Jump to content

Έφαγα πόρτα... - Η υποδοχή των νυχτερινών μαγαζιών...

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να σου πω..δεν εχω φαει ποτε μου πορτα σε κανενα μαγαζι της θεσσαλονικης,μαλιστα και σε αυτα που εχουν αναφερθει πιο πανω.

ενδεχομενως να εχετε δικιο

οσο για το "μπροστα οι ωραιοι πισω τα μπαζα" ποτε μου δε το καταλαβα...καφε παω να πιω,δεν παω μπουζουκια να ειμαι 1ο τραπεζι πιστα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νασια μάλον ήτανε και η φίλη σου 14 για να φαει πόρτα.Όσον αναφορά τους πορτιέρηδες πολλοί τους αποκαλούνε υποδοχή οποτε δε μπορεις να τους κάνεις κάτι.ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ!Εκτός από Σάββατο που έχει πολύ κόσμο οπότε θελει πιο επίσημο.Η πόρτα για μένα εχει μια σημασία αλλά μέχρι ένα όριο το οποίο κανείς δε τηρεί.Όσο για καφετέρεις και πόρτα τώρα τελευταία παίζει πολύ..μέχρι και στο Ν.Ηρακλειο είδα.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Όσον αναφορά τους πορτιέρηδες πολλοί τους αποκαλούνε υποδοχή οποτε δε μπορεις να τους κάνεις κάτι.

Μα δεν απαγορεύεται η ύπαρξη πορτιέρη. Απαγορεύεται να σε κόψει χωρίς λόγο (πχ ανήλικος, εμφανώς μεθυσμένος κτλ).:confused:

Μιας κ το ανεφερες το θεμα θα σου πω τι εγινε χθες.Μια φιλη μου πηγε σε μια καφετερια στην παραλια και οι πορτιεριδες δεν την αφησαν να μπει μεσα με τις φιλες τις γιατι ειχαν κρατημενα τα τραπεζια για ενα παρτι,ή κατι τετοιο.Αυτη ομως γνωριζε οτι σε καφετεριες δεν μπορεις να κανεις κρατηση, οποτε πηρε την αστυνομια.Οταν εφτασε η αστυνομια αυτοι ζητησαν για την αδεια της καφετεριας κτλ και τελικα η αδεια ειχε λειξει το 2006.Ο ιδιοκτητης της καφετεριας συνεληφθη επειδη προσπαθησε να "πλαστογραφησει" την ημερομηνια!Επισης οι πορτιερηδες δεν επιτρεπονται ουτε σε μπαρ ουτε σε καφετεριες(κτλ).Αν δεν σας αφηνουν να μπειτε να ξερετε οτι ειναι παρανομοι οποτε απειληστε οτι θα καλεσετε την αστυνοιμια.:wink:

αψογη τη βρίσκω τη φίλη σου :happy:

Maybe I'll hold my breath and jump right in

ble στον Αλιμο οπως κ πολλα αλλα

εβαλε πορτα το μπλε??π κ π υπηρχε ενας π λεγε καλησπερα αλλα αυτο δεν ειναι πορτα. ποια αλλα εχουν παραλιακα...μην μ πεις για γλυφαδα μιλαμε οσα βλεπουν παραλια

μερικοι μ φαινεται ηρθαν εδω να γραψουν οτι ειναι μουρες,κ το κακο ειναι οτι ισως να ναι μονο στα γραπτα:P

Εγω ρε παιδια γιατι δεν εχω δει πουθενα πορτα στη Θεσσαλονικη; Μονο αυτοι που σε καλησπεριζουν υπαρχουν και σε βαζουν σε τραπεζι - συνηθως τους αγνοω και καθομαι αλλου βεβαια :p

Νασια μάλον ήτανε και η φίλη σου 14 για να φαει πόρτα.Όσον αναφορά τους πορτιέρηδες πολλοί τους αποκαλούνε υποδοχή οποτε δε μπορεις να τους κάνεις κάτι.ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ!Εκτός από Σάββατο που έχει πολύ κόσμο οπότε θελει πιο επίσημο.Η πόρτα για μένα εχει μια σημασία αλλά μέχρι ένα όριο το οποίο κανείς δε τηρεί.Όσο για καφετέρεις και πόρτα τώρα τελευταία παίζει πολύ..μέχρι και στο Ν.Ηρακλειο είδα.

βασικα η φιλη μου ειναι 18(ειναι οικογενιακη φιλη γι'αυτο δεν συμπιπτουν οι ηλικιες.Κανει περισσοτερο παρεαα με την αδερφη μου που ειναι 17)

ακραιο δεν ειναι γιατι ειναι στα δικαιωματα σου.

το θεμα ειναι το εξης για μενα:αντε και την καλεις και καθεσαι τελικα στο μαγαζι!βασιζεσαι στο αν σου ριξουν κατι στον καφε?

Αν σου ριξουν κατι (απο αυτο το κατι που μαλλον εννοεις) στον καφε ή στο ποτο σου θα το καταλαβεις γιατι θα πικριζει τοσο πολυ που και με 50 κιλα ζαχαρη να το αναμειξουν η πικριλα δεν θα φυγει!!!!;);)

Παντως ουτε εγω εχω φαει πορτα ποτε μου και γενικα το θεωρω πολυ μ@λ...κια να κανουν face control. Στο φιναλε αμα δεν θελει ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να μπαινουν μεσα ολοι να παει να σερβιρει καφεδες και ποτα στο σπιτι του και να δεχεται αυτος οποιους θελει αλλιως δεν εχει νοημα να ανοιξεις μαγαζι!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν σου ριξουν κατι (απο αυτο το κατι που μαλλον εννοεις) στον καφε ή στο ποτο σου θα το καταλαβεις γιατι θα πικριζει τοσο πολυ που και με 50 κιλα ζαχαρη να το αναμειξουν η πικριλα δεν θα φυγει!!!!;);)

Παντως ουτε εγω εχω φαει πορτα ποτε μου και γενικα το θεωρω πολυ μ@λ...κια να κανουν face control. Στο φιναλε αμα δεν θελει ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να μπαινουν μεσα ολοι να παει να σερβιρει καφεδες και ποτα στο σπιτι του και να δεχεται αυτος οποιους θελει αλλιως δεν εχει νοημα να ανοιξεις μαγαζι!!!

Exeis dokimasei h aplws etsi sou exoun pei...?

Kai analogws ti einai auto to kati...

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Exeis dokimasei h aplws etsi sou exoun pei...?

Kai analogws ti einai auto to kati...

Τωρα αν εχω δοκιμασει ή οχι δεν νομιζω πως παιζει ρολο και εχει καποια σημασια απλα τονισα κατι το οποιο ισχυει. Δεν χρειαζεται δηλαδη να αγχωνεστε αν πατε καπου και σας ριξουν "κατι" στο ποτο θα το καταλαβετε με το που θα βαλετε μια σταγονα στην γλωσσα σας.:)

Η μονη νοθεια που δυσκολα την καταλαβαινεις οταν πινεις ξυδια ειναι οταν σου σερβιρουν μπομπες οπου η γευση πανω κατω παραμενει αναλειωτη!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

παντως επειδη εγινε λογος για πορτα σε καφετερια να πω και το εξης: πορτα σε καφετερια υπαρχει μεχρι και στο αγρινιο που μενω. ειναι βεβαια καφετερια που μαζευομαστε ολος ο μαθητοκοσμος(κυριος λυκειο). η καφετερια γινετε μπαρ το βραδυ οποτε καλα κανουν και εχουν πορτα για να κοβουν τους μικρους.;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Siga mhn fwnaksoume kai ton kofi anan na mas voithisei stis diplwmatikes sxeseis me tous portierhdes.

Τι περιμένεις τώρα από ένα 17χρονο που η μόνη του ασχολία είναι οι παραλίες-καφέ-club-πούλημα μούρης; Από κάτι τέτοια άτομα και απόψεις συντηρούνται αυτές οι πρακτικές.

παντως επειδη εγινε λογος για πορτα σε καφετερια να πω και το εξης: πορτα σε καφετερια υπαρχει μεχρι και στο αγρινιο που μενω. ειναι βεβαια καφετερια που μαζευομαστε ολος ο μαθητοκοσμος(κυριος λυκειο). η καφετερια γινετε μπαρ το βραδυ οποτε καλα κανουν και εχουν πορτα για να κοβουν τους μικρους.;)

Lobby;:p

• 2 weeks later...

ΜΠρΘεσ/νίκης: 23238/2006Πρόεδρος: Κυριακούλα Σαραντούδα

Δικηγόροι: Δ. Αλβανός – Π. Τσελεπίδης

«Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 57 ΑΚ, όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του, έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Κατά τη διάταξη του άρθρου 59 ΑΚ, στις περιπτώσεις των δύο προηγούμενων άρθρων, (άρα και του άρθρου 57), το Δικαστήριο με απόφασή του, ύστερα από αίτηση αυτού που έχει προσβληθεί και αφού λάβει υπόψη το είδος της προσβολής, μπορεί επιπλέον να καταδικάσει τον υπαίτιο να ικανοποιήσει την ηθική βλάβη αυτού που έχει προσβληθεί. Η ικανοποίηση συνίσταται σε πληρωμή χρηματικού ποσού, σε δημοσίευμα ή σε οτιδήποτε επιβάλλεται από τις περιστάσεις. Με τις παραπάνω διατάξεις προστατεύεται το δικαίωμα της προσωπικότητας, το οποίο αποτελεί πλέγμα αγαθών που συνθέτουν την υπόσταση του προσώπου, με το οποίο είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο. Τέτοιο προστατευόμενο αγαθό είναι μεταξύ άλλων και η τιμή κάθε ανθρώπου, η οποία αντικατοπτρίζεται στην αντίληψη και εκτίμηση που έχουν οι άλλοι για αυτόν. Προϋποθέσεις για την εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων των άρθρων 57 και 59 ΑΚ είναι α) προσβολή του δικαιώματος της προσωπικότητας β) η προσβολή να είναι παράνομη, όπως είναι η προσβολή που γίνεται χωρίς δικαίωμα ή κατ’ ενάσκηση δικαιώματος, το οποίο όμως είναι από άποψη έννομης τάξης είτε μικρότερης σπουδαιότητας, είτε ασκείται υπό περιστάσεις που καθιστούν την άσκηση του καταχρηστική σύμφωνα με το άρθρο 281 ΑΚ ή το άρθρο 25 παρ.3 του Συντάγματος.....

...., αποδείχθηκαν τα εξής πραγματικά περιστατικά: Η εναγόμενη εταιρία έχει ως αντικείμενο την εκμετάλλευση επιχείρησης καφετέριας – μπαρ στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα επί της ……., το οποίο λειτουργεί από τις πρωινές ώρες μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Την 8η Σεπτεμβρίου 2003 και περί το μεσονύκτιο ο ενάγων μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος εξετάστηκε ως μάρτυρας στο ακροατήριο, επιχείρησαν να επισκεφθούν το ανωτέρω κατάστημα της εναγομένης για τη νυκτερινή τους διασκέδαση, πλην όμως κάποιος από τους υπαλλήλους της εναγομένης, ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο του καταστήματος και είχε προστηθεί από τη τελευταία προς τούτο, απαγόρευσε σ΄ αυτούς την είσοδο στο κατάστημα, χωρίς εύλογη αιτία. Ειδικότερα δεν αποδείχθηκε ότι το κατάστημα ήταν πλήρες και για λόγους ασφαλείας δεν επιτρεπόταν η είσοδος και άλλων ατόμων σ’ αυτό, όπως αβάσιμα ισχυρίζεται η εναγομένη, διότι κατά την παραμονή του ενάγοντος και του ανωτέρω μάρτυρος στην είσοδο του καταστήματος, επετράπη από τον ίδιο υπάλληλο σε άλλους πελάτες να εισέλθουν στο κατάστημα. Επομένως, η απαγόρευση προς τον ενάγοντα να εισέλθει στο ανωτέρω δημόσιο κατάστημα, αποτελεί μειωτική σε βάρος του διάκριση. Συνεπώς η πράξη αυτή της εναγομένης συνιστά αδικοπραξία (914 ΑΚ), προσβάλλει παράνομα την προσωπικότητα του ενάγοντος και παρέχει σ’ αυτόν αξίωση χρηματικής ικανοποιήσεως λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστη (άρθρα 57-59 ΑΚ). Για την αποκατάσταση δε αυτής προσήκει, ενόψει του είδους, της βαρύτητας, του τρόπου της προσβολής, ως και της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης των διαδίκων μερών, η καταβολή χρηματικής ικανοποίησης ποσού 1.000 ευρώ. Κατ΄ ακολουθία των ανωτέρω πρέπει η αγωγή να γίνει μερικώς δεκτή και ως βάσιμη στην ουσία της να υποχρεωθεί η εναγομένη να καταβάλει στον ενάγοντα το ανωτέρω ποσό, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής και μέχρι την εξόφληση. Περαιτέρω, το Δικαστήριο κρίνει ότι το αίτημα περί κηρύξεως της απόφασης προσωρινά εκτελεστής, πρέπει να απορριφθεί, διότι δεν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι γι’ αυτό, ούτε η επιβράδυνση της εκτέλεσης θα επιφέρει σημαντική ζημία στον ενάγοντα. Η εναγομένη πρέπει να καταδικαστεί σε μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος λόγω της εν μέρει νίκης και ήττας του τελευταίου (176,178 παρ. 1 και 191 παρ.2 ΚΠολΔ), όπως ορίζεται ειδικότερα στο διατακτικό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ αντιμωλία των διαδίκων.

ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει την αγωγή.

ΥΠΟΧΡΕΏΝΕΙ την εναγομένη να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 €), με νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής και μέχρι την εξόφληση

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εναγομένη σε μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος , τα οποία ορίζει στο ποσό των τριακοσίων ευρώ (300€).

ΚΡΊΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του, στη Θεσσαλονίκη την 29η Ιουνίου 2006.

Που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ντυθώ σαν παλιάτσος και να πάω σε 4-5 μαγαζιά με πόρτα,με 1000 ευρώ τη μήνυση ξεχρεώνω το μισό αμάξι:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι ιδιοκτήτες μαγαζιών που τηρούν το λεγόμενο "face control" συνήθως έχουν και το γνωστό αρχοντοχωριάτικο look οι ίδιοι. Πουκάμισο ανοικτό μέχρι τον αφαλό για να φαίνεται το δασύτριχο στήθος, χρυσό σταυρό στον λαιμό, γλιμένο μαλί και πάντα φρεσκοξυρισμένοι.

Φυσικά και δεν ανέχομαι να με κρίνει ένας τέτοιος τυπάκος που με βρωμοδουλιές και μπινιές έχει βρει το παραδάκι για να ανοίξει το μαγαζί του. Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος που η κοινωνία δεν κρίνει τον εσωτερικό κόσμο αλλά το ποιος έχει σκάσει περισσότερα για να ντυθεί και να φορέσει και το luis vuiton παπουτσάκι του.

Δε θα με δούνε ποτέ τα μαγαζιά με face control που θα με κρίνει ο γοριλάκος που νομίζει έχει εξουσία στα 3m^2 που είναι η είσοδος του μαγαζιού. Πληρώνω και θέλω σεβασμό. Αν το μαγαζί τους κάνει 1 μήνα να δει κόσμο θα με τραβάνε με τα ρούχα από το χωράφι για να τους ακουμπήσω τα λεφτά μου και θα μου φιλάνε και τα παπούτσια.

+10000000 πολύ σωστός!!

Εγώ είχα φάει πόρτα στη Γλυφάδα και δεν ήμουν σαν παλιάτσος, φορούσα ένα τζιν και μια μπλουζίτσα καθημερινή, το ίδιο και η παρέα μου. Δεν το ήξερα ότι για να πιω έναν καφέ πρέπει να ντυθώ τρέντης.. Μη σώσουν και με βάλουν οι βλάχοι, οι αμόρφωτοι, οι τελευταίοι :p

"Φυσικά και δεν ανέχομαι να με κρίνει ένας τέτοιος τυπάκος που με βρωμοδουλιές και μπινιές έχει βρει το παραδάκι για να ανοίξει το μαγαζί του" εδώ κι αν συμφωνούμε!

Έτσι τους έδιωχναν και στα χωριά τους πελάτες, όταν έρχονταν να ζητήσουν τυρί?:) Άμα ο άνθρωπος είναι νεόπλουτος καβαλημένος, που να ξέρει πως να χειριστεί την πελατεία του... Αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Δε θα κάτσω Γλυφάδα, θα κάτσω αλλού. Αυτοί χάνουν ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

H apanisi einai oxi

den prokeite na xasoun, giati san ta provata theloume na pigainoume se auta ta meroi.

gia mena simasia einai me poious vgaineis kai oxi to pou, alla ama pas se ena meros gia na gnoriseis kosmo (na vreis glomena) prepei etsi kai allios na eisai kalontimenos;)

ego den goustaro na mas verontai san ta provata mesa sto magazi kai emeis na to anexomaste para apo to na fao porta.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Πάντως κάποια άτομα που υποστηρίζουν τους μαγαζάτορες σε αυτό το thread αλλά δεν είναι υποτίθεται υπέρμαχοι του ντυσίματος "Gucci,prada,etc" φοράνε μέχρι και μαγιώ μεγάλης αξίας..

Πάντως κάποια άτομα που υποστηρίζουν τους μαγαζάτορες σε αυτό το thread αλλά δεν είναι υποτίθεται υπέρμαχοι του ντυσίματος "Gucci,prada,etc" φοράνε μέχρι και μαγιώ μεγάλης αξίας..

otan se ena magazi eisai mesa san tin saldela, kai gia na se serviroun prepei na kaneis simata kapnou, kai gia na metakinitheis prepei na sproxneis kai xa xonese, gia mena exei auto megaliteri simasia.

kai exoume kataliksei na vgainoume mexri ton dromo se merika meri, px stin leoforo nikis krini thessalonikis, eimaste provata.

gia mena ena tzin kai ena plouzaki einai arketo (oxi kai san letsos)

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

αναγκη σας εχουν ρε παιδια...ειπαμε αυτα τα μαγαζια κ κυριως της αθηνας π εχει 5 μυρια κοσμο ειναι ηδη γνωστα κ ξερουν οτι αν δεν ξαναπατε εσεις υπαρχουν αλλοι τοσοι π περιμενουν για να μπουν.

οσο γ το δικαστηριο μια δικη κοστιζει μονο 300ε σαν δικαστικα εξοδα?αυτος π εφτασε μεχρι δικαστηρια,πταισματοδικειο ηταν?δεν θα χαλασε οσα εβγαλε?

+οτι το δικαστηριο εγινε 3 χρονια μετα τις μηνυσεις

Λοιπον..αυτη η φιλη μου που καλεσε την αστυνομια βγηκε σημερα με την αδερφη μου.Πηγαν σε μια καφετερια στην Αριστοτελους.Τους ειπε ο πορτιερης οτι δεν εχει τραπεζια αλλα ξαφνικα αλλαξε υφος κι τους πηγε σε ενα τραπεζι (ειχε πολλα αδεια).Τελικα αυτος ηταν ενας απο τους πορτιερηδες στο αλλα μαγαζι, και θυμοταν την φιλη μου.θα πρεπει να τρομαξε πολυ!;)