nikos_kallithea Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Οκ λοιπον ασε να έρθει το αντικείμενο και αν πληρώσεις τελωνείο τοτε άνοιξε διαμαρτυρία στο παυπαλ και ζήτα πίσω το ποσόν που έδωσες για εκτελωνισμο εξηγώντας τους ολα αυτά που μας λες. Πιστεύω οτι θα στο επιστρέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvick Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Οκ λοιπον ασε να έρθει το αντικείμενο και αν πληρώσεις τελωνείο τοτε άνοιξε διαμαρτυρία στο παυπαλ και ζήτα πίσω το ποσόν που έδωσες για εκτελωνισμο εξηγώντας τους ολα αυτά που μας λες. Πιστεύω οτι θα στο επιστρέψει Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά στο paypal ή στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά στο paypal ή στο ebay? Αστο το εβαυ, πάντα στο παυπαλ ανοίγουμε διαμαρτυρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ο καλυτερος τροπος σε περιπτωση που σταματήσει τελωνείο είναι να το στειλεις πισω χωρις να εκτελωνιστη Αν το παραλαβης δεν προκειται να αποζημιωθείς από το Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ο καλυτερος τροπος σε περιπτωση που σταματήσει τελωνείο είναι να το στειλεις πισω χωρις να εκτελωνιστη Αν το παραλαβης δεν προκειται να αποζημιωθείς από το Paypal Κάνεις λάθος το παυπαλ αναγνωρίζει τέτοιου είδους λάθη, και σε αποζημιώνει μερικώς, υπάρχει και μια σειρά απο έτοιμες επιλογές στο παυπαλ για αυτο τον σκοπό, αλλα και για πολλούς άλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvick Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Με λίγα λόγια, αν έχω λίγη τύχη, δεν θα περάσει τελωνείο και όλα καλά. Διαφορετικά αν πάει τελωνείο και πριν κάνω οτιδήποτε, κάνω claim στο paypal. Και τότε, το πρώτο που κάνεις είναι να διαπραγματευτείς με τον πωλητή. Σωστά? (αυτό έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να το κάνω τώρα, μια που αυτοί έχουν διακοπές...). Αν τα βρούμε καλώς, αλλιώς κάνω escalate και ή τους ζητάω να μου πληρώσουν το τελωνείο ή (αν δεν γίνεται αυτό) ζητάω refund και το στέλνω πίσω??? Και πόσο μπορεί να περιμένει στο τελωνείο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση? Συγνώμη για την επιμονή, αλλά έχω μηδενική εμπειρία από αγορες από το εξωτερικό... είναι η πρώτη και μοναδική και είχα ψάξει πολύ πριν την αγορά, όμως δεν είχα υπολογίσει ότι θα κάνουν του κεφαλιού τους σε τέτοιο θέμα. Και δεν έχω διαβάσει για παρόμοιο προβλημα!! Τώρα βασίζομαι στην δική σας εμπειρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αστο το εβαυ, πάντα στο παυπαλ ανοίγουμε διαμαρτυρία Το ίδιο πράγμα είναι. Αφού το eBay αγόρασε το PayPal. Αν ανοίξεις claim στο ένα, μετράει αυτόματα και για το άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haraman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλησπέρα! Θέλω την βοήθεια σας! Θέλω να κάνω μια παραγγελία απο τον ίδιο "Χριστιανό" για να μην χρεωθώ και παραπάνω έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Πως γίνεται? Δεν έχει το ebay add cart και να συνεχίσω τα ψώνια μου? Πως να το κάνω? Να τα παραγγείλω ξεχωριστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) Καλησπέρα! Θέλω την βοήθεια σας! Θέλω να κάνω μια παραγγελία απο τον ίδιο "Χριστιανό" για να μην χρεωθώ και παραπάνω έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Πως γίνεται? Δεν έχει το ebay add cart και να συνεχίσω τα ψώνια μου? Πως να το κάνω? Να τα παραγγείλω ξεχωριστά? πρώτα θα τα αγοράσεις , και μετά θα τα πληρώσεις και τα δύο μαζί Απλό είναι Εκτός αν ο πωλητής απαιτεί άμεση πληρωμή. Σε αυτήν την περίπτωση μίλησε μαζί του . Edited February 22, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haraman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 πατάω Buy it now, μετά με πάει στο Checkout και επιστρέφω στο ίδιο κατάστημα και πατάω σε κάποιο άλλο προϊόν buy it now, με ξαναπάει στο checkout αλλά μου βγάζει μόνο το τελευταίο προϊόν. Αν μετά πατήσω continue με βγάζει στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 πατάω Buy it now, μετά με πάει στο Checkout και επιστρέφω στο ίδιο κατάστημα και πατάω σε κάποιο άλλο προϊόν buy it now, με ξαναπάει στο checkout αλλά μου βγάζει μόνο το τελευταίο προϊόν. Αν μετά πατήσω continue με βγάζει στο paypal. Πολλοί πωλητές δεν εχουν ενεργοποιημένη την δυνατότητα πολλαπλής αγοράς και πρέπει να τα πληρώνεις ενα ενα, Τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος δεν ειναι ποσοστιαία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haraman Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 ok Ευχαριστώ, θα το ψάξω σε άλλον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μετά από πολλά χρόνια στο ebay, πρώτη φορά αντιμετωπίζω πρόβλημα με αγορά. Η αγγελία ήταν για κινητό το οποίο έλεγε στο listing ότι είναι 100% new, κινέζος ο αποστολέας, μαγαζί με 4.000+ feedback και 98.3% θετικό. Του στέλνω μήνυμα και ρωτάω αν είναι σίγουρα new και original και όχι refurbished ή με αλλαγμένη πρόσοψη κλπ. Μου απαντάει αμέσως ότι ειναι 100% new και original και ότι δεν πουλάνε refurbished καθόλου. Χθες που ήρθε το κινητό, βλέπω αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Ακόμα και με την αφή καταλαβαίνω ότι είναι refurbished και με αλλαγμένο housing με κινεζιά και ότι ΟΕΜ. Ευτυχώς για μένα έχει εμφανή σημεία τα USB door και SIM tray που δεν εφαρμόζουν τελείως και μάλιστα το door μένει σχετικά ανοιχτό. Επίσης μέσα στο κουτί τα συμπράγκαλα είναι πεταμένα και όχι τακτομποιημένα στα χωρίσματα του κουτιού. Επικοινώνησα αμέσως, μαζί με φωτογραφίες,και μου είπε κάτι χαζά ότι δεν το βάζω σωστά και να προσπαθήσω να το σπρώξω λίγο δεξιά-αριστερά κλπ και ότι είναι μυστήριο λίγο το κινητό αλλά έτσι είναι όλα κλπ. Του απαντάω ότι έχει περάσει δύο φορές ακόμα από τα χέρια μου η συσκευή (αλήθεια) και ξέρω να το χειρίζομαι και ότι μάλιστα είναι και διαφορετική απόχρωση και τα δύο εξαρτήματα από το υπόλοιπο housing. Πάλι απαντάει και μου λέει να το στείλω πίσω και θα μου κάνουν refund, με λεπτομέρειες αποστολής. Πήγα σήμερα να το στείλω πίσω αλλά δεν το δέχονται τα εδώ ταχυδρομεία γιατί δεν μπορώ να στείλω μπαταρία με air mail, απαγορεύεται. Να σημειώσω ότι δεν μπορω να πω και ψέματα γιατί τα ψάχνουν και ότι το κινητό έχει non-removable μπαταρία. Το στέλνω μαζί με απόσπασμα από το επίσημο site ότι δεν μπορώ να στείλω μπαταρία. Η απάντηση είναι ότι θα μιλήσει με το αφεντικό το οποίο όμως λείπει τώρα γιατί έχει κάτι οικογενειακά κλπ και θα μου βρει την καλύτερη λύση στο πρόβλημά μου. Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής. Θα βρεθεί καμιά λύση απλή ή θα πρέπει να τρέχω να αποδείξω στο paypal ότι δεν είναι original το κινητό? Και πως να το αποδείξω? Να τους πω ότι δεν feals the same με το ίδιο ακριβώς που έχω στο σπίτι? Ή είναι αρκετές οι φωτογραφίες με τα usb doors & sim tray που δεν ταιριάζουν στο housing και τα καλώδια στο κουτί που ήταν χύμα? Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λογικά ο τύπος θέλει να κάνει λίγο το κορόιδο για να γλυτώσει την αποζημίωση,δεν γίνεται μεγάλο κινεζομάγαζο και να περιμένει το headboss για κάτι τέτοιο και αυτός να λείπει και να μην λειτουργεί το κατάστημα καθόλου.Δεν στέκει αυτό. Εγώ στη θέση σου θα πρότεινα να ξεκινήσεις επικοινωνία με το paypal,εξηγώντας τα τεκτενόμενα.Στην χειρότερη περίπτωση απλά θα βιαστεί ο τύπος να σου προτείνει μια συμφωνία νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Κάνε claim σύντομα και το eBay θα σου πει τι να κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Έχουν περάσει ακριβως 14 μέρες απο την ημερα αγοράς οποτε θα του δώσω μέχρι τη δεύτερα γιατί τουλαχιστον απαντάει αμέσως. Γενικά απο εμπειρίας τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση? Αποζημίωση και κραταω τη συσκευή? Πήρα και τους 2 τελευταίους κούριερ εδώ και μου επιβεβαίωσαν οτι τα federal aviation rules απαγορεύουν την αποστολή μπαταριών με airmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Έχουν περάσει ακριβως 14 μέρες απο την ημερα αγοράς οποτε θα του δώσω μέχρι τη δεύτερα γιατί τουλαχιστον απαντάει αμέσως. Γενικά απο εμπειρίας τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση? Αποζημίωση και κραταω τη συσκευή? Πήρα και τους 2 τελευταίους κούριερ εδώ και μου επιβεβαίωσαν οτι τα federal aviation rules απαγορεύουν την αποστολή μπαταριών με airmail. Δεν απαγορεύεται η αποστολή μπαταριων όταν είναι μέσα στην συσκευή. Αντιγράφω απο DHL: Από την 1η Ιανουαρίου 2014, πιο αυστηροί κανονισμούς θεσπίστηκαν από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) για τη μεταφορά των μπαταριών λιθίου που είναι συσκευασμένες και αποστέλλονται ως μεμονωμένα στοιχεία. http://www.dhl.gr/el/express/shipping/shipping_advice/lithium_batteries.html#overview Αν δεχτεί ο πωλητής θα σου ζητήσει να δεχτείς αποζημίωση και να το κρατήσεις Αλλιώς πρέπει να το στείλεις πίσω . Εν ανάγκη αν ο κούριερ αρνηθεί στείλτο χωρίς μπαταρία , Αλλά κούριερ για Κίνα σημαίνει ελάχιστη χρέωση 67 ευρώ..... Ελτά θα το στειλεις Αν κάνετε αποστολή μπαταριών λιθίου που περιέχονται σε μια καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή , δεν απαιτούνται αυτά τα έγγραφα . Αν κάνετε αποστολή μπαταριών λιθίου με διεθνή αεροπορική υπηρεσία , συσκευασμένες μαζί με εξοπλισμό ή μόνες τους , συμπληρώστε το έγγραφο ασφάλειας μπαταριών λιθίου και την ετικέτα μπαταριών , όπως περιγράφεται σε αυτό το φυλλάδιο UPS : http://www.ups.com/media/news/el/lithium_batteries_instruction_guide.pdf Edited February 28, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δεν απαγορεύεται η αποστολή μπαταριων όταν είναι μέσα στην συσκευή. Αντιγράφω απο DHL: Από την 1η Ιανουαρίου 2014, πιο αυστηροί κανονισμούς θεσπίστηκαν από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) για τη μεταφορά των μπαταριών λιθίου που είναι συσκευασμένες και αποστέλλονται ως μεμονωμένα στοιχεία. http://www.dhl.gr/el/express/shipping/shipping_advice/lithium_batteries.html#overview Αν δεχτεί ο πωλητής θα σου ζητήσει να δεχτείς αποζημίωση και να το κρατήσεις Αλλιώς πρέπει να το στείλεις πίσω . Εν ανάγκη αν ο κούριερ αρνηθεί στείλτο χωρίς μπαταρία , Αλλά κούριερ για Κίνα σημαίνει ελάχιστη χρέωση 67 ευρώ..... Ελτά θα το στειλεις Αν κάνετε αποστολή μπαταριών λιθίου που περιέχονται σε μια καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή , δεν απαιτούνται αυτά τα έγγραφα . Αν κάνετε αποστολή μπαταριών λιθίου με διεθνή αεροπορική υπηρεσία , συσκευασμένες μαζί με εξοπλισμό ή μόνες τους , συμπληρώστε το έγγραφο ασφάλειας μπαταριών λιθίου και την ετικέτα μπαταριών , όπως περιγράφεται σε αυτό το φυλλάδιο UPS : http://www.ups.com/media/news/el/lithium_batteries_instruction_guide.pdf Δεν είμαι στην Ελλάδα φίλε μου. Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες αλλά από τη χώρα που μένω απαγορεύεται η αποστολή όπως και νάχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 θελω να παρω κινητο 120 ευρω απο ebay και ακουστικα 30 ευρω επισης απο ebay . Θα ερθουν ως gift και με simple post. Υπαρχει περιπτωση για τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να σταματήσουν στο τελωνείο , εφόσον δεν έρχονται από Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα.. Χθες εκανα την πρωτη μου αγορα απ'το ebay μεσω paypal.. Να κανω μια ερωτηση τωρα.. Την αλλη βδομαδα λογικα ή την παραπανω που θα μου 'ρθουν τα πραγματα, πως στο καλο θα ερθουν? Με δεμα στο ταχυδρομειο ή καποια courier? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα.. Χθες εκανα την πρωτη μου αγορα απ'το ebay μεσω paypal.. Να κανω μια ερωτηση τωρα.. Την αλλη βδομαδα λογικα ή την παραπανω που θα μου 'ρθουν τα πραγματα, πως στο καλο θα ερθουν? Με δεμα στο ταχυδρομειο ή καποια courier? Τί τροπο αποστολης επελεξες; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 το korea postal είναι simple post που σημαινει σχεδον καθολου πιθανοτητες για τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Τί τροπο αποστολης επελεξες; Σε καποια μου λεγε απλο τροπο αποστολης και σε αλλα ειχε επιλογη Royal mail (κατι τετοιο) :p Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ειχα βαλει προς πωληση ενα αντικειμενο. Σημερα το αγορασε καποιος αλλα δεν πληρωσε. Απο οτι ειδα εκανε εγγραφη στο ebay προχτες και φυσικα εχει μηδενικο rating. Η διευθυνση του δεν φαινεται εγκυρη. Μπορω να ακυρωσω την αγορα χωρις επιβαρυνση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts