Jump to content

Samsung SGH-i560

iMac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει να μου πει καποιος απο εσας που το εχει πως ειναι το μενου του επειδη ειναι vodafone live;δεσμευει κανενα πληκτρο με συντομευση vodafone live;

Όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά η δεξιά συντόμευση είναι για το vodafone live, μπορείς όμως να την αλλάξεις με οποιαδήποτε άλλη συντόμευση.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• Απαντήσεις 470
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν το ανοίγεις για πρώτη φορά η δεξιά συντόμευση είναι για το vodafone live, μπορείς όμως να την αλλάξεις με οποιαδήποτε άλλη συντόμευση.

καλο αυτο.δηλαδη αν εξαιρεσεις ενα επιπλεον εικονιδιο στο μενου δηλαδη αυτο με το σημα της vodafone δεν εχει αλλη διαφορα απο τα αλλα symbian.οταν κανει boot εχει τιποτα λογοτυπα της vodafone;

καλο αυτο.δηλαδη αν εξαιρεσεις ενα επιπλεον εικονιδιο στο μενου δηλαδη αυτο με το σημα της vodafone δεν εχει αλλη διαφορα απο τα αλλα symbian.οταν κανει boot εχει τιποτα λογοτυπα της vodafone;

Έχει και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο animation της vodafone, αλλά συμπαθητικά μου φαίνονται.

Τέλος, το πιο χτυπητό, που δεν αναφέρθηκε, είναι το σήμα της vodafone στην πρόσοψη.

Currently using:

Νίκος

Δεν μπορώ με τίποτα να ολοκληρώσω τη διαδικασία "Λήψη Δεδομένων XTRA" !! Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω?

Σύμφωνα και με τις οδηγίες του gianisma, αποτελεί το δεύτερο βήμα για να προχωρήσει η διαδικασία... Πριν ψάξω για τους δορυφόρους.

Τι μπορεί να φταίει? Καμιά ιδέα φίλε gianisma?

Δεν μπορώ με τίποτα να ολοκληρώσω τη διαδικασία "Λήψη Δεδομένων XTRA" !! Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω?

Σύμφωνα και με τις οδηγίες του gianisma, αποτελεί το δεύτερο βήμα για να προχωρήσει η διαδικασία... Πριν ψάξω για τους δορυφόρους.

Στο πρωτο βημα εχεις επιλεξει Σημειο προσβασης Vodafone Web ;

Αν το εχεις κανει και παλι δεν γινεται τιποτα δοκιμασε να γυρισεις σε δυκτιο Gsm ,το 3G της Vodafone σε μερικες περιοχες εχει πολλα προβληματα !!!

Αν δεν πιασει και αυτο κανε ενα hard reset, εχω κανει 2 μεχρι να βγαλω ακρη, και θα στρωσει....

Καλη επιτυχια.

απο slide πως παει τωρα που εχει περασει λιγος καιρος;γιατι στην αρχη ολα καλα ειναι...μετα χαλαρωνουν.

Μέχρι τώρα δε δείχνει σημάδια κόπωσης.

Ο χρόνος θα δείξει.

Currently using:

Νίκος

Μου το κάνει κι εμένα καμμιά φορά αλλά με ένα restart στρώνει.

Currently using:

Νίκος

Τελικα αυτο το Xtra τι ειναι ρε φιλαρες????

Χρειαζεται να το κανουμε συχνα ή μια φορα στην αρχη και τερμα???

Επισης κατι λεει για χρεωσεις...

Ξερετε κατι για αυτο?????

Παντως απο μπαταρια δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο....2 μερες με το ζορι.

Επισης και η βαση του τηλεφωνου για το αυτοκινητο ,μαλλον θα ηταν για αλλο μοντελο και το ριξανε μεσα στο κουτι ....ετσι για να που οτι τα δινουνε!!!!

Εχει περασει κανενας σας mp3 ????

Επειδη θα μπουν αναγκαστικα στην καρτουλα του Garmin, το ψιλοφοβαμαι το θεμα!!!!

Μιχαλης

Στο πρωτο βημα εχεις επιλεξει Σημειο προσβασης Vodafone Web ;

Αν το εχεις κανει και παλι δεν γινεται τιποτα δοκιμασε να γυρισεις σε δυκτιο Gsm ,το 3G της Vodafone σε μερικες περιοχες εχει πολλα προβληματα !!!

Αν δεν πιασει και αυτο κανε ενα hard reset, εχω κανει 2 μεχρι να βγαλω ακρη, και θα στρωσει....

Καλη επιτυχια.

Thank you!

Με το reset όλα ήρθαν στα ίσα τους!! Δοκίμασα το χάρτη και φαίνεται πολύ αναλυτικός, με τους δορυφόρους να έχουν διαρκώς σήμα, που μου άφησε θετικότατη εντύπωση.

Στα αρνητικά, δεν έμεινα ευχαριστημένος από τις οδηγίες που μου έδινε το gps, αφού με καθοδηγούσε όχι από τους κεντρικότερους και ταχύτερους δρόμους αλλά με έβγαζε από κάτι στενά με σαφώς μεγαλύτερη διαδρομή. Πάντως, ο επανυπολογισμός της διαδρομής γινόταν ταχύτατα.

Φιλε καλη σου μερα.

Δοκιμασε αν θελεις και το Sygic Drive, προσωπικα πιστευω πως ειναι αρκετα καλυτερο και πιο ευκολο απο το Garmin, το οποιο υποθετω πως δουλευεις αυτην τη στιγμη....

Thank you!

Με το reset όλα ήρθαν στα ίσα τους!! Δοκίμασα το χάρτη και φαίνεται πολύ αναλυτικός, με τους δορυφόρους να έχουν διαρκώς σήμα, που μου άφησε θετικότατη εντύπωση.

Στα αρνητικά, δεν έμεινα ευχαριστημένος από τις οδηγίες που μου έδινε το gps, αφού με καθοδηγούσε όχι από τους κεντρικότερους και ταχύτερους δρόμους αλλά με έβγαζε από κάτι στενά με σαφώς μεγαλύτερη διαδρομή. Πάντως, ο επανυπολογισμός της διαδρομής γινόταν ταχύτατα.

Απ'οτι διαβαζα σε καποιο αλλο Forum εχει κυκλοφορησει η εκδοση 4.10.80 που μαλλον διορθωνει αρκετα προβληματα..

Εχει περασει κανενας σας mp3 ????

Επειδη θα μπουν αναγκαστικα στην καρτουλα του Garmin, το ψιλοφοβαμαι το θεμα!!!!

Παρε μια καρτα 2Gb ονομασε την Garmin και αντεγραψε με εναν υπολογιστη ολη της Original καρτας..

Διαβασε καποιο Forum αναλογο και με καποιο εργαλειο που μπορεις να βρεις ευκολα την κανεις να δουλευει οπως η original..:)

Ετσι δεν εχεις να φοβασε τιποτα και εχεις περισσοτερο χωρο:O

Φιλε καλη σου μερα.

Δοκιμασε αν θελεις και το Sygic Drive, προσωπικα πιστευω πως ειναι αρκετα καλυτερο και πιο ευκολο απο το Garmin, το οποιο υποθετω πως δουλευεις αυτην τη στιγμη....

Εχω ακουσει για το Sygic Drive,καποια στιγμη θα το δοκιμασω για να πειραματιστω μαζι του. Προσωπικα με βολευει καλυτερα το Garmin επειδη το χρησιμοποιω χρονια,εχω στο αυτοκινητο το Nuvi 300 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. το κινητο το χρησιμοποιω σαν Gps οταν ειμαι με την μηχανη η με τα ποδια και πραγματικα μπορω να βασιστω μονο στις φωνητικες οδηγιες ,φοραω τα ακουστικα μεσα απο το κρανος και δεν εχω χασει στροφη μεχρι τωρα !!! το κολπο βεβαια για μια ασφαλη πλοηγηση χωρις λαθη ειναι να ειναι γυρισμενο στο συστημα Gsm επειδη το 3G εχει πολλα προβληματα σε πολλες περιοχες και το κινητο οταν κινησε με ταχυτητα εκπεμπει συνεχως και με μεγαλη ισχυ με αποτελεσμα να Φιμωνεται συνεχως και για μεγαλα διαστηματα ο δεκτης του Gps ... :confused:

Παρε μια καρτα 2Gb ονομασε την Garmin και αντεγραψε με εναν υπολογιστη ολη της Original καρτας..

Διαβασε καποιο Forum αναλογο και με καποιο εργαλειο που μπορεις να βρεις ευκολα την κανεις να δουλευει οπως η original..:)

Ετσι δεν εχεις να φοβασε τιποτα και εχεις περισσοτερο χωρο:O

Γιαννη δεν ειμαι διατεθιμενος με τις γνωσεις που εχω, να ρισκαρω:D

Να φιαξω δηλ ενα φακελο μεσα στην καρτα που εχει το garmin, να τον ονομασω μουσικη και εκει να βαλω 5-10 τραγουδια ετσι για την ιστορια.

Δεν θα μου κανει τιποτα κολπα το gps λες...

Φοβαμαι μηπως αντι για την κοπελα που μου λεει να στιψω δεξια βγει η Madonna και αρχισει και τραγουδαει!!:lol:

Μιχαλης.

Μιχαλης

Γιαννη δεν ειμαι διατεθιμενος με τις γνωσεις που εχω, να ρισκαρω:D

Να φιαξω δηλ ενα φακελο μεσα στην καρτα που εχει το garmin, να τον ονομασω μουσικη και εκει να βαλω 5-10 τραγουδια ετσι για την ιστορια.

Δεν θα μου κανει τιποτα κολπα το gps λες...

Φοβαμαι μηπως αντι για την κοπελα που μου λεει να στιψω δεξια βγει η Madonna και αρχισει και τραγουδαει!!:lol:

Μιχαλης.

Μιχαλη δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα, μπορεις να βαλεις και τραγουδια και φωτογραφιες και οτι αλλο θελεις στην καρτα. Το μονο προβλημα ειναι η μικρη χωρητικοτητα της.

οκ ευχαριστω. εξαλλου δεν εχω προβλημα με την χωρητικοτητα.

Ειμαι της σχολης καθε πραγμα να κανει και μια δουλεια.

Στο μονο που "παραστρατησα" ειναι το κινητο που εχει και gps!!!

Για να ακουω μουσικη εχω το yepp, οποτε μικρο το κακο.

Μιχαλης

από ποιότητα ήχου όταν μιλάς και ένταση τί λέει? γενικώς προτείνετε να το αγοράσω?

Θεωρώ πως είναι πολύ καλή επιλογή, γιατί συνδυάζει πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Πιστεύω πως είναι από τα πιο advanced κινητά που κυκλοφορούν και ταυτόχρονα good value for money.

• The title was changed to Samsung SGH-i560