mourtzman Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Σε περίπου 15 εργάσιμες ενεργοποιούνται συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ενημερωθηκα μολις πως απορριφθηκε η αίτηση που εκανα για την φορητοτητα απο cosmote σε vdfn. Ο λογος ; Λεει , μπηκαν λανθασμενα στοιχεία! Το χειροτερο ειναι πως με καλεσανε και μου ειπαν τον λογο για τον οποιο να γινει η φορητοτητα αυτη; Και βεβαια αποκριθηκα, πως δεν τους ενδιαφερει και δεν εχω να δωσω αναφορα για την επιλογη μου! Παιδια , τι συνεβει; Δεν βρισκω με τιποτα στο net τηλεφωνο της cosmote να καλεσω απο σταθερο στα γραφεια της! Δωστε αν βρειτε! Ευχαριστω! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 αυτό είναι που λέμε....αλητεία!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 13838 ειναι η εξυπηρετηση απο σταθερο...εχεις δωσει λαθος στοιχεια η στη βονταφον η στην κοσμοτε...οποτε δικον σου ειναι το λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Με τα ΑΦΜ μπλεχτηκαν λεει τα πραγματα. Και για να κανω μεταφορα στην vfdn θα πρεπει να καταργησω το εταιρικο συμβολαιο με το εταιρικο ΑΦΜ , και να γυρισω στην vodafone να κανω καινουρια συνδεση σε αλλο , ατομικο ΑΦΜ. Αυτες οι διακοπες θα παρουν μερες; ξερουμε ; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Με τα ΑΦΜ μπλεχτηκαν λεει τα πραγματα. Και για να κανω μεταφορα στην vfdn θα πρεπει να καταργησω το εταιρικο συμβολαιο με το εταιρικο ΑΦΜ , και να γυρισω στην vodafone να κανω καινουρια συνδεση σε αλλο , ατομικο ΑΦΜ. Αυτες οι διακοπες θα παρουν μερες; ξερουμε ; ενα ενα μας τα λες...αν ειναι εταιρικο πρεπει να κανει τη φορητοτητα ο νομιμος εκπροσωπος με τα στοιχεια; του εταιρικου...μπορεις να το μετατρεψεις σε οικιακο πρωτα και μετα να το κανεις φορητοτητα σε βογκαφον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ενα ενα μας τα λες...αν ειναι εταιρικο πρεπει να κανει τη φορητοτητα ο νομιμος εκπροσωπος με τα στοιχεια; του εταιρικου...μπορεις να το μετατρεψεις σε οικιακο πρωτα και μετα να το κανεις φορητοτητα σε βογκαφον.. Κι εγω τωρα τα μαθα. Θα παω αυριο στην κοσμοτε ξανα (οταν ειχα καταργησει το εταιρικο , το βασικο νουμερο εμεινε στο εταιρικο , δεν ξερω γιατι). Και θα δωσω το ατομικο ΑΦΜ. Υστερα θα υποβαλλω αιτηση στην Vodafone. Μου φανηκε περιεργο απο την στιγμη που εχουν δωθει κανονικα τα στοιχεια μου στν Βονταφον, να με καλεσουν απο την κοσμοτε να με ρωτησουν γιατι η φορητοτητα... Κοροιδια μου φανηκε... Κυριως οταν εμαθα οτι απορριφθηκε η αιτηση; ΤΟΥΡΚΟΣ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ρε παιδια ερωτηση για να κανω εναν αριθμο whats up που παιρνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 13897 χωρίς χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iris_gr Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 παιδιά γεια σας! μια ερώτηση: πήγα χτες σε ένα γερμανό κι έκανα αίτηση φορητότητας από vodafone(συμβόλαιο) σε cosmote γιατί θέλω να κάνω το καρτοσυμβόλαιο 15. Μου είπαν το πολύ σε 15 μέρες θα έχει ενεργοποιηθεί (3/8 μου δώσανε ημερομηνία). Όμως κάπου διάβασα ότι τα 1500 λεπτά προς cosmote στο καρτοσυμβόλαιο είναι μόνο μέχρι 31/7. Θα μπορέσω να υπογράψω το συμβόλαιο μέχρι τότε ή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φορητότητας πλήρως; αν θέλω να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας ώστε να κρατήσω το παλιό νούμερό μου στη voda ως καρτοκινητό και να κάνω καρτοσυμβόλαιο ως νέα σύνδεση με νέο αριθμό για να προλάβω την προσφορά, από που πρέπει να ζητήσω την ακύρωση της φορητότητας, από την cosmote ή από τη vodafone; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Μπορείς να υπογράψεις το συμβόλαιο από τώρα και να ισχύει κανονικά η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 13897 χωρίς χρέωση Ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει... Δε ξέρω αν είναι η ίδια ερώτηση με την προηγούμενη που έγινε, αλλά έχω αλλάξει από wind σε cosmote. Στο Γερμανό τους είπα ότι θέλω what's up και φαντάστηκα ότι θα γίνει αυτόματα, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι έτσι. Πρέπει να πληρώσω 3 ευρώ, όπως λέει σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο 1313 (ή 1314-δε θυμάμαι) για να μετατρέψω τον αριθμό σε what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Αν θυμάμαι καλα η πρωτη μεταφορα ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Οι αριθμοί που είναι ήδη κοσμοτέ εννοείται πως δεν μπορούν να καλέσουν το 13897 (αυτό το καλούν από άλλα δίκτυα για να πάνε στην κοσμοτέ). Όταν κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό κοσμοτέ γίνεται πάντα κοσμοκάρτα. Για να το κάνεις what's up πρέπει να στείλεις το γραπτό μήνυμα ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314 . Η πρώτη φορά δεν χρεώνεται. Κάθε επόμενη αλλαγή χρεώνεται 3 ευρώ. Ελπίζω να βοήθησα και να έγινα κατανοητός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Έστειλα αυτό, πήρα απάντηση "Για να μεταφερθείς σε νέο what's up στείλε W στο 1314." Έστειλα W και πήρα 2 φορές απάντηση "Λάθος πληκτρολόγηση":confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Έστειλα αυτό, πήρα απάντηση "Για να μεταφερθείς σε νέο what's up στείλε W στο 1314." Έστειλα W και πήρα 2 φορές απάντηση "Λάθος πληκτρολόγηση":confused: Ίσως είναι πρόβλημα γραμματοσειράς, Κάνε προώθηση το μήνυμα και σβήστα όλα εκτός από το W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Τελικά δοκίμασα να αλλάξω την γλώσσα γραφής σε αγγλικά, και λειτούργησε :confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Παιδια 2 γρηγορες ερωτησεις. 1) οταν κανουμε φορητοτητα, μετραει σαν ταυτοποιηση? 2) παλιοτερα η κοσμοτε χρεωνε την φορητοτητα 14ε και τωρα την εχει δωρεαν την καρτα σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Παιδια 2 γρηγορες ερωτησεις. 1) οταν κανουμε φορητοτητα, μετραει σαν ταυτοποιηση? 2) παλιοτερα η κοσμοτε χρεωνε την φορητοτητα 14ε και τωρα την εχει δωρεαν την καρτα σιμ? 1. παραλληλα κανεις και ταυτοποιηση. 2. ναι Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Eυχαριστω για την απαντηση. Ρωταω δυστηχως εδω γιατι η υπαλληλος ηταν επιεικως ανενημερωτη. Αραγε τι ξερουν εν τελει? :wacko: Ηθελαν να πληρωσω 14ε επειδη θα εκανα φορητοτητα απο βοντα σε κοσμοτε. Και αφου διαφωνησα εντονα μαζι της, φωναξε εναν αλλο υπαλληλο και διευθετηκε σωστα το θεμα οτι πλεον δεν χρεωνεται η σιμ. Κοιτωντας την αιτηση, μου βαλαν χ στο συμβολαιο ενω τους ειπα 10 φορες οτι θελω να παω σε whats up. Το διαπιστωσα οταν εφυγα απο το καταστημα. Επεστρεψα και ρωτησα εναν αλλο υπαλληλο και μου λεει μην ανησυχεις, λαθος του συστηματος ειναι, ετσι τα βγαζει. Καρτοκινητο θα εχεις. Καλα λεω και εφυγα. Λετε να ερθει κανενα συμβολαιο και να ψαχνομαι? Πως μπορω να το επιβεβαιωσω 100%? Επισης πουθενα δεν λεει αν θελω να μην φαινομαι στους καταλογους.... :mad: Οτι να'ναι!!! Απλα οτι να'ναι..! Πως καταφερνουν να σου σπανε τα νευρα και σε μια απλη φορητοτητα, δεν το καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Καλησπερα. Ειχα κανει φορητοτητα απο wind σε cosmote πριν απο περιπου 4-5 μηνες. Δεν ειχα κανει προηγουμενως ταυτοποιηση στην wind. Την αιτηση φορητοτητας την εκανα τηλεφωνικα δινοντας ολα τα στοιχεια μου (και αριθμο ταυτοτητας αλλά και αφμ αν θυμαμαι καλα). Αυτο μετραει και για την ταυτοποιηση? Τοσο καιρο το θεωρουσα δεδομενο αλλά τωρα που εφτασε ο καιρος λεω μηπως πρεπει να το ελεγξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Eυχαριστω για την απαντηση. Ρωταω δυστηχως εδω γιατι η υπαλληλος ηταν επιεικως ανενημερωτη. Αραγε τι ξερουν εν τελει? :wacko: Ηθελαν να πληρωσω 14ε επειδη θα εκανα φορητοτητα απο βοντα σε κοσμοτε. Και αφου διαφωνησα εντονα μαζι της, φωναξε εναν αλλο υπαλληλο και διευθετηκε σωστα το θεμα οτι πλεον δεν χρεωνεται η σιμ. Κοιτωντας την αιτηση, μου βαλαν χ στο συμβολαιο ενω τους ειπα 10 φορες οτι θελω να παω σε whats up. Το διαπιστωσα οταν εφυγα απο το καταστημα. Επεστρεψα και ρωτησα εναν αλλο υπαλληλο και μου λεει μην ανησυχεις, λαθος του συστηματος ειναι, ετσι τα βγαζει. Καρτοκινητο θα εχεις. Καλα λεω και εφυγα. Λετε να ερθει κανενα συμβολαιο και να ψαχνομαι? Πως μπορω να το επιβεβαιωσω 100%? Επισης πουθενα δεν λεει αν θελω να μην φαινομαι στους καταλογους.... :mad: Οτι να'ναι!!! Απλα οτι να'ναι..! Πως καταφερνουν να σου σπανε τα νευρα και σε μια απλη φορητοτητα, δεν το καταλαβαινω. OTESHOP ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ; (καλό είναι και εδώ να δημιουργηθεί μια ενότητα για τα καταστήματα που δεν εξυπηρετούν σωστά) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Κοιτωντας την αιτηση, μου βαλαν χ στο συμβολαιο ενω τους ειπα 10 φορες οτι θελω να παω σε whats up. Το διαπιστωσα οταν εφυγα απο το καταστημα. Επεστρεψα και ρωτησα εναν αλλο υπαλληλο και μου λεει μην ανησυχεις, λαθος του συστηματος ειναι, ετσι τα βγαζει. Καρτοκινητο θα εχεις. Καλα λεω και εφυγα. Λετε να ερθει κανενα συμβολαιο και να ψαχνομαι? Κι εμένα έτσι έλεγε, αλλά τελικά οκ, cosmokarta έγινε και όχι συμβόλαιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) OTESHOP ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ; (καλό είναι και εδώ να δημιουργηθεί μια ενότητα για τα καταστήματα που δεν εξυπηρετούν σωστά) oteshop ηταν... 2 κοπελες που ηταν στην εξυπηρετηση ηταν πραγματικα ασχετες. Ποσο δυσκολο ειναι να ενημερωνεις για 5 προιοντα. Μα ποσο? :confused: Η μια πιστευε ακομη οτι χρεωνεται η σιμ (14ε) απο την φορητοτητα και η αλλη δεν εκφερε γνωμη. Ωραια πραγματα. Κι εμένα έτσι έλεγε, αλλά τελικά οκ, cosmokarta έγινε και όχι συμβόλαιο. Τωρα που το λες, με καθυσηχασες. Ωραια. Το απογευμα με πηραν απο την βοντα να με ρωτησουν γιατι φευγω και αν θα κανω συμβολαιο τον αριθμο μου στην κοσμοτε. υγ. Παιζει το χ στο συμβολαιο να το βαζουν για να "ψαρωνουν" την αλλη εταιρεια οτι και καλα ερχονται σε εμας και κανουν και συμβολαιο? :lol: Edited July 29, 2010 by kwstas1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 υγ. Παιζει το χ στο συμβολαιο να το βαζουν για να "ψαρωνουν" την αλλη εταιρεια οτι και καλα ερχονται σε εμας και κανουν και συμβολαιο? :lol: Τώρα αν το σκέφτεσαι αυτό σκέψου: "Βάσει στοιχείων οι περισσότεροι συνδρομητές που κάνουν φορητότητα έρχονται στη COSMOTE". Ήταν και διαφήμιση. Δεν νομίζω! Κάποιο χαζομάρα στο σύστημά τους για τη φορητότητα θα είναι. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts