Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και το πατάς... δεν απαντάς στη κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και το πατάς... δεν απαντάς στη κλήση; οχι! δεν κανει τιποτα:blink: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Δε δουλεύει, μην ταλαιπωρείσαι άλλο.... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Δε δουλεθει το δικο μου ή γενικα εχουν προβλημα τα ακουστικα και σε αλλουσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Σε όλα δε δούλευε από τότε που βγήκαν! :down: Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Παιδιά, μία ερώτηση. Που μπορώ να το βάλω αγγελία για πώληση το Χ600; Εδώ μέσα εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Destinator γι αυτό που μπορώ να βρω? Αν και προβλέπω να πάει για πώληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Destinator γι αυτό που μπορώ να βρω? ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Παιδιά, μία ερώτηση. Που μπορώ να το βάλω αγγελία για πώληση το Χ600; Εδώ μέσα εννοώ. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 75 posts στο forum για να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Κατάλαβα. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 ειδα οτι βγηκε επισημη (στο site) ρομ για το χ600 ειναι η 382 στα αγγλικα και υπαρχει εδω http://www.etencorp.com/Support/downloadfile/rom/200807101701311215680354.exe για οποιον θελει να την κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_origin Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 την έχει δοκιμάσει κανένας? Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 την έχει δοκιμάσει κανένας? εγω ειναι μια χαρα εχει το ιδιο gsm firmware με τις ρωσικες οι λειτουργιες του τηλεφωνου τωρα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_n Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Δηλαδή αν αναβαθμίσει κάποιος την Ελληνική σε αυτή δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 εγω ειναι μια χαρα εχει το ιδιο gsm firmware με τις ρωσικες οι λειτουργιες του τηλεφωνου τωρα ειναι οκ η διαδικασια πια ειναι? ειναι ευκολο να μας πεις και μας τους ασχετους καποια πραγματα να μη κανουμε καμια πατατα? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_origin Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 μόλις πάω σπίτι θα την κάνω ένα Install να την δω! πάντως 1000 thanks για την ενημέρωση!:) *όταν έβαλα την Ρώσικη είδα μεγάλη διαφορά στην ποιότητά της φωτογραφικής πολύ μεγάλη διαφορά παιδιά πριν έβγαζε άθλιες φώτο κατα την γνωμη μου και τώρα πραγματικά είναι πολύ καλές! Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispeg Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Γεια σας, διαβαζω καιρο το forum σας αλλα εγινα μελος προσφατα γιατι εχω σοβαρο προβλημα! Εστειλα το Χ600 στη Γερμανια(!) μεσω του καταστηματος που το αγορασα (Πλαισιο) για να μου κανουν αναβαθμηση λογισμκου! (ακουσα απο το παρων forum οτι διορθωνει προβληματα με bluetooth κ.α. Εκανα και ενα backup με το backup utility που ειχε το PDA αλλα τωρα δεν κανει restore!!!!! Μου ειπαν οτι μπορει να φταιει οτι αλλαξε το λογισμικο αλλα δεν με ειχαν προηδοποιήσει. Τωρα μολις κανω restore τελειωνει κανει soft reset αλλα δεν ξεκιναει ποτε, κολαει εκει, λιγο πριν αρχισει το windows mobile. Μπορω να κανω καπου καπως restore εστω τις επαφες μου???? Οι υπαλληλοι στο Πλαισιο δεν γνωριζουν! Παρακαλω βοηθηστε με ειναι θεμα επαγκελματικο εχω χασει όλα τα τηλεφωνα των συνεργατων και πελατων μου! Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγεθος του μυνηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για το restore; Από εδώ και πέρα Sprite Backup και για τις επαφές/sms/calendar συγκεκριμένα... PIM Backup 2.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Γεια σας, διαβαζω καιρο το forum σας αλλα εγινα μελος προσφατα γιατι εχω σοβαρο προβλημα! Εστειλα το Χ600 στη Γερμανια(!) μεσω του καταστηματος που το αγορασα (Πλαισιο) για να μου κανουν αναβαθμηση λογισμκου! (ακουσα απο το παρων forum οτι διορθωνει προβληματα με bluetooth κ.α. Εκανα και ενα backup με το backup utility που ειχε το PDA αλλα τωρα δεν κανει restore!!!!! Μου ειπαν οτι μπορει να φταιει οτι αλλαξε το λογισμικο αλλα δεν με ειχαν προηδοποιήσει. Τωρα μολις κανω restore τελειωνει κανει soft reset αλλα δεν ξεκιναει ποτε, κολαει εκει, λιγο πριν αρχισει το windows mobile. Μπορω να κανω καπου καπως restore εστω τις επαφες μου???? Οι υπαλληλοι στο Πλαισιο δεν γνωριζουν! Παρακαλω βοηθηστε με ειναι θεμα επαγκελματικο εχω χασει όλα τα τηλεφωνα των συνεργατων και πελατων μου! Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για το μεγεθος του μυνηματος. αν εχω καταλαβει καλα σου αλλαξανε ρομ στο πλαισιο οταν αλλαζεις ρομ το back up δε δουλευει γνωμη μου βαλε παλι την προηγουμενη ρομ κανε το backup κανονικα ,αποθηκευσε οτι πληροφοριες θελεις στην καρτα σου και μετα βαλε την καινουρια. τροποι δυο το στελνεις παλι στο πλαισιο για να στο κανουνε ή μας λες ποια ρομ ειχες ποια ρομ σου βαλανε μηπως και βρουμε καμια ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Δηλαδή αν αναβαθμίσει κάποιος την Ελληνική σε αυτή δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? υπαρχει περιπτωση (μικρη) να εχεις προβλημα με την εγγυηση αλλα 90% θα εισαι μια χαρα. κανεις δε ξερει σιγουρα γιατι ολα παιζονται στην γερμανια που το στελνουνε αλλα το τηλεφωνο με την ελληνκη ρομ ειναι για κλαματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Η αλλαγή απο την ρωσοαγγλικη στην νέα επίσημη αγλική γίνεται με τον τρόπο αλλαγής ρομ σε άλλη γλώσσα ή γινεται κατευθείαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 η διαδικασια πια ειναι? ειναι ευκολο να μας πεις και μας τους ασχετους καποια πραγματα να μη κανουμε καμια πατατα? συνδεεις το κινητο με το pc μεσω usb και ενεργοποιηται το activesync (αφου το εχεις εγκαταστησει στο pc την εκδοση 4.5 υπαρχει εδω http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 κατεβαζεις το αρχειο το τρεχεις και ακολουθεις τις οδηγιες κοιτα και εδω για την εγκατασταση σε αλλη γλωσσα http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Η αλλαγή απο την ρωσοαγγλικη στην νέα επίσημη αγλική γίνεται με τον τρόπο αλλαγής ρομ σε άλλη γλώσσα ή γινεται κατευθείαν?? με τον τροπο αλλαγης ρομ σε αλλη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 το ppc πεταει με τη καινουρια ρομ... δε περιμενα με τιποτα τετοια διαφορα (απο ελλ 263). δε περιμενα να δω ελευθερη μνημη 30,25 μετα απο soft reset με ολα τα προγραμματα της eten εκτος του spb.. ας ελπισουμε ολα να πανε καλα και να μη προκυψει κατι μελλοντικα.. :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 το ppc πεταει με τη καινουρια ρομ... δε περιμενα με τιποτα τετοια διαφορα (απο ελλ 263). δε περιμενα να δω ελευθερη μνημη 30,25 μετα απο soft reset με ολα τα προγραμματα της eten εκτος του spb.. ας ελπισουμε ολα να πανε καλα και να μη προκυψει κατι μελλοντικα.. :lol: προχωρα δυνατα βεβαια οτι και να εβαζες μετα την 263 θα ηταν καλυτερο (αν τη βαρεθεις βαλε την ρωσικοαγγλικη,ιδια αλλα με πρασινο φοντο ,τρομερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts