Fade2Black Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δεν εννοώ που στέλνει εννοώ που βρίσκεται το προϊόν που θέλω να αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δεν εννοώ που στέλνει εννοώ που βρίσκεται το προϊόν που θέλω να αγοράσω. Αυτό σου έγραψε ο από πάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν κατάλαβα όπως το γράψε. Απλά εγω δεν μπαίνω στο UK μπαίνω στο com για να βλέπω προϊόντα απο όλον τον κόσμο. Και εκεί δεν βλέπω κάποιο τέτοιο φίλτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν κατάλαβα όπως το γράψε. Απλά εγω δεν μπαίνω στο UK μπαίνω στο com για να βλέπω προϊόντα απο όλον τον κόσμο. Και εκεί δεν βλέπω κάποιο τέτοιο φίλτρο Υπάρχει και η προχωρημένη αναζήτηση μιας μονο χώρας καθε φορα, πρέπει να πας στο "Advanced Search" και να βαλεις πχ usa, uk κλπ εχει ολες τις χώρες του πλανήτη, νομιζω ετσι περιορίζεσαι πολυ και μπορει να χασει μια ευκαιρια Ειναι χρησιμο μονο αν ψάχνεις κατι πολυ εξειδικευμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν κατάλαβα όπως το γράψε. Απλά εγω δεν μπαίνω στο UK μπαίνω στο com για να βλέπω προϊόντα απο όλον τον κόσμο. Και εκεί δεν βλέπω κάποιο τέτοιο φίλτρο Πηγαινε στο http://www.ebay.com και δεξια επανω διπλα στο κουμπι: Search, θα δεις το λινκ: Advanced. Στην επομενη σελιδα θα εμφανιστουν διαφορες επιλογες: Λεξη κλειδι με βαση την οποια θα γινει η ερευνα, σε ποια κατηγορια, οριο τιμων, ειδος καταχωρησης, κατασταση κτλ. Σε ενδιαφερει το σημειο: Location, συγκεκριμενα η επιλογη: Located in και διαλεγεις την χωρα. οπως ειπαν και αλλοι περιοριζεις τις χωρες προελευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 (edited) Η παραγγελία που έκανα στις 5/4 από την Σιγκαπούρη και αφορούσε έναν ασύρματο φορτιστή και power bank μαζί, τελικά σήμερα το πρωί ήρθε στην πόλη μου. Λογικά αύριο θα είναι στα χέρια μου. Edited May 20, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Xαιρετώ την παρέα 2 Μαρτίου παρήγγειλα αυτή την κάμερα http://www.ebay.com/itm/110981648693?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και την παρέλαβα μετά από ένα μήνα περίπου. Από την αρχή είχε πρόβλημα σύνδεσης με το internet, ο κινέζος μου απαντάει στις ερωτήσεις μου αλλά, προφανώς λόγω χαμηλής ποιότητος της κάμερα,ς η σύνδεση είτε με το laptop είτε με το κινητό είναι προβληματική ( κάνει αποσυνδέσεις , κολλήματα κλπ. ) Ο κινέζος βέβαια στο site του ξεκαθαρίζει ότι " You have 7 days to contact us and 10 days to return it from the date it was received. If this item is in your possession more than 7 days, it is considered used and WE WILL NOT ISSUE YOU A REFUND OR REPLACEMENT. There are NO EXCEPTIONS!¨" Επειδή κάμερα αγόρασα και κάμερα δεν έχω τι μπορώ να κάνω ( εκτός να την πετάξω:rolleyes:); Mπορώ να ζητήσω από το paypal ( ή το bay ) επειδή δεν έχουν περάσει 180΄μέρες από την παραλαβή κάποιο refund παρά τα όσα λέει ο κινέζος αφού ουσιαστικά η κάμερα δεν λειτουργεί;Κάποια άλλη ιδέα από τους ειδήμονες του χώρου;:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορούμε να αλλάξουμε μια ψήφο που δώσαμε σε κάποιον πωλητή; μια αρνητική να την αλλάξουμε σε θετική ή ουδέτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μπορούμε να αλλάξουμε μια ψήφο που δώσαμε σε κάποιον πωλητή; μια αρνητική να την αλλάξουμε σε θετική ή ουδέτερη; Μπορείς, ζητώντας το ,από τον πωλητή. Αυτός θα ξέρει την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος στο ebay στη φόρμα του feedback κάπου λέει ότι έτσι και πατήσεις submit μετά δεν αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αν δεν κάνω λάθος στο ebay στη φόρμα του feedback κάπου λέει ότι έτσι και πατήσεις submit μετά δεν αλλάζει. Αλλαζει σου στελνει διορθωτικό ο πωλητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dibost Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μπορούμε να αλλάξουμε μια ψήφο που δώσαμε σε κάποιον πωλητή; μια αρνητική να την αλλάξουμε σε θετική ή ουδέτερη; Πρεπει να επικοινωνησεις με τον πωλητη και να σου στειλει: Feedback revision request. Αν θυμαμαι καλα η αλλαγη στο Feedback γινεται εαν δεν εχουν περασει περισσοτερες απο 30 ημερες απο την ημερα που αφησες το feedback. ριξε μια ματια στα παρακατω λινκ: Σου εξηγει την διαδικασια: http://pages.ebay.com/help/feedback/revise-feedback.html Γενικες πληροφοριες σχετικα με την κριτικη θα βρεις εδω: http://pages.ebay.com/help/feedback/allaboutfeedback.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αρκετά κατατοπιστικό, σε ευχαριστώ, όπως και όλα τα παιδιά. Θα τα έχω στον νου μου, αλλά δεν βλέπω ο πωλητής να καίγεται και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 καλησπερα!Εκανα μια αγορα απο εβαυ ενα καπακι για αιφον 4ς το οποιο μου ηρθε πριν δυο μερες!Οταν το ανοιξα ειδα οτι στο τζαμακι(προστατευτικο) που ειναι στην καμερα εχει ραγισμα!Τι πρεπει να κανω?Στελνω μνμ στο πωλητη με το προβλημα?στελνω φωτος?δεν ηταν ακριβο 2 ευρω περιπου ειναι στην αρχικη του συσκευασια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπερα,εχω κανει αρκετες αγορες μεσω παυπαλ απο κινεζομαγαζα αλλα απο e-bay πρωτη φορα,εκανα λοιπον χθες μια παραγγελια μικρης αξιας απο ebay,στην σελιδα του προιοντος ελεγε οτι το αποστελνει μεσα σε 1 μερα με free shipping,θελω να ρωτησω... πως μπορω να επικοινωνησω εγω με τον πωλητη και να του πω να μου δωσει τρακινγκ ναμπερ??Στην σελιδα της παραγγελιας εκει που λεει add note του εγραψα χθες μετα την παραγγελια αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα επικοινωνησει ο seller μαζι μου...Θα μου στειλει μηνημα στο ebay,θα ερθει στο μειλ μου??? Επισης πως θα καταλαβω εγω οτι το εστειλε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Γράφει κάπου "ask seller". πάντως στα χαμηλής αξίας συνήθως δεν δίνουν tracking. Και σίγουρα όχι εκ των υστέρων... Πάντως όταν το στείλει αυτός θα βγάλει την ένδειξη shipped Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Γράφει κάπου "ask seller". πάντως στα χαμηλής αξίας συνήθως δεν δίνουν tracking. Και σίγουρα όχι εκ των υστέρων... Πάντως όταν το στείλει αυτός θα βγάλει την ένδειξη shipped ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αν σου στείλει μήνυμα μέσω ebay θα σου έρθει ειδοποίηση μέσω email και θα σου λέει και messages (1) στη σελίδα του my ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 καλησπερα!Εκανα μια αγορα απο εβαυ ενα καπακι για αιφον 4ς το οποιο μου ηρθε πριν δυο μερες!Οταν το ανοιξα ειδα οτι στο τζαμακι(προστατευτικο) που ειναι στην καμερα εχει ραγισμα!Τι πρεπει να κανω?Στελνω μνμ στο πωλητη με το προβλημα?στελνω φωτος?δεν ηταν ακριβο 2 ευρω περιπου ειναι στην αρχικη του συσκευασια! πρεπει να επικοινωνησεις με τον πωλητη,στειλτου ενσ μνμ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharisharris Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 βδομάδες, αγόρασα ένα βιβλίο απο ενα βιβλιοπωλέιο στο eBay. Το μαγαζί βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το στείλανε στις 11 Ιουνίου με Royal Mail 2nd Class, οπότε αυτη τη βδομάδα μάλλον θα φτάσει. Εγω βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, ξέρει μήπως κανένας απο που θα μου έρθει (ταχυδρομική εταιρεία) ή που να το αναζητήσω αν δεν με ειδοποιησουν? Tracking number δεν εκδίδουν για Royal Mail 2nd Class. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragunov Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Catch the egg and give it a haircut! ΜΑΛΛΟΝ με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ συνεργάζεται η Royal Mail απ' όσο θυμάμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 θα σου έρθει στο σπίτι, και ανάλογα θα το αφήσουν κλασσικά στο γραμματοκιβώτιο. Αν δεν χωράει είναι συνήθως ανάλογα τα κέφια του ταχυδρόμου. Μου έχει τύχει να μου αφήσουν ειδοποίηση για παραλαβή από το ταχυδρομείο της περιοχής μου, αλλά και να το αφήσουν εκτός γραμματοκιβωτίιου (στο πάτωμα ή σε ένα πρεβάζι που έχει παραδίπλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharisharris Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 θα σου έρθει στο σπίτι, και ανάλογα θα το αφήσουν κλασσικά στο γραμματοκιβώτιο. Αν δεν χωράει είναι συνήθως ανάλογα τα κέφια του ταχυδρόμου. Μου έχει τύχει να μου αφήσουν ειδοποίηση για παραλαβή από το ταχυδρομείο της περιοχής μου, αλλά και να το αφήσουν εκτός γραμματοκιβωτίιου (στο πάτωμα ή σε ένα πρεβάζι που έχει παραδίπλα) Δηλαδη θα μου το φέρει κούριερ και θα χτυπήσει ή θα το αφήσουν έτσι στα γραμματοκιβώτια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μπορεί το ένα, μπορεί και το άλλο. Εγώ πάντως που περιμένω κάτι από Αγγλία με royal mail και tracking number, σήμερα μου έβγαλε status ότι είναι στην Ελλάδα στην GLS Athens. Το γκούγκλαρα και βρήκα ότι είναι εταιρεία κούριερ ή κάτι τέτοιο. Ίσως και το δικό σου να έρθει με GLS λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Gls => Acs Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts