gerakas Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS? Γιατί αρκετές φορές ξεχνάω να ανοιξω το Wi-Fi και συνδέεται αυτόματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤμεσω GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS? Γιατί αρκετές φορές ξεχνάω να ανοιξω το Wi-Fi και συνδέεται αυτόματα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤμεσω GPRS. Kane mia anazitisi edw gia to No Data exei anaferthei para polles fores. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Σ' ευχαριστώ φίλε athanaso77, είναι η πολλοστή φορά που με σώζεις!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Το δοκίμασε κανένας με gps για αρκετή ώρα ώστε να ξέρουμε αν κολλάει κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Εγώ για 3 ώρες, δεν κόλλησε με dest 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PDAmaniac Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 γεια σας παιδιά, θα ήθελα να σας πω και την δική μου εμπειρία. έχω αγοράσει εδώ και 2 βδομάδες από πλαίσιο το χ600 με ελληνική rom. έχω εγκαταστήσει το igo my way 2006 plus και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.... είναι το πρώτο μου ppc και ειλικρινά δύσκολα θα ξαναγύρναγα σε κανονικό κινητό η smart phone.... είναι απλά εκπληκτικό το πόσο με έχει βοηθήσει ακόμα και για την δουλειά μου (mobile office, outlook). το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_cc Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Καλησπερα ειμαι κατοχος εδω και 2 μερες τοy εν λογο ppc. Κανω update τη νεα rom αλλα μου βγαζει failed. Τι μπορει να φταιει ; Επισης οταν βαζω να παιξουν mp3 δεν ακουγονται απ τα ακοστικα τιποτα που συνοδευονται παρα μονο απ το ηχειακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_cc Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Εν τω μεταξυ to gps viewer δεν μου βρισκει ουτε εναν δορυφορο σε σχεση με το χ600 του πατερα μου που βρισκει μεσα απ το σπιτι 9-12 καθε φορα ενω τα χω διπλα διπλα... ειναι δυνατον ; εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_cc Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδια βρηκα τι φταιει. To gps viewer δεν μου βρισκει δορυφορους μετα απο τη χρηση του προγραμματος "satellite data update" . To θεμα ειναι πως το επαναφερουμε στην αρχικη κατασταση ; μετραω ηδη αρκετα rr's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ευχαριστώ , ήθελα να δω αν το 600 λειτουργεί οκ με φορτίο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_22 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδιά θέλω να πάρω pda κινητό κ απ' το λίγο που έχω ψάξει είμαι μεταξύ του x600 καi του lg ks20.Μ'ενδιαφέρει το gps που το έχει ενσωματωμένο το eten αλλα αν ειναι καλύτερο το lg κ πιο γρήγορο λογω 128 ram δε θα ειχα προβλημα να πάρω εξωτερικό gps.Τα λεφτα που διαθέτω ειναι 450-500(τα 500 μαζί με bt gps) euro κ για αγορα από πλαισιο ή vodafone λογω επιδότησης.Εσείς που ειστε και ειδικοί σε τέτοια θέματα τι μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδιά θέλω να πάρω pda κινητό κ απ' το λίγο που έχω ψάξει είμαι μεταξύ του x600 καi του lg ks20.Μ'ενδιαφέρει το gps που το έχει ενσωματωμένο το eten αλλα αν ειναι καλύτερο το lg κ πιο γρήγορο λογω 128 ram δε θα ειχα προβλημα να πάρω εξωτερικό gps.Τα λεφτα που διαθέτω ειναι 450-500(τα 500 μαζί με bt gps) euro κ για αγορα από πλαισιο ή vodafone λογω επιδότησης.Εσείς που ειστε και ειδικοί σε τέτοια θέματα τι μου προτείνετε; X600 σίγουρα. Παρόλο τη διπλάσια RAM που έχει το KS20, κατά παράξενο τρόπο και λόγο την καταβροχθίζει με αποτέλεσμα η διαφορά στις δύο συσκευές να είναι μικρή. To Χ600 έχει ενσωματωμένο το καλύτερο GPS της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_22 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 X600 σίγουρα. Παρόλο τη διπλάσια RAM που έχει το KS20, κατά παράξενο τρόπο και λόγο την καταβροχθίζει με αποτέλεσμα η διαφορά στις δύο συσκευές να είναι μικρή. To Χ600 έχει ενσωματωμένο το καλύτερο GPS της αγοράς. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Πάντως σ'αυτά τα χρήματα δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnyDiamond Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 να ρωτήσω κάτι πότε θα βγει η νέα rom και ποιά προβλήματα θα διορθωθούν ? Παράθεση Υπάρχει ένας πόλεμος που μαίνεται στο σύμπαν - αλλά σε σκοτεινούς καιρούς αναδεικνύονται οι μεγάλοι ηγέτες... Ogame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Πάντως σ'αυτά τα χρήματα δεν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο; Μια χαρά είναι αυτό για τα χρήματά του. Εάν θες να πας σε καλύτερο (πχ. Touch Cruise) πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 να ρωτήσω κάτι πότε θα βγει η νέα rom και ποιά προβλήματα θα διορθωθούν ? Πρώτα βγαίνει μια ROM και μετά βλέπουμε τι αλλαγές περιλαμβάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas76 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παρατήρησα ότι όταν στο AP του σπιτιού βάζω WPA κλείδωμα το Χ600 δεν μπορεί να συνδεθεί. Μόλις το γυρίζω σε wep ή no security συνδέεται κανονικά. Έχει παρατηρήσει άλλος αυτό το πρόβλημα?? Μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση λογισμικού που να βελτιώνει τον driver της wifi κάρτας Marvell GSPI8686 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 παιδια εβαλα την 063 που λεει πωσ διορθ το προβλημα με το ραδιο-μεγαφωνο.Πως ενεργ το μεγαφωνο ομως ρε παιδιαααα???? Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 παιδια εβαλα την 063 που λεει πωσ διορθ το προβλημα με το ραδιο-μεγαφωνο.Πως ενεργ το μεγαφωνο ομως ρε παιδιαααα???? μηπως εννοεις" X600 a42 030 0263" μαλλον η 0264 θα βγαζει τον ηχο του ραδιου απτο μεγαφωνο εβαλες τη WWE ή ELL? τοχεις παρει απο πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Εν τω μεταξυ to gps viewer δεν μου βρισκει ουτε εναν δορυφορο σε σχεση με το χ600 του πατερα μου που βρισκει μεσα απ το σπιτι 9-12 καθε φορα ενω τα χω διπλα διπλα... ειναι δυνατον ; εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει ; μαλλον θα σε βοηθησει το αρθρο εδω εχει οδηγιες για το κατεβασμα των αρχειων που σου λειπουν και που να τα βαλεις http://www.etenblog.com/2008/02/19/run-gps-viewer-on-a-clean-install/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sTavr0z Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 μηπως εννοεις" X600 a42 030 0263" μαλλον η 0264 θα βγαζει τον ηχο του ραδιου απτο μεγαφωνο εβαλες τη WWE ή ELL? τοχεις παρει απο πλαισιο? NAI αυτη εννοω και το εχω παρει απο το πλαισιο με αγγλικη ρομ.Εβαλα wwe ofc Παράθεση TrelosPlanitis.blogspot.com - ολα τα τρελά εδώ .. - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_22 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Μόλις τώρα πήρα κ εγώ το κινητό.Έχει φορτισμένη μπαταρία στο 40%.Να περιμένω πρώτα να ξεφορτίσει τελείως κ μετά να το φορτίσω;Α και κάτι άλλο να το φορτίζω στο φορτιστή τοίχου ή στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Μόλις τώρα πήρα κ εγώ το κινητό.Έχει φορτισμένη μπαταρία στο 40%.Να περιμένω πρώτα να ξεφορτίσει τελείως κ μετά να το φορτίσω;Α και κάτι άλλο να το φορτίζω στο φορτιστή τοίχου ή στο pc? Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε θα το φορτίσεις,απλά αυτό καλύτερα να γίνει με τον φορτιστή τοίχου & όχι μέσω usb:) Καλορίζικο ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_22 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δεν παίζει κανένα ρόλο το πότε θα το φορτίσεις,απλά αυτό καλύτερα να γίνει με τον φορτιστή τοίχου & όχι μέσω usb:) Καλορίζικο ! ! ! Ευχαριστώ!Παίζει κάποιο ρόλο αν θα το φορτίζω ανοιχτό ή κλειστό?Τα λέω όλα αυτά γιατί εχω διαβάσει κάτι παράπονα για την αυτονομία της συγκεκριμένης συσκευής κ θα θελα να τη φορτίσω σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Δεν κλείνουν ποτέ τα ΕΤΕΝ & ιδιαίτερα σχεδόν όλα τα ppc φίλε μου... Θα το βάλεις στην φόρτιση σε κατάσταση stand by δηλαδή με σβηστή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts