kassotis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Όχι αλλά αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι σε εκκρεμότητα σε σχέση με το eBay Στείλε στον πωλητή μεηλ ότι έγινε καταλαθος το κλικ Γτ μπορεί να σε αξιολόγησει αρνητικά... Αυτό μόνο Λεφτά πάντως δεν δεσμεύτηκαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPhone5S Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Βρε παιδιά ειναι αλήθεια ότι εχτος απο αρνητική κριτική μπορούν να με πάρουν δικαστήριο αν δεν τον πληρωσο το πόσο είταν 120€ Αυτό ειναι το μηνυνα που μου έστειλε το eBay Seller cfs-classicfootballshirts has opened an unpaid item case for 10/11 Hull City Football Shirt Soccer Jersey Top Kit England NEW(sizes S to 3XL). They opened the case because they haven’t received payment for the item. Please pay by Jul-27-14, so the seller can ship the item to you, otherwise, the seller can cancel this order. If you already paid for the item, please contact the seller to work it out so the seller can close the case with no repercussions. It’s important that you try to resolve this problem because an unpaid item can be recorded on your account and result in future restrictions to your account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Βρε παιδιά ειναι αλήθεια ότι εχτος απο αρνητική κριτική μπορούν να με πάρουν δικαστήριο αν δεν τον πληρωσο το πόσο είταν 120€ Αυτό ειναι το μηνυνα που μου έστειλε το eBay Seller cfs-classicfootballshirts has opened an unpaid item case for 10/11 Hull City Football Shirt Soccer Jersey Top Kit England NEW(sizes S to 3XL). They opened the case because they haven’t received payment for the item. Please pay by Jul-27-14, so the seller can ship the item to you, otherwise, the seller can cancel this order. If you already paid for the item, please contact the seller to work it out so the seller can close the case with no repercussions. It’s important that you try to resolve this problem because an unpaid item can be recorded on your account and result in future restrictions to your account. Πρωτον μην ανησυχεις. Δευτερον το δικαστηριο που το ειδες; Τριτον και να σου βαλει μια αρνητικη κριτικη δεν ειναι και τιποτα! Στειλτου μια απαντηση μεσα απο το ebay, πες του οτι εκανες λαθος και ηθελες αλλο προιον,apologize και τετοια. Λογικα δεν θα σου βαλει αρνητικη αλλα ουδετερη. Αλλιως αν εχει θετικες κριτικες επι το πλειστον,ασε να περασει η καταληκτικη ημερομηνια να την ακυρωσει ο ιδιος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρωτον μην ανησυχεις. Δευτερον το δικαστηριο που το ειδες; Τριτον και να σου βαλει μια αρνητικη κριτικη δεν ειναι και τιποτα! Στειλτου μια απαντηση μεσα απο το ebay, πες του οτι εκανες λαθος και ηθελες αλλο προιον,apologize και τετοια. Λογικα δεν θα σου βαλει αρνητικη αλλα ουδετερη. Αλλιως αν εχει θετικες κριτικες επι το πλειστον,ασε να περασει η καταληκτικη ημερομηνια να την ακυρωσει ο ιδιος. Ηθελα να γραψω στο τελος αν εχεις εσυ θετικες κριτικες Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPhone5S Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Οχι πρωταρης είμαι ούτε θετικές έχω ούτε αρνητικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Όλα όσα γράφεις δεν είναι αλήθεια α) Αρνητική κριτική σε αγοραστή δεν μπαίνει - ούτε ουδέτερη. . β) Σε δικαστήριο δεν μπορούν να σε πάνε αν δεν πληρώσεις ( που το είδες αυτό ) γ) Αν συνεργαστείς με τον πωλητή και του πεις ότι έκανες λάθος , θα ακυρώσει την συναλλαγή . δ) Αν δεν επικοινωνήσεις, σε 7 ημέρες ο πωλητής θα την ακυρώσει, αλλά εσύ θα πάρεις ένα Unpaid Item STRIKE το οποίο θα ισχύει για 1 χρόνο. Πολλοί πωλητές δεν πουλάνε σε άτομα που έχουν strike. στ) Ο αγοραστής στην Ευρωπαϊκη Ένωση έχει 14 ημέρες δικαίωμα να ακυρώση μία παραγγελία που έκανε από απόσταση , ακόμα και αν έχει παραλάβει το προϊόν. Edited July 25, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εχω κανει 3 παραγγελιες χωρις να πληρωσω γιατι εκανα λαθος και στις 3 :( θα δεχτει ο πωλητης να τις ακυρωσει κ τις 3 . Επισης εγω του εστειλα μνμ απο την πρωτη μερα κιολασ και για τα 3 οτι θελω να τα ακυρωσω γιατι εκανα λαθος . Εχει να πληρωσω καποιο προστιμο ? Επισης καπου διαβασα οτι καποιος πωλητης δεν δεχτηκε την ακυρωση και εστειλε στον αγοραστη χαρτι απο δικαστηριο οτι πρεπει να πληρωσει . Εχω αρχισει κ αγχωνομαι λιγακι :( Και επειδη ειναι κ κυριακη δεν μου εχει απαντησει ακομα και περιμενω με αγωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Απλά διάβασε το μύνημα πάνω απο το δικό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Δέμα με τρακινγκ που έρχεται με global shipping από Αμερική θα μπορώ να το παρακολουθώ και μόλις περάσει τον Ατλαντικό; γιατί τώρα έχει σταματήσει στο "dispatched to international destination" κάπως έτσι Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Καλησπερα ειμαι χρηστης του εβαυ πολλα χρονια αλλα μονο σε αγορες απο πωλησεις δεν ξερω τπτ.....Αν καποιος εχει βαλει γενικως να πουλησει πραγματα και το κατεχει ας μου κανει ενα πμ ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Δέμα με τρακινγκ που έρχεται με global shipping από Αμερική θα μπορώ να το παρακολουθώ και μόλις περάσει τον Ατλαντικό; γιατί τώρα έχει σταματήσει στο "dispatched to international destination" κάπως έτσι ναι μολις μπει στη χωρα μας απο τα super ΕΛΤΑ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να πουλήσουμε κάτι στο eBay? Πως θα κάνω τα έξοδα αποστολής και σε ποιες χώρες το στέλνω? Πολύ μπέρδεμα με φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να πουλήσουμε κάτι στο eBay? Πως θα κάνω τα έξοδα αποστολής και σε ποιες χώρες το στέλνω? Πολύ μπέρδεμα με φαίνεται νομιζω οτι λιγοι απο Ελλαδα το επιχειρουν αφου τα εξοδα αποστολης δεν συμφερουν... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν στέλνω μόνο Ελλάδα? Πως επιλέγω τις χώρες που θέλω να στείλω? Επίσης με απλό ταχειδρομιο θα κάνω αποστολές. Τι επιλογή βάζω όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 κανεις;;;; επισης στο ebay.gr δε μπαινει; με κανει redirect στο .com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν υπάρχει eBay.gr :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ποτε σταματησε να υφισταται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν υπήρχε ποτέ Ελληνικό eBay... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν υπήρχε ποτέ Ελληνικό eBay... Υπήρξε για λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν το θυμάμαι αυτό... Αν σου είναι ευκολο μου λες και το πότε περίπου απλά για να ξέρω :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Φυσικά και υπήρχε. Μην λέτε πράγματα αν δεν γνωρίζετε. Αλλά η λειτουργία του ήταν πιο πολύ σαν μετάφραση του ebay.com. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Δεν το θυμάμαι αυτό... Αν σου είναι ευκολο μου λες και το πότε περίπου απλά για να ξέρω :) Χωρίς να θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Έχω την εντύπωση ότι είναι περίπου 2 - 3 χρόνια πού έχει σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τόσα πολλά δε νομίζω. Κάνα χρόνο μπορεί. Τελικά υπάρχει κανείς που να ξέρει τι παίζει με τα μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Προφανώς πρέπει να ρωτήσεις τα ελτά ή την εταιρεια που θέλεις να συνεργαστείς. Δεν ειναι κατι σταθερό αλλά διαφέρει αναλογα με το βαρος, τη μέθοδο αποστολής κλπ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τόσα πολλά δε νομίζω. Κάνα χρόνο μπορεί. Τελικά υπάρχει κανείς που να ξέρει τι παίζει με τα μεταφορικά? Στην ιστοσελιδα των ελτα εχει αναλυτικες πληροφοριες. Οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω, η τιμη εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Φυσικά και υπήρχε. Μην λέτε πράγματα αν δεν γνωρίζετε. Αλλά η λειτουργία του ήταν πιο πολύ σαν μετάφραση του ebay.com. Ηταν απλα μεταφρασμενη εκδοση νομιζω του Βρετανικου. Δεν ειχες δυνατοτητα να πουλησεις οπως σε αλλα eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts