Jump to content

alexsia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexsia

  1. Ήταν χάλια αδιόρθωτα απο οτι γραφόταν σε αυτο το forum. Εμένα το gps ποτε δούλευε ποτε οχι. Σε κάποιους άλλους δε δούλευε καθολου. Το ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά μετα την αναβάθμιση λυθηκαν ολα τα προβλήματα. Έχω περάσει και τις κάμερες της τροχαίας στα προσαρμοσμένα POI ολα δουλευουν ρολοι και δεν μου χρεωνει το λογαριασμό η χρήση του gps (επειδη ρωτάει καποιος πιο πανω). Βέβαια αν κάποιος εκανε αναβάθμιση σχετικά προσφατα και εξακολουθει να έχει προβλήματα ας το δηλωσει σε αυτό το forum γιατι μπορει καποια τηλ να δουλευουν και κάποια οχι. Αν μπορω πάντως να βοηθησω πολυ νευχαρίστως θα το κάνω. That's all.:):)
  2. Δυστυχως πρεπει να πας στο service. Μου είπαν απο την εταιρεια που κανει το service της samsung στην Ελλάδα οτι αναβαθμίσεις απο το internet δεν γίνονται πλεον στα κινητα της samsung. Ως εκ τουτου κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις. Εγω δεν είχα καθημερινο πρόβλημα με το σβήσιμο του τηλεφώνου αλλα αρκετά συχνό. Μετα την αναβάθμιση κοπήκαν όλα μαχαίρι ουτε εσβησε πάλι ουτε αρνήθηκε να πιάσει σημα το GPS. το δοκιμάζω 3-4 φορές την ημέρα και παντα ειναι ΟΚ. Σε 20 το πολύ sec εχει βρεί δορυφόρους δηλ σωθηκα τι αλλο να πω. Προτείνω λοιπόν σε όποιον εχει προβλήματα σαν αυτά που αναφέρονται στο προηγούμενο post μου αβλεπή αναβάθμιση. 4-5 ημέρες θα πάρει αποόσο μου είπαν στο τηλέφωνο με το φόρτο εργασίας αυτων των ημερών. Ενημερωτικά το κεντρικο service τους είναι αν θυμάμαι καλα Φαβιερου 7 χαιδαρι και στην πανεπιστημίου και στον πειραιά.αυτά.
  3. Επειδη αντιμετωπισα πολλα απο τα παραπανω προβλήματα καταθέτω λοιπόν την εμπειρία μου. Οταν ανοιγα το πρωι το τηλεφωνο μετά απο δευτερόλεπτα έκλεινε και για να ανοίξει έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία όχι πάντα αλλά πολλές φορές. Πρόσεξα λοιπόν (αφου το ξεσκισα στο ανοιξε-κλεισε) οτι αυτό το έκανε όταν είχα την κάρτα μνήμης (garmin) μεσα στο τηλέφωνο. Το έστειλα για δεύτερη φορά μαζι με την καρτα (αφου εκανα backup τα αρχεια) με την επισημανση οτι το προβλημα εμφανιζοταν οταν η καρτα ηταν μεσα στο τηλ. Απο τη vodafone μου είπαν οτι τελικως πηγε στο service της samsung και οχι στης vodafone οπως την προηγουμενη φορά (οπου εκαναν μια απλη αναβαθμιση). Πηρα λοιπον το τηλεφωνο και προσεξα οτι τα εικονιδια του μενου ειναι πλεον χρωματιστα (κοκκινο κιτρινο μωβακι κλπ). Προφανως ειναι καποια νεα εκδοση αλλα το καλο ειναι οτι το gps δουλεύει περίφημα.Πιανει σημα σε δευτερόλεπτα (εννοείται οτι εχουμε κανει τις παραπανω ρυθμισεις) και για 2 εβδομασες τωρα το ενεργοποιω 3-4 φορες την ημερα ακομα και με συννεφια ή βροχή και ομως ποτε δεν μουλαρωσε και δεν μου ξαναέσβησε. Το δοκιμασα με καρτα sim της wind ακομα και χωρις καρτα sim και ολα πηγαν καλά. Οσο για τις χρεώσεις προσεξα στο λογαριασμό απο τα καλοκαιρι οτι ειχα χρεωθει χρηση web η κατι τετοιο τελοσπαντων που οφειλοταν στο gps , οπως επισης και το οτι λειτουργούσε το vodafone live οταν ανοιγα το gps. Τωρα βλεπω οτι δεν λειτουργει το live και ευελπιστω οτι δεν θα χρεώνομαι. Θα το δω στον επομενο λογαριασμο και αν καποιος ενδιαφέρεται θα ενημερωσω. Αυτα τα ολιγα.
  4. Έλειπα για εν αδιαστημα γι αυτο και δεν σου απαντησα. Παντως οτι και να δικιμασα δεν επιασε. Δες μηπως αυτοι στην autodrive hellas σου δωσουν λύση . Ελπίζω οτι δεν εχεις ακομα προβλημα.
  5. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
  6. ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΛΙ ?
  7. TΟ XTRA ΚΑΙ Ο ΕΓΚΥΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ VODAFONE LIVE. ΓΙΑ WIND ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΤΟ VODAFONE LIVE ΤΗΣ WIND?
  8. ακυρο το βρηκα. ανβαθμισεις χαρτων δεν μπορω να κάνω. έκανε κανεις? με ποιον τρόπο? Ενα αρχειο ποπυ κατέβασα απο το auto drive hellas δεν μπορει να εγκατασταθεί λέει. Καμιά βοήθεια??
  9. Χθες το πηρα μου άρεσε αλλα δεν το συνέδεσα ακομα . η συσκευή είναι vodafone και η σύνδεση cosmote .Παίζει ρόλο αυτό? Το έκανε κάποιος? Αν ναι με ποιές ρυθμίσεις? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...