστηκε απο μεσα απο την Vodafone ,ειχε φορτιστη αυτ/του και βαση μεσα στο κουτι του κανονικα, και οχι σαν δωρο. Το gps εχει φωνητικες οδηγιες (αυτο το τζαμπα δεν το καταλαβα πως το εννοεις!!) Ειμαι 99% σιγουρος οτι εχει την Θηβα.Δεν το εχω μαζι μου να το σιγουρεψω. Αυτα... Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 To δικο μου που αγοραστηκε απο μεσα απο την Vodafone ,ειχε φορτιστη αυτ/του και βαση μεσα στο κουτι του κανονικα, και οχι σαν δωρο. Το gps εχει φωνητικες οδηγιες (αυτο το τζαμπα δεν το καταλαβα πως το εννοεις!!) Ειμαι 99% σιγουρος οτι εχει την Θηβα.Δεν το εχω μαζι μου να το σιγουρεψω. Αυτα... ευχαριστω πολυ φιλε μου.εσυ με την αγορα του εισαι ευχαριστημενος? αν μπορουσες θα το αλλαζες για καποιο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Na rotiso k go kati sa paidaki... Apo menoy einai to klasiko Samsung? (elpizo oxi) tilefonikos katalogos alaloum ixos kliseis k donisei mono sta onoira mas k alles ilithiotites toy parelthontos? Το μενού του δεν είναι το κλασσικό της Samsung, αλλά το Nokia S60. Κοινώς είναι ένα Symbian/S60 smartphone, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 γνωριζει κανεις το sar του ι560? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 γνωριζει κανεις το sar του ι560? Αν δεν κανω λαθος ειναι γυρω στο 0,95 ... ουτε πολυ ουτε λιγο κατα τη γνωμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 ευχαριστω πολυ φιλε μου.εσυ με την αγορα του εισαι ευχαριστημενος? αν μπορουσες θα το αλλαζες για καποιο λογο? Φιλε roky δυστυχως δεν ειμαι το καταλληλο δειγμα στατιστικής ,ωστε να θεωρεις αξιοπιστη την γνωμη μου:D Να σκεφτεις οτι σαν κανονικο τηλεφωνο εχω ενα γερασμενο Νοκια 6130 και αν μου παθει κατι ...θα πεθανω!!!!:lol: κατοπιν τουτου αξιολογησε αντιστοιχα την γνωμη μου. Οχι δεν θα το αλλαζα γιατι το θεωρω ενα πολυ καλοκαι ποιοτικο τηλεφωνο με το προσθετο πλεονεκτημα του gpς (οταν βεβαια μας κανει την χαρη και βρει δορυφορο!!!) Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Χθες το πηρα μου άρεσε αλλα δεν το συνέδεσα ακομα . η συσκευή είναι vodafone και η σύνδεση cosmote .Παίζει ρόλο αυτό? Το έκανε κάποιος? Αν ναι με ποιές ρυθμίσεις? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 ακυρο το βρηκα. ανβαθμισεις χαρτων δεν μπορω να κάνω. έκανε κανεις? με ποιον τρόπο? Ενα αρχειο ποπυ κατέβασα απο το auto drive hellas δεν μπορει να εγκατασταθεί λέει. Καμιά βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2139353#post2139353 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Μηπως γνωριζει καποιος ποιες ειναι οι ρυθμισεις για το κινητο μας για wind plus non-stop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafeirdim Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ βάση στήριξης αυτοκινήτου για το ι560? Α, και βάση φόρτισης αν υπάρχει ή αλλιώς δεύτερο φορτιστή ταξιδιού για το γραφείο... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδεια τα φωτα σας εχουμαι ενα Samsung-i560 3 ημερες το φωρτισαμε κλειστο οπως μας ειπαν το ανιγουμαι περναμε επαφες και μετα απο λιγο σβηνει το περασαμε για τυχαιο συμβαν μετα απο λιγο ξανα και ξανα 5 φορες πειραμε τηλ. την vodafone μας ειπαν να ζητησουμε αμεση αντικατασταση το καταστημα vodafone μας στελνει στην samsung και αυτη στην vodafone τη να κανουμε ξερει κανεις εχει τυχη σε κανεναν αλλο αναβαθμιση μαλον δεν περνει γιατι ειναι vodafone (συγνωμη αν σας κουρασα). Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδεια τα φωτα σας εχουμαι ενα Samsung-i560 3 ημερες το φωρτισαμε κλειστο οπως μας ειπαν το ανιγουμαι περναμε επαφες και μετα απο λιγο σβηνει το περασαμε για τυχαιο συμβαν μετα απο λιγο ξανα και ξανα 5 φορες πειραμε τηλ. την vodafone μας ειπαν να ζητησουμε αμεση αντικατασταση το καταστημα vodafone μας στελνει στην samsung και αυτη στην vodafone τη να κανουμε ξερει κανεις εχει τυχη σε κανεναν αλλο αναβαθμιση μαλον δεν περνει γιατι ειναι vodafone (συγνωμη αν σας κουρασα). Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Μου εσβηνε μονο του και χωρις λογο. Πηγα στην vodafone και μου το αντικατεστησαν σε μια εβδομαδα. Τι προβλημα ειχε δεν ξερω αλλα να πρεπει να το πας μεσα σε 7 μερες για να γινει αντικατασταση και οχι service και θα πας στην vodafone οχι στην samsoung. Τωρα για το θεμα της μπαταριας για δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το 3g η μαλλον να το βαλετε "οταν απαιτειται" γιατι και μπαταρι γλυτωνεται και σημα εχετε καλυτερο ΣΕΙΡΑ: μενου --> ρυθμισεις --> ρυθμ. τηλεφωνου --> συνδεση --> πακετα δεδομενων συνδεση πακετα δεδομενων ενεργοποιουμε ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ σημειο προσβασης ΚΑΝΕΝΑ αυτα ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 :)Ευχαριστω πολυ φιλε hotgr αυρι το πρωι το δυνη για να γινει η αντικατασταση:) Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέος χρήστης του myphone, όπως και νέος κάτοχος του samsung i560v... Ερώτηση: Στην πρώτη φόρτιση του τηλεφώνου, πόσες ώρες πρέπει να το αφήσουμε να φορτίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Να ακολουθείς αυτό που λέει το manual της συσκευής. Αυτά τα κόλπα περί 10 ωρών κλπ, είναι ελληνικές σαχλαμάρες των υπαλλήλων των μαγαζιών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχει περάσει η εποχή των μπαταριών (που δεν ήταν λιθίου) που ήθελαν πολλές ώρες φόρτιση... Απλά, καλό είναι γενικά για την μπαταρία (λιθίου) να μην σου αποφορτίζεται τελείως. Ούτως ή άλλως, πρέπει να περάσουν μερικές φορτίσεις-αποφορτίσεις για να δεις την πραγματική της διάρκεια ;) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ευχαριστώ, αλλά επειδή δεν αναφέρεται πουθενά στο manual πόσες ώρες πρέπει να γίνει η πρώτη φόρτιση μπορεί κάποιος να μου πει που το έχει κάνει... Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Καλημέρα. Μερικές ερωτήσεις παιδιά: 1) Υπάρχει θήκη για το i560v και που μπορώ να βρω; 2) Σχετικά με το GPS, μπαίνω στο Garmin Mobile XT πάω στο "ΓΙΑ ΠΟΥ", πως περνάω μία διεύθυνση στην οποία θέλω να πάω για να κάνω "ΜΕΤΑΒΑΣΗ" 3) Πως σβήνω από το "ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΟΥ" τις τοποθεσίες που έχουν αποθηκευτεί "τοποθ.μου 01" "τοποθ.μου 02" κτλ 4) Από που αυξάνεται ο χρόνος για το αυτόματο κλείδωμα του τηλεφώνου;:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Και κάτι ακόμη Πάμε Μενού/Εφαρμογες/Δεδομ. GPS Τι ακριβώς κάνουμε με το δεδομ. GPS; (Πως λειτουργεί δηλαδή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Και κάτι ακόμη Πάμε Μενού/Εφαρμογες/Δεδομ. GPS Τι ακριβώς κάνουμε με το δεδομ. GPS; (Πως λειτουργεί δηλαδή;) ελα φιλε μου.. με το GPS ειναι λιγο μπερδεμα η υποθεση... Αν πας στις προηγουμενες σελιδες του συγκεκριμενου forum θα καταλαβεις πως γινονται πολλες απο τις απαιτουμενες ρυθμισεις... αλλα σου λεω οτι και ολα τελεια να τα κανεις το συγκεκριμενο GPS παει λιγο και με τα κεφια του... Σε γενικες γραμμες ειναι αρκετα ικανοποιητικο παντως για να μην απογοητευεσαι αν σκεφτεις οτι περιλαμβανεται σε κινητο τηλεφωνο... Τωρα για τα δεδομενα GPS που ρωτας ειναι μια εfαρμογη η οποια απαιτει να εχειw συνδεθει πρωτα μεσω του Garmin με τους δορυφορους και μετα μεσω αυτης της εφαρμογης μπορεις να βρεις συντεταγμενες και υψομετρο κυριως... δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σαν εφαρμογη αν σκεφτεις και το γεγονος οτι υπαρχει σε πολλα κινητα τα οποια δεν εχουν καν ενσωματωμενο δεκτη GPS... Αν εχεις αλλη ερωτηση σχετικα πες το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts