Jump to content

ETEN Glofiish X600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS? Γιατί αρκετές φορές ξεχνάω να ανοιξω το Wi-Fi και συνδέεται αυτόματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤμεσω GPRS.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS? Γιατί αρκετές φορές ξεχνάω να ανοιξω το Wi-Fi και συνδέεται αυτόματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤμεσω GPRS.

Kane mia anazitisi edw gia to No Data exei anaferthei para polles fores.

Modpic.gif

γεια σας παιδιά, θα ήθελα να σας πω και την δική μου εμπειρία. έχω αγοράσει εδώ και 2 βδομάδες από πλαίσιο το χ600 με ελληνική rom. έχω εγκαταστήσει το igo my way 2006 plus και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.... είναι το πρώτο μου ppc και ειλικρινά δύσκολα θα ξαναγύρναγα σε κανονικό κινητό η smart phone.... είναι απλά εκπληκτικό το πόσο με έχει βοηθήσει ακόμα και για την δουλειά μου (mobile office, outlook). το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.

Καλησπερα ειμαι κατοχος εδω και 2 μερες τοy εν λογο ppc.

Κανω update τη νεα rom αλλα μου βγαζει failed. Τι μπορει να φταιει ;

Επισης οταν βαζω να παιξουν mp3 δεν ακουγονται απ τα ακοστικα τιποτα που συνοδευονται παρα μονο απ το ηχειακι....

Εν τω μεταξυ to gps viewer δεν μου βρισκει ουτε εναν δορυφορο σε σχεση με το χ600 του πατερα μου που βρισκει μεσα απ το σπιτι 9-12 καθε φορα ενω τα χω διπλα διπλα... ειναι δυνατον ; εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει ;

Παιδια βρηκα τι φταιει. To gps viewer δεν μου βρισκει δορυφορους μετα απο τη χρηση του προγραμματος "satellite data update" .

To θεμα ειναι πως το επαναφερουμε στην αρχικη κατασταση ; μετραω ηδη αρκετα rr's

Παιδιά θέλω να πάρω pda κινητό κ απ' το λίγο που έχω ψάξει είμαι μεταξύ του x600 καi του lg ks20.Μ'ενδιαφέρει το gps που το έχει ενσωματωμένο το eten αλλα αν ειναι καλύτερο το lg κ πιο γρήγορο λογω 128 ram δε θα ειχα προβλημα να πάρω εξωτερικό gps.Τα λεφτα που διαθέτω ειναι 450-500(τα 500 μαζί με bt gps) euro κ για αγορα από πλαισιο ή vodafone λογω επιδότησης.Εσείς που ειστε και ειδικοί σε τέτοια θέματα τι μου προτείνετε;

• Administrators
Παιδιά θέλω να πάρω pda κινητό κ απ' το λίγο που έχω ψάξει είμαι μεταξύ του x600 καi του lg ks20.Μ'ενδιαφέρει το gps που το έχει ενσωματωμένο το eten αλλα αν ειναι καλύτερο το lg κ πιο γρήγορο λογω 128 ram δε θα ειχα προβλημα να πάρω εξωτερικό gps.Τα λεφτα που διαθέτω ειναι 450-500(τα 500 μαζί με bt gps) euro κ για αγορα από πλαισιο ή vodafone λογω επιδότησης.Εσείς που ειστε και ειδικοί σε τέτοια θέματα τι μου προτείνετε;

X600 σίγουρα. Παρόλο τη διπλάσια RAM που έχει το KS20, κατά παράξενο τρόπο και λόγο την καταβροχθίζει με αποτέλεσμα η διαφορά στις δύο συσκευές να είναι μικρή. To Χ600 έχει ενσωματωμένο το καλύτερο GPS της αγοράς.

Modpic.gif

X600 σίγουρα. Παρόλο τη διπλάσια RAM που έχει το KS20, κατά παράξενο τρόπο και λόγο την καταβροχθίζει με αποτέλεσμα η διαφορά στις δύο συσκευές να είναι μικρή. To Χ600 έχει ενσωματωμένο το καλύτερο GPS της αγοράς.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Πάντως σ'αυτά τα χρήματα δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο;

να ρωτήσω κάτι πότε θα βγει η νέα rom και ποιά προβλήματα θα διορθωθούν ?

Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν -

αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες...

Ogame

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Πάντως σ'αυτά τα χρήματα δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο;

Μια χαρά είναι αυτό για τα χρήματά του. Εάν θες να πας σε καλύτερο (πχ. Touch Cruise) πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω.

Modpic.gif

• Administrators
να ρωτήσω κάτι πότε θα βγει η νέα rom και ποιά προβλήματα θα διορθωθούν ?

Πρώτα βγαίνει μια ROM και μετά βλέπουμε τι αλλαγές περιλαμβάνει.

Modpic.gif

Παρατήρησα ότι όταν στο AP του σπιτιού βάζω WPA κλείδωμα

το Χ600 δεν μπορεί να συνδεθεί.

Μόλις το γυρίζω σε wep ή no security συνδέεται κανονικά.

Έχει παρατηρήσει άλλος αυτό το πρόβλημα??

Μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση λογισμικού που να βελτιώνει τον driver της wifi κάρτας Marvell GSPI8686 ????

παιδια εβαλα την 063 που λεει πωσ διορθ το προβλημα με το ραδιο-μεγαφωνο.Πως ενεργ το μεγαφωνο ομως ρε παιδιαααα????

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

παιδια εβαλα την 063 που λεει πωσ διορθ το προβλημα με το ραδιο-μεγαφωνο.Πως ενεργ το μεγαφωνο ομως ρε παιδιαααα????

μηπως εννοεις" X600 a42 030 0263"

μαλλον η 0264 θα βγαζει τον ηχο του ραδιου απτο μεγαφωνο

εβαλες τη WWE ή ELL?

τοχεις παρει απο πλαισιο?

Εν τω μεταξυ to gps viewer δεν μου βρισκει ουτε εναν δορυφορο σε σχεση με το χ600 του πατερα μου που βρισκει μεσα απ το σπιτι 9-12 καθε φορα ενω τα χω διπλα διπλα... ειναι δυνατον ; εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει ;

μαλλον θα σε βοηθησει το αρθρο εδω

εχει οδηγιες για το κατεβασμα των αρχειων που σου λειπουν και

που να τα βαλεις

http://www.etenblog.com/2008/02/19/run-gps-viewer-on-a-clean-install/

μηπως εννοεις" X600 a42 030 0263"

μαλλον η 0264 θα βγαζει τον ηχο του ραδιου απτο μεγαφωνο

εβαλες τη WWE ή ELL?

τοχεις παρει απο πλαισιο?

NAI αυτη εννοω και το εχω παρει απο το πλαισιο με αγγλικη ρομ.Εβαλα wwe ofc

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

Μόλις τώρα πήρα κ εγώ το κινητό.Έχει φορτισμένη μπαταρία στο 40%.Να περιμένω πρώτα να ξεφορτίσει τελείως κ μετά να το φορτίσω;Α και κάτι άλλο να το φορτίζω στο φορτιστή τοίχου ή στο pc?

Μόλις τώρα πήρα κ εγώ το κινητό.Έχει φορτισμένη μπαταρία στο 40%.Να περιμένω πρώτα να ξεφορτίσει τελείως κ μετά να το φορτίσω;Α και κάτι άλλο να το φορτίζω στο φορτιστή τοίχου ή στο pc?

Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε θα το φορτίσεις,απλά αυτό καλύτερα να γίνει με τον φορτιστή τοίχου & όχι μέσω usb:)

Καλορίζικο ! ! !

Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε θα το φορτίσεις,απλά αυτό καλύτερα να γίνει με τον φορτιστή τοίχου & όχι μέσω usb:)

Καλορίζικο ! ! !

Ευχαριστώ!Παίζει κάποιο ρόλο αν θα το φορτίζω ανοιχτό ή κλειστό?Τα λέω όλα αυτά γιατί εχω διαβάσει κάτι παράπονα για την αυτονομία της συγκεκριμένης συσκευής κ θα θελα να τη φορτίσω σωστά!

Δεν κλείνουν ποτέ τα ΕΤΕΝ & ιδιαίτερα σχεδόν όλα τα ppc φίλε μου...

Θα το βάλεις στην φόρτιση σε κατάσταση stand by δηλαδή με σβηστή οθόνη

• The title was changed to ETEN Glofiish X600