ektorash Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Αυτό το fix μειώνει το φορτίο της CPU όταν πιέζουμε την οθόνη αφής στο 15% Πληροφορίες και download εδώ: http://eten-users.eu/index.php?showtopic=14129&hl= Είναι για Eten X600, X650, X800. Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.Καμμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.Καμμιά βοήθεια? παρε το φακελο με τα αρχεια και αντεγραψετον στην καρτα τρεξε τα αρχεια απο κει (αφου μπεις με τον file explorer και τα βρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Καλημέρα παιδιά.Εχω το χ600 5 μέρες τώρα αγορασμένο απο πλαίσιο με 4gb κάρτα. Μια γρήγορη ερώτηση. Εχω σύνδεση wind απο τον Γενάρη. Μου κάνει εντύπωση οτι αναγνωρίζει δίκτυο TELESTET!!! Εχει κανείς ιδέα γιατί? Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 enAlarmPPC v3.3.2 http://www.maik-wiege.de/en/enalarmppc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Εχω σύνδεση wind απο τον Γενάρη. Μου κάνει εντύπωση οτι αναγνωρίζει δίκτυο TELESTET!!! Μην ανησυχεις σε ολους μας TELESTET δειχνει.... Εγω το αγορασα πριν 12 μερες και με ενα Βluetooth Samsung που το δοκιμασα δουλευει μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μην ανησυχεις σε ολους μας TELESTET δειχνει.... Εγω το αγορασα πριν 12 μερες και με ενα Βluetooth Samsung που το δοκιμασα δουλευει μια χαρα!! πας εδω με ενα registry editor HKLM/Software/Microsoft/RIL/OperatorNames και δεξι κλικ new/string value και γραφεις 20210 και data wind ετσι θα σου βγαζει wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 enAlarmPPC v3.3.2 http://www.maik-wiege.de/en/enalarmppc/ Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 παρε το φακελο με τα αρχεια και αντεγραψετον στην καρτα τρεξε τα αρχεια απο κει (αφου μπεις με τον file explorer και τα βρεις) Είτε πάρω τον φάκελο που ειναι ζιπαρισμένο,είτε το αρχείο μόνο του,μου λέει οτι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Είτε πάρω τον φάκελο που ειναι ζιπαρισμένο,είτε το αρχείο μόνο του,μου λέει οτι δεν είναι έγκυρη εφαρμογή.:( παραξενο να μη τα τρεχει απο το κινητο (φανταζομαι τη σειρα την ακολουθεις) Installation: 1. Install SdkCerts.cab on your device 2. Install FISH_TOUCH_FIX_BY_GreateVK.CAB 3. Reset your device 4. Pass calibration 5. All Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 4. Pass calibration 5. All Αυτο το Pass calibration πως να το ερμηνευσω; Οτι πρεπει να προσπερασω το calibration ή να κανω τη διαδικασια του calibration; Υ.Γ. Το SkypeForPocketPC-2.2.0.18-Beta.cab δουλεψε μια χαρα με τα ELL 030 0263. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpali Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Καλησπέρα παιδιά, Μήπως θα μπορούσε κάποιος που έχει ψαχτεί πολύ με το X600 και γενικότερα με WM6 να κάνει μια λίστα με κάποια must προγραμματάκια;Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ.Κι εμένα αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 πας εδω με ενα registry editor HKLM/Software/Microsoft/RIL/OperatorNames και δεξι κλικ new/string value και γραφεις 20210 και data wind ετσι θα σου βγαζει wind Λιγες περισσότερες πληροφορίες αν έχεις τη καλοσύνη Πως ακριβώς? Ποιο registry editor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Resco Registry (περιλαμβάνεται στο πακέτο του Resco Explorer) ή το free PHM Registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Μήπως θα μπορούσε κάποιος που έχει ψαχτεί πολύ με το X600 και γενικότερα με WM6 να κάνει μια λίστα με κάποια must προγραμματάκια;Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ.Κι εμένα αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες. SOTI Pocket Controller, Resco Explorer, WkTask Manager, Resco Photo Viewer Pro, Modaco NoData, Wififofum, HButton, Eortologio, SPB Weather, PCM Contacts, Pocket CM Keyboard, Sprite Backup, SKTools, Core Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Λιγες περισσότερες πληροφορίες αν έχεις τη καλοσύνη Πως ακριβώς? Ποιο registry editor? και τα αλλα δυο προγραμματα ειναι πολυ καλα , αν θελεις να τρεχει απο το pc τοτε βαλε κιαυτο http://freewareppc.com/utilities/mobileregistryeditor.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Αυτο το Pass calibration πως να το ερμηνευσω; Οτι πρεπει να προσπερασω το calibration ή να κανω τη διαδικασια του calibration; Υ.Γ. Το SkypeForPocketPC-2.2.0.18-Beta.cab δουλεψε μια χαρα με τα ELL 030 0263. να ξανακανεις την διαδικασια (αν και μου φαινεται οτι μετα απο softreset σου ζηταει μονο του παλι ευθυγραμμιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Resco Registry (περιλαμβάνεται στο πακέτο του Resco Explorer) ή το free PHM Registry. Φίλε έβαλα το resco και πήγα μέχρι το τέλος των οδηγιών σου. Ομως το όνομα δεν αλλάζει. Στο όνομα του operator εχει default και δεν επιτρέπει την αλλαγή του.Το νούμερο που γράφεις που το βάζω? Νame :default String :κενό Το έκανα και μέσω pc και οταν πάω να βάλω το νούμερο και το όνομα wind μου πατώντας ok λέει access denied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 παραξενο να μη τα τρεχει απο το κινητο (φανταζομαι τη σειρα την ακολουθεις) Installation: 1. Install SdkCerts.cab on your device 2. Install FISH_TOUCH_FIX_BY_GreateVK.CAB 3. Reset your device 4. Pass calibration 5. All Κάνω το 1 και ειναι οκ Στελνω με bluetooth τον ζιπαρισμένο φάκελο του Νο2 και οταν πάω να το τρέξω μου λέει:Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα της αρχειοθήκης.Η αρχειοθήκη μπορεί να είναι κατεστραμένη,μη έγκυρη ή να μην υποστηρίζεται η μορφή της. Στέλνω μόνο το αρχείο και όταν το ανοίγω μου γράφει ένα κατεβατό ολόκληρο:δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του αρχείου ή να το επαναφέρετε. Επίσης,μου έκανε και εμένα κάποια κόλπα το τηλέφωνο.Ενώ ήταν ανοιχτό και με καλούσαν,σε εμένα δεν χτύπαγε.Και το έχω 4-5 μέρες μόνο...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 enAlarmPPC v3.3.2 http://www.maik-wiege.de/en/enalarmppc/ Ζητάει κωδικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Κάνω το 1 και ειναι οκ Στελνω με bluetooth τον ζιπαρισμένο φάκελο του Νο2 και οταν πάω να το τρέξω μου λέει:Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα της αρχειοθήκης.Η αρχειοθήκη μπορεί να είναι κατεστραμένη,μη έγκυρη ή να μην υποστηρίζεται η μορφή της. Στέλνω μόνο το αρχείο και όταν το ανοίγω μου γράφει ένα κατεβατό ολόκληρο:δεν είναι υπογεγραμμένο με αξιόπιστο πιστοποιητικό ή κάποιο από τα στοιχεία του δεν μπορεί να βρεθεί.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση του αρχείου ή να το επαναφέρετε. Επίσης,μου έκανε και εμένα κάποια κόλπα το τηλέφωνο.Ενώ ήταν ανοιχτό και με καλούσαν,σε εμένα δεν χτύπαγε.Και το έχω 4-5 μέρες μόνο...:cry: το φακελο με τα αρχεια στειλτο με συνδεση με activesync (συνδεοντας το καλωδιο με το pc σου) το να σε καλουν και να χτυπαει το κινητο ειναι προβλημα που εμφανιζεται με τη 263 (η βαζεις αγγλικη 264 ή περιμενεις 264 ελληνικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annihilator Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Όταν πάω να κατεβάσω ένα theme (.tsk) με explorer αλλα και με τον opera mobile μου το ανοίγει σαν text στην 264 αγγλική. Στην ελληνική όμως που είχα πρίν έκανε download κανονικα. Φταίει τπτ file association? Γίνετε να τα πειράξω αυτά απο τη registry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Παιδιά,τελικά το fix για τη μείωση της χρήσης του CPU κάνει δουλειά και το μηχανάκι πετάει.:lol: Ανοίγει το Core player σε κλασματα του δευτερολέπτου.;) Πολύ καλο πράγματι.Απο τότε που το εγκατέστησα δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά! Ευχαριστώ το φίλο που μας άνοιξε τα μάτια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 Ζητάει κωδικό... Το ειδα κι εγω οταν το εγκατεστησα... αλλα δυστυχως δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 υπάρχει πρόγραμμα που να κλείνει εντελώς το pda ? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2008 υπάρχει πρόγραμμα που να κλείνει εντελώς το pda ? για τα eten οχι (δυστυχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts