Jump to content

salpigktis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by salpigktis

  1. Προβλήματα so far απο το νέο κινητάκι... 1) Δεν έχει τη δυνατότητα λόγω έλλειψης bluetooth technology (δυνατότητα αναγνώρισης; των δυνατοτήτων των συσκευών που συνδέονται) να συνδεθεί ταυτόχρονα και να κάνει χρήση 2 δυνατοτήτων μιας συσκευής. Παράδειγμα,εχω ένα cd αυτοκινήτου Pioneer με bluetooth. Δεν μπορεί το κινητό να συνδεθεί και να κάνει ταυτόχρονη χρήση του Pionner και σαν handsfree και να μεταδίδει ταυτόχρονα μεσω A2DP και μουσική.( Το SE W960i που έχω το κάνει περίφημα και σε μηδεν χρόνο). 2) Πολλές φορες αδυνατει να κάνει αυτόματη σύνδεση με hands free που είναι ήδη paired αφου για κάποιο λογο αποσυνδεθεί. 3)Δεν αλλάζει fonts στις γραμματοσειρές (ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω) 4)Δεν σου δίνει τη δυνατότητα να διατηρείς σύνδεση με ένα σημείο πρόσβασης wlan χωρίς να θέλεις σύνδεση στο internet. 5)Η θήκη είναι για τα μπάζα.Περίμενα κάτι καλύτερο απο την ΝΟΚΙΑ για ένα κινητό 435 ευρώ. Αυτά! Κατά τα άλλα το κινητό ασφαλώς και είναι καλό. Θα μου κρατήσει καλή συντροφιά περιμένοντας το XPERIA X1 μέχρι να το φέρει ο Αγιος Βασίλης.
  2. Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος!
  3. Παιδιά θα έλεγα να αφήσετε τα πειράματα με το αρχείο αυτό που κάνει γρηγορότερο το κινητο. Αν θέλετε κάτι τέτοιο βάλτε το Tweak Peaks που κάνει μια χαρά τη δουλειά του και με ασφάλεια. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και το κινητό πετάει!
  4. Flashplayer gia UIQ3 δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ή το έχει βρεί ας κάνει post.
  5. To wind plus δουλεύει μια χαρά αν κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις.... όπως και το fring που εγκατέστησα σήμερα και μίλαγα 2 ώρες μέσω skype...απο το bluetooth μου παρακαλώ...και απο τη βεράντα μου μακριά απο το laptop........ Yessssssssssssssssssssssssssssssssss
  6. Οταν γράφεις με κεφαλαία τότε μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες.... Τόσο απλό...
  7. Παιδιά πουλάω το δικό μου χ600 όποιος ξέρει κάποιον που να το θέλει ας κάνει post. 10 ημερών με 4 gb κάρτα απο πλαίσιο με όλα του τα χαρτιά.
  8. Ρε παιδιά μια ερώτηση... Για να βλέπω τα mail στα ελληνικά και οχι κινέζικα ποιό set χαρακτήρων πρέπει να επιλέξω? Ποιά επιπλέον ρύθμιση χρειάζεται? Ευχαριστώ.
  9. Παιδιά,τελικά το fix για τη μείωση της χρήσης του CPU κάνει δουλειά και το μηχανάκι πετάει.:lol: Ανοίγει το Core player σε κλασματα του δευτερολέπτου.;) Πολύ καλο πράγματι.Απο τότε που το εγκατέστησα δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά! Ευχαριστώ το φίλο που μας άνοιξε τα μάτια:)
  10. Φίλε έβαλα το resco και πήγα μέχρι το τέλος των οδηγιών σου. Ομως το όνομα δεν αλλάζει. Στο όνομα του operator εχει default και δεν επιτρέπει την αλλαγή του.Το νούμερο που γράφεις που το βάζω? Νame :default String :κενό Το έκανα και μέσω pc και οταν πάω να βάλω το νούμερο και το όνομα wind μου πατώντας ok λέει access denied
  11. Λιγες περισσότερες πληροφορίες αν έχεις τη καλοσύνη Πως ακριβώς? Ποιο registry editor?
  12. Καλημέρα παιδιά.Εχω το χ600 5 μέρες τώρα αγορασμένο απο πλαίσιο με 4gb κάρτα. Μια γρήγορη ερώτηση. Εχω σύνδεση wind απο τον Γενάρη. Μου κάνει εντύπωση οτι αναγνωρίζει δίκτυο TELESTET!!! Εχει κανείς ιδέα γιατί? Τι μπορώ να κάνω?
×
×
  • Create New...