Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 μέρες ειναι παρα πολυ νωρίς....εμενα μου εχει τυχει να μην φαινεται τιποτα μεχρι που ξαφνικα εβγαλε οτι ήρθε ελλαδα και στην πολη μου απευθειας ολα μαζι με την μία....σε 37 μερες

Είσαι υπερβολικός.

Εδώ αλλά πακέτα φτάνουν μέσα σε 12 μέρες.

Το νορμάλ είναι μετά από 4,5 μέρες να εμφανίζονται στο tracking.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχω πληρωσει 27 λιρες για αποστολη απο Αγγλια και κανονικα επρεπε να εχω λαβει ειδη το πακετο και οχι να συζηταμε για το ποτε θα γινει ανιχνευσιμο το tracking number.

Εχω πληρωσει 27 λιρες για αποστολη απο Αγγλια και κανονικα επρεπε να εχω λαβει ειδη το πακετο και οχι να συζηταμε για το ποτε θα γινει ανιχνευσιμο το tracking number.

Τότε τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι ανιχνεύσιμο το tracking ήδη. Δυστυχώς προς το παρόν μόνο με τον πωλητή μπορείς να έχεις επικοινωνία. Όταν περάσει το estimated delivery ανοίγεις case στο eBay.

The day is my enemy, the night my friend

Δουλεύει κανονικά το PayPal ή πρέπει να κάνουμε "κόλπα" για αγορές με το καπέλο που επιβαρυνόμαστε;

καλημερα! δες στο θεμα του Paypal...οχι δεν παιζει κανονικα! αναλογα καρτα και τραπεζα και μερα και ωρα μαλλον!

Έχω δει car dvd 2din και 15 ευρώ πήραν πολλοί δεν παρέλαβαν τπτ πήραν χρήματα πίσω και ο πωλητής διαγράφηκε....απατεώνες!

Είχε tracking ή ήταν αποστολή με απλό ταχυδρομείο;

Πολλές φορές οι πωλητές συμπληρώνουν απλά ένα άκυρο αριθμό για να μην μείνει κενή η φόρμα.

Περίμενε λίγο ακόμα.

Πάντως έχω παρατηρήσει οτι είναι τραγικά αργές οι αποστολές απο ευρωπαϊκές χώρες Αγγλία, Γερμανία κτλ.

Ούτε tracking, καθυστερούνε και στο τέλος μπορεί και να μην παραλάβεις ποτέ.:shifty:

Χίλιες φορές ebay απο CN και ΗΚ ή ακόμα καλύτερα aliexpress που είναι και φθηνότερο.

Πάει το πήραν....ελπιζω να ησουνα εσύ! Όχι δεν έχεις θέμα με τελωνείο....

Τώρα αυτό ευχή ήταν ή... κατάρα;:p

Πάντως θά θελα να δώ τους τελώνες να προσπαθούν να υπολογίσουν τους δασμούς για κανα τούβλο που θα χει μέσα το κουτί...:lol:

Καλά σοβαρά ;;

Κοιτάτε πωλητή με 0 αξιολόγηση;

Έχετε λεφτά για πέταμα;

Amazon Fire stick 4k max

Ευτυχώς που δεν χάνονται τα χρήματα, γιατί στανταρ πρόκειται για απάτη. Μου έχει τύχει παρόμοια κατάσταση και με κάλυψε άμεσα το paypal.

Τώρα αυτό ευχή ήταν ή... κατάρα;:p

Πάντως θά θελα να δώ τους τελώνες να προσπαθούν να υπολογίσουν τους δασμούς για κανα τούβλο που θα χει μέσα το κουτί...:lol:

καλημερα! εννοουσα αν ηταν αληθινο φυσικα! παντως οταν ειναι μεσω Paypal τα παιρνεις τα λεφτα.

Μια φορα εγω αγορασα κατι δεν ηρθε ποτε εξαφανιστηκε ο πωλητης τοτε δεν ηξερα τι να κανω, ευτυχως εχασα μονο 27,50 ευρω. :lol:

εχει τυχει να πουλανε κινητα φτηνα πχ iphone και μεσα να εχει μια πλακετα μονο και το κουφαρι.....τετοιοι εχουν τυχει και πλανοδιοι.

Ασχετο σε εναν φιλο ειχαν πουλησει καμερα sony και του βγηκε τελικα κασετοφωνο και με χαλια ηχο!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ ακομα κλαιω απο τα γελια.....

Καλημερα.Παταω να πληρωσω με paypal και μετα μου εμφανιζει να περασω τα στοχεια της καρτας και οταν το κανω και παταω να συνεχισω εμφανιζει το μηνυμα "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa . This happened because it has been denied by the card issuer."

Ειναι λογο capital controls ή παιζει τιποτα αλλο;

Φυσικα και απο αυτο ειναι! ετσι γινεται συνεχεια, δες στο θεμα με το Paypal να κανεις send money για να αγοραζεις....;)

καλημερα!

Καλά σοβαρά ;;

Κοιτάτε πωλητή με 0 αξιολόγηση;

Έχετε λεφτά για πέταμα;

Γενικά το βλέπω και γώ πολύ αυτό.

"Έλα μωρέ τι θα χάσουμε; Έχουμε το paypal να μας καλύψει..."

Αμ δε...:p

Επειδη ειμαι εντελως newbie στο e-bay, θα ηθελα την βοηθεια σας για να πουλησω ενα αντικειμενο.Εαν υπαρχει καποιο ελληνικο tutorial για αρχαριους, ακομα καλυτερα.Προσπαθω απο χθες αλλα δεν βγαζω ακρη.Εχω φτιαξει και PayPal,αλλα δεν μπορω να το συνχρονισω με το e-bay λογο ασυμφωνιας νομισματικης μοναδας(το e-bay ειναι ρυθμισμενο σε δολλαρια).Πως μπορω να ρυθμισω το default νομισμα του e-bay σε ευρω?Και γενικα τι αλλο πρεπει να προσεξω σαν αρχαριος πωλητης?Και με την αποστολη τι παιζει?Στελνω εγω ο ιδιος το προϊον ταχυδρομικως στον αγοραστη?Τα εξοδα αποστολης ποσο πανε περιπου π.χ. για αποστολη στις Η.Π.Α.?Το αντικειμενο που θελω να πουλησω ειναι ενα χαλασμενο samsung galaxy s3 με ραγισμενη οθονη,το πουλαω κυριως για ανταλλακτικα.Αν καταφερω να το πουλησω,περιμενουν στην ουρα κι αλλα μικροαντικειμενα για πωληση.

• 2 weeks later...
Καλημερα παιδια θελω να παραγκειλω κατι παπουτσια απο ebay γερμανιας θα πληρωσω με dhl packet 5 ευρω ετσι γραφει . Υπαρχει περιπτωση να πληρωσω και τπτ παραπανω οταν ερθει ελλαδα ?εχτος απο τελωνιο που δεν υπαρχει λογο ε.ε. ευχαριστω

Καλημερα παιδια θελω να παραγκειλω κατι παπουτσια απο ebay γερμανιας θα πληρωσω με dhl packet 5 ευρω ετσι γραφει . Υπαρχει περιπτωση να πληρωσω και τπτ παραπανω οταν ερθει ελλαδα ?εχτος απο τελωνιο που δεν υπαρχει λογο ε.ε. ευχαριστω

Μεταφορικά 5€ για παπούτσια, από Γερμανία μου φαίνονται πολύ λίγα.

Για δωσε λινκ να τσεκάρουμε τι παίζει.

Κάπου βρωμάει.

Amazon Fire stick 4k max

Μεταφορικά 5€ για παπούτσια, από Γερμανία μου φαίνονται πολύ λίγα.

Για δωσε λινκ να τσεκάρουμε τι παίζει.

Κάπου βρωμάει.

Aπλο πακετο τοσο κοστιζει! Μην σου φαινεται παραξενο οι διαφορες στο κοστος ταχυδρομειου Ελλαδα με Γερμανια ειναι τεραστιες.Τοσο κοστιζει το απλο πακετο για Ευρωπη απο γερμανια.

https://www.dhl.de/en/paket/preise/preise-international.html (Τιμες για απλους πελατες)

Φυσικα αυτοι εχουν αλλες τιμες μιας και διακινουν πολλα πακετα και εχουν ειδικες τιμες.

Edited by zerokill

http://m.ebay.de/itm/NIKE-Kaishi-DRS-Gr-37-5-39-41-/262060513118?nav=SEARCH&varId=560838675413 για κοιταχτε ρε παιδια αν ειναι γιατι τα θελει η γυναικα χαχαχα και καταλαβενετε τι τραβαω.ευχαριστω

http://m.ebay.de/itm/NIKE-Damen-Freizeit-und-Sport-Schuh-WMNNS-Kaishi-Print-lila-berry-/351456542755?nav=SEARCH κοιτατε και αυτα μια ρε παιδια ευχαριστω Edited by smartfonakias

Σε δεματα εντος ευρωπης δεν υπαρχει τελωνειο! :)