Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Μήπως μπορει κάποιος να μου προτεινει ένα καλό πρόγραμμα για διαχείρηση επαφών?Καί ένα βολικό πληκτρολόγιο ελληνικών?Δέ βρίσκω cr@@k για το τελευταίο Risco:( http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5904 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4569 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6400 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5903 Gia to teleftaio... ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ευχαριστώ. Το Pocket CM keyboard είχα βάλει αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν το εχει σαν default και κάθε φορά πρεπει να το ενεργοποιώ.(βρήκα μόλις τώρα μια πρόταση για λύση στο NGI forum θα τη δοκιμάσω αργοτερα) Παρεπιπτώντος ωραίο το forum της NGI θα κατσω να το ψάξω λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ευχαριστώ. Το Pocket CM keyboard είχα βάλει αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν το εχει σαν default και κάθε φορά πρεπει να το ενεργοποιώ.(βρήκα μόλις τώρα μια πρόταση για λύση στο NGI forum θα τη δοκιμάσω αργοτερα. H lysi sto problima sou einai to SipChange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 τελικά έχει ρωτήσει κανείς Πλαίσιο πόσο βγαίνει με νέα σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 τελικά έχει ρωτήσει κανείς Πλαίσιο πόσο βγαίνει με νέα σύνδεση? 300 ευρω (με επιδοτηση 148 ευρω) 300 ευρω ουτε λιγα ουτε πολλα για το cruise γυρω στα 580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Η νεα rom ειναι επισημη απο την eten? την εχει δοκιμασει κανεις?διορθωνει προβληματα?το εχω απο expansys εδω και 3 βδομαδες οποτε υποθετω εχω την προηγουμενη εκδοση rom και ρωταω αν αξιζει η αναβαθμιση? αν μιλας για την wwe 030 263 εχει τα προβληματα της (ασυμβατοτητα εφαρμογων ,σκαμπανεβασμα ενδειξης σηματος) γενικα πολλα bugs περιμενω νεα rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armenistis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 αν μιλας για την wwe 030 263 εχει τα προβληματα της (ασυμβατοτητα εφαρμογων ,σκαμπανεβασμα ενδειξης σηματος) γενικα πολλα bugs περιμενω νεα rom Ναι την 263 αναφερω δηλαδη να μην κανω αναβαθμιση ακομα :( κριμα θελω να φτιαξω το προβλημα με το BT γιατι ειναι πολυ σπαστικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Αναβάθμιση έτσι κι αλλιώς να κάνεις.....κάνε το backup των δεδομένων σου και μετά ξαναβάλε τα προγράμματα που έχεις, σε 15 λεπτά είσαι έτοιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armenistis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Κ φιλε ευχαριστ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armenistis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ενα δυο προβληματακια μετα την αναβαθμιση που παρατηρησα 1 δεν μπορεις να βαλεις σαν default αλλο keyboard εκτος του μαμισιου οτι και να κανω αυτο επιμενει εκει να κραταει το αρχικο σαν default :( 2 το destinator το εχω φορτωμενο στη καρτα μνημης δεν λεει να μου κανει shortcut που να δουλευει ενω με οτι αλλο εχω εκει γινεται κανονικα το BT δεν το δοκιμασα ακομα απο αυριο αναφερω τυχων βελτιωσεις.αν εχει κανεις καμμια λυση για αυτα που ανεφερα καλοδεχουμενες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 καλημερα εχω το χ600 καμια εβδομαδα το πηρα απο πλαισιο και εχει επανω την ell 030 0263 θελω να του βαλω την wwe 030 0263 αλλα κολλαει στην αναβαθμιση και μου λεει οτι δεν ειναι το "os image " για αυτη τη συσκευη ξερει κανεις γιατι? και κατι αλλό στην σελιδα glofiish.copm δε μου κανει εγγραφη με το s/n της συσκευης ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Το πρόβημα της εγγραφής στο glogiish.com το έχω και εγώ.Τους έστειλα mail αλλά δε μου απάντησαν δυυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.etencorp.com/member/registration.php ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armenistis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Καμμια ιδεα γιατι δεν μου δουλευει το shortcut του destinator 7 ενω αν το ανοιξω μεσω file explorer πεταει κανονικα?? εχω τη νεα rom 263 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ GPS ΣTA WINDOWS/START MENU/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ/GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 καλησπερα σε ολους.ευχομαι να ειστε ολοι καλα.εχω μαζεψει καποιες οικονομιες και σκεφτομαι να παρω το Χ6οο.ομως τα χρηματα δεν μου βγαινουν για destinator...εχετε καμια λυση εκτος απο το να βγω στα φαναρια να καθαριζω τζαμια...?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisiraklio Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 file mou katevase to apo to greek-tracker.com exei to destinator kai to igo, egw dokimasa kai to igo kai eida oti einai poly pio elafry programa apo to destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 καλησπερα σε ολους.ευχομαι να ειστε ολοι καλα.εχω μαζεψει καποιες οικονομιες και σκεφτομαι να παρω το Χ6οο.ομως τα χρηματα δεν μου βγαινουν για destinator...εχετε καμια λυση εκτος απο το να βγω στα φαναρια να καθαριζω τζαμια...?!! Αγόρασε το destinator και ψάξε για τζάμπα συσκευή. Θα σου μείνουν και χρήματα στην τσέπη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisiraklio Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 re paidia oti programa exw prospathisei na egatsasthsw sto x600 ektos destinator kai igo den mou ta kanei instal,mhpws ftaiei oti einai windows 6 kai ta programata einai gia 5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 re paidia oti programa exw prospathisei na egatsasthsw sto x600 ektos destinator kai igo den mou ta kanei instal,mhpws ftaiei oti einai windows 6 kai ta programata einai gia 5?? αν εχεις την rom ell 030 263 που εχω και εγω βλεπω πολλα bugs και ασυμβατοτητα με πολλα προγραμματα για wm5 ή wm6 δε φταινε τα προγραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΟΧΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ, ΑΝ ΘΕΣ ΠΧ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΙΜ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 re paidia oti programa exw prospathisei na egatsasthsw sto x600 ektos destinator kai igo den mou ta kanei instal,mhpws ftaiei oti einai windows 6 kai ta programata einai gia 5?? Όχι δεν φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΟΧΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ, ΑΝ ΘΕΣ ΠΧ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΙΜ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ? ο μονος τροποσ ειναι μεσω wireless manager τα κλεινεις ολα (και το κινητο ) και μετα το κουμπι στα πλαγια (το γραφει και μεσα στο βιβλιαρακι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΟΧΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ, ΑΝ ΘΕΣ ΠΧ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΙΜ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ? Ετσι και αλλιως για να αλλαξεις sim πρεπει να βγει η μπαταρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts